Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop tarot zilnic 20 iunie 2022

Written By NIKE B. on luni, 20 iunie 2022 | 08:41



Horoscopul tarot zilei de 20 iunie 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.



Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.




Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Regina de pentagrame

Regina de pentagrame simbolizeaza o persoana puternica si foarte inteleapta. Poate fi o mama intelegatoare sau o persoana cu un profund bun simt care te sfatuieste. Iti face bine sa stai pe langa aceasta persoana nu doar pentru ca poseda o stabilitate asigurata de avutia ei, dar si pentru ca, fiind foarte inteleapta, ofera sprijin si securitate.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 10 de bate

Este posibil sa-ti pui piedici singur. Sau poate te-ai angajat la prea multe sarcini deodata si te simti complet neajutorat si coplesit. Ai toate instrumentele pentru a-ti schimba viata, dar refuzi sa le folosesti. Poate ca ar trebui sa incerci o abordare diferita.Cartea de tarot 10 de bate este cartea apasarii si arata, ca ne-am asumat prea multe responsabilitati, fara sa reusim sa le facem fata si pierzand astfel privirea de ansamblu. Poate exprima si neindemanarea.Cartea de tarot 10 de bate uneori semnifica faptul ca am sarit cateva trepte pe scara evolutiei normale si, in prima faza, ne simtim depasiti de situatie. Sarcinile si raspunderile ne atarna de gat ca piatra de moara. Este posibil sa suferim un esec. In masura in care ne acomodam noului domeniu de viata, suprasolicitatea se micsoreaza si invatam sa ne rezolvam cu mai usor sarcinile.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI 6 de spade

Esti fortat sa incepi ceva nou. Calatoria poate nu va fi cea mai asteptata din viata ta, vei fi fortat sa o faci, insa, la sfarsit, vei vedea ca a fost in folosul tau. Pe parcursul calatoriei trebuie sa dai dovada de empatie, sa ajuti acolo unde este cazul. De asemenea, daca te simti “orb”, nu te sfii sa ceri ajutorul celorlalti. Cere si ti se va da ghidarea de care ai nevoie.Cartea de tarot 6 de Spade arata durerea despartirii, nesiguranta, temeri si griji, dar si o anumita doza de curiozitate si interes cu privire la ce va fi. Este important sa retinem ca Noul Taram, spre care ne indreptam, nu reprezinta neaparat desfiintarea raporturilor existente, ci poate la fel de bine sa insemne si un pas pe plan interior: patrunderea in noi domenii, invatarea unor reguli de joc sau cunoasterea unor forme de viata inca necunoscute, eventual contactul cu alte culturi sau religii. In I Ging si in mitologie, traversarea apei semnifica intotdeauna un pas de la multime spre unitate.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac Regina de spade (inversata)

Adoptati o atitudine critica, de expectativa. Nu admiteti sa fiti impins de la spate sau dus cu vorba sa intreprindeti ceva. Aveti suficiente idei proprii. Deveniti independent in ceea ce priveste puterea de judecata si exprimati-va punctele de vedere cu claritate, fermitate. Pana acum ati avut fata de problema in cauza o atitudine mai degraba rece, distanta, rigida. Independenta dumneavoastra interioara va este deosebit de pretioasa. Sau poate, ati abordat ceea ce preconizati sa intreprindeti in primul rand sub aspect estetic si stilistic. Nu permiteti orice. Fiti deosebit de atent si preocupati-va de independenta dumneavoastra interioara. Sunteti foarte inventiv si plin de idei. Folositi aceste resurse pentru a ajunge la o atitudine inteligenta, surprinzatoare si neconventionala.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 9 de cupe

Cartea simbolizeaza confortul, fericirea, dorintele implinite, satisfactia. Bunastare, opulenta chiar. O perioada de plenitudine materiala si sufleteasca. Bucura-te de aceaste momente de confort, liniste, abundenta. Dorintele iti sunt implinite!Cartea de tarot 9 de Cupe reprezinta o perioada pe care o savuram din plin, de care ne bucuram din toata inima. In anumite forme exagerate, aceasta placere de a trai poate sa degenereze, eventual, in voluptate desantata sau lacomie de viata, insa de regula, Cartea de tarot 9 de Cupe se manifests in forma ei placuta, lipsita de griji: ca expresie a bucuriei de a trai, a vietii lipsite de griji.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Regina de cupe (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza securitatea, calmul, intuitia, compasiunea. Daca apare inversata, cartea atrage atentia asupra tradarii, imoralitatii. O persoana in care ai incredere poate sa-si arate adevarata fata. Sau poate fi cineva care ofera prea putin intr-un parteneriat fata de cat doreste sa primeasca. Se recomanda precautie.Pe plan profesional Cartea de tarot Regina de cupe inseamna ca ne aflam intr-o etapa de asteptare calma, cand, pentru a obtine claritate cu privire la dorintele si proiectele noastre profesionale ulterioare, suntem inclinati mai degraba spre introspectiune, sau, ca am facut o profesie in sine din insusirile de mediu pe care le posedam. Aceasta talmacire se poate referi la orice aspect, care poarta denumirea de media, cum sunt: cinematografia, televiziunea, radiodifuziunea, cartile, ziaristica sau domeniile esotericii si stiintelor oculte si, nu in ultimul rand, lumea artelor.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Asul de cupe

Se anunta o atmosfera romantica, din partea unui semn de pamant. Daca este legat de munca (pentagramele sunt despre cariera), atunci cineva care respecta cee ace faci si este in pozitie de putere, iti oferea cee ace iti doresti. Prezinta-ti talentele, activeaza-ti reteaua de cunostinte si fa-te vizibil! Cineva va aparea si te va surprinde.Cartea de tarot Asul de cupe ne poate duce la forme dintre cele mai profunde ale implinirii. Ce inseamna acest lucru pentru individul in parte, depinde de conceptia de viata a fiecaruia. Spectrul acoperit de Cartea de tarot Asul de cupe se extinde de la bucurie, recunostinta si satisfactie, pana la profunda fericire pe care o da contopirea a doua fiinte. Fara indoiala, in prim plan se afla misterul iubirii in toate formele sale de manifestare: iubirea de aproape, dragostea fata de parinti, iubirea senzual-erotica, iubirea de sine si dragostea fata de Dumnezeu.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 10 de bate

Aceasta carte simbolizeaza povara, responsabilitatea, munca grea, stresul, reusita. Ti se pare ca esti tinut jos de multele responsabilitati pe care ti le-ai asumat. Simti nevoia de mai multa libertate. Toate acestea sunt posibile daca iei fiecare sarcina si o duci la bun sfarsit si intelegi ca nu le poti face tu pe toate. Acolo unde se poate, deleaga pe altcineva sa faca ce nu ai cum face tu.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 7 de spade

Cineva incearca sa acopere ceva ce a facut gresit. Lipsa de comunicare, interese conflictuale pot duce la o stagnare intr-o anumita situatie. Te poti simti pe un teren nesigur, nu stii ce ai de facut si cum sa remediezi problema. Atentie la furtul de informatii, de idei. Fii precaut cu cei din jur.Mai bine evitati sa va angrenati in aceasta problema si incercati, folosindu-va in acest scop intreaga siretenie si perspicacitate, sa gasiti o cale de scapare. Aratati-va tupeul, precum si faptul ca sunteti capabil sa fiti la nevoie si un smecher versat, atunci cand falsitatea si minciuna nu lasa nici o sansa unui jucator cinstit. Atentie la cartea de la pozitia 1, care va poate preveni inca in timp util asupra posibilelor pagube.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Lumea

Astazi ti se recunosc niste merite sau iti este apreciata o abilitate, talent sau performanta. Esti luat prin surprindere, insa aceasta recunoastere public ate onoreaza. Chiar si daca nu cauti validarea celorlalti, tot te bucura! O meriti din plin!Cartea de tarot Lumea arata unitatea regasita, trairea marii armonii si finalul fericit al oricarei evolutii. A cuprinde frumusetea acestei carti in cuvinte ar insemna asumarea riscului de a descrie povestea siropoasa a unui Happy-End. In timpul calatoriei Eroului, ea arata finalul fericit, paradisul regasit, ceea ce, transpus asupra vietii noastre, inseamna ca am ajuns la tinta. Numai in purine cazuri aceasta inseamna sfarsitul vietii, de regula, mai degraba o etapa intermediara foarte importanta. Pe planul trairilor exterioare, aceasta inseamna ca ne-am gasit locul, si anume tocmai locul ce ni se cuvine.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător Stapanul

Aplica regula bunul simt in tot ce faci si vei vedea ca problemele care iti pot aparea in cale se vor rezolva incet-incet. Nu ai cum sa nu reusesti atat timp cat pastrezi lucrurile simple, fara sa te complici inutil. Fii calm, insa ferm in relatiile tale si nu permite celorlalti sa iti puna piedici. Nu uita sa fii bun cu tine insuti!In ceea ce priveste relatiile noastre personate Cartea de tarot Stapanul indica o perioada in care legaturile noastre pot fi cimentate, conferindu-li-se un cadru pe care te poti bizui, cu caracter de durata. Latura lucida si critica a stapanului poate lua insa acest context si un caracter deziluzionant. Peste aceasta, severitatea directionata spre obtinerea unui maximum de siguranta, pe care o reprezinta Cartea de tarot Stapanul, contine in sine pericolul unei rigiditati excesive sau de ingustare in sfera relatiilor.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Eremitul / Pustnicul

Poate fi o zi aglomerata, dar incearca sa-ti faci timp pentru tine. Mediteaza mai mult, limpezeste-ti mintea. Nu trebuie sa nu faci nimic toata ziua. Ci doar sa-ti acorzi cateva momente in care sa pui ordine in minte si in inima.In viata profesionala, Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul reprezinta o perioada de reculegere, in care obtinem claritatea asupra a ceea ce dorim intr-adevar sa realizam profesional. Acest lucru poate duce la o totala rasturnare de valori privind acceptiunile noastre de pana acum asupra succesului, recunoasterii meritelor. Aceasta cunoastere ne apropie de necesitatile reale si adevarata noastra chemare. Odata cu caracterul limpede al acestei cunoasteri se manifesta, pe langa o mare tarie de caracter si o profunda certitudine interioara, datorita carora reusim sa transpunem in fapt, aceste noi teluri. Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul simbolizeaza insusi aspectul profesional si arata ca seriozitatea, linistea, prudenta si singuratatea pot duce la o mai mare multumire interioara intr-un cadru economic modest, decat agitata plina de succes din societatea de consum.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții