Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Ce îți aduce noroc în anul 2023

Written By NIKE B. on duminică, 1 ianuarie 2023 | 11:34



Ce îți aduce noroc în functie de zodia ta 2023

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Unii oameni consideră că onoarea și onestitatea sunt cele mai importante; alții apreciază libertatea și independența lor. Descoperă principiile de viață pe care le trăiește semnul tău zodiacal.Daca in ultima vreme nu prea ai avut noroc, iti dam cateva sfaturi pentru a readuce sansa in viata ta. Astrologii sunt de parere ca norocul este foarte mult influentata de ziua in care te-ai nascut si de zodia in care esti. Iata, deci, ce iti aduce noroc in functie de zodie. De multe ori se spune ca norocul ni-l facem singuri prin multa munca, dedicare si, mai ales, ore pierdute departe de casa. Astrologii insa sunt de alta parere, cum ca norocul vine odata cu nasterea fiecaruia dintre noi, in functie de fiecare semn astral care ne patroneaza. Pentru cei cu mai putin noroc in viata, acest articol este foarte binevenit, deoarece trebuie sa cunoasca obiectele de care nu trebuie sa se lipseasca pentru a beneficia de un strop de noroc.








Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Va patroneaza Focul, dupa cum bine stiti, asa ca in ceea ce priveste vestimentatia dumneavoastra, aceasta ar trebui sa fie alcatuita predominant din culoarea rosu. N-ar striga si un rubin la mana unei doamne sau domnisoare. Culori precum rosu si portocaliu iti poarta noroc, avand in vedere ca zodia ta este un semn de foc. Rubinul este piatra ta norocoasa, care te protejeaza si atrage succesul in viata ta. De asemenea, diamantul este o piatra pretioasa care te poate ajuta sa atragi energiile pozitive in viata ta. Numere norocoase: 4, 7, 9, 11. Zile Norocoase: Marti si Duminica.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Norocul va veni asupra zodiei dumneavoastra, daca veti purta la mana sau la gat accesorii ce au la baza cuprul sau oricare alt metal sau piatra pretioasa.Poarta culori precum roz, vernil sau haine pastelate daca vrei sa ai noroc. Accesoriile din cupru pot sa iti imbunatateasca Karma, intrucat acesta este metalul caracteristic al zodiei tale. Turcoazul si safirul sunt pietrele tale norocoase. Ambele au efecte curative si videca problemele sufletesti. Numere norocoase: 2, 4, 6. Zile norocoase: Luni si Vineri.




Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Se spune ca Gemenii sunt urmariti mai mereu de ghinion, asa ca n-ar fi rau ca peste tot pe unde mergeti sa aveti o oglinda la dumneavoastra si o pana de la orice pasare va face placere.Galbenul, verdele si violetul sunt culorile tale norocoase. Agatul este piatra care te apara de ghinion. Poarta aceasta piatra semipretioasa la incheietura manii de rele, furie sau boli. Daca ai dificultati in dragoste, poti purta si beril, pentru a readuce calmul in relatiile tale. Numere norocoase: 2, 5, 7. Zile norocoase: Miercuri si Duminica.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Racii sunt semne de Apa si orice ar fi, tot ce inseamna mamifere sau pasari acvatice va poarta noroc, fie ca le aveti in casa, fie ca le luati zilnic cu dumneavoastra pe oriunde mergeti. Esti o zodie de apa, iar simboluri asociate cu mediul acvatic sunt bune pentru tine. Daca vrei sa atragi norocul in viata ta, poarta culorile alb sau argintiu.Perla iti aduce bunastare si prosperitate, iar smaraldul iti imbunatateste intuitia si te fereste de forte malefice. Numere norocoase: 7 si 3. Zile Norocoase: Luni si Joi.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Pentru dumneavoastra, aurul este semnificativ si, mai ales, norocos. Daca totusi va doriti si un talisman, va recomandam unul in forma de soare sau pisica, deoarece acestea va vor ajuta in cele mai grele situatii.Ca sa aduci norocul in viata poarta culori precum auriu sau portocaliu. Aurul este metalul caracteristic acestei zodii, deci poarta-l cu incredere. Chihlimbarul si topazul sunt pietre norocoase ale Leilor. Prima ii fereste de boli, crescand imunitatea, iar a doua aduce fericire si prosperitate. Numere norocoase: 1,4,8,9. Zile norocoase: Duminica.




Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Nativii acestei zodii sunt seriosi, prudenti si calculati, deoarece sunt patronati de Pamant. Se simt legati si mai ales conectati la acest element, asa ca norocul va veni in momentul in care nu se vor desparti de pietrele naturale.Esti un semn zodical de pamant, asa ca alege culori precum verde sau maro. Jadul si carneolul sunt pietrele norocoase ale acestui semn zodiacal. Jadul te fereste de deochi si atrage energiile pozitive asupra ta, iar carneolul te apara de vraji si iti da curaj. Numere norocoase: 3 si 5. Zile norocoase: Miercuri.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Sunteti un spirit liber si cel mai bine va caracterizeaza zborul liber al pasarilor. Tot ce trebuie sa faceti este sa cautati in sufletul dumneavoastra caracteristicile tipului de pasare cu care va asemanati.Culori precum albastru inchis sau verde inchis nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta. Opalul este cea mai buna piatra pretioasa pentru tine, intrucat aduce noroc si bucurie. Poti purta si accesorii din cupru, metalul caracteristic al acestei zodii. Numere norocoase: 6 si 9. Zile norocoase: Vineri si Sambata.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dupa cum bine ati observat pana acum, va place tot ce inseamna argint si, atat timp cat il purtati, ghinionul va va ocoli numaidecat. Pentru pandativ incercati un sarpe sau o Luna.Visiniul sau si maro inchis sunt culorile tale norocoase. Pentru ca ai o zodie de apa, acvamarinul este piatra pe care trebuie sa o porti pentru a te bucura de prosperitate. Si granatul este o piatra norocoasa pentru tine, deoarece vindeca problemele sufletesti. Numere norocoase: 8, 9, 2, 4. Zile norocoase: Marti.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Sunteti singura zodie asupra careia norocul se revarsa in momentul in care se regasesc asupra sa elementele zodiei sub care s-a nascut: un arc sau o sageata.Albastrul regal este culoarea care atrage energiile benefice asupra ta. Simboluri precum arcul si sageata sau o stea sunt si ele aducatoare de noroc pentru tine. Ametistul te ajuta sa iti pastrezi optimismul si fericirea, iar crisolitul iti mareste increderea si curajul. Numere norocoase: 3, 5, 7. Zile norocoase: Joi.





Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Pentru a atrage norocul asupra dumneavoastra, tot ce va ramane de facut este sa va achizitionati o piatra pretioasa, de orice fel ar fi ea, s-o tineti mereu in geanta oriunde ati merge.Pentru Capricorni, culorile norocoase sunt gri si negru. Onixul este piatra care le aduce noroc, intrucat confera stabilitate, intelepciune, maturitate si curaj, elibereaza de blesteme si vraji si apara viata purtatorului. Numere norocoase: 2 si 8. Zile norocoase: Sambata si Marti.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Sunteti o fire libera si nimeni nu poate nega asta. Va atrag pasarile si modul in care interactioneaza acestea. Alegeti-va un talisman care sa simbolizeze o insecta zburatoare…Zodie de aer, Varsatorul este avantajat de albastru deschis sau bleu ciel. Zirconiul este piatra pretioasa care ii fereste de necaz si ghinion si le aduce prosperitate. Numere norocoase: 4, 8, 7. Zile norocoase: Sambata.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Gandindu-ne ca tot timpul, mintea dumneavoastra va indreapta catre apa, norocul va veni tot din aceasta cale. Lucrurile care va aduc noroc, atat in dragoste, cat si in casa, sunt delfinii si pietrele pretioase. Daca esti in zodia Pesti si vrei sa ai noroc, poarta obiecte vestimentare de culoare bleumarin sau mov. Piatra pretioasa cea mai buna pentru aceasta zodie este ametistul intrucat aduce bunastarea, te scapa de suparare si are puterea de a aplana conflictele iscate din iubire. Numere norocoase: 2, 6, 7. Zile norocoase: Joi si Vineri.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții