Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscopul special Păcatul tău in funcție de zodie

Written By NIKE B. on joi, 19 ianuarie 2023 | 08:59





Horoscopul special Păcatul tău in funcție de zodie

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023. Horoscop special Care e cel mai grav păcat al tău, în funcţie de zodie.Dacă ai scrie pe o listă toate păcatele de care te crezi vinovată, probabil te-ai speria. Dar ştii care e cel mai grav dintre acestea?Am fost învăţaţi să evităm păcatul, totuşi este imposibil să trecem prin viaţă fără el. Iată care e cel mai mare păcat al tău!

Esti lacom, minti sau ai pofte carnale? Care este pacatul tau in functie de zodie.Toata lumea are pacate, iar repercusiunile sunt in functie de gravitatatea pacatului. Astrologii au alcatuit o lista a influentelor stelare asupra fiecarei zodii. Dacă ai scrie pe o listă toate păcatele de care te crezi vinovată, probabil te-ai speria. Dar ştii care e cel mai grav dintre acestea? Iata cat de pacatos esti, in functie de zodie.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec –Mândria. Îţi place să conduci şi ai întodeauna cele mai bune idei, nu? S-ar putea chiar să crezi că eşti perfectă sau cel puţin încerci să fii. Calităţile tale constau în abilităţile tale de atrage oamenii prin carisma şi magnetismul personal. Dar, desigur, există şi o latură întunecată a ta, aceea că tinzi să crezi că eşti singura care poate rezolva lucrurile. Scapă de mândria asta nebună! Temperamentul tău este de neegalat faţă de oricare alt semn zodical. Eşti imprevizibilă şi incredibil de intensă în tot ceea ce faci şi spui. Dacă amesteci toate acestea cu spontaneitatea ta, atunci se anunţă veşti proste pentru cel care îndrăzneşte să se pună cu tine. Iese crimă! Berbec – Furia Cine a apucat sa te vada la nervi stie. Fire pasionala, iti iesi repede din pepeni. Cand porneste vijelia, cam greu o mai poti domoli.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Tu ai un singur scop, să te concentrezi pe tine. Dacă e ceva ce nu îţi aduce bucurie sau beneficii, atunci nu ai niciun interes. Indiferent dacă e vorba de mâncare bună, de sex sau de cel mai nou şi scump gadget, dacă îl vrei, faci orice pentru a-l obţine. Taur – Lacomie Eşti atrasă de lucrurile fine, artă, mâncare minunată şi muzică frumoas. Pentru că alegi plăcerile fizice, uneori poţi exagera. Lăcomia nuare de-a face numai cu mâncarea, ci cu orice. Iubeşti confortul şi întâmpini deseori dificultăţi în a te întoarce în realitate. Nu eşti lenesă, dar că te bucuri de viaţă un pic prea mult.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni – Minciuna Te folosesti de minciuna pentru a-ti hrani egoul si pentru a-i descuraja pe ceilalti. Astfel devii un vampir care-i stoarce de energie. Această dorinţă de a minţi este cel mai mare păcat al tău. Semnul tău zodiacal spune că ai două feţe diferite şi pare că ai păreri diferite cu privire la toate lucrurile cu care te confrunţi. Tu minţi în legătură cu orice, de la cele mai mici lucruri până la cele mai importante. Dacă povesteşti ceva şi nu iese cum ai vrea, vei modifica potrivit nevoilor tale.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac – Slabiciune Ai nevoie de oameni care sa te sustina, care sa te aprecieze, pentru a-ti hrani nevoile emotionale. Esti dependent de lauda altora. Rac – Mânia. Ceva ţi s-a întâmplat şi nu pierzi nicio ocazie de a arăta că cineva ţi-a făcut rău, iar atunci devii furioasă. Ai tendinţa de a fi prea sensibilă, iar sentimentele tale sunt astfel rănite cu uşurinţă. Tu fierbi în tine, iar apoi îţi scoţi ghearele. Fă o favoare tuturor şi respiră adânc înainte ca iadul să se dezlănţuie! Atunci când iubeşti pe cineva, duci totul la extreme. Îi pui pe cei dragi pe un piedestal, crezi că sunt tot ce ai mai bun pe lume şi refuzi să le vezi slăbiciunile. Acest lucru te face să devii prea mămoasă, şi de asemenea să te pierzi pe tine oferindu-ţi viaţa celorlalţi şi negândindu-te şi la tine.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu – Mandrie Egoul tau este la cote inalte, drept pentru care esti considerat arogant. Ii ajuti pe ceilalti doar ca sa se spuna despre tine ca esti filantrop. Daca nu e nimeni pe langa tine care sa te vada, renunti. Leu – Narcisismul. Eşti o persoană talentată şi carismatică, aşa că ai tendinţa de a fi egoistă. Încrederea imensă pe care o ai în tine se poate transforma într-un narcisism obositor. Te vezi uneori ca pe un obiect ce trebuie venerat. Eşti talentată şi bună în tot ce faci şi nu e vina ta că eşti atât de fabuloasă, dar ia ce e mai bun din asta! Eşti arogantă, narcisistă, iar asta e deranjant pentru oamenii de lângă tine şi îi îndepărtează. Lucrurile vin natural pentru tine şi ai dorinţa de a fi cea mai bună în tot ceea ce faci. Te concentrezi prea mult pentru a te asigura că eşti cea mai cea dintre toţi, eşti doar tu cu tine şi uiţi de cei din jurul tău.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioara – Invidia Instabilitatea emotionala te umple de furie si invidie. Chiar si atunci cand esti in lumina reflectoarelor nu te poti bucura pentru ca ai senzatia ca va fi pentru putin timp.Tu lucrezi din greu şi îţi iese bine din prima orice, pentru că tu mereu cauţi perfecţiunea. Din această cauză nu ai relaţii de lungă durată, pentru că mereu cauţi ceva mai bun şi eşti sigură că se află undeva înaintea ta. Eşti foarte inteligentă, aşa că de ce trebuie întotdeauna să te uiţi în ograda vecininului şi te îndepărteze de a ta? Uneori nici măcar nu ştii care e motivul pentru care invidiezi oamenii.Îţi place să fii în centrul atenţiei şi persoana despre care vorbeşte lumea, mai ales atunci când e vorba despre vreun potenţial iubit. Dacă te concentrezi pe cineva care e neinteresat sau indisponibil, poţi dezvolta o obsesie pentru că nu poţi face faţă geloziei pe care o simţi faţă de cei îi atrag atenţia acelei persoane. Păcatul tău e invidia!

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

E dificil să treci pe lângă o oglindă şi să nu te uiţi în ea? Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că tu consideri că frumuseţea e cea mai importantă din viaţa ta. Eşti obsedată de aspectul fizic, încercând în mod constant să arăţi cel mai bine dintre toţi. Această iubire a frumuseţii fizice te face să uiţi de alte aspecte şi calităţi ale unei persoane. Balanta – Vanitatea Nu e vina ta, nu-i asa? Venus te-a facut asa frumos si tu n-ai nicio legatura cu asta. Iti exagerezi trasaturile pentru ca ceilalti sa te admire si sa-ti hranesti egoul. Balanta – Nehotărârea. Tu analizezi întotdeauna toate opţiunile, apoi le iei încă o dată la puricat. Analiza atentă poate fi minunată, dar nu şi când aceasta te face să fii atât de inconstantă în opinii şi acţiuni. În cele din urma, ea te poate duce la eşec.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Te aprinzi prea repede, iar firea ta pasională te împinge să mergi cu fluxul ghidată de pofte. Natura ta magnetică te face să acţionezi fără să gândeşti şi omiţi paşi importanţi mai ales atunci când vine vorba de relaţii de dragoste. Incapacitatea ta de a fi responsabilă îi îndepărtează pe mulţi de tine. Scorpion – Pofte carnale Esti cel mai pasional semn al zodiacului. Nimic nu te tine in frau cand vine vorba de pofte carnale. Esti incantator, magnetic si vrei tot timpul mai mult. Cantitatea e mai importanta decat calitatea. Eşti o fiinţă care pune pasiune în tot, iar atunci când vine vorba de dormitor, poţi deveni uşor agresivă şi exagerată. Poţi să dezvolţi adevărate obsesii în dragoste şi relaţii. Acest păcat poate fi primul dintr-o întreagă serie, căci apoi poate apărea mânia dacă ai un partener nesocotit. Apoi răzbunare şi tot aşa.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator – Eşti o hoaţă de inimi şi adori flirtul, şi treci de la un iubit la altul foarte uşor. Nu trece prea mult timp până să te plictiseşti într-o relaţie, de aceea îţi este foarte greu să ai una serioasă. Ochii tăi sunt mereu rătăciţi, explorând ce mai apare nou. Iubeşti sexul şi acţionezi în funcţie de oportunităţile care ţi se oferă, infidelitatea fiind cel mai mare păcat al tău.Iti place sa tii „captiva” inima cuiva, insa tu nu rasplatesti cu fidelitate. In plus, iti place sa-ti bagi nasul in alte relatii cu scopul de a le destrama. Sagetator – Judecata. Punctele tale de vedere sunt foarte bine definite, iar asta e minunat atunci când cei din jur sunt de acord cu tine. Problema apare atunci când ei se opun opiniilor tale. Pentru că lucrezi mult şi din greu şi te implici total, poţi fi destul de aspră cu cei care nu te apreciază. Ai fost judecată şi ai tendinţa de a răspunde la fel.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn – Lacomie Vrei totul si ca sa ai totul nu prea joci corect. Vrei ceva doar pentru ca si altcineva isi doreste acel lucru. Iti place competitia si fortezi mereu limitele.Eşti o persoană ambiţioasă şi hotărâtă, şi vezi banii şi bunurile materiale ca recompensă dreaptă a muncii tale. Dar te mulţumeşti vreodată cu ceva sau vrei mereu mai mult? Banii sunt cu adevărat rădăcina tuturor relelor, împingând multă lume către o parte întunecată. Ia o pauză! Eşti o persoană foarte muncitoare. Cu toate acestea, nu eşti mândră de munca ta, ci mai degrabă te gândeşti la bani. Nici măcar nu îţi pasă să îi cheltuieşti, ci doar numărul lor. Ţie îţi place să ai cât mai multe doar pentru a le arăta altora bogăţiile şi succesul pe care îl ai. Această lăcomie te poate împinge să faci lucruri de care nu te credeai capabilă.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Varsator – Fals profet Esti inteligent si scopul tau in viata este sa ajuti umanitatea. Esti manipulator si cu istetimea ta ii convingi pe ceilalti ca esti o adevarata zeitate.Îţi place să faci lumea un loc mai bun, cu toţii vrem asta. Dar tu crezi că poţi face totul şi scoţi total divinitatea din ecuaţie. Acest lucru e o cale sigură către blasfemie. Biblia spune că poţi să faci orice cu ajutorul lui Dumnezeu, nu cu ajutorul tău! Caută ajutor!Tu crezi că eşti pe această planetă pentru a împărtăşi înţelepciunea ta cu oamenii simpli. Crezi că tu nu greşeşti niciodată indiferent de situaţie. Adevărul este că, de cele mai multe ori, poţi fi foarte departe de adevăr.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pesti – Lene Esti visator si detasat de lucrurile care se petrec in jurul tau. Iti propui sa faci multe, insa amani actiunea pana cand nu mai faci nimic.Petreci mult timp visând, prea mult timp. Şi această visare nu duce întodeauna la acţiune. Tu nu vrei să fii leneşă, ci doar gândeşti. Toată lumea te iubeşte pentru că eşti spirituală şi intuitivă, dar, uneori, oamenii vor să revii la realitate şi să faci ceva.Nu există un visător mai mare ca tine şi eşti atât de prins în iluzie încât viaţa trece pe lângă tine. Acest lucru te face să te mişti într-un ritm foarte lent şi eşti pierdută undeva între lumea ta şi prezent. Uneori eşti complet sedentară, iar asta îţi aduce titlul de leneş.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții