Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Mesajul zilei de 25 ianuarie 2023

Written By NIKE B. on marți, 24 ianuarie 2023 | 21:54



Mesajul zilei de 25 ianuarie 2023

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 25 ianuarie 2023: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta
Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de luni 25 ianuarie 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia. Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.


Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 25 ianuarie 2023

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

FA DE ASA NATURA INCAT FIECARE ZI DIN VIATA TA SA CONTEZE!

Tine minte faptul ca “timpul” nu exista in lumea spirituala. Tot ceea ce s-a intamplat, se intampla acum si se va intampla au loc, de fapt, chiar in acest moment. Dar intrucat aceasta dimensiune fizica are stele, luna si planete, oamenii au divizat abil sectiuni de timp aflate la dispozitia lor. Fiecare zi este o noua zi ceea ce iti permite, aici pe Pamant, sa ai o noua perspectiva si abordare si sa faci alegeri noi. Este, practic, o permanenta noua sansa la un nou inceput. Ieri a plecat pentru totdeauna, chiar nu esti nevoit sa retraiesti niciodata ce a fost ieri. Cu fiecare noua zi de viata primita, numara momentele si umple-le pe fiecare cu compasiune si iubire. Descopera lucruri despre tine pe care nu le stiai niciodata pana acum. Implica-te in noi activitati precum voluntariatul sau invata sa canti la un nou instrument. Pune-ti intrebari despre credintele si valorile pe care le ai, de unde le ai, de ce le ai, daca le mai vrei in continuare. Citeste poezii ce te inspira sau incepe o dieta sanatoasa prin care te simti bine. Hraneste relatiile cu oamenii dragi din viata ta, sustine-i prin faptul ca vezi ca fiecare este unic. Intotdeauna tine minte ca Spiritul tau este despre expansiune si crestere. Trebuie sa iti dai permisiunea de a fi in viata in fiecare noua zi si sa nu astepti pana cand aceasta viata se incheie. Invata de la toti de dinaintea ta care au facut greseala de tot astepta ziua de maine ca sa ierte, ca sa iubeasca sau ca sa zambeasca – apoi totul s-a terminat si nu le-a ramas nimic decat regret. Ai venit pe aceasta planeta ca sa experimentezi totul in aceasta vibratie fizica. Nu te retine.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

INTELEGE-TI SI ASCULTA-TI CORPUL

Ca sa ai aceasta experienta valoroasa in dimensiunea fizica, sufletul tau are nevoie de corpul tau. Multi oameni se intreaba care este scopul vietii lor iar cel mai mare raspuns este sa te uiti inapoi la tine in oglinda. Este important sa intelegi asta : Sinele tau inalt si ghizii tai spirituali te ajuta sa iti alegi un corp care, cu genetica sa, cu sexul, orientarea sa sexuala si locatia sa geografica apartine acestui pamant. Lumea spirituala nu controleaza aceste aspecte. Dar aceste caracteristici sunt cunoscute inainte de a veni pe lume. Ca o analogie, daca vrei o masina care este nou nouta, albastra si cu un anumit motor, nu te vei urca la volanul unei masini second hand, verde si cu un motor diferit si iti doresti sa se schimbe in masina pe care o doreai. In schimb, te duci sa cauti masina care iti implineste dorintele. De aceea este important sa iti cunosti si sa iti intelegi corpul – el iti furnizeaza informatii si inspiratii cu privire la lectiile pe care le ai de invatat aici in viata. Cand iti apare acest mesaj, pune-ti intrebarea : Oare de ce mi-am ales anume acest corp si nu altul ? Ce provocari sau lectii invat prin el ?


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

SETEAZA-TI CORECT INTENTIILE

Tu traiesti intr-o lume a creatiei. In mintea ta, tu esti in stare sa manifesti orice situatie pe care ai dori sa o traiesti, atat timp cat stii clar ce vrei. Apoi, ca sa devina realitate, trebuie sa iti setezi aceasta intentie in mod intentionat si specific. Prin setarea intentiei, tu trimiti un gand constient afara in Univers ca doresti ceva anume sa se intample. Universul iti va livra exact ceea ce sufletul tau a trimis, deci e vitala claritatea si puritatea intentiei. Este important sa simti emotia pe care o vei simti cand intentia se va implini. Universul aude vibratia emotiei! Apoi, este la fel de important sa te comporti ca si cum intentia ta deja s-a manifestat, sa simti aceeasi stare ca si cum dorinta e reala deja. Cheia manifestarii consta in abilitatea ta sa mentii atentia pe intentia ta si sa nu te diluezi sau indoiesti, pentru ca altfel vei confuza Universul creator. Atunci cand meditezi si esti in comuniune cu ghizii tai, vei primi adesea o viziune a unui eveniment de viata asupra caruia c totii cadeti de acord ca merita a fi experimentat. Lumea spirituala va lucra pentru a-ti indeplini intentia, dar este importanta si contributia ta, aceea descrisa mai sus. Ca si semintele reale, intentiile nu pot creste daca te tii scai de ele si le tii in palme in loc de in pamant. Dupa ce ai claritate si esti pregatit sa le dai drumul cu incredere, da-le drumul in Univers ca ele sa gaseasca terenul fertil sa se dezvolte. Cu cat pui mai multa pasiune si energie emotionala buna in aceasta intentie, cu atat mai mult permiti Universului sa o foloseasca pentru manifestare. Urmatorul pas dupa ce le dai drumul sa fie libere este sa nu ai niciun sentiment de atasament. Doar ramai intr-o stare linistita si increzatoare de a primi inapoi ceea ce este pentru binele tau.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

ACCEPTA PROVOCARILE DREPT LECTII

Atunci cand incepi sa iti intelegi relatia cu spiritul (sau cu Energia Sursa), vei incepe sa intelegi rolul tau in “imaginea de ansamblu”. Viata pe Pamant poate parea dificila uneori dar dupa ce intelegi ca dificultatile sau provocarile intalnite sunt puse in calea ta ca sa poti invata si evolua, atunci calatoria ta aici va fi mult mai usoara si placuta. Cel mai important lucru este sa percepi orice obstacol drept instrument de crestere. Alege sa privesti provocarile drept intamplari alese de tine ca sa inveti sa le depasesti in loc ca acestea te fac sa te simti groaznic. Alegerea este a ta. Daca viata pe Pamant nu ar fi deloc problematica, atunci nu ar fi considerata o aventura convingatoare pentru un suflet curajos. Este imperativ sa cauti semnificatia din spatele zbaterii pentru a intelege lectia precum si cum e cel mai bine sa procedezi. Felul in care gestionezi aceste obstacole te pregatesc nu doar cum sa le gestionezi si in viitor dar si pentru ce te asteapta in dimensiunea spiritului. Experienta castigata din a intalni provocari atarna mult in evolutia sufletului tau vegheata de ghizii tai. Esti aici sa inveti. Nu sari peste oportunitate pentru ca, altfel, iti va fi pusa in cale din nou.







Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

INGRIJORAREA ESTE O EMOTIE INUTILA

Corpul tau raspunde la energia pe care tu o trimiti in afara ta. El reactioneaza la fiecare gand ca si cum este realitate. Cand tu creezi un gand de ingrijorare, acesta spune corpului ca trebuie sa se apere de dusman, de pericol, de ceva din afara iar acest lucru intrerupe echilibrul sau normal si armonia de functionare. Ingrijorarea creeaza toxicitate in corp si opreste energia divina si astfel se ajunge la boala sau dezechilibru. Ori de cate ori apare acest mesaj, trebuie sa faci un pas inapoi si sa iti privesti detasat si obiectiv viata. Intreaba-te : A schimbat vreodata ingrijorarea desfasurarea unei situatii ? Emotia numita ingrijorare este reala si are putere energetica, insa nu are nicio putere sa influenteze rezultatul. Singura putere pe care o are este sa te afecteze. Tendinta de a te ingrijora este doar un obicei invatat de la altii, desi poate sa aiba si o componenta genetica, sa o fi invatat din familia ta. Ghizii tai iti cer insistent sa vezi aceasta energie pentru ceea ce este : o risipa de imp si o generatoare de probleme. Nu ii ceda. In schimb, fa pasi concreti ca sa dai la o parte posibilitatea de a se manifesta, crescandu-ti increderea si credinta si invatand sa alegi constient ce anume doresti sa se manifeste in locul ingrijorarii.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

NU ESTI NICIODATA SINGUR

Sentimentele de separare si izolare sunt comune aici pe Pamant. Exact din cauza acestor senzatii este aceasta dimensiune pamanteasca asa de atractiva pentru spiritele ce aleg sa vina aici, dar este in acelasi timp si infricosatoare pentru suflet. Este atractiva pentru ca un mare salt in evolutie se intampla cand un suflet este de acord sa se incarneze aici si sa participe la aceasta scoala, sub sentimentul si iluzia ca ar fi singur. Este infricosator in sensul in care natura fireasca a sufletului este sa fie una cu tot si gandul de a se simti singur este confuz. Prin acest mesaj, ghizii tai si Arhanghelul Mihail vor sa iti transmita ca, in timp ce senzatia de separare este reala, in realitate ea are la baza o iluzie. Tu ai fost, esti si vei fi intotdeauna energie divina. Singurul lucru ce s-a schimbat este ca ai fost de acord sa participi in aceasta mare aventura a lumii fizice, stiind ca nu vei fi constient de asta si totusi esti una cu intregul. Vestea buna este ca, daca ai primit acest mesaj, inseamna probabil ca ai atins un nivel al vietii tale in care intelegi faptul ca ghizii, maestrii si ingerii tai precum si intreaga ta familie de suflete sunt chiar langa tine mereu. Ei sunt asa de mandri de tine pentru tot ce realizezi si te asigura ca nu esti singur si ca oricand le poti cere ajutorul pentru orice.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

ABUNDENTA ESTE DREPTUL TAU. ASTEAPTA-TE SA PRIMESTI

Traiesti intr-o lume in care ai invatat notiunea de limitare si crezi in ea. Insa sufletul este fara limite in capacitatea sa de a da si de a atrage energie. Tot ce ai de facut este sa accepti ca esti perfect capabil si demn de a primi abundenta Universului. Vei primi orice iti doresti cu adevarat. Dar nu este o strada cu sens unic, ci este o bucla. Energia abundentei este nelimitata, nu exista conceptul ca nu este destula pentru tine daca altii au foarte mult. Oricine poate sa aiba orice si oricat de mult isi doreste, insa aceasta energie trebuie sa curga : cum vine la tine, tu trebuie sa fii dispus sa o lasi sa plece, sa o trimiti mai departe in lume. Tot ce iti doresti poate fi al tau daca accept ca aceasta energie nu se sfarseste la tine. Este dreptul tau sa fii destinatarul pentru iubire, fericire, sanatate, prosperitate, dar trebuie sa primesti aceste cadouri cu intentia de a mentine fluxul abundentei viu. Daca intentia ta este doar sa primesti tu, deci abundenta sa se opreasca la tine, fara sa iti pese si de abundenta altuia, atunci tu blochezi energia ce vine la tine. Daca cazi in conceptiile mintii de limitare, tu spui Universului ca nu esti demn de a primi ; nu e ceva mai neadevarat! Acesta este vocea egoului. Universul intotdeauna iti spune DA ; egoul e cel ce spune NU, Nu merit, Nu e cazul, lasa. Poti fi beneficiarul oricarui dar daca admiti ca este posibil sa fie al tau. Deci, ce te astepti sa primesti ?

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

CREDINTELE TALE SUNT BUNE PENTRU TINE

Nu exista asa ceva precum un sistem de credinte corect sau gresit. Conditile in care ai adoptat o credinta sunt cele potrivite pentru tine in acest moment particular de timp si spatiu. Daca sistemul tau de credinte te incurajeaza sa ii tratezi pe ceilalti cu aceeasi iubire, respect, demnitatre pe care ai dori sa le primesti la randul tau, nici nu mai conteaza in ce religie te afli. Fiecare religie este potrivita pentru fiecare suflet. Nu te astepta ca credintele tale sa ramana pe loc. Sufletul tau evolueaza permanent, deci este firesc ca si credintele tale sa se schimbe si sa fie inlocuite cu altele noi si mai bune. Din pacate, credintele pot cauza si violenta si razboi. Insa fiecare suflet se afla intr-o calatorie diferita, deci aceeasi harta nu este de folos tuturor in egala masura. Daca ai primit acest mesaj, fii sigur si linistit ca te afli pe drumul potrivit si menit pentru tine dar fii constient si ca drumul se poate bifurca. Urmeaza ruta cu care rezoneaza cel mai mult inima ta.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

DA DOVADA DE INCREDERE IN TINE

Nimeni nu te cunoaste asa de bine precum te cunosti tu pe tine. A-ti trai viata incercand sa implinesti asteptarile altora face rau drumului sufletului tau. Pe masura ce contempli acest mesaj primit, gandeste-te despre tine asa : “Eu sunt stapanul destinului meu. Eu sunt capitanul sufletului meu.”. Atunci cand ai un puternic sentiment de sine, atunci esti sigur pe tine si intelegi in totalitate alegerile pe care le faci. A-ti intelegea alegerile si a actiona conform lor implica si acceptarea consecintelor. Poate deveni asa de usor sa dai vina pe altii pentru problemele tale daca permiti altora sa te influenteze. Trebuie sa inveti sa ai incredere suficient de mare in tine ca sa poti accesa intelepciunea din sufletul tau – pentru ca iti apartine tie! Tu esti beneficiarul intelepciunii si ghidarii care sunt unice pentru drumul tau, deci ai incredere sa le pui si in actiune. Tu esti un suflet curajos pentru ca ai ales sa vii (inapoi) in aceasta dimensiune a iluziei si limitarilor, deci canalizeaza-ti acest curaj acum ca esti aici. Nu pierde oportunitatile pe care ghizii ti le-au pregatit pe cale, doar pentru ca urmezi pasii altcuiva. Nu iti pierde curajul de a-ti sustine convingerile.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

ASUMA-TI RESPONSABILITATEA

Gandurile tale, cuvintele tale si faptele tale creeaza energie si ele au toate consecinte. Exista o lege a fizicii prin care fiecare actiune are o reactie dar si o reactie opusa. Primesti acest mesaj pentru ca ghizii tai si Arhanghelul Mihail vor sa intelegi deplin cat este de necesar sa iti asumi actiunile. Poate te gandesti ca gandurile nu sunt considerate actiuni, ca ele nu sunt atat de puternice precum cuvintele sau faptele – dar gresesti. Gandurile pot fi mai puternice pentru ca ele sunt cele ce creeaza cuvintele si faptele. Tu creezi o atmosfera si o plasezi in Univers. In functie de gand, tu poti crea un dezechilibru daca ceea ce ai trimis nu este in armonie cu starea naturala de iubire si compasiune din care esti facut. Este o tendinta umana sa credem ca doar pentru ca nu se vede ceva, nu exista. Dar aceasta este o caracteristica a experientei umane. Daca iti apare acest mesaj, examineaza-ti relatiile curente si vezi daca nu cumva o actiune pe care ai initiat-o creeaza un dezechilibru. Daca da, asuma-ti raspunderea pentru acest lucru, cere scuze si fa corecturi. Altfel, legea spirituala a cauzei si efectului va produce o datorie karmica ce va trebui platita la un moment dat. Este mai bine sa o faci acum.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

CONCENTREAZA-TE PE POZITIV

Totul este energie. Viata pe Pamant este plina de circumstante pe care le catalogam drept “bune” sau “rele”. Atunci cand alegi sa iti focusezi constiinta pe orice circumstanta, tu trimiti energie spre ea care o va face mai puternica. Asadar, are sens sa trimiti energie doar pe circumstanta pe care o percepi a fi pozitiva. Daca primesti acest mesaj, inseamna ca trebuie sa faci pasi pentru a-ti ajusta gandirea. Poate ca ai dat prea multa energie unor situatii care au probleme. Unii oameni sunt programati sa se concentreze pe negativ in loc de pozitiv. Este nevoie de practica pentru a schimba acest obicei si reactiile tale. Fiecare eveniment si fiecare persoana care vin in viata ta au un scop. Este natura umana de a cataloga totul drept benefic sau nebenefic in loc doar de a spune ca este o lectie si atat. Tu te poti antrena sa privesti la evenimentele vietii sau la oameni obiectiv si sa devii constient de motivul pentru care se afla pe calea vietii tale. Care este lectia ? Dupa ce ajungi la intelegerea de ce acest eveniment sau persoana a venit la tine, poti decide ce si cata energie ii trimiti. Nu este asa de relevant cum gestionezi situatia cat cum o privesti. Invata sa privesti lectia ca fiind benefica pentru cresterea ta. Daca ai invatat ceva din ea – si din fericire ai invatat – atunci asta inseamna ca te focusezi pe pozitiv. Asta inseamna ca ai gasit pozitivul si din ceva ce mintea iti percepe drept “negativ”.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

CERE CALAUZIRE SI INDRUMARE

Fii constient de faptul ca nu te afli in aceasta calatorie pe Pamant de unul singur. Poate ca asa pare uneori, dar sunt multe suflete – nu doar cele din planul pamantesc ci si din cel spiritual – care au cele mai bune intentii din inima si care sunt mereu dornice sa ajute. Tot ce ai de facut este sa iesi spre ele si sa ceri. Cand apar momente dificile in viata ta si simti ca ai nevoie de ajutor pentru a face alegeri corecte, ajutorul este mereu acolo. Aceasta a fost intelegerea dintre spirite inainte de incarnare, fie ca esti constient de asta sau nu. Exista mai multe feluri de a contacta ghizii spirituali, iti transmite Arhanghelul Mihail : prin meditatie, prin starea de observare si contemplare fara ganduri, prin rugaciune sau cerand un contact in starea de vis. Conexiunea ta cu intelepciunea divina este omniprezenta ; este doar treaba ta sa gasesti cel mai bun mod de a recepta. Ghizii tai si alti profesori lucreeaza indeaproape cu tine si iti inteleg obiceiurile fizice si procesele mentale ca sa te poata calauzi in directia potrivita. In afara de asistenta personala, ei au si abilitatea de a influenta circumstantele pamantesti pentru a fi in beneficiul tau. Sunt multe fiinte ce te inconjoara din mai multe taramuri, inclusiv suflete intelepte ce nu mai necesita revenire pe Pamant. A cere ajutorul nu este perceput drept slabiciune, ci de fapt chiar opusul este adevarat. Un om total treaz si constient isi cunoaste acest drept divin si il foloseste cu prisosinta. Fa-ti un ritual zilnic sa ceri ghizilor tai sa mearga inaintea ta pe cale si sa iti arate drumul bun.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții