Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop karmic pentru luna iulie 2022

Written By NIKE B. on sâmbătă, 25 iunie 2022 | 08:23




Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați. Luna iulie 2022 vine cu vești importante pentru majoritatea nativilor. Venirea primăverii este o ocazie de a trăi viața la maximum și de a ne bucura chiar și de lucruri mărunt. Pe de altă parte însă, Universul ne aduce și în fața unor lecții esențiale pentru viitor. Unii dintre norocoși se bucură de aspecte pozitive la horoscop, luna iulie 2022 aducând succes pe toate planurile.


Horoscop karmic pentru luna iulie 2022


Horoscopul karmic pentru luna iulie 2022 vine cu avertismente serioase mai ales pentru zodiile care nu mai pot scăpa de karma de ignoranță. Perioada de visare apune pentru mulți nativi, astrele îndemnând pe toată lumea să treacă la acțiune.








Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu)


Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt și ele influențate de karma de ignoranță, la fel ca nativii de aer. Berbecii învață să se adapteze mai bine la mediul înconjurător, iar Leii iau decizii fără să mai tărăgăneze prea mult niște procese, în special cognitive, la locul de muncă. Nici Săgetătorii nu mai stau cu mâinile în sân. Își dau seama că fără riscuri și compromisuri succesul nu e posibil.

Zodiile de pământ Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară)

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au un iulie întortocheat, dar destul de interesant. Taurii redescoperă anumite pasiuni mai vechi și pot surprinde cu talentele lor ascunse. Fecioarele sunt gata de o nouă etapă profesională. Mulți nativi de pământ s-ar putea să înceapă propriile lor afaceri. Capricornii sunt în continuare pe o pojghiță subțire de gheață, așa că trebuie să se adapteze din mers tuturor schimbărilor bruște din viața lor.






Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești)


Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) pun foarte mare preț pe loialitate. Caută persoane fidele crezurilor lor, atât în cercul de prietenie cât și în viața amoroasă. Racii sunt cei mai clari în a exprima ce își doresc de la soartă. Scorpionii și Peștii tind să fenteze cumva destinul, dar nu o vor putea face la nesfârșit. Iulie le aduce câteva lecții importante din punct de vedere karmic.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) o săptămână destul de agitată


Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) par cele mai dispuse să treacă la fapte, după ce au tot creionat tot felul de proiecte în ultima vreme. Dintre ele, doar Gemenii se pot lăuda că vor face față avalanșei de schimbări cu care vine viața profesională. Balanțele și Vărsătorii sunt în continuare ignoranți cu privire la anumite lucruri de care trebuie să se apuce. Au senzația că totul se rezolvă de la sine, doar că în luna iulie vor trece prin niște dușuri reci și-și vor da seama că nu va fi chiar așa. Balanțele sunt atenționate cât se poate de dur de astre cu privire la delăsarea de care dau dovadă la muncă. Nu mai este loc de „lasă, că merge și așa”. Aceste revelații vin pe un fond tensionat.

Horoscop Berbec (23 iulie - 22 august)

În această lună s-ar putea să fii sfâșiat între a dori să faci o treabă excelentă la muncă și a dori să te eliberezi. Deoarece ai o lună întreagă pentru a le reconcilia, vei reuși să faci acest lucru cu succes. Iulie îți aduce ideea de „alegere”. Cu toate acestea, să faci alegerea corectă va fi dificil. Există ceva în tine care vrea să fugă. Așa că pregătește-te pentru o vacanță adevărată, nu doar pentru o zi liberă. Oferă-ți acest răsfăț, pentru că ai nevoie disperată de el.Berbecii sunt pregătiți să calce în picioare pe aproape pe oricine stă în calea fericirii lor în dragoste. Atenție năvălnicia simțămintelor sale să nu intimideze un potențial partener de cuplu. Au tendința și simt nevoia să găsească o conexiune amoroasă stabilă.



Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)

Iulie înseamnă doar distracție pentru tine și, deși nimeni nu are o lună plăcută, pui eforturi în acest sens. Dar este de preferat să renunți la cheltuieli mari care te-ar putea duce la datorii. Nu-ți lăsa mintea să te împiedice să te distrezi; nu-ți face griji prea mult pentru viitor. Vei vedea îmbunătățiri și în dragoste.







Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Iulie îți aduce sărbători și reînnoiri. Aceasta este luna în care te gândești foarte mult la schimbări în viața ta. Vei avea mult succes în artele creative și vei fi lăudat pentru munca ta. Este posibil să întâmpini câteva probleme legate de comunicare, deoarece nu vei fi pe deplin înțeles la locul de muncă. Dragostea arată bine si se pare că, în sfârșit, vei obtine ceva ce ti-ai dorit mereu.

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

Vei absorbi ultimele raze ale Soarelui în Rac, ceea ce ți se va potrivi foarte bine. Luna aceasta se referă la finalizarea unui proiect care îți va permite să-ți iei timp liber. Venus intră în Rac pe 18 iulie, ceea ce te va face predispus pentru dragoste. Pe măsură ce Soarele intră în Leul, te vei simți reîncărcat și pregătit pentru un nou proiect.

Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Sunt multe motive de bucurie în această lună deoarece te vei simți puternic și atractiv pentru cei din jur. Luna Nouă se produce în Leu spre sfârșitul lunii, șa că îți vei finaliza obiectivul pe 28 iulie. Nu vei fi nsingur în această lună, iar prietenii tăi vor fi iubitori, atenți, și plini de compasiune.






Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Iulie aduce un test pentru tine deoarece va fi nevoie de răbdare Problema? Muncă. Restul este prăjitură. Să presupunem că poți fi cu ochii pe premiu, care este timpul liber și un plan solid pentru distracție și relaxare. În acest caz, vei putea să faci față și la locul de muncă. Totuși, nu te lăsa copleșit de presiune.

Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

O mare parte din munca ta bună și grea va da roade în iulie, deoarece ești unul dintre exemplele modului în care tranzitele pot vindeca o dezamăgire. Dragostea ta de sine câștigă în această lună, ceea ce nu ți-a fost ușor. Din păcate, ai învățat atât de multe lecții de viață anul acesta încât ești gata să te descurci singur. Deși în general ești o persoană nerăbdătoare, dar acum îți dai seama că ai capacitatea de a pleca atunci când nu-ți mai este bine.






Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Iulie te face să fii pe cont propriu, dar ai un pic de probleme ici și colo pentru că nu cedezi. Acesta este momentul în care îți cimentezi convingerile; știi cine ești și știi ce vrei și, deși s-ar putea să arăți ca un snob insistent, intențiile tale sunt bune. Asta iti aduce iulie din belsug: respectul de sine. Dacă te bazezi pe tine pentru a obține ceva important, atunci cel puțin știi că va fi finalizat.






Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Intri în iulie purtând atitudinea calmă a Soarelui în Rac. Până când Soarele va intra în Leu,pe 23 iulie, vei fi vindecat și te vei simți ca o rachetă de energie creativă până la jumătatea lunii. Aceasta este o perioadă grozavă pentru tine în ceea ce privește recordurile personale. Lucrezi din greu luna aceasta și joci și mai mult





Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Cu Luna Plină în zodia ta pe 13 iulie, vei fi gata să începi ceva nou în viața ta și vorbim de un „upgrade major”. S-ar putea să nu fi avut nervi înainte. Totuși, luna aceasta îți va insufla încrederea de a lăsa în urmă o situație veche, astfel încât să poți păși liber în viitor, fără bagaje. Acest lucru poate, din păcate, să însemne că te vei despărți de cineva, dar nu este regretabil dacă acea persoană ți-a provocat durere. Fii tare și fii tu însuți. Faci ceea ce trebuie..



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vei lucra cu energia lui Chiron pentru cea mai mare parte a lunii. Într-un fel, aceasta este dulceața ta; ești mereu deschis către vindecare și ești unul dintre cei care urmăresc în mod activ îmbunătățirea propriei stări mental-emoționale. Vrei să te vindeci și să crești, iar acum vei depune eforturi mari pentru a le face pe amândouă. De îndată ce Leul te lovește, vei fi pe cale de a crea ceva atât de special, încât inima și sufletul tău vor fi eliberate.





Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

În timp ce Pluto este retrograd pentru întreaga lună, veți simți nevoia să te răzvrătești împotriva a tot ceea ce pare că te frânează. Luna aceasta te pune pe calea rapidă pentru a-ți limpezi mintea. Dacă ceva nu are sens, afli de ce sau renunți la el. Nu ai timp sau răbdare pentru ceea ce îți distruge progresul. Iulie există ca un obstacol necesar pentru succes. Te ghidezi după cuvintele „Nu-mi spune ce nu pot face!”

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții