Horoscopul zilei de 30 martie 2024

Horoscop Special zilei de 30 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Horoscopul Săptămânii 20-26 iunie 2022

Written By NIKE B. on marți, 21 iunie 2022 | 09:18







Horoscop Urania Provocări pentru Săptămâna Viitoare

Horoscop Urania 2022.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022.

Horoscopul Săptămânii 20-26 iunie 2022

Iata horoscop saptamanal 20-26 iunie 2022. Saptamana incepe pozitiv. Mercur si Jupiter formeaza o echipa de vis. Cand cei doi fac lucruri impreuna, totul este mai usor. Te poti astepta la succese ca din sein. Mercur este planeta afacerilor si vei simti rezultatele cand vine vorba de bani sau de locul munca. Jupiter este ca trifoiul cu patru foi. Aduce noroc si canalizeaza energia lui Mercur exact acolo unde ai nevoie. Proiectele tale prind contur, chiar si atunci cand te simti intr-o fundatura.Fiecare persoana prezinta trasaturi de caracter pozitive si negative; o parte dintre acestea pot sa afecteze pe cei din jur, chiar sa-I innebuneasca pe unii. Si nu este vorba doar de trasaturile negative de caracter. Sunt aspecte care fac parte din natura umana, aspecte pe care unii le apreciaza, dar care, pentru altii, pot fi extrem de enervante. Orice fel de relationare s-ar dori cu persoanele din jur, trebuie sa fim constienti ca nimeni nu este perfect. Orice relationare presupune si toleranta.








Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec. Draga Berbecule, aceasta perioada este foarte plina si importanta pentru tine. Perceptia ta si abilitatile tale de comunicare vor fi foarte active, gratie influentelor planetare, iar ele te vor ajuta sa iti exprimi ganduri si emotii cu scop de vindecare a unor relatii, asa cum nu puteai sa o faci pana acum. O situatie neasteptata cu potential de stres poate aparea spre finele saptamanii, mai ales daca alegi sa calatoresti, insa este doar o predispozitie. Gandeste-te bine care iti sunt sentimentele si ce vrei cu adevarat, in loc sa insisti pe situatii care nu duc nicaieri. Saptamana iti va da oportunitatea sa schimbi unele proiecte de viitor daca ceva te preocupa. Ai incredere in instinctele tale, in special pe tot ce inseamna relatii si subiecte financiare.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur. Draga Taurule, aceasta saptamana va stabiliza unele schimbari permanente in relatiile tale. Planetele creeaza un mediu in care ai nevoie sa fii mult mai atent pe acest plan. Tine-ti intentiile de viitor si gandurile doar pentru tine si nu le impartasi cu nimeni deocamdata. Sociabilitatea ta va deveni mai intensa si vei avea ocazia sa petreci timp minunat cu oamenii dragi. Revizuieste si prioritizeaza orice aspect ce tine de incredere, bani si valori. Poti fi preocupat cum sa gestionezi cel mai bine o situatie importanta pentru tine. Ca sa te descurci cu ea, dedica-ti tot timpul de care ai nevoie ca sa te gandesti bine la toate aspectele.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni. Draga Gemeni, in aceasta saptamana te vei focusa pe munca ta si pe oamenii care sunt prezenti in ea. Sunt subiecte de care trebuie sa te ocupi. Vei avea o agenda plina, totusi ai nevoie sa iti mentii atentia totala pe detalii si sa fii cu un pas in fata evenimentelor. Asteapta-te la unele tensiuni spre finele saptamanii ce pot erupe de la o problema pre-existenta, cu scop de a vindeca orice a mai ramas de vindecat pe aceasta tema. Un vechi amic poate sa apara si sa te faca sa te intrebi daca aceasta relatie merita sa fie revigorata sau ar trebui sa fie lasata deoparte, doar cu ce a fost candva ca amintire.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac. Draga Racule, comunicarea ti se imbunatateste substantial acum, iar drept rezultat, poti sa iti imbunatatesti imaginea si sa te apropii sau chiar sa iti obtii un scop implinit. Este sansa ta sa iti faci noi contacte cu oameni importanti si sa te promovezi pe tine si munca ta. Spre finele saptamanii, pot aparea aspecte practice care te fac vii cu un plan concret prin care schimbi unele intelegeri existente. Deci, ai de stabilit obiective pentru fiecare pas, intr-un mod organizat si eficient. Unele relatii din preajma ta se pot schimba, dar daca esti flexibil si gata sa te ajustezi, te vei descurca cu totul cu mult succes.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu. Draga Leule, multe lucruri ai tot pregatit in mintea ta in ultimul timp, fara sa le impartasesti cu altii. Acum este timpul sa aduci la viata si realitate o buna parte din aceste planuri si sa faci pasi concreti si eficienti care sa te duca la vise implinite. Planetele te ajuta sa iti poti comunica clar punctele de vedere in fata altora. Totusi, ia in considerare emotiile lor inainte de a face orice care sa ii deranjeze. Spre finele saptamanii, unele obligatii financiare se vor stabili si aseza. Incearca sa gasesti solutii practice si eficiente. Daca ai planuri de calatorie, pot aparea unele schimbari.


Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioară. Draga Fecioara, ai nevoie de timp si spatiu ca sa gesti raspunsurile pe care le cauti si sa iei deciziile potrivite. Da-ti spatiu ca sa eviti greselile. Ai foarte multe lucruri de facut, deci asigura-te ca iti organizezi totul si ca gasesti pentru fiecare caz si planul a dar si planul b. Spre mijlocul saptamanii, vei primi unele vesti ; asigura-te ca ai propria ta opinie si nu te astepti ca altii sa te ghideze. Spre weekend, iti vei reaminti ca ai si o familie si anumite obligatii. Trebuie sa pui treburile in ordine dar si sa stabilesti granite clare. Daca esti onest, totul se va aseza cu usurinta si bucurie in viata ta.

Balanță (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanță. Draga Balanta, unele relatii iti vor aduce schimbari si confuzie in aceasta saptamana. Vei fi dispus sa discuti unele subiecte importante si sa iti expimi idei si ganduri pe subiecte delicate. Spre finele saptamanii, te asteapta alte aspecte legate de comunicare sau munca. Vei fi solicitat sa clarifici lucruri pe multe nivele, dupa cum se vede, in special cand vine vorba de relatii care trebuie terminate ca sa creeze loc pentru oameni noi in viata ta. Ia-o usurel si cu pasi siguri dar nu grabiti si aduna toate informatiile necesare inainte sa actionezi in orice fel.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion. Draga Scorpionule, aceasta saptamana este ideala sa iti restructurezi strategia pe mai multe aspecte ce tin de munca ta. Trebuie sa actionezi cu prudenta si atent la detalii ca sa iti clarifici viziunea si sa te organizezi. Farmecul tau va aduce oamenii pe care ii vrei aproape de tine. Daca esti in conflict cu cineva pe aspecte financiare, acum vei gasi o cale de iesire si rezolvare, in special bazandu-te pe comunicare. Poate ca solutia nu e ideala pentru tine, dar chiar ai nevoie sa mergi mai departe. Asigura-te ca iti pui sanatatea si odihna mai presus de orice si oricine altcineva.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător.
Draga Sagetatorule, creativitatea ta si increderea ta de sine si in viata vor continua sa fie la cote ridicate si sa iti inspire lumea. Nevoia ta de socializare va fi foarte evidenta in aceasta saptamana. Totusi, vei avea si ocazia sa privesti in interiorul tau si sa iti dai seama ce trebuie sa pastrezi si la ce ai nevoie sa renunti, in special pe aspecte ce tin de viata ta sociala. Timpul este perfect pentru schimbari care te vor recompensa la un moment dat cu rezultatele sale placute. Spre finele saptamanii, unele evenimente te vor ajuta sa iti recunosti realizarile si sa iti planifici lucrurile de care ai nevoie in continuare ca sa iti atingi scopurile viitoare.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn.
Draga Capricornule, aceasta saptamana iti va aduce multe schimbari pozitive, cat timp reusesti sa faci compromisuri intre mai multe aspecte, in loc sa tot incerci sa controlezi oamenii si situatiile. In zona familiei si casei, pot aparea discutii despre lucruri ce trebuie puse la punct. Fii sincer. Spre finele saptamanii, vei ajunge la unele concluzii despre calea vietii tale. Iti pot scapa unele bucati din puzzle, deci ai nevoie de rabdar acum si sa lasi lucrurile sa se deruleze asa cum o fac iar tu sa astepti sa vezi care este urmatoarea mutare a vietii fara sa controlezi tu toate circumstantele.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător. Draga Varsatorule, exact cand te gandeai ca ai capatat o viziune extrem de clara despre calea ta viitoare, noi bucati de puzzle vor aparea in fata ta. Nu este neaparat un lucru rau. Planurile tale continua sa se schimbe si, la un moment dat, idei sau aspecte noi uriase vor schimba lucrurile pentru totdeauna. Sa nu te sperie nimic din toate acestea ; ai rabdare si ia-o usurel si cu pasi prudenti inainte spre ce ti-ai propus. Rezultatele te vor recompensa, vei vedea. Acum insa este un timp bun sa iti clarifici obiectivele, ca apoi sa te comiti lor in totalitate.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești. Draga Pesti, in aceasta saptamana, asteapta-te la o restructurare a prioritatilor tale si a proiectelor de viitor. Exista influente pozitive de la astre care te vor ajuta sa iti intelegi adevaratele sentimente despre unii oameni si situatii pentru care ti-ai dedicat multa energie in ultimul timp. Fa-ti timp sa te gandesti daca ele si ei chiar isi au loc in viata ta, daca iti este bine cu ei aici. Un aspect de rezolvat poate aparea si la locul de munca. Incearca sa il gestionezi fara exces de sentimentalism care sa te faca dramatic din cale afara. Cheltuieli neasteptate te pot stresa, deci evita cumparaturi care nu sunt prioritate si bani aruncati in stanga si in dreapta.

Dacă ți-a plăcut articolul nostru, te rugăm să ne lași un comentariu și o apreciere postării!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții