Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop dragoste săptămâna in curs

Written By NIKE B. on luni, 20 iunie 2022 | 08:04



Ce spun astrele Horoscop dragoste săptămâna in curs

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022. Exploreaza ce ai de facut, seteaza-ti prioritatile si actioneaza. Este posibil sa apra si conflicte, de aceea este indicat sa le eviti. Nu merita sa iti irosesti energia cu ele.Sunt lucruri care asteapta de multa vreme sa faci ceva in privinta lor. Cat mai ai de gand sa le amani? Poate ca a venit vremea sa actionezi si sa iti pui viata in ordine. Ai suficienta energie pentru asta!

Vezi ce spune horoscopul săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.

Horoscop dragoste săptămâna 20-26 Iunie 2022 Ce spun astrele.

Horoscop dragoste saptamanal pentru 20-26 iunie 2022. Trigonul Venus-Pluto iti arata foarte clar ca munca nu este totul. Ai nevoie si de dragoste pentru a te simti bogat sufleteste. Ce iubesti cu adevarat? Venus iti deschide ochii, iar Pluto te ajuta sa gasesti profunzimea pasiunilor tale.



Horoscop dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Planetele iti pregatesc o saptamana linistita si armonioasa. Pui tara la cale, iti faci planuri de viitor. Nu de alta, dar anul nou este aproape si e nevoie de noi borne. Weekendul poate aduce o scurta calatorie romantica. Daca esti singur, incearca-ti norocul! Iesi mai mult in oras si s-ar putea sa-ti intalnesti jumatatea.

Horoscop dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Viata amoroasa este la cote inalte. Libidoul este foarte ridicat, iar partenerul este plin de surprize romantice si pasionale. Daca esti singur, cineva din trecutul tau iti iese din nou in cale. Profita de moment si incearca o reluare a relatiei. Ar putea fi de bun augur.




Horoscop dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

O saptamana in care iti analizezi relatia si sentimentele. Parteneri iti da o stare de bine sau te face nervos si agitat? Ce vrei mai departe? Gandeste-te bine si actioneaza in consecinta. Daca esti singur, ai nevoie de o regandire a prioritatilor din viata ta. Si poate n-ar fi rau sa schimbi si modul in care privesti viata in general. Vei fi uimit sa vezi cat de repede apar si oportunitatile.

Horoscop dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

O saptamana cu emotii puternice pentru tine si pentru partenerul de cuplu. Armonie, calm, relaxare, experiente pozitive. Asa s-ar descrie mai pe scurt toata perioada. Daca esti singur, gandeste-te la noi inceputuri. Saptamana ti-ar putea aduce intalniri interesante.

Horoscop dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

O perioada benefica intalnirilor amoroase. Libidoul este in crestere si te bucuri de momente de intimitate alaturi de partener. Daca relatia nu este armonioasa, pot aparea discutii serioase in legatura cu viitorul comun. Daca esti singur, asteapta-te la surprize placute. Se pare ca o persoana din anturajul apropiat iti face avansuri.




Horoscop dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

O saptamana pasionala, cu momente tandre si romantice. Atentie la afisarea afectiunii in public. Partenerul s-ar putea simti inconfortabil. Daca esti singur, incearca sa nu te simti dezamagit de refuzuri. Considera ca nu era o partida potrivita pentru tine si mergi mai departe.

Horoscop dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Viata amoroasa este armonioasa. Incerci noi abordari ale relatiei cu partenerul si multe dintre problemele nerezolvate incep sa se linisteasca. Te simti mai relaxat, mai eliberat de povara trecutului nemarturisit. Daca esti singur, fii mai indraznet, mai ales daca iti place cineva de la birou. Merita sa inceri sa va cunoasteti mai bine.

Horoscop dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Asculta-ti partenerul. L-ai lasat prea mult pe dinafara, iar acum este ingrijorat. Nu il ignora. Ruptura poate fi pentru totdeauna. Acorda mai multa atentie cuplului. Daca esti singur, saptamana se va incheia cu oportunitatea inceperii unei relatii. Viitorul tau se schimba.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

O saptamana romantica si infloritoare. Te bucuri de viata alaturi de partenerul de cuplu. Iti incarci bateriile si sunt sanse pentru o calatorie romantica la sfarsitul saptamanii. Daca esti singur, iesi mai mult din casa. Prietenii te asteapta la distractie. In plus, iubirea e prin preajma.






Horoscop dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Relatia de cuplu are nevoie de mai multa implicare. Rezolva problemele care vin din trecutul tau. Nu subestima tavalugul pe care il pot genera. Daca esti singur, nu-ti fie teama sa-ti exprimi sentimentele. Poti pierde mai mult daca nu risti.

Horoscop dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Pot aparea turbulente in interiorul tau. Devii suspicios si iti controlezi partenerul. Distorsionezi realitatea, esti nervos si agitat. Partenerul incepe sa se simta iritat si conflictele pot degenera. Evita deciziile importante in aceasta perioada. Nu ai claritate si vei putea regret. Daca esti singur, foloseste-te de sarmul tau pentru a cuceri mai usor.

Horoscop dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

O saptamana intensa din punct de vedere emotional. Partenerul este mai dragastos si iti pregateste tot felul de surprize. N-ai face rau daca l-ai rasplati pentru eforturile facute. Ca de exemplu o excursie romantica la final de saptamana. Daca esti singur, sunt sanse sa-ti intalnesti jumatatea. Ai grija, insa, sa nu fii prea morocanos.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții