Horoscopul zilei de 15 octombrie 2024

Horoscop Special zilei de 15 octombrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, G...

luni, 24 octombrie 2022

Zile Norocoase ale săptămâni 24 –30 Octombrie 2022



Zile Norocoase ale săptămâni în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Horoscopul fiecărui semn zodiacal pentru săptămâna 24 –30 octombrie și ziua norocoasă a fiecăruia – Bine ați venit la horoscopul săptămânal pentru toate semnele zodiacului. Pe 23 octombrie, Soarele intră în Scorpion și aduce câțiva prieteni pentru călătorie. Ne uităm la Venus în Scorpion în prima zi, urmată de o Lună Nouă în Scorpion și Luna în cuadratură cu Pluto. Este ca un amestec de eforturi pasionate, toate care se întâmplă deodată. Unele dintre aceste piese de pasiune vor arăta ca niște realizări grozave la locul de muncă. Totul depinde de modul în care traducem energia. Vor fi câteva momente pe care le-am putea numi „antagoniste”, deoarece ne uităm la atât de multă energie Pluto, mai ales la jumătatea săptămânii. Anticipați lupte cu colegii de muncă și dezacorduri tulburătoare pe frontul intern. Dar, avem norocul Lunii în trigon cu Jupiter împreună cu Luna în Săgetător, pentru a ne ajuta să găsim ceea ce este bun în tot haosul. Săptămâna are atât de multe promisiuni și poate fi genială; ceea ce se cere de la noi, în această săptămână, este răbdare, rezistență și dorința de a da un pas înapoi, de a gândi mai întâi și apoi de a continua.

Horoscop săptămânal Berbec 2022

Horoscop Berbec

Cea mai norocoasă zi: miercuri, 26 octombrie În acest moment, nu ești pregătit să faci altceva decât să te bucuri de realizările tale majore în această săptămână. Ai făcut-o. Ai avut un obiectiv în minte și iată-te, săptămâna aceasta, capabil să spui tuturor că tu ai fost cel care a făcut „chestia aia” și tu ai făcut totul să meargă. Îți place succesul și îți place să știi că l-ai făcut să se întâmple și mai mult. Săptămâna aceasta te face să stai destul de mult pe „muntele” tău de realizări, simțindu-te mândru, având motive întemeiate!

Horoscop săptămânal Taur 2022

Horoscop Taur

Cea mai norocoasă zi: marți, 25 octombrie Nu ești întotdeauna pregătit să fii cel bun și săptămâna aceasta te simți mult mai mult ca și cum vrei să fii cel rău. Poate că este spiritul de Halloween, dar ai cu tine energia întunecată a lui Pluto în această săptămână, chiar dacă este doar un act. Nu te deranjează să fii cel înfricoșător la serviciu, pentru că știi că toată lumea te iubește acolo. Vei risca câteva șanse săptămâna aceasta și îți vei lăsa latura întunecată să se joace. Totul este bine. Cu toții avem nevoie de o pauză din când în când.





Horoscop săptămânal Gemeni 2022

Horoscop Gemeni

Cea mai norocoasă zi: joi, 27 octombrie octombrie Iată o săptămână care te roagă să profiți de o oportunitate sau să o pierzi pentru totdeauna. Asta e treaba cu tine, Gemeni, nu-ți place să fii sub presiune să alegi. Chiar dacă toate opțiunile sunt în favoarea ta, vrei un pic de control asupra a ceea ce faci cu viața ta și, în această săptămână, ți se va oferi șansa de a face ceva grozav, dar șansa îți va veni prea repede, și nu vei dori să te decizi în grabă, așa că, îți vei pierde impulsul și, în cele din urmă, vei pierde oportunitatea.

Horoscop săptămânal Rac 2022

Horoscop Rac

Cea mai norocoasă zi: luni, 24 octombrie octombrie Săptămâna aceasta te face să te comporți într-un mod presumptuos. Nu mai întrebi pe nimeni nimic, ci alegi să faci. Ai oameni în viața ta care au nevoie să fie treziți din somnul lor profund al ignoranței, îi vezi cum se transformă în ceva greșit și nu suporți să-ți vezi prietenii cum se schimbă așa. Este ca și cum ar fi lipsiți de pasiune și, cu Scorpionul care vă amplifica pasiunea, nu-i vei lăsa pe acești prieteni de-ai tăi să stea deoparte și să privească. Ești carismatic și persuasiv în această săptămână, iar prietenii tăi vor aprecia mai mult ca sigur ceea ce ai făcut pentru ei.







Horoscop săptămânal Leu 2022

Horoscop Leu

Cea mai norocoasă zi: vineri, 28 octombrie Din când în când, este plăcut să știi că finanțele nu sunt problema ta. Bun venit în această săptămână, Leu, unde te poți relaxa dacă vrei. Ai câștigat ceva recent, un proces, sau poate ai primit un fel de moștenire demnă de remarcat. Nu ești dispus să îți arunci banii în ceva anume, dar te va bucura foarte mult să aștepți și să te gândești la următoarea mișcare. Ești într-o formă bună săptămâna aceasta și sunt multe lucruri bune de așteptat.





Horoscop săptămânal Fecioară 2022

Horoscop Fecioara

Cea mai norocoasă zi: joi, 27 octombrie Ești puternic și te accepți săptămâna aceasta așa cum ești. A fost nevoie de unul pentru a-l crea pe celălalt, iar ideea de a te accepta pe tine însuți, „ca atare” este o stare revoluționară pe care nu ai văzut-o niciodată venind. Ceea ce vei observa este că, cu cât te iubești mai mult, cu atât este mai ușor să faci față cu orice vine în cale. Problemele cu banii vin și pleacă și da, ești conștient de ele, dar un lucru pe care nu mai ești dispus să-l faci pentru bani este să-i acorzi tot stresul. Banii nu te mai pot ține ostatic. Săptămâna aceasta începe libertatea ta, în această preocupare.

Horoscop săptămânal Balanță 2022

Horoscop Balanta

Cea mai norocoasă zi: sâmbătă, 29 octombrie Tranzitele sunt aliniate în așa fel încât, în momentul în care vei simți influența lor, aceasta va veni sub forma în care îți dorești, controlându-ți propria viață. S-ar putea să te simți copleșit de muncă săptămâna aceasta, Balanță, și nu este genul de copleșire pe care o poți evita. Aici este nevoie de acțiune și te vei surprinde pașind până la momentul în care realizezi tot ceea ce ai nevoie. Succesul tău este câștigat cu greu și pentru care s-a luptat și, deși s-ar putea să ți-ai fi dorit o cale mai ușoară, aceasta îți va face foarte bine, deocamdată.






Horoscop săptămânal Scorpion 2022

Horoscop Scorpion

Cea mai norocoasă zi: marți, 25 octombrie Este ca și cum intrarea ta în propriul sezon vine cu fanfară și artificii. Vei primi vești grozave săptămâna aceasta, Scorpion, și care vor ajunge chiar în vârful săptămânii. Erai îngrijorat de ceva și credeai că nu va ajunge, dar săptămâna aceasta știi că nu numai că se întâmplă, ci este mai bine decât ai crezut. Ești un câștigător în această săptămână și da, asta ar putea implica câștigarea de bani. Îți faci drum spre Soarele Scorpionului ca reprezentantul perfect al semnului zodiacal.

Horoscop săptămânal Săgetător 2022

Horoscop Săgetător

Cea mai norocoasă zi: duminică, 30 octombrie Ești aici cu o misiune săptămâna aceasta, Săgetător. Și această misiune include aranjarea ca banii să curgă în direcția ta. Deși nu ești suficient de rece pentru a fi exigent, ești suficient de ferm în abordarea ta când vine vorba de a cere cuiva ceea ce îți datorează. Dacă ești un creativ și aștepți să fii plătit, s-ar putea să ajungi să comunici clar ce vrei, pentru a obține ceea ce ți se datorează. Cuvintele îți vin ușor și nu vei lăsa lucrurile în defavoarea ta.





Horoscop săptămânal Capricorn 2022

Horoscop Capricorn

Cea mai norocoasă zi: miercuri, 26 octombrie Este una dintre acele săptămâni de blocaje pentru tine. Ai mai fost aici și știi cum să-ți aștepți timpul, dar oh, cât de mult durează. Există un anumit tip de acceptare „zen” care îți permite să faci față situațiilor cele mai plictisitoare, cele mai banale, fără să te sperii. Vei aștepta, apoi îți vei juca cartea într-un mod foarte bine gândit. Răbdarea este virtutea ta, Capricorn. Nu-i lăsa niciodată pe alții să te vadă altfel decât ești cu adevărat.

Horoscop săptămânal Vărsător 2022

Horoscop Vărsător

Cea mai norocoasă zi: luni, 24 octombrie Coșmarurile îți amenință liniștea pentru câteva zile în această săptămână, deoarece se pare că ai ceva în minte care s-a cuibărit adânc în psihicul tău. Sezonul Scorpion tinde să scoată la iveală coșmaruri și ești dornic să afli de ce visezi așa cum ești. Ceea ce începe nesigur și poate chiar înfricoșător, se transformă într-o călătorie de auto-descoperire. Vei ajunge la fundul coșmarurilor tale și vei putea elibera cauza în Univers, fără nicio problemă.




Horoscop săptămânal Pești 2022

Horoscop Pești

Cea mai norocoasă zi: sâmbătă, 29 octombrie Săptămâna aceasta te pune în situația de a fi un vecin de ajutor sau un prieten grijuliu. Nu ai nicio problemă să sari pentru oameni atunci când au nevoie de tine și săptămâna aceasta te va avea în centrul apelului de ajutor al tuturor. Bine că nimic nu este prea grav, dar mâna ta de ajutor este exact medicamentul care îndreaptă lucrurile din nou. Vei petrece această săptămână apreciat și iubit. Caritatea ta este generoasă și vei fi onorat pentru eforturile tale.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții