Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscopul Runelor săptămâna in curs

Written By NIKE B. on marți, 21 iunie 2022 | 09:09



Horoscopul Runelor in curs 2022

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022. Horoscopul Runelor pentru Aceasta Săptămână 20-26 Iunie 2022 – Se deschide o saptamana extraordiara pentru cei mai multi nativi. Apar sanse neasteptate, energiile se deblocheaza, toate vin spre beneficiul nostru. Avem ocazia sa fim propulsati acolo unde ne dorim dar mai mult, acolo unde ne este bine. Scapam de griji, unii peste noapte, unii mai au putin de asteptat, dar pentru toata lumea va fi bine. Viitorul suna bine, sa ne bucuram! Iata detaliile pentru fiecare semn astrologic in parte:

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai. Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Urmeaza nu o saptamana ci doua saptamani in care veti fi in asteptarea unor vesti importante, a unor realizari sau finalizari. Stiti ca daca totul va fi asa cum asteptati, viata voastra se va schimba de-acum inainte iar emotiile pe care le traiti acum sunt la intensitate maxima. Ramaneti calmi pentru ca in urmatoarea perioada se vor rezolva multe!Runa etalata – EIWAZ (cu fata in jos). Runa sugereaza ca porti o povara grea de care multi oameni poate nici nu sunt constienti. De tine depinde sa refuzi sa mai iei si alta povara pana cand o parte din greutate nu este data jos de pe tine sau este impartita cu altii. Poate fi in natura ta sa accepti solicitari ca sa mentii pacea. Insa acum trebuie sa fii constient asupra propriei tale stari de bine.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Pluteste un mister printre noi toti, este o nebuloasa din punct de vedere al energiilor iar Taurii sunt printre cei mai afectati in acest moment. Vor alege sa se retraga din multe dintre activitatile cotidiene si sa petreaca timp cu ei si cu propriile ganduri. O apropiere mai mare de zona spirituala, de Dumnezeu si prin rugaciune si meditatie isi vor limpezi mult mintea. Voi aveti nevoie de o pauza si de data aceasta chiar o sa v-o luati.Runa etalata – FEHU : Runa germanica Fehu semnifica posesiunile, procesul de hranire si abundenta sub toate formele sale. Aceasta runa vine cu un mesaj optimist ca abundenta vietii se revarsa in forme nebanuite asupra ta. Poti fi binecuvantat cu prosperitate fizica dar si spirituala. Conditia de baza ce ti se transmite este sa nu uiti sa imparti din ceea ce ai ca sa iti sporeasca si infloreasca.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemenii incep saptamana in tensiuni si probleme ramase restante de saptamana trecuta sau poate chiar mai vechi. Cauta solutii dar mintea le este cumva blocata si nu pot depasi momentul decat cu ajutor si consiliere din partea familiei sau colegilor. Vor reusi doar daca-si deschid sufletele acum. Atentie, problemele voastre pot exploda in adevaratul sens al cuvantului daca acum nu le solutionati.Runa etalata – INGUZ : Runa germanica Inguz semnifica noi inceputuri si vointa divina pentru acestea. Aceasta runa te anunta ca exista si o noua cale de a obtine ceea ce vrei. Totodata iti transmite si faptul ca poti avea parte de o noua relatie. Fertilizeaza mai intai solul, termina orice treburi neterminate ai, apoi fii deschis pentru noul vestit de aceasta runa si care va veni la momentul potrivit.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Energia Racilor este tumultuoasa si greu isi vor putea tine temperamentul in limite normale. Ei vor ca totul sa se intample aici si acum si toate problemele sa se solutioneze peste noapte. Atentie la tendinta de a-i tensiona pe cei din jur. Riscati sa deranjati, sa jigniti si asta nu va fi deloc in favoarea voastra.Runa etalata – Jera: Jera inseamna castiguri materiale. Ceva fericit urmeaza, in relatii sau in afaceri. Jera este o runa a sperantei, iti transmite mesajul ca te asteapta ceva pozitiv in viitor. Nu trebuie sa-ti faci griji. Cand va fi, va fi, dar efortul si rabdarea vor fi rasplatite pe masura.

Leu (23 iulie - 22 august)

Se intampla lucruri bune pentru nativii Leu. Demult asteptati sa se deschida niste porti si iata ca saptamana aceasta Universul va are in vizor. Replieri, reveniri, bani si vesti bune. Intrati intr-o linie verde pe toate planurile si in sfarsit puteti face ce vreti si va simtiti liberi si fericiti.Runa etalata – KENAZ (cu fata in sus). Daca tu esti persoana care da altora cunostintele tale in detaliu, experientele si aventurile tale, nu fii descurajat daca pare ca cine primeste nu este interesat. Va veni un moment in care iti vor asculta fiecare cuvant sau isi vor aminti ce le-ai spus acum. Incearca sa fii cat mai specific posibil si cu detalii, intrucat aceste fapte si informatii vor fi importante in viitor. Fiecare poveste merita sa fie spusa si inregistrata, iar cele ale familiei tale extinse nu sunt exceptii. Cadoul cunoasterii transmise este cel mai valoros cadou care poate fi dat. Foloseste-l cu intelepciune !




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Vesti bune si pentru Fecioare! Si voua vi se deschid drumurile si reusiti in tot ceea ce v-ati propus. Se intrevede un final in eforturile depuse pana acum, se concluzioneaza lucrurile si dorintele voastre au toate sansele sa se indeplineasca in urmatoarea perioada.Runa etalata – Mannaz (inversata): Trebuie sa faci pace cu tine insuti inainte de a-ti indrepta atentia catre exterior (prieteni, comunitate). Adeseori cauti alinare la cei din jurul tau, uitand ca tu insuti ai solutia. Indreapta-ti atentia spre meditatie si autoreflectie constructiva.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Se indreapta lucrurirle si pentru Balantele. Urmeaza o perioada mai buna pentru voi si reusiti sa mai uitati de griji si de dezamagirile pe care le-ati avut in ultima vreme. Pastrati-va optimismul si veti atrage multe lucruri noi si bune.Runa etalata – PERTH (cu fata in sus). Runa sugereaza ca este pe cale sa inceapa un nou capitol din calatoria vietii tale. Cu toate acestea, nu este suficient sa te bazezi doar pe destin ca sa fii calauzit. Fa tot ce poti mai bun din abilitatile si cunostintele tale ca sa te asiguri ca acest urmator capitol este cat se poate de placut si plin de recompense. Fii constient de tine si bucura-te de experienta. Distreaza-te si relaxeaza-te inconjurat de placerile pe care viata le are de oferit pentru tine.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

De aceasta data nu va mai puteti considera singuri pe aceasta lume. Prietenii si familia se activeaza peste noapte in directia voastra si va sunt pregatite multe surrize frumoase. Beneficiati saptamana aceasta de generozitatea celor dragi, vor fi si bani, vor fi si cadouri si mai ales facilitati. Iata cum veti simti ca ati ajuns in RAI!Runa etalata – THURISAZ, inversata. Runa iti indica un posibil atac care sa se manifeste ca un ghimpe in coasta ta, deci este nevoie sa te aperi. Aceasta runa are drept simbol ghimpele si semnifica ceea ce instiga, ceea ce interfereaza cu proiectele tale. Are o energie agresiva, masculina, puternica si de foc distrugator. Thurisaz iti vesteste ca ceva pare a fi ca un ghimpe agresiv in experienta ta. Priveste ghimpii ca pe simbol al unui gard ce sta intre tine si urmatorii tai pasi. Dupa ce ai claritate ca ghimpii exista, vei sti ce directie sa urmezi pentru a te indeparta de ei si nu prin ei sau alaturi de ei ca sa te ranesti.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

O saptamana cu noroc pentru Sagetatori. Voi sunteti cei care erati in asteptarea unei sanse, a unei oportunitati sa va puteti lansa intr-un proiect, sa dati drumul la ceva, sa intreprindeti sau sa puteti sa plecati pe undeva. Se intampla ceva miraculoas care deblocheaza lucrurile in cel mai facil mod, spre marea voastra surprindere dar si bucurie.Runa etalata – Uruz (inversata) : Incapacitate sa gandesti cu claritate acum, lipsa de putere mentala. Fii atent la semnele tale de slabiciune care iti ameninta pozitia si personalitatea. Constientizeaza-ti puterile ascunse. Fii atent la semnele ce anunta varii posibilitati pentru ca unele te pot face sa te inseli. Uruz este runa puterii






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii au niste planuri noi pentru urmatoarea perioada. Au analizat situatia actuala si concluzia este ca vara aceasta trebuie sa faca lucrurile sa fie altfel. Poate vor alege sa lucreze de acasa si sa imbine frumos ziele de vara cu activitatea profesionala. Ideile lor sunt foarte bune si ar face bine sa le puna in practica d=fara sa stea prea mult pe ganduri.Runa etalata – ODIN : Primesti un mesaj ce inseamna ca necunoscutul, nestiutul si nevazutul sunt parte activa din viata ta la acest moment. La inceput era nimic si la final ramane nimic. Nu poate fi folosit controlul pe ceea ce nu exista inca. Ca sa poti avansa in marele gol din fata ta trebuie sa ai o incredere desavarsita. Si fa pasi in acest gol cu mainile goale si cu credinta de fier. Ceea ce te va sustina este puterea creativa a necunoscutului.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu aveti nicio clipa de relas, dragi Varsatori. Sapatamana aceasta se anunta fel si fel de calatorii si nu aveti cum sa va eschivati. Vestea buna este ca spre finalul saptamanii puteti sa faceti si ceva pentru sufletul vostru, sa va recompensati cumva pentru eforturile depuse.Runa etalata – Berkana: Aceasta runa se refera la probleme de natura domestica si relatii interpersonale. Poate ai nevoie de suportul cuiva, poate vrei ca tineva sa iti arate ca te sustine. Sau poate chiar tu trebuie sa arati cuiva sustinerea si afectiunea. De asemenea, poate simboliza un vindecator. Aceasta runa aduce energia vindecatoare datatoare de viata.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pentru voi se intampla lucruri extraordinare. Toate energiile bune sunt indreptate catre voi, aveti o sansa nemaipomenita sa reusiti in tot ce va propuneti. Aveti sustinere divina, inspiratie dar si ajutor din partea unor persoane importante. Este un moment important care va poate propulsa spre culmi inalte!Runa etalata – FEHU : Fehu reprezinta bovinele ca mare simbol de bogatie in triburile de unde provin runele. Runa are unele implicatii interesante ce se bazeaza ca bovinele, ca avutie, spre deosebire de pamanturi, se muta de colo colo asa cum vor ele. Bovinele se si reproduc, deci aceasta runa anunta deseori belsug care se reinnoieste si perpetueaza singur. Bogatia ia multe forme dar aceasta runa reprezinta de regula valori care sunt pur materiale sau monetare. Alternativ, runa este asociata des cu fertilitatea si cu copiii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții