Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Zodiile norocoase ale săptămânii

Written By NIKE B. on marți, 24 ianuarie 2023 | 21:55





Horoscopul special săptămâna schimbărilor majore pentru zodii

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023. Astrologii vin cu noi detalii pentru cele 12 zodii. Zodiile norocoase ale săptămânii

Săptămâna această are o altfel de promisiune! Săptămâna aceasta vei avea chef să te gândești doar la tine. Cu toate acestea, nu este genul de plan pe care poți să-l pui în aplicare alături de cei dragi. Aceștia te vor întreba cre este situația și tu va trebui să le oferi explicații. Acceptă orice ajutor și nu te mai lăsa influențat de persoanele care nu îți sun întotdeauna aproape. Nativii din zodiac se bucură de o lună august cu totul deosebită. Aceștia au șansa să-și materializeze planuri pe care nu le-au amânat. Totuși, astrele îi sfătuiesc pe nativi să nu uite că odihna este primordială în astfel de situații Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec. În zilele acestei săptămâni poți călători, studia, trasa planuri de viitor, atât în ceea ce privește cariera profesională, cât și viața personală. Ești animat de gânduri mărețe, de idealuri nobile, aspecte importante pentru perioada tulbure pe care o traversăm. La locul de muncă apar schimbări importante, unele radicale și total neașteptate. Relațiile cu șefii și autoritățile sunt deosebite, fiind șanse bune de noi colaborări profesionale. Dialogurile sunt conflictuale, de aceea fii prudent și controlează-ți stările. Prietenii îți sunt alături în a doua parte a săptămânii. Întâlniri și acțiuni agreabile în weekend alături de cei dragi și de încredere.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur. Se întrezăresc cheltuieli pe facturi, aspecte legate de datorii de orice fel, însă și moștenirile și partajele pot avea nevoie de atenție, discuții și rezolvări ce nu mai suportă amânare. Apar informații deosebite privitoare la străinătate, fie că este vorba despre o călătorie de agrement, de afaceri, fie pentru studii sau lucru pe termen lung undeva, departe de locurile natale. A visa cu ochii deschiși la o viață mai bună este și util la nivel concret, fizic, și sănătos pentru mental. A doua parte a săptămânii evidențiază discuții erudite, înclinație spre studiu, spre lecturi deosebite, dar și spre socializare cu lume din mediul profesional sau din cel familial.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni. Schimbări în relațiile parteneriale! Începând cu această săptămână se conturează un nou capitol partenerial. În primul rând, unele parteneriate se vor destrăma fără echivoc. Dialogurile cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri se vor desfășura pe tonuri conflictuale, astfel că se poate ajunge și la procese în justiție pe teme comune. Filtrează cu ajutorul sufletului tău ceea ce afli și decide apoi în consecință. În plan financiar se întrezăresc modificări, astfel că pot apărea variante noi de câștig dintr-o colaborare, poți primi moșteniri sau se lămuresc lucrurile în acest sens. Cheltuieli comune cu alții. Finalul săptămânii aduce vești din și despre străinătate, călătorii și dorință de erudiție.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac. Ai multe de rezolvat la locul de muncă, dar și acasă te așteaptă o serie de treburi domestice restante. Se vor evidenția și conflictele deschise în relațiile colegiale și cu subalternii. Unele conflicte profesionale pot dura multă vreme dacă se declanșează, fățiș, în aceste zile. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că te poți gândi a un plan de analize, consultații medicale sau intervenții chirurgicale. Relațiile parteneriale capătă valențe noi, astfel că se pot ivi revizuiri în colaborări, propuneri noi de colaborare sau, în funcție de logica lucrurilor poate intra în discuție și oficializarea unei relații cu un partener de viață. Sfârșitul săptămânii îți aduce în atenție cheltuieli comune cu alții.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu. Săptămână importantă în plan profesional, însă și în planul sănătății. Unele afecțiuni mai vechi pot recidiva pe un fond emoțional răscolit. Cum relațiile cu persoana iubită și copiii vor lua turnuri nebănuite, vei fi acaparat de ceea ce se petrece în plan amoros și de aici întregul organism va avea de suferit. Unele relații se pot destrăma cu urmări neplăcute pe termen lung. În plan profesional, se vor contura schimbări în regimul muncii, relațiile colegiale capătă alte valențe, dar poți lua în calcul și un alt loc de muncă. La finalul săptămânii intervin aspecte parteneriale, de tipul dialoguri cu partenerii de viață, de afaceri sau acțiuni comune cu aceste persoane.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioară. Primele zile ale săptămânii îți aduc noutăți legate de familie și anturaj apropiat. Dialoguri multe și călătorii pe distanțe scurte. În relația cu persoana iubită și în cea cu copiii se întrezăresc schimbări, mai mult sau mai puțin plăcute. Tu ești cel care ar fi bine să-și reevalueze felul în care privește iubirea și implicațiile ei. În a doua parte a săptămânii trebuie să-ți îndrepți eforturile spre activitățile profesionale. Selectează prioritățile, întrucât sănătatea este vulnerabilă. Posibile conflicte deschise în relațiile colegiale și cu subalternii. Finalul săptămânii este potrivit treburilor de rutină și odihnei. Neplăceri legate de sănătate.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanță. Săptămâna debutează cu dialoguri și întâlniri cu prietenii. Sunt momente bune pentru a afla informații utile. Posibilă perioadă cu multe călătorii pe distanțe scurte, atât pentru a rezolva chestiuni personale, cât și pentru a rezolva chestiuni profesionale. În segmentul domestic se conturează schimbări. Observă încotro bate vântul schimbării și trasează rapid planuri noi, fie de a te muta într-o casă nouă, fie a achiziționa sau vinde bunuri patrimoniale care-ți prisosesc. Foarte importante sunt și dialogurile cu membrii familiei, însă și cele cu neamurile. A doua parte a săptămânii evidențiază segmentul amoros și relațiile cu copiii. Relaxează-te cu activitățile aferente unui hobby.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion. Apar cheltuieli, dar vin și banii necesari realizării acestora în primele zile ale săptămânii. Selectează prioritățile, deoarece tendința de a cheltui mult este mare și păguboasă. Schimbări majore se întrezăresc în relațiile cu anturajul apropiat. Discuții, întâlniri, schimb de informații și documentare asupra unor subiecte de larg interes. Pe de altă parte, este posibil să călătorești frecvent pe distanțe scurte, fiind nevoit să rezolvi diverse, fie pentru tine, fie pentru cei dragi. A doua parte a săptămânii aduce în prim plan relațiile cu membri familiei și treburile gospodărești. Este rost de dialoguri secrete cu neamurile, aflând astfel, taine bine ascunse de multă vreme.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător. Ai spor în toate în primele zile ale săptămânii, astfel că poți rezolva treburi restante, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Evită graba, hazardul și implicarea în treburile altora sau în cele prea solicitante! Organismul este vulnerabil, pentru că energia vitală fluctuează mult. Segmentul financiar aduce noutăți, în sensul că se vor deschide variante noi de câștig din munca proprie. Tentația cheltuielilor este mare și păguboasă, mai ales în perioada urmatoare. Rezumă-te la a consuma și cheltui strictul necesar. Finalul săptămânii este potrivit excursiilor și dialogului cu prietenilor. Pe de altă parte, vei avea nevoie și de liniște și de confortul casei.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn. Primele zile ale săptămânii sunt favorabile dialogului interior, regândirii unor trasee de viață și analizării relațiilor în care ești implicat. Farmecul și misterul care te înconjoară vor atrage multe priviri, admirație, dar și criticile unora. Bine ar fi să-ți vezi numai de treburile și interesele tale, fără a te lăsa impresionat sau sedus de vorbele și gesturile celorlalți. Există profitori în preajma ta, iar acum este vremea să te te debarasezi de ei definitiv. Te vei simți mai bine în a doua parte a săptămânii. Ultimele zile ale perioadei analizate îți vor aduce venituri din activitatea profesională desfășurată la serviciu, însă și cheltuieli serioase.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător. Este momentul să pui ordine și disciplină în relațiile cu prietenii, deoarece chiar din primele zile ale săptămânii, unii te vor necăji destul de mult. Poți descoperi intrigi țesute de mult, dar care acum încep să iasă la iveală în cele mai ciudate moduri. În structura ființei tale se petrec schimbări profunde și definitive, astfel că nu mai este timp și loc pentru compromisuri și hazard. Sănătatea este vulnerabilă. Sunt momente bune pentru introspecție, pentru dialog interior, însă și pentru odihnă și plimbări ușoare în aer liber. Pe căi neconvenționale vei obține informații utile atât în plan personal, cât și în plan profesional. Finalul săptămânii îți aduce aspecte plăcute.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești. Săptămâna debutează cu forfotă în plan socio-profesional, astfel că activitatea de bază va fi socializarea și reorganizarea mediului de muncă. Evită escaladarea conflictelor! Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit. Prietenia și tot ce implică ea va cunoaște modificări începând din această săptămână. Este un moment prielnic pentru a renunța la persoanele care ți-au creat neplăceri. Orientează-te spre alții, care corespund noului tău mod de gândire și acțiune. Dialogurile cu persoanele importante din mediul profesional sunt de bun augur pe termen lung. Rezervă momente pentru introspecție și dialog interior, mai ales la sfârșitul acestei săptămâni.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții