Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Horoscop tarot zilnic 19 ianuarie 2023

Written By NIKE B. on joi, 19 ianuarie 2023 | 09:05



Horoscopul tarot zilei de 19 ianuarie 2023

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 9 de bate

Poti intalni in drumul tau spre reusite multe forte care sa te opreasca din drum. Dar aceasta carte iti transmite mesajul ca nu trebuie sa te dai batut. Foloseste-te de puterea interioara, de creativitate pentru a-ti depasi competitorii sau alte obstacole care iti apar in cale. Cartea aduce mesajul victoriei dupa o batalie indelungata sau al unui rezultat pozitiv dupa o munca epuizanta. Poate urma o avansare sau marirea unor venituri.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur ASUL DE BATE

La fel ca si ceilalti asi, cartea de tarot Asul de bate reprezinta o sansa care zace in noi, pe care ar trebui s-o descoperim si s-o cultivam. In cazul acestui cartii de tarot Asul de bate, este vorba de spiritul de intreprinzator, de curaj, de asumarea riscului, dae entuziasm, si nu in ultimul rand, cartea de tarot Asul de bate face trimitere catre autoafirmare. Cartea de tarot Asul de bate corespunde elementului foc si poate reprezenta intarirea vointei noastre, puterea noastra morala, precum si de alte procese de evolutie si mai ales de maturizare. Cartea de tarot Asul de bate reprezinta incuviintarea data vietii, optimismul si dorinta de viata, nerabdarea.Profesional cartea de tarot Asul de bate ne arata ca ni se ofera noi sanse, care ne inlesnesc identitatea scopurilor precum si desfasurarea intereselor, capacitatilor si talentelor noastre. Cartea de tarot Asul de bate simbolizeaza curajul, placerea riscului si daruirea totala in cadrul unei anumite probleme, autorealizarea profesionala. Cartea de tarot Asul de bate arata ca suntem orgoliosi, motivati si ca ne daruim cu entuziasm rezolvarii indatoririlor.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI 6 de spade

Esti fortat sa incepi ceva nou. Calatoria poate nu va fi cea mai asteptata din viata ta, vei fi fortat sa o faci, insa, la sfarsit, vei vedea ca a fost in folosul tau. Pe parcursul calatoriei trebuie sa dai dovada de empatie, sa ajuti acolo unde este cazul. De asemenea, daca te simti “orb”, nu te sfii sa ceri ajutorul celorlalti. Cere si ti se va da ghidarea de care ai nevoie.Trebuie sa va reorientati, chiar daca va vine greu s-o faceti. Desprindeti-va de optica de pana acum si deveniti constient de faptul, ca trebuie sa porniti la drum. Din perspectiva noului tarm veti deslusi cu limpezime multe din acele aspecte, care pana acum vi s-au parut ascunse. Incepeti, in joaca, cu intrebarea: „Ce-ar fi daca...?" Daca observati ca in mod subit, incepe sa se cristalizeze un gand, notati-1 ca pe un cuvant-cheie. La fel si pe urmatorul. Uitati-va zilnic peste notite. Unul din aceste ganduri va va duce la celalalt tarm.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 10 de cupe

Cartea de tarot 10 de cupe arata ca, datorita dispozitiei noastre pasnice si binevoitoare, suntem in situatia de a recepta acele semnale binefacatoare, care alunga gandurile sumbre, distinctive sau chinuitoare. Locul acestora este ocupat de linistea interioara si impacare. Pe un plan mai profund, Cartea de tarot 10 de cupe poate constitui expresia unei atotcuprinzatoare iubiri fata de oameni.Viata dumneavoastra sentimentala este caracterizata de un adanc sentiment de recunostinta si de un profund atasament. Pe plan interior sunteti despovarat de orice grija, va simtiti in siguranta sub ocrotirea binefacatoare a unei comunitati, formate din oameni pe care ii indragiti si ii pretuiti. S-ar putea ca, dupa aceasta, sa fiti pus in situatia de a fi obligat sa faceti si „afara" dovada puterilor pe care ati avut prilejul sa le acumulati, aici si acum.Deschideti-va sufletul in fata celor ce va inconjoara, a prietenilor si tovarasilor de viata. Bucurati-va fara retineri de beatitudinea sentimentului de unitate si ocrotire. Permiteti sentimentelor dumneavoastra fierbinti de simpatie si atasament sa sporeasca. Invingeti-va timiditatea. Nu va pandeste nici un pericol. Aveti incredere in oamenii ce va inconjoara, in cei pe care ii intalniti.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 7 de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza tradarea, deceptia, iesirea dintr-o situatie. Daca iti apare inversata, ea iti aduce lumina sperantei. O enegie puternica, un plan nou miraculos, o noua ambitie iti deschide calea spre succes. Poti primi ajutor nesperat de la un mentor, un profesor, un prieten intelept.Ati procedat pana acum cu multa perspicacitate si ati analizat, daca este cazul sa va eschivati de la aceasta problema sau sa o modelati, cu viclenie si rafinament, in propriul avantaj. Fie ca va mintiti pe dumneavoastra insiva, impiedicand astfel dobandirea unor evidente importante, fie ca-i pacaliti pe altii sau intentionati sa le produceti pagube sau sa-i inselati. Dar s-ar putea la fel de bine sa va fi dat seama, ca cineva intentioneaza sa va faca un rau sau ca vi s-a intins o capcana. Daca perspectivele indicate de cartea de la pozitia 1 sunt promitatoare, este cazul ca, de aceasta data, sa va folositi intreaga istetime a mintii pentru a va atinge scopul. Va aflati, in mod evident, intr-un mediu de „pungasi", unde nu va vor fi de ajutor decat rafinamentul, tupeul, poate chiar lipsa de scrupule. Daca talmacirea cartii etalate la pozitia 1 este mai degraba apasatoare, ar trebui sa renuntati la intentia dumneavoastra, cel putin in forma ei actuala.Sentimentele dumneavoastra sunt prefacute. Va folositi de siretlicuri si incercati sa obtineti, prin viclenie si rautate, avantaje asupra celorlalti. Daca aceasta talmacire vi se pare exagerata ar trebui sa va cercetati totusi autenticitatea sentimentelor pentru a va da seama daca nu cumva va inchideti in fata unei judecati importante. Este posibil ca prin aceasta carte sa fie exprimat doar faptul ca nu aveti nici un chef si ca, pe plan interior, va eschivati de la ceea ce preconizati sa faceti rau, ca va simtiti dumneavoastra insiva cel inselat.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Valetul de Spade

Stii prea bine ca in aer pluteste un conflict si ca trebuie sa va asteptati la o eventuala disputa necrutatoare. Incercati sa intoarceti pe cat posibil situatia in favoarea dumneavoastra. Cartea de la pozitia 1 va va arata cum se rezolva aceasta problema, iar cea de la pozitia 7, ce strategic se recomanda sa adoptati.Pregatiti-va pentru o cearta. Sa nu va mire, daca veti fi criticat cu asprime. Cumpaniti bine si din timp argumentele pe care le veti folosi, pentru a nu fi luat pe nepregatite. In acest conflict veti putea ramane perfect rational, in cazul ca va veti dirija intreaga atentie asupra invinuirilor pe care vi le aduce cealalta parte. Daca veti cantari reprosurile in liniste dupa criteriul „bine si rau", in loc sa va limitati doar la a va inregistra cu spaima consternarea, veti reusi sa adoptati o pozitie obiectiva si sa obtineti castigul maxim din acest conflict.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 9 de spade

Cartea simbolizeaza depresia, cosmarurile, anxietatea intensa, disperarea. Te poate da peste cap tradarea unui prieten sau a unei persoane in care aveai maxima incredere. Te poti simti ranit sau victima a unei conspiratii. Desi ti se pare ca esti lipsit de putere, sa stii ca doar de tine depinde sa iesi din aceasta situatie. Modul in care reactionezi este o alegere a ta. Nu uita, ce fac ceilalti este karma lor, ce faci tu este karma ta.V-ati facut griji. Presimtiri si temeri negre va apasa sau v-au facut sa pierdeti privirea de ansamblu asupra intentiilor dumneavoastra. In cazul in care temerile dumneavoastra izvorasc din exterior, incercati, intr-o prima etapa, sa obtineti mai multa limpezime prin discutii cu prietenii. Daca sunt urmarea unor sentimente interioare de rusine si remuscare, ar trebui sa rezolvati aceste aspecte legate de latura dumneavoastra intunecata, inainte de a merge mai departe.Fiti constient de faptul, ca cel mai sigur drum spre cresterea interioara va indica intotdeauna directia in care se ascund temerile dumneavoastra. Crestem, o data cu depasirea pragului fricii, eschivarea lasa in schimb nu face decat sa ne slabeasca si sa ne faca si mai tematori. Parcurgeti in mod constient drumul prin noapte. Increderea dumneavoastra, ca acesta este drumul cel bun, va va inzeci fortele si va va conferi siguranta necesara pentru a-1 strabate cu verticalitate si succes.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Regele de Spade

Cartea simbolizeaza controlul, securitatea, puterea, disciplina, abundenta. Cineva din viata ta are rol de protector, de ghid, are grija ca tie sa-ti fie bine. Acestei persoane nu-i poti ascunde adevarul. Deci ai grija ce spui in preajma ei.Cartea de tarot Regele de Spade personifica latura masculina a elementului aer. Este vorba de forta ratiunii pline de intelepciune, iute, si vicleana, care, din unghiul bogatiei de idei, ni se prezinta ca spirituala si multilaterala insa totodata plina de contradictii, putand merge pana la forme ale vicleniei, ironiei sau rafinamentului. Cu ajutorul acestor calitati puteti recunoaste, intelege, analiza, aborda problemele din orice directie si sa le patrundeti insa, daca aceste forte vor deveni preponderende, ele isi infatiseaza latura intunecata: raceala sentimentelor, critica muscatoare si cinica, ambiguitate inselatoare, nestatornicie.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Spanzuratul

Poate ca lucrurile nu merg chiar asa cum iti doresti, insa nu este cazul sa renunti. Nu este o scuza sa te opresti din ce faci pentru ca ceva n-a functionat ieri sau anul trecut. Cu siguranta sunt si alte cai de a obtine ceea ce-ti doresti. Fii increzator si mergi inainte!Cartea de tarot Spanzuratul inseamna ca stagnam sau ca am ajuns intr-un impas. O cercetare mai amanuntita releva insa ca, in imobilitatea exterioara a acestei linisti fortate, zac atat necesitatea, de a ajunge la o rasturnare a cursului vietii, rezultata dintr-o schimbare a conceptiei asupra lumii. Pasivitatea la care suntem condamnati in astfel de perioade este reprezentata cel mai bine prin imaginea unei boli, care este simbolizata adeseori de aceasta carte. Pe de o parte, este drept ca reprezinta o dificultate aparent insurportabila, dar pe de alta parte reprezinta tocmai acea situatie unica, care necesita cele mai mari eforturi si de aceea pretinde o mobilizare completa a omului.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Dreptatea

Cartea de tarot Dreptatea reprezinta intelegerea clara, obiectiva, sentinta data cu hotarare, in cunostinta de cauza, incoruptibilitatea, ponderarea si corectitudinea, care arata ca ni se va face dreptate. In plan cotidian ea arata ca percepem mediul ce ne inconjoara ca pe un ecou si suntem confruntati, atat in ceea ce priveste binele, cat si raul, cu urmarile actelor noastre. Acolo unde ne comportam corect si cinstit, primim recunoasterea actiunilor noastre, care sunt rasplatite corespunzator; vom esua insa acolo unde incercam sa obtinem avantaje, pe cai ascunse, utilizand mijloace indoielnice.V-ati straduit sa obtineti o imagine clara, sa judecati obiectiv. In acest scop ati procedat -lucid, constient. Intre timp, probabil ati ajuns deja la un rezultat concludent. Daca insa nu sunteti sigur de acest lucru, probabil ca nu ati fost suficient de autocritic.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător Carul (Faetonul)

Ziua de azi poate incepe ca o zi obisnuita, dar se poate termina ca una extraodinara in care ti-ai pus in valoare talentele. Adapteaza-te, fii dispus si deschis sa spui “DA, voi incerca asta!”. Renunta la “Nu cred ca o sa iasa!”. Fii pozitiv, optimist si sigur pe tine.Cartea de tarot Faetonul simbolizeaza sentimentul puternic, chiar daca inca lipsit de experienta, al propriei valori, desprinderea de bunurile spirituale preluate, edificarea unei imagini proprii asupra lumii, adecvata personalitatii noastre si cutezatorul pas cu care pot fi strabatute chiar si cele mai mari dificultati. Deseori se spune problema depasirii unor contradictii interioare, cum sunt prapastia care separa sentimentul si ratiunea, vointa si pornirea instinctuala, dorinta si realitatea.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Regina de monede

Aceasta carte simbolizeaza securitatea, calmul, intuitia, compasiunea. Daca apare inversata, cartea atrage atentia asupra tradarii, imoralitatii. O persoana in care ai incredere poate sa-si arate adevarata fata. Sau poate fi cineva care ofera prea putin intr-un parteneriat fata de cat doreste sa primeasca. Se recomanda precautie.Cartea de tarot Regina de monede personifica latura feminina a elementului pamant si reprezinta consecventa, bunatatea, siguranta, simtul realitatii, harnicia, fertilitatea, latura sentimentala. Este inzestrata cu un instinct sanatos al naturii si solului fertil, cum ne infatiseaza foarte sugestiv imaginea tarancii. Fertilitatea si senzualitatea ei ii permit sa-si asume atat rolul mamei grijulii intr-o familie numeroasa, cat si cel al artistei talentate sau cel al femeii dedate placerii simturilor, deschisa si receptiva tuturor desfatarilor pe care le poate oferi viata. Exagerarea acestor calitati poate duce la o impietrire plina de amaraciune.In forul dumneavoastra intim aveti o dispozitie binevoitoare si blajina, chiar daca nu ati lasat mereu sa se vada acest lucru. Posedati un simt ascufit pentru realizabil si util. Este insa totodata posibil sa fiti poate putin prea critic sau exagerat de preocupat de problema sigurantei. Vedeti daca nu cumva sunteti indemnat prin talmacirea cartii de la pozifia 6 sa va asumati, totusi, mai multe riscuri. Nu alunecati spre sentimente exaltate si actiuni pripite. Verificati cu multa precautie, atentie si spirit critic posibilitatile de care dispuneti. Receptati fara grija semnalele celorlalti, dar nu va lasa influentat sau indus in eroare de ele. Mai aveti nevoie de catva timp pentru a adopta o atitudine clara si dobandi siguranta interioara.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții