Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscopul Runelor pentru 2023

Written By NIKE B. on duminică, 1 ianuarie 2023 | 11:33



Horoscop rune 2023 – Rune bune, gânduri bune!

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023. Horoscop rune 2023. Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol. Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant. Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.Rune 2022. Un an cu avertismente în sfera sănătăţii „Numerologic este o înşiruire de mulţi de doi, cifre nefaste, cifre dure. Duritatea lui doi amplifică nişte lucruri. Nu sunt şanse de a scăpa imediat. Tendinţa este doar un pic descrescătoare. Factorul disctructiv este frica. Nu frica de moarte, frica de îmbolnăvire. Cu cât îţi este mai frică de îmbolnăvire şi o alimentezi în permanenţă, nagativismul pe care ţi-l inoculează, distruge”, a mai spus numerologul. Runele au fost sculptate in lemn, piatra sau os si pastrate intr-o punga de panza sacra. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.

Previziunile complete sunt dezvăluite în rândurile de mai jos. Ești gata să afli ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte perioada asta?Astrologii ne prezinta previziunile astrelor pentru luna ianuarie. Iata mai jos ce are sa ne spuna:









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

RUNE 2023 BERBEC Perth (inversata) Dacă vrei un sfat, runa Perth inversata ti-l da: reflectarea activă a destinului tău, dorința de a lua în considerare și de a repara imediat totul este puțin probabil să conducă la ceva. Realizează-ți poziția de „atemporalitate” și spune-ți că totul este în ordine. Acest lucru nu va dura pentru totdeauna. Este important să aduci în viața ta puțină incertitudine și să nu te ascunzi în trecutul neproductiv. Acum, când se va naște un nou viitor, te vei bucura de un nou stil de viață. Nu forța acest proces, dar nici nu interfera cu el. Este important să înțelegi acest lucru. În același timp, nu știi ce și cum să gândești și ce să faci în continuare. Nu ai absolut nicio idee. Dar, în ciuda confuziei, acum poți face multe. Uita de trecut și nu te gândi prea mult la rezultatul final al acestor acțiuni. Încearcă să trăiești aici și acum.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

RUNE 2023 TAUR Othila Situația ta actuală are două laturi. Este posibil să rupi o relație. Este trist, dar merită să o accepți. Ați fost împreună, ați plecat undeva împreună. Dar tu ești menit să fii însoțit atat cat trebuie. Oamenii au modul lor de a iesi din scena. Al doilea aspect al runei este asociat cu proprietatea. Este posibil să câștigi ceva sau să obții moștenire. În acest moment, poti în mod liber și cu un avantaj semnificativ să dispui de proprietatea ta. Dacă vrei un sfat: dă drumul ce ar trebui sa renunti fără atasamente, furie sau resentimente. Încearcă să-ți lași trecutul in urma. În unele situații, fii pregătiți pentru achiziții.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

RUNE 2023 GEMENI Teiwaz (inversata) Este posibil să experimentezi amărăciune și tristețe din cauza separării de prieteni sau familie. În această situație, pierzi inevitabil energie, experimentezi chinul și este posibil să-i torturezi pe alții. Același lucru se poate spune și când vine vorba de lumea afacerilor. Ceva a mers prost, te enervezi și pierzi puterea. Cu toate acestea, trebuie să înțelegi că pierderea de energie este rezultatul propriilor greșeli sau acțiuni premature. Este timpul să te gândești cât de corect este stilul tău de viață. Este de înțeles că trăiești o perioadă întunecată din viața ta. Tocmai a venit momentul să rezolvi problemele interne și să cauți răspunsuri în tine. Situația exterioară a atins proporții alarmante, doar pentru ca tu să te ocupi de lumea ta interioară.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

RUNE 2023 RAC Wunjo Fii fericit! Perioada de întuneric din viața ta se termină în sfârșit, un eveniment fericit ți s-a întâmplat sau este pe cale să se întâmple. Viața ta intră în sfârșit în perioada strălucitoare pe care ai așteptat-o atât de mult. Runa Wunjo ar putea indica, de asemenea, că este timpul să privim lumea cu alți ochi. Amintește-ți că toate eforturile tale nu se pierd în zadar, chiar dacă la momentul respectiv poate părea că intențiile și faptele tale bune rămân nerevendicate și nerăsplătite. Tot binele care vine de la tine se va întoarce mai devreme sau mai târziu. Acum este timpul să te bucuri de roadele muncii tale.

Leu (23 iulie - 22 august)

RUNE 2023 LEU Othila (inversată) Runa inversată are două aspecte. În primul rând, situația ta actuală te poate forța să te supui convențiilor vechilor autorități. Încearcă să reziști sau mai târziu s-ar putea să regreți. Dacă ți-e frică de propria ta incompetență sau de oportunitatea de a greși, încearcă să înțelegi că este mai bine să înveți din greșelile tale, să câștigi experiență decât să repeți greșelile altora și apoi să regreti amarnic. Ceea ce este potrivit pentru persoana care îți oferă sfaturi poate să nu fie potrivit pentru tine. Fii flexibil, ascultă-te și nu-ți fie teamă să încalci regulile.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

RUNE 2023 FECIOARĂ Ansuz (inversată) Te poti simți anxios și confuz. Multe lucruri ți se par de neînțeles și acțiunile tale par în zadar. Practic, aceasta este situația. Cu toate acestea, încearcă să accepți ceea ce se întâmplă. Situația este exact ceea ce este. Iar acest lucru este inevitabil și în timp util, chiar dacă acum nu îți dai seama de asta. Este o etapă naturală de dezvoltare. Adesea, pentru a găsi sau a învăța ceva, trebuie să treci prin durere. Dar atunci vei deveni mai înțelept.Sfatul pe care ți-l dă această rună este următorul: indiferent de ce ți se întâmplă, este necesar să depășești depresia.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

RUNE 2023 BALANȚĂ Mannaz (inversată) Situația în care te afli acum este probabil destul de neplăcută. Poate că dezvoltarea ta a întâmpinat un obstacol. Poate crezi că cineva sau ceva încearcă să te împiedice sau să te rănească. Analizează și înțelege circumstanțele situației – apoi întoarce-te spre tine și vei descoperi că inamicul actual nu este altceva decât o reflectare a dușmanului tău interior care nu te lasă să te dezvolți și să mergi înainte. Este si mai bine sa negociezi cu el si sa afli ce vrea de la personalitatea ta, de ce îți face rău și nu te lasă să fii fericit. Poate că acest dușman este – o moștenire a modului de gândire din trecut, bazat pe temerile copilului interior. O poți depăși rupând impulsul ultimelor tale acțiuni.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

RUNE 2023 SCORPION Fehu În partea materială a vieții tale acum totul este bine. Situația ta financiară este stabilă, ești proprietar prudent, ferm pe picioare, iar afacerea ta este în plină ascensiune (sau toate aceste beneficii vor intra în viața ta într-o perioadă foarte scurtă de timp dacă vei cere o dezvoltare ulterioară). Proiectele tale au o bază solidă în realitate; nu sunt vise și fantezii goale. Deci, cel mai probabil, ideile tale vor reuși: sunt patronate de runa prosperității! Foarte curând, vei primi ceva valoros și cu siguranță vei economisi dobândit.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

RUNE 2023 SĂGETĂTOR Nauthiz (inversată) Dacă runa este în picioare, înseamnă probleme asociate în primul rând cu lumea exterioară, aceeași rună, dar inversată, arată clar că cauza răului este în interiorul tău. Încearcă să înțelegi dacă situația ta actuală îți amintește de ceva? Probabil ai mai întâlnit așa ceva înainte – poate chiar de mai multe ori? Dacă răspunsul este pozitiv, atunci încearcă să răspunzi la întrebarea cum este situația anterioară similară cu aceasta? Este posibil ca asemănarea să aibă un caracter aproape mistic – aceleași detalii, circumstanțe și date. Dacă da, atunci poate că trebuie să-i acorzi atenție. Cu toate acestea, cel mai remarcabil lucru este altceva. Dacă îți amintești sentimentele – cum s-au dezvoltat, cum s-au schimbat – și le compari cu ceea ce experimentezi acum, probabil vei găsi un model ciudat: sentimentele trecute și actualele nu diferă unele de altele; doar „decorul” s-a schimbat.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

RUNE 2023 CAPRICORN Raido Dacă analizezi situația actuală – știi că ești deja pe drumul tău către ceva. Dacă întrebi despre viitor, este o cale lungă în fața ta. Este posibil, poți construi unele relații sau poți participa la un proiect. Și orice ar fi, runa îți spune arată că nu trebuie să stai într-un loc și că trebuie să treci la treabă pentru atingerea scopului specificat. Amintește-ți că drumul din față este deschis. Fă pașii cu îndrăzneală.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

RUNE 2023 VĂRSĂTOR Algiz (inversată) Oricât de trist poate fi, lucrul pentru care te străduiești în acest moment cu greu poate fi realizat acum. Nu te poți aștepta la mare lucru de la această situație acum. Rezultatul este unul singur: adaptarea la evenimentele actuale. Încearcă să accepți oamenii din jurul vostru și nu încerca să spargi stereotipurile comportamentului lor. Nu va duce la nimic. Chiar dacă ai dreptate de o mie de ori, iar ei nu au, nu încerca să-i descurajezi. Doar așa vei disipa puterea.

Pești (19 februarie - 20 martie)

RUNE 2023 PEȘTI Fehu (inversată) Indiferent de situația despre care este întrebarea ta, această rună avertizează că s-ar putea să ai dificultăți sau s-ar putea să întâlnești unele obstacole în relațiile tale actuale sau viitoare. Poate că situația ta este neclară, iar faptele tale sunt puțin confuze. Ceva nu merge. Sfatul pe care îl dă runa în această situație este: ferește-te de situațiile ambigue și fii pregătit pentru apariția obstacolelor. Poate că este necesar să amâni decizia problemei tale. Încearcă să ieși din situație pe plan intern (și, eventual, extern).

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții