Horoscopul zilei de 15 octombrie 2024

Horoscop Special zilei de 15 octombrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, G...

luni, 24 octombrie 2022

SĂPTĂMÂNA VINE CU SCHIMBĂRI MAJORE





Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2022. Iata horoscop saptamanal pentru 24-30 octombrie 2022. Saptamana este o idee mai linistita decat precedata. Dar doar o idee! Legatura frumoasa dintre Venus si Jupiter aduce o lumina fantatisca in relatii. Poate ca nu ti-ai mai vazut niste rude/prieteni de multa vreme din cauza restrictiilor pandemice, iar acum este momentul potrivit s ava revedeti. Marte inca in Balanta se pregateste pentru marele pas de la finalul saptamanii, cand va intra in Scorpion. Si nu numai atat. Va face un unghi tensionat cu Pluto ce va da un mare impuls de a merge inainte mult mai repede decat erai invatat. Orice este posibil! Dar fii pozitiv, ca sa atragi lucruri bune!

Horoscop saptamanal 24-30 Octombrie 2022: Citiți rândurile următoare și aflați la ce să vă așteptați în această săptămână, în funcție de zodie! Vedeți care sunt principalele evenimente care vă vor marca această perioadă, citind horoscopul saptamanal pentru zodia voastră! Berbecii sunt plini de energie și reușesc să-i surprindă pe cei din jur, relația de cuplu a Racilor se află pe calea cea bună, iar Balanțele se apropie cu pași repezi de atingerea obiectivelor propuse. Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec. Draga Berbec, aceasta saptamana te va ajuta sa iti reintaresti profilul social si sa fii in stare sa socializezi cu oamenii ce iti vor fi de mare folos in planurile tale viitoare. pot intra oameni noi in viata ta si partea frumoasa este ca fiecare are ceva sa iti ofere din propria lor pozitie, fie ca iti este o mana de ajutor sau o informatie. Viata ta de zi cu zi poate sa devina ceva mai lina iar unele provocari financiare sa fie rezolvate in sfarsit.Relațiile cu membrii familiei și treburile gospodărești te solicită mult în prima parte a săptămânii. Este posibil să fii nevoit să ajuți pe cineva drag cu sfaturi, bani sau bunuri materiale. În funcție de situație, dialogurile cu un prieten te pot sprijini pe tine să-ți rezolvi treburile personale. Totul este să permiți cuiva să te ajute. În relațiile cu copiii și cu persoana iubită se deschide o etapă nouă, în care ar fi bine să-ți remodelezi atitudinea și așteptările. Surprizele pot fi de proporții în plan sentimental, deci fii prudent și ține cont și de ceilalți. Sarcini de lucru noi și urgente la serviciu. Odihnește-te mai mult!Energia ta este la limita superioară și reușești să te ocupi de mai multe sarcini deodată. Chiar dacă cei din jur nu te încurajează în această direcție, tu nu ții cont de acest lucru și le demonstrezi că poți să faci asta fără niciun fel de problemă.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur. Draga Taur, in aceasta saptamana vei tinti sus ca sa realizezi imposibilul. Cu dinamismul ce te caracterizeaza, se pare ca esti in stare sa obtii multe. O conditie importanta si de baza este sa iti setezi un program corect si sa planifici pasii de urmat intr-o maniera practica si metodica. Totusi, ia in calcul ca nu ai cum sa realizezi tot ce doresti in toate domeniile vietii tale deci prioritizeaza si focuseaza-te pe aspecte specifice.Vei face o scurtă călătorie în interes de serviciu, existând posibilitatea ca pe viitor aceasta să se repete. Este un semn bun, deoarece vei identifica oportunități noi prin care să te dezvolți în planul profesional, ceea ce este foarte bine.Persoanele din anturajul apropiat te solicită în prima parte a săptămânii. Dialoguri multe, acțiuni comune, demersuri intelectuale, călătorii pe distanțe scurte. De reținut cele aflate pentru că îți vor fi de folos la momentul potrivit, în plan profesional. Chiar dacă acum pare de neînțeles sau de necrezut ce fel de informații ajung la tine, evită ignoranța și temerile. Acasă, în familie este forfotă, pentru că se conturează schimbări majore și definitive. Sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei și cu neamurile, rezolvarea unor demersuri patrimoniale, demararea unor reparații, curățenii generale, vânzarea și achizițioarea de bunuri casnice.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni. Draga Gemeni, a sosit timpul sa pui in miscare mai mare unele proiecte si situatii. Incercarile tale din ultimul timp dau rezultate si vei gasi noi moduri de a actiona ambitios ca sa iti implinesti un vis. Nu face totusi miscari pripite. Pasii inceti dar siguri iti vor aduce cele mai bune rezultate. Nu lasa aceasta saptamana sa se iroseasca chiar daca trebuie sa faci mai mult efort. Esti pe cale sa vezi unele dezvoltari pozitive la munca iar discutiile cu colegii te vor ajuta sa implementezi unele planuri in cel mai bun mod posibil. Inspiratia si viziunea te vor ajuta mult.Ar fi bine să acorzi puțin mai multă atenție stării tale de sănătate. Dacă observi că ceva te deranjează, ar fi bine să iei măsuri în această direcție și să nu lași timpul să treacă fără să faci ceva.Segmentul financiar îți solicită atenția și eforturile în prima parte a săptămânii. Este vorba despre veniturile pe care le obții de la locul de muncă, în urma eforturilor depuse. Este posibil să existe o mare discrepanță între așteptările tale și răsplata cuvenită, dar ai încredere că din umbră providența îți înlesnește câștigurile la momentul potrivit. În relațiile cu anturajul apropiat apar discuții importante, astfel că te vei desprinde de unii și vei fi tentat să te apropii de alții. Se recomandă prudență, pentru că nu este ceea ce pare. Detașează-te de alții, selectează temele de discuție și evită să oferi sfaturi. Călătorii pe distanțe scurte și abordarea unor cursuri.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac. Draga Rac, paradoxul acestei saptamani pentru tine este ca te poti simti anxios si nesigur in ciuda dezvoltarilor de evenimente care sunt pozitive. Experienta te-a invatat ca se pot intampla tot felul de situatii neprevazute si tu nu crezi ca tot ce zboara se mananca. Este de inteles pana la un punct dar nu poti sa iti continui viata gandind asa pentru ca aceasta atitudine iti poate cauza probleme. Pune-ti fricile deoparte si mergi mai departe intr-un mod dinamic si pasionat. Sansele sunt de partea ta si vei face pasi importanti spre ce iti doresti.Te simți foarte încrezătoare în partenerul tău de viață și ești convinsă că acesta își asumă toate angajamentele făcute. Se pare că relația voastră este pe calea cea bună și viitorul vostru ca un cuplu are șanse mari de a avea parte de reușite.Ai multă energie în aceste zile, astfel că te poți ocupa atât de treburile personale cât și de îndatoririle profesionale. Selectează totuși prioritățile și conservă-ți energia vitală, deoarece fluctuează și poți întâmpina neplăceri. Accentul săptămânii se așează pe segmentul financiar, în sensul că se conturează schimbări importante la secțiunea venituri obținute din munca proprie. Poate fi vorba despre primirea salariului, despre oferte noi de colaborare care să-ți aducă câștiguri noi sau apar informații utile vizavi de modificarea salarizării și a condițiilor de muncă. Prudență și răbdare! Există hibe în tot ce ține obținerea plății aferente muncii depuse.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu. Draga Leu, saptamana aceasta nu va fi in mod special nici dificila nici de foarte mare ajutor. Este insa tocmai buna daca doresti sa te ocupi de unele treburi curente sau sa lansezi altele care sa te ajute sa iti duci planurile un pas mai inainte. Totusi, unele obstacole sau intarzieri pot aparea din cauza altor oameni care te-au enervat si in trecut. Poate ca cel mai bun mod de a raspunde este prin propriile tale actiuni sau chiar cu indiferenta ta. Nu te lasa tras in competitii si intrigi fara miza si motiv.Dacă locul tău de muncă te ține în mare parte lipită de scaun și cu ochii în calculator, ar fi bine ca în afara programului să faci mai multă mișcare și să te implici în tot felul de activități care implică mișcare. Dacă nu iei aceste măsuri, nu vei fi mulțumită de starea în care vei ajunge ulterior.Este bine să te ocupi numai de tine și planurile tale în această săptămână. Rezervă momente de liniște, în singurătate, analizează situația în care te afli și relațiile pe care le ai cu ceilalți. Concluziile formulate acum te vor ajuta să conturezi noi direcții de viață personală și profesională. Practic se deschide o etapă foarte importantă, astfel că pornind la drum cu o altă filozofie de viață și cu scopuri nobile, toate ți se vor revela după pofta și nevoile sufletului tău. Sănătatea întregului organism este vulnerabilă, bine fiind să ții cont și de asta. Odihnă, discreție, eforturi dozate și încrederea nestrămutată că totul se desfășoară spre binele tău suprem.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioară. Draga Fecioara, aceasta saptamana va fi foarte importanta pentru toate relatiile tale. Lucrurile vor avea tendinta sa fie mai mari ceea ce inseamna decizii mai importante pentru tine. Asadar, daca deja ai de-a face cu probleme cu unii oameni, acestea pot deveni mai dure si trebuie gestionate si rezolvate imediat. Daca par insurmontabile, nu ezita sa faci orice este necesar pentru a recapata stabilitatea emotionala. Daca esti intr-o relatie armonioasa, satisfactia de aici iti va da motivatia de a merge mai departe.Săptămâna aceasta se anunță a fi destul de interesantă pe planul sentimental. Se pare că cineva îți face ochi dulci, lucru pe care nu-l observi din prima. Dacă vei fi puțin mai atentă, îți vei da seama că respectivul ar putea fi o persoană de care ai putea avea mare nevoie pe viitor.Dialogurile cu prietenii și cu persoanele din mediul profesional care îți susțin proiectele și activitatea te vor pune serios pe gânduri. Se conturează schimbări benefice la locul de muncă, astfel că ar fi bine să fii deschis la nou. Ai temeri vizavi de viitorul tău în domeniul profesional, însă depune eforturi conștiente să te liniștești și să ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta. Sunt posibile conflicte la serviciu, atât din partea colegilor, cât și din partea subalternilor, însă hiba este la tine. Ceva nu faci sau nu comunici corect sau exagerezi cu sarcinile de lucru sau pur și simplu te implici în treburile altora fără rost. Odihnește-te și controlează-ți reacțiile!

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanță. Draga Balanta, saptamana aceasta este ideala pentru o scurta pauza care sa iti permita sa reanalizezi situatiile. Cum stai in scopurile si planificarile tale ? Ce altceva doresti sa realizezi si cum intentionezi sa o faci ? Ar trebui sa fii sincer cu tine si sa iti faci planuri noi bazandu-te pe fapte realiste. Daca e ceva ce trebuie eliminat din viata ta pentru ca iti este daunator, nu ezita sa o faci. Totusi, asigura-te ca gestionezi lucrurile cu blandete ca sa nu tulburi armonia. Partenerul sau prietenul in care ai incredere iti va fi alaturi in aceste situatii.Când lucrezi la un proiect sau la o lucrare care este importantă pentru viitorul carierei tale, cei din jur te invidiază din cauza productivității și creativității de care dai dovadă. Dacă continui tot așa, îți vei atinge o mare parte din obiectivele propuse.O perioadă importantă în plan socio-profesional! Se conturează reuniuni profesionale, dialoguri cu șefi, cu reprezentanți ai unor instituții și multe sarcini de lucru. Minunat este că ești ajutat de cei dragi, astfel că te poți implica în proiecte de anvergură pe termen lung. Totuși, se deschide o altă etapă la locul de muncă, fiind nevoie acum să definitivezi sarcini anterioare sau ceva să schimbi în relațiile tale profesionale. Prietenii te provoacă mult pe teme personale, aspect destul de delicat. Ferește-te de a povesti despre tine și vulnerabilitățile tale! Unii pot interpreta greșit ceea ce spui sau gesturile pe care le faci. Ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion. Draga Scorpion, aceasta saptamana poate sa marcheze schimbari in viata, dar ele nu se pot intampla fara efort din partea ta. Asta inseamna ca iti vor fi date oportunitati de a incheia cu trecutul si de a pune fundatiile pentru noi activitati, noi relatii si noi conditii de viata in general. De aceea ai nevoie de o buna planificare si de o minte clara. Nu te lasa dus de val de nerabdarea ta si increderea exagerata. Daca ai aspecte in asteptare ce tin de taxe si imobiliare, sa stii ca ele vor deveni prioritare pentru ca vei fi in stare sa le rezolvi. Nu le neglija.O mare parte din activitățile pe care le-ai întreprins în ultima vreme vor necesita mici modificări. Dacă nu reușești să le faci de una singură în timpul disponibil, ar fi bine să apelezi la ajutorul cuiva care se pricepe în acest sens.Ești animat de gânduri mărețe și scopuri nobile la începutul săptămânii. Pe de altă parte, sunt șanse de a planifica călătorii îndepărtate și abordarea unor studii de perfecționare pe termen lung. Chiar dacă la prima vedere, te îngrijorează starea lucrurilor nu ai motive întemeiate. În plan profesional se conturează o etapă nouă, mai ales în relațiile cu șefii. De asemenea, statutul tău socio-profesional se va modifica în sens benefic. Totul este să ai încredere că lucrurile se desfășoară în favoarea ta. Este nevoie să-ți remodelezi atitudinea față de relațiile cu șefii și față de rolul tău în mediul socio-profesional în care activezi. Noutăți profesionale de anvergură!

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător. Draga Sagetator, aceasta saptamana va avea unele confuzii si obstacole ce pot aparea, in special in legatura cu planuri de deplasari sau cu aspecte generale ce tin de imaginea ta sau de comunicarea cu altii. Asigura-te ca esti la fel de practic si clar precum esti cunoscut a fi. Astfel vei putea gestional orice obstacol care vine. In acelasi timp, ar putea exploda un aspect de dominare si control intr-un domeniu al vietii aflat sub supervizarea ta. Daca te simti pregatit sa delegi responsabilitati, nu ezita sa o faci. Poate asta te va ajuta sa te relaxezi si sa iti gasesti echilibrul interior.Ești foarte eficientă și reușești să termini la timp tot ceea ce ți-ai propus. Vei avea mai mult timp liber în cursul acestei săptămâni, motiv pentru care ai putea să te implici în niște activități care se derulează în direcția relaxării și dezvoltării personale. Este nevoie să te ocupi de cheltuielile comune cu alții, de genul facturi, taxe, impozite și documente specifice bunurilor materiale. Se recomandă prudență, deoarece sunt posibile neînțelegeri și minciuni. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat, activitățile intelectuale, călătoriile pe distanțe lungi sau în străinătate te vor ajuta să-ți remodelezi filozofia de viață. Este vremea să abordezi cu totul altfel oamenii și evenimentele vieții. De mare folos îți este implicarea în studii și cercetări. Panifică cursuri de perfecționare, participarea la seminarii scurte pe teme diverse și călătorii cu temă dată. Forfotă socio-profesională și dialoguri importante cu șefii.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn. Draga Capricorn, agenda aceastei saptamani iti va fi plina. Vei avea de-a face cu aspecte ce au legatura cu pozitia ta sociala, cu misiunea pe care doresti sa o realizezi ca persoana dar si cu ambitiile tale. Vei avea succes mai mare in domeniul tau ? Aceste ganduri pot exista din ultimele tale dezvoltari profesionale si in functie de raspuns iti vei croi un nou drum. Asigura-te ca iti mentii controlul, pe al tau si pe al tuturor aspectelor ce te privesc direct. Nu lua in seama agitatia care se poate ivi in relatiile personale pentru ca este urmare a impactului planetar ce tulbura un pic apele.Vei trăi niște senzații destul de tari în cursul acestei săptămâni. Agitația de la locul de muncă va fi responsabilă în mare parte de acestea, dar și activitățile pe care le derulezi au un cuvânt de spus în această direcție.Dialoguri și acțiuni comune cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Bizarul domnește în segmentul partenerial, astfel că este bine să fii precaut. Evită să povestești despre veniturile tale sau să pui agoniseala ta la dispoziția altora. Se prefigurează o etapă nouă vizavi de bani și bunuri comune cu alții. Asta înseamnă că ai șanse să achiți datorii, să rezolvi demersuri specifice moștenirilor sau partajelor. Evită acumularea datoriilor și planurile de investiții deocamdată! Pe de altă parte, sunt zile excelente pentru a te apropia de studiul disciplinelor ezoterice și de a descifra înțelesul vieții dincolo de realitatea cotidiană.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător. Draga Varsator, in aceasta saptamana vei fi foarte interesat de prietenii tai si de cercul tau social. Noi responsabilitati iti vor veni in realitate sau vor rezulta din situatiile in derulare. Cheia de a te descurca cu toate este sa iti controlezi temperamentul si sa fii civilizat. Influentele planetare pot activa unele gelozii si invidii, in special printre femei. In general, sa fii atent la echilibru in tot felul de relatii. Neintelegerile pot aparea mai usor pentru ca rasar sau sunt impuse conditii noi.Discuțiile pe care le vei purta cu cei din jur în cursul acestei săptămâni vor reuși să scoată la iveală părți ale tale pe care nici tu nu le cunoșteai până acum. Dacă vezi că acestea sunt unele mai puțin bune, ar trebui să iei măsuri în privința lor…Săptămâna debutează cu multă forfotă la serviciu, însă și acasă ai multe și mărunte de făcut. Cum lucurile sunt amestecate, nesigure, bizare în mediul profesional în care activezi, ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să lucrezi strictul necesar. Sănătatea îți poate crea neplăceri, deci îngrijește-te corespunzător. Relațiile parteneriale se vor modifica, deoarece este vremea marilor schimbări matrimoniale și în afaceri. Finaluri și începuturi. Deocamdată ar fi bine să analizezi pe îndelete situația partenerială și să trasezi alte direcții. Renunță la concepții, planuri și relații care nu-și mai au rostul în viața ta de acum. Cheltuieli comune cu alții.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești. Draga Pesti, in aceasta saptamana se prea poate ca toate miscarile tale sa treaca destul de neobservate de altii, chiar si de un partener. Tot ce tine de tine si de viata ta va fi abordat si gestionat in mare taina si vei dori chiar sa te misti mai discret, in spatele scenei. Multe din actiuni nu vor primi recunoasterea pe care o astepti dar sa nu fii dezamagit. Eventual, vei fi in stare sa obtii rezultatele dorite. O noua ordine a lucrurilor este creata incet incet si tu vei fi parte decisiva din acest proces.Degeaba încerci să accelerezi ritmul cu care evoluează proiectele pe care le derulezi. Dacă te grăbești, cu siguranță nu vei avea parte de rezultatul dorit, așa că păstrează-ți calmul și nu te arunca cu capul înainte.Ești tentat să te lași dus de valul emoțiilor în relațiile cu copiii și cu persoana iubită. Ceva nedefinit îți înflăcărează sufletul, astfel că ai fi în stare să muții munții din loc pentru cei dragi. Bine ar fi să-ți revii la felul acela circumspect și bănuitor, pentru că în segmentul sentimental, nimic nu e ceea ce pare. La serviciu se conturează schimbări importante și definitive. Condiții de muncă noi, colegi noi, restrângere de activitate, reconversie profesională, șomaj, însă și găsirea unui alt loc de muncă. Este bine să te ocupi pe îndelete de situția ta profesională și să iei măsurile necesare. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie de îngrijiri de specialitate. Odihnește-te și ai încredere că va fi bine!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții