Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop Urania săptămânal 25 iunie - 1 iulie 2022

Written By NIKE B. on sâmbătă, 25 iunie 2022 | 08:53



Horoscop Urania săptămâna 25 iunie - 1 iulie 2022 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta!Horoscop Urania săptămânal. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec 2022

Horoscop Urania Berbec

Între 25 și 26 iunie, măsuri de precauție menite să consolideze un statut financiar, nevoia de control asupra circulației banilor. Între 26 iunie, după ora 2:14′, și 28 iunie la prânz, perioadă bună pentru toate tipurile de comunicare, informare, învățare, exprimare liberă, întâlniri, scurte deplasări. Disponibilitate mentală pentru tot ceea ce este nou, provocator, modern, interesant. Între 28 iunie, după ora 14:54′, și începutul zilei de 1 iulie, solicitări în sectorul vieții de familie și al problemelor curente de locuit și trăit într-un spațiu domestic marcate de Luna Nouă în Rac, din 29 iunie, care va sublinia importanța unor gesturi și inițiative pe care nativii ar trebui să le facă pentru a reglementa o dezordine. Posibilă disfuncție în gospodărie motivată de defectare a aparaturii din gospodărie. Posibile conflicte cu părinții, mai ales cu mama, pe fondul conjuncției pe care Soarele și Luna o vor face cu Luna Neagră în Rac. Posibilă alterare a relațiilor de familie, intensificare a unor conflicte mai vechi, trăiri negative, exagerări ale unora dintre cei născuți în zodia Berbecului care vor stârni reacții pe măsură și vor amplifica dizarmonia. Tot în ziua de 29 iunie, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 decembrie 2022, va introduce nuanțe de îndoială, de confuzie sau de lipsă de perspectivă în chestiunile delicate, subtile ale existenței. Din 1 iulie, după ora 3:40′, trăiri intense, căldură sufletească, dorință de eliberare a stresului prin activități în aer liber (sport, concursuri, antrenamente, jocuri, vacanță, petreceri). Intensă încărcare afectivă. Prudență în răstimpul 28-30 iunie pe fondul triplei cuadraturi Jupiter/Soare, Lună, Lună Neagră care îi poate pune în situații dificile, neplăcute în plan personal sau ca impresie publică pe care o vor atrage posibilele circumstanțe stingheritoare în care nativii s-ar afla.

Horoscop săptămânal Taur 2022

Horoscop Urania Taur

Între 25 și 26 iunie, Luna se va afla în tranzit prin zodia Taurului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal echilibru organic și stabilitate interioară. Nativii vor simți nevoia să se calibreze corect față de o serie de provocări ale vieții cotidiene pentru a nu-și consuma fără rost energia fizică și psihică. Între 26 iunie, după ora 2:14′, și 28 iunie la prânz, răstimp favorabil consultărilor cu persoane competente, luării unor decizii în cunoștință de cauză sau explorării unui spațiu de muncă și activitate care le poare oferi șansa unei activități alternative celei stabile, salarizate. Între 28 iunie, după ora 14:54′, și începutul zilei de 1 iulie, informațiile care vor veni, pe diferite căi, spre nativi vor trebui tratate cu atenție și reținute chiar dacă, la o primă impresie, ele nu par a fi importante. Forța Lunii Noi în Rac, din 29 iunie, va opera în sectorul comunicării și poate că informațiile sau concluziile la care Taurii vor ajunge prin intermediul lor nu vor fi comode și-i vor pune în fața unor realități pe care vor trebui să le gestioneze în funcție de importanța și gravitatea lor. Mecanism subtil de revelare a unor situații incorecte, greșit abordate sau înțelese, dar și reacții disproporționate în fața acestor constatări. Unele persoane pot trăi, în aceste zile, clipe de nesiguranță și stres fără a putea identifica motivul lor precis. În ziua de 29 iunie, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 decembrie 2022, va arunca un văl de incertitudine și va permite posibilele erori pe care nativii le-ar putea face ca o consecință a proastei estimări a relațiilor de prietenie și a necunoașterii naturii umane a celor cu care vor continua, în ciuda evidențelor, să conlucreze și să le acorde încredere. Din 1 iulie, după ora 3:40′, abordări autoritare, energice și fără amânări ale treburilor casnice, locative, patrimoniale.




Horoscop săptămânal Gemeni 2022

Horoscop Urania Gemeni

Între 25 și 26 iunie, nativii vor face efortul să-și păstreze cumpătul în condițiile unor constatări (descoperiri, dezvăluiri) mascate de tertipuri și manevre care le vor revela, parțial sau integral, adevărul, dar îi vor destabiliza la capitolul încredere sau speranță investită într-un proiect. Între 26 iunie, după ora 2:14′, și 28 iunie la prânz, Luna va traversa zodia Gemenilor și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal o stare generală organică și psihică bună: mental eliberat de griji, atitudine degajată, dezinvoltură, spontaneitate, veselie, optimism, imaginație și fantezie creatoare sau pragmatism. Moment al unei șanse (minore sau medii ca importanță) în plan personal. Diplomație și abilitate în relațiile sociale. Între 28 iunie, după ora 14:54′, și începutul zilei de 1 iulie, sectorul banilor câștigați din muncă proprie va sta sub influența Lunii Noi în Rac, din 29 iunie, care face conjuncție cu Luna Neagră, ceea ce poate patrona un context mai puțin corect, o decizie neinspirată, asumarea unui risc sau implicarea într-o activitate despre care Gemenii nu cunosc toate datele și care le vor crea neplăceri mai târziu. Tot în ziua de 29 iunie, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 decembrie 2022, va introduce o permanentă stare de incertitudine în privința viitorului lor loc de muncă, a perspectivei asumării unei răspunderi sau a învestirii cu o funcție în plan socio-profesional. Fluctuații ale imaginii publice și ale simpatiei sau ale încrederii celor din jur în competența și calitățile unui nativ, mai ales dacă acesta este tânăr. Din 1 iulie, după ora 3:40′, Luna se va plasa în tranzit prin casa comunicării și a deplasărilor. Va fi un factor interesant de susținere a celor tineri care se prezintă la diferite examene (testare, verificare a cunoștințelor, audiții), insuflându-le curaj și alungându-le tracul.



Horoscop săptămânal Rac 2021

Horoscop Urania Rac

Între 25 și 26 iunie, evenimente curente, mai plăcute sau banale, trăite alături de unul sau mai mulți prieteni. Între 26 iunie, după ora 2:14′, și 28 iunie la prânz, axa celor două case ale sănătății va sta sub semnul influenței celor două planete în tranzit prin zodia Gemenilor, care, pe fond, vor avea un impact favorabil asupra stării fizice și, mai ales, asupra psihicului, dându-le Racilor o detașare de factorii de stres și o atitudine față de provocări și dorințe dispusă să accepte noutatea, schimbarea, experiența. Între 28 iunie, după ora 14:54′, și începutul zilei de 1 iulie, Luna va traversa zodia Racului, iar pe 29 iunie se va afla în postura de Lună Nouă în Rac, ceea ce îi va da o forță specială, unică, în ansamblul anului 2022, prin uriașul impact pe care îl va avea asupra întregii lor ființe. Cei născuți în Rac vor fi hipersensibili, dar vor fi și mai pregătiți să simtă influxurile speciale ale acestei faze care le va rafina simțurile (intuiție, presimțire, telepatie, comunicare extrasenzorială, empatie). Racii vor avea trăiri speciale, intense, vise premonitorii și vor ajunge la cristalizarea unor idei și concluzii cu o uimitoare rapiditate și precizie pe baza unor intuiții care le vor permite să se ferească de riscuri și exagerări, de abuzuri și împrejurările care să-i pună la încercare, astfel că nimic din ceea ce le stârnește revolta, neplăcerea, dezinteresul, ostilitatea sau neîncrederea nu trebuie ignorat, minimalizat pentru că aceste stări organice sau trăiri interioare vor funcționa ca un avertisment. Deschiderea unui nou ciclu vital de un an. În ziua de 29 iunie, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 decembrie 2022, va permite erorile de judecată sau riscul de autoînșelare în atașamentele superioare (idei, oameni, proiecte, planuri de viață). Din 1 iulie, după ora 3:40′, interes pentru bani, plăți, recompense.







Horoscop săptămânal Leu 2022

Horoscop Urania Leu

Între 25 și 26 iunie, tulburări discrete ale echilibrului profesional, evenimente care-l obligă pe câte un Leu, în funcție de vârstă și de statut social, să se raporteze la niște ipostaze noi de viață profesională și să țină cont de impactul acestora asupra propriei lui imagini publice. Între 26 iunie, după ora 2:14′, și 28 iunie la prânz, discuții cu prietenii pe teme de obicei lejere în condițiile unor petreceri sau agape. Activități menite destinderii și relaxării. Plăcerea de a se întâlni cu oameni simpatici și veseli se va împleti cu șansa de a afla lucruri noi. Între 28 iunie, după ora 14:54′, și începutul zilei de 1 iulie, axa celor două case ale sănătății va sta sub semnul Lunii Noi în Rac din 29 iunie, care, cu intensități diferite, se va exercita întreaga săptămână, cu precădere în sectorul casei a XII-a, care presupune că vor fi activate niște mecanisme genetice sau/și karmice ori că se vor găsi explicațiile profunde ale unor afecțiuni. Deși contextul va fi unul răscolitor și neplăcut sau destabilizant pentru conștiință și activitatea superioară controlată de logică și rațiune, totuși, în acest răstimp, se pot face ședințe de terapie psihologică, psihiatrică, de autocunoaștere și de vindecare pe căile recomandate de disciplinele medicinii alternative. Subconștientul va juca un rol esențial în înțelegerea unor tulburări organice, sufletești, spirituale și psihice. Tot în ziua de 29 iunie, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 decembrie 2022, va crea premisele unor reprezentări nerealiste în legătură cu un ipotetic câștig sau cu un beneficiu material. Din 1 iulie, după ora 3:40′, Luna va traversa zodia Leului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal tărie de caracter, voință fermă, ambiție și capacitate de mobilizare rapidă pentru a-și atinge un scop, indiferent de gradul lui de dificultate.






Horoscop săptămânal Fecioară 2022

Horoscop Urania Fecioara

Între 25 și 26 iunie, una sau mai multe idei se vor nuanța sau chiar îl vor pune pe nativ în situația să le reevalueze drastic pe fondul evenimentelor care vor pune în lumină laturile lor neobservate sau consecințele mai puțin favorabile Fecioarelor în contextul unor schimbări semnificative ale centrilor de interes public, social, ideologic, politic, economic sau profesional. Între 26 iunie, după ora 2:14′, și 28 iunie la prânz, posibile evenimente publice care îl vor pune pe câte un nativ „în fața reflectoarelor”, obligându-l să vorbească în public și să participe la dezbateri. Contextul va fi favorabil doar celor care evoluează pe o scenă într-un concert, un recital, o piesă de teatru, o conferință. Între 28 iunie, după ora 14:54′, și începutul zilei de 1 iulie, relațiile de prietenie vor evolua sub semnul major al Lunii Noi în Rac, din 29 iunie, care va privi cu prioritate sentimentele și atașamentele nativilor față de unul sau mai mulți apropiați alături de care desfășoară o viață socială alcătuită din preocupări comune sau alături de care se regăsesc pe aceleași coordonate de gândire, gusturi, înclinații și plăceri. În acest context, fie apare o persoană nouă în acest cerc de cunoscuți, fie unul sau mai mulți prieteni vor fi trecuți în plan secund, în funcție de felul în care aceia înțeleg să se poarte cu o Fecioară. Dacă ținem cont că Luna Nouă face conjuncție cu Luna Neagră și că, împreună cu Soarele, acestea fac trei cuadraturi cu Jupiter, din Berbec (sectorul banilor), putem intui că vor interveni destule dezamăgiri sau motive de nemulțumire din care un interes bănesc nu lipsește. În ziua de 29 iunie, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 decembrie 2022, va introduce o nuanță de autoiluzionare, de nesiguranță, de proastă evaluare a unei relații parteneriale. Din 1 iulie, după ora 3:40′, solicitare a axei cardio-vasculare.

Horoscop săptămânal Balanță 2022

Horoscop Urania Balanta

Între 25 și 26 iunie revin în prim-planul preocupărilor Balanțelor chestiunile financiare sau de recuperare a unor bunuri pe fondul unor informații care îi determină să întrebe, să ceară explicații cu privire la stadiul demersurilor făcute de ei oficial. Între 26 iunie, după ora 2:14′, și 28 iunie la prânz, perioadă bună, excelentă chiar, pentru ca nativii să progreseze prin lecturi, studiu individual, participarea la cursuri de perfecționare, lecții particulare cu un maestru, în cadrul cărora își pot îmbogăți nivelul de cunoaștere, de înțelegere sau de transpunere în practică a unei pregătiri teoretice. Dialog util cu instituțiile statului din țară sau din străinătate care organizează cursuri de vară, workshop, cursuri demonstrative pe termen scurt (de la două-trei zile până la maximum o lună). Între 28 iunie, după ora 14:54′, și începutul zilei de 1 iulie, sectorul carierei va sta sub semnul Lunii Noi în Rac, din 29 iunie, care va pune un accent major pe funcție, loc în societate, progres profesional, debut, imagine publică. Se va încheia un ciclu deschis în vara anului 2021 și se va deschide un altul, până în vara anului 2023, timp în care Balanțele vor evolua în funcție de actualul context care le trasează niște direcții de care trebuie să țină seama și pe care nu le vor putea ignora. Tot în ziua de 29 iunie, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 decembrie 2022, va crea situații confuze, împingându-i pe nativi să ia decizii mai puțin motivate și cu atât mai puțin necesare; nativii tineri vor trece prin numeroase momente de îndoială și nesiguranță cu privire la alegerea unui loc de muncă; în planul sănătății, tranzitul neptunian va genera stări de spirit trecătoare, instabile, greu de diagnosticat, care vor trece de la sine și vor apărea fără un motiv real. Din 1 iulie, după ora 3:40′, gest autoritar față de un prieten.







Horoscop săptămânal Scorpion 2022

Horoscop Urania Scorpion

Între 25 și 26 iunie, incertitudini cu privire la calitatea umană a unui partener ori la felul în care evoluează o relație de negociere, o înțelegere, o mediere sau chiar un conflict stârnit de niște împrejurări bizare care par a nu fi cu totul întâmplătoare. Între 26 iunie, după ora 2:14′, și 28 iunie la prânz, dialoguri utile, cu spor de cunoaștere, cu lămuriri, cu beneficiu de informații și de înțelegere, în legătură cu statutul unor bunuri materiale, o împărțeală ori o chestiune financiară. Deși valoarea acestor pretenții nu este mare, evoluția favorabilă a uneia sau a mai multor întâlniri și convorbiri din această săptămână le va da nativilor convingerea că sunt pe drumul cel bun și că, în sfârșit, situația se va rezolva cu și prin bună înțelegere. Între 28 iunie, după ora 14:54′, și începutul zilei de 1 iulie, sectorul conștiinței și al reprezentărilor superioare despre lume și viață va sta sub semnul Lunii Noi în Rac, din 29 iunie, care va introduce o atitudine specială, de indisponibilitate față de schimbări, de respingere a noului în universul lor de cunoaștere și înțelegere. Contextul nu e foarte limpede și una sau mai multe tristeți ori dezamăgiri îi pot consolida câte unui Scorpion ideea că au greșit când s-au lăsat convinși de falsele argumente ale unei pretinse schimbări necesare, drept care acum nu mai au curajul să opereze în acest câmp de convingeri personale nici o modificare. Tot în ziua de 29 iunie, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 decembrie 2022, va tulbura apele sufletului cu îndoieli, neîncredere, întrebări fără răspuns, nesiguranță în cel drag, dezorientare emoțională. Din 1 iulie, după ora 3:40′, nevoie de regrupate urgentă în fața unei situații în plan profesional sau de autoritate ce decurge din funcția cu care au fost învestiți unde trebuie să acționeze cu „mână forte”.

Horoscop săptămânal Săgetător 2022

Horoscop Urania Săgetător

Între 25 și 26 iunie, dialoguri și informații care au darul să clatine deciziile nativilor cu privire la actualul lor loc de muncă și să-i facă să se întrebe dacă n-ar fi bine să ia în calcul o soluție alternativă la eventuala degradare a condițiilor de muncă și salarizare. Între 26 iunie, după ora 2:14′, și 28 iunie la prânz, relațiile parteneriale vor fi favorizate de condițiile astrale care le vor permite Săgetătorilor să pună în discuție o chestiune (contract, înțelegere, participare la o activitate), în condițiile în care, până în prezent, s-au produs destul de multe schimbări care să justificare o reanalizare și o adaptare a lor la noile exigențe. Posibilitatea de a se depăși un conflict prin felul în care nativii vor ști să conducă ostilitățile, să pună problema, să argumenteze, să susțină un punct de vedere sau să prezinte un interes personal părților cointeresate sau doar solicitate pentru o susținere. Între 28 iunie, după ora 14:54′, și începutul zilei de 1 iulie, axa celor două case ale banilor și bunurilor va sta sub semnul Lunii Noi în Rac, din 29 iunie. În mod ciudat, Săgetătorii nu vor mai fi larg înțelegători și dispuși să cedeze și își vor schimba discursul, intențiile și atitudinea față de un bun ce trebuie alocat, împărțit, evaluat, nemaidorind să „lase de la ei” sau să renunțe în favoarea cuiva etc. Tot în ziua de 29 iunie, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 decembrie 2022, va crea o stare de incertitudine cu privire la soarta unui bun imobiliar sau funciar ce aparține familiei sau pe care vor să-l valorifice, dar, pentru moment, evoluția financiară din țară și pe plan extern îi face să ezite și să mai aștepte. Din 1 iulie, după ora 3:40′, Săgetătorii pot îmbrățișa idei generoase, se pot implica în activități publice, în siajul specificului meseriei lor, pentru a susține o cauză nobilă, dreaptă, corectă, umanitară.





Horoscop săptămânal Capricorn 2022

Horoscop Urania Capricorn

Între 25 și 26 iunie, nevoia de a schimba ceva în atitudinea părinților față de copii (discursul, condițiile impuse ca reguli în familie, argumentele, abordarea, tonul, toleranța). Între 26 iunie, după ora 2:14′, și 28 iunie la prânz, șansă în plan profesional (găsirea unui loc de muncă, acceptarea unei oferte care să le permită să desfășoare o a doua activitate salarizată), abordarea unor subiecte delicate dintr-un contract sau dintr-o înțelegere, cercetarea pieței, soluții temporare la lipsa unui loc de muncă. În planul sănătății va funcționa un moment util, care trebuie valorificat pentru limpezirea unei incertitudini medicale născute din două sau mai multe opinii diferite asupra aceleiași boli neidentificate cu precizie sau care se bazează pe rezultate diferite de la laboratoare diferite ori obținute prin proceduri diferite. Între 28 iunie, după ora 14:54′, și începutul zilei de 1 iulie, sectorul relațiilor parteneriale va sta sub semnul Lunii Noi în Rac, din 29 iunie, ceea ce nu va contribui la destinderea atmosferei sau la vreun progres în cadrul unei negocieri. Capricornii vor aborda o atitudine rigidă, refractară oricărei sugestii, vor fi neîncrezători și, în plus, vor fi condiționați în chip negativ de constrângerile ce vor veni dinspre familia din care provin și care le vor pune piedici ori care îi vor determina să nu ia încă o hotărâre. În ziua de 29 iunie, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 decembrie 2022, va crea instabilitate în relația nativilor cu informațiile pe care le dețin: la unele vor renunța, altele nu le vor mai oferi încredere pentru a recurge și a se baza pe ele într-un demers oficial, iar evoluția vieții de fiecare zi îi va face să se confrunte cu schimbări continui încât, la un moment dat, ei nu vor ști ce să mai creadă. Din 1 iulie, după ora 3:40′, fermitate și intransigență în disputele financiare sau patrimoniale.

Horoscop săptămânal Vărsător 2022

Horoscop Urania Vărsător

Între 25 și 26 iunie, efort de a păstra echilibrul în familie și de a nu genera dezordine în viața de fiecare zi pusă la încercare de evenimentele mărunte, dar care le vor mânca nativilor timpul și răbdarea. Între 26 iunie, după ora 2:14′, și 28 iunie la prânz, sectorul relațiilor sentimentale va fi în floare: exuberanță, speranță, dorință de nou, de provocare, de cunoaștere, de experiențe, dar și nevoie de relaxare, de trai în aer liber, de mișcare, de sport, de activități de compensare și recreere. Relațiile între părinți și copii se vor relaxa, probabil prin efortul părinților de a nu strica momentul necesar de destindere a vacanței, care le va permite o nouă formă de apropiere și de cunoaștere, ceea ce pe părinți îi va interesa în mod special, pentru a observa ce modificări au apărut în mentalitatea și gândirea copiilor lor în ultima vreme, mai ales dacă aceștia sunt la vârsta adolescenței. Între 28 iunie, după ora 14:54′, și începutul zilei de 1 iulie, axa celor două case ale sănătății va sta sub semnul Lunii Noi în Rac, din 29 iunie. Cea mai afectată de acest context astral va fi casa a VI-a a sănătății de fiecare zi și a afecțiunilor de scurtă durată care, în acest caz, vor privi stomacul, duodenul, hrana, asimilarea, metabolismul, regimul zahărului. Se va încheia circuitul inițiat anul trecut, cu bune și cu rele, și se va deschide un altul, pentru viitorul an, care deja poate fi asociat cu o schimbare de registru. Nu e vorba de dezvoltare și de expansiune, ci de blocaj și de promisiuni de angajare retractate sau care nu vor putea fi onorate. În ziua de 29 iunie, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 decembrie 2022, va fi un sfetnic incert, instabil și confuz în ceea ce privește administrarea banilor și deciziile care se vor lua în acest sens. Din 1 iulie, după ora 3:40′, relațiile parteneriale vor deveni mai radicale.





Horoscop săptămânal Pești 2022

Horoscop Urania Pești

Între 25 și 26 iunie, unele persoane se vor mira de ceea ce aud, văd, află, citesc sau de secvențele de viață și de activitate la care participă. Informații stranii care nu trebuie să fie luate în totalitate drept reale, dar nici respinse, pentru că ele vor conține, totuși, un sâmbure de adevăr. Între 26 iunie, după ora 2:14′, și 28 iunie la prânz, informații sau avertismente sosite la timpul potrivit, înaintea luării unei decizii privitoare la statutul unei case, la soarta unui bun de valoare. Dialoguri cu părinții. Întâlnirile, în linii mari, vor fi agreabile, politicoase, dar fără progres dacă între nativi și cei în vârstă stă o pricină de familie importantă ce trebuie rezolvată și care, din prudență sau din teama de a nu se ajunge la ceartă, nici una dintre părți nu o formulează explicit. Între 28 iunie, după ora 14:54′, și începutul zilei de 1 iulie, sectorul relațiilor sentimentale va evolua sub influența puternică a Lunii Noi în Rac, din 29 iunie, ceea ce va amplifica toate trăirile interioare. Nu toate vor fi confortabile, unele vor stârni mâhnire, oftat, lacrimi, regrete, amărăciune, dor. În planul activității artistice, doar creatorii născuți într-un semn de Apă vor avea un beneficiu de pe urma acestui tip de sentimente care îi vor inunda. Interpreții vor fi atât de influențați de împrejurări și de sensibili, încât evoluția lor, mai ales în ceea ce se cheamă „în direct” sau live, poate fi una greu de controlat din cauza tracului. În ziua de 29 iunie, Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 decembrie 2022, va tulbura echilibrul interior al Peștilor, care nu vor mai fi siguri pe ei, care vor avea lungi dialoguri interioare în căutarea adevărului sau a liniștii. Din 1 iulie, după ora 3:40′, moment al stresului cardiac și al tulburărilor de circulație periferică, mai ales la nivelul picioarelor, locul anatomic vulnerabil al acestor nativi.

SURSA: https://www.youtube.com/channel/UCi-edpUjtqD7YzmukwxG72Q

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții