Horoscopul zilei de 16 mai 2024

Horoscop Special zilei de 16 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Datoriile karmice ale zodiilor

Written By NIKE B. on luni, 6 martie 2023 | 20:22





Horoscopul special:Datoriile karmice ale zodiilor

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023. Nu este întâmplător că ne naștem într-un anumit semn zodiacal. Se spune că fiecare suflet se găsește pe o treaptă evolutivă spirituală și poartă cu sine datoriile karmice ale vieților anterioare. Datoriile karmice sunt greu de dus și greu de rezolvat, dar anumite persoane, din anumite zodii, ne pot veni în ajutor. Descoperă Horoscopul Triburilor de Suflete și care sunt acele zodii care te ajută să îți achiți datoriile karmice.

Află ce trebuie să faci ca să repari greşelile din alte lumi. Nodul Nord este elementul astrologic care îţi arată cum să-ţi "speli" păcatele din alte vieţi.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Datoriile karmice ale Berbecilor În această viață, aceste suflete s-au născut în zodia Berbecului tocmai pentru a reuși să găsească echilibru între datorie și libertate, între supunere și independența, între curaj și teama salvatoare, între diplomație și prea multă deschidere.Dacă în trecut au fost suflete supuse, lăsând prea mult de la ei pentru satisfacerea celorlalți, acum au curaj și devin firi independente.Ai profitat de ajutorul care ţi-a fost oferit şi nu ai realizat nimic din ceea ce ar fi trebuit să realizezi. De aceea, în această viaţă trebuie să iei rolul iniţiatorului, al celui care se implică, care rezolvă şi munceşte atât pentru sine, cât şi pentru alţii. Trebuie să te bazezi pe propriile tale forţe şi să nu aştepţi să-ţi pice din cer, aşa cum ai făcut în alte existenţe. În tribul lor de suflete se află două zodii care îi ajută la îndeplinirea datoriilor karmice, cu care leagă prietenii din care vor avea multe lecții de învățat: Capricorn și Balanță.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Datoriile karmice ale Taurilor Datoriile karmice ale Taurilor sunt legate în special de a-și oferi lor ceea ce n-au avut într-o viață anterioară în care s-au confruntat cu sărăcia.Într-o altă viaţă te-ai folosit de puterea ta pentru a-i domina pe ceilalţi şi i-ai manipulat pentru a-ţi atinge scopurile. De aceea, în această viaţă trebuie să fii un sprijin pentru ceilalţi, să construieşti, să fii tu însăţi un adevărat stâlp pentru cei care au nevoie. Trebuie să-ţi contruieşti o viaţă organizată, o existenţă stabilă şi să îi ajuţi pe cei care au nevoie de tine. Trebuie să învețe, așadar, să se bucure de viață, să se răsfețe, să își construiască un statut social și material, să ducă o viață plină de bunăstare, de bun gust, dar totodată echilibrată spiritul. Din tribul lor de suflete ce îi ajută să își împlinească datoriile karmice se numără zodiie: Leu, Vărsător.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Datoriile karmice ale Gemenilor Dacă în alte vieți aceste suflete au fost retrase, poate chiar pustnice, s-au adâncit în științe sau activități solitare, acum în zodia Gemeni învață să fie sociabili, glumeți, să se bucure de viață și de toate plăcerile mărunte, pot dezvolta ușor vicii și pot deveni foarte cheltuitori. Datoria lor karmică este aceea de a descoperi plăcerile vieții, însă totodată de a rămâne în echilibru. Din tribul lor de suflete care îi ajută să își săvârșească datoriile karmice fac parte cei din zodiile Fecioară și Scorpion.Sub alte înfăţişări şi în alte timpuri, cei care s-au născut acum sub semnul Gemenilor au fost teologi, asceţi sau poate filozofi. Au fost foarte deconectaţi de la partea materială şi se bucurau de foarte puţine lucruri, dacă reuşeau să se bucure de ceva. În această viaţă, Gemenii sunt persoane foarte deschise şi le place compania oamenilor. Văd mereu partea plină a paharului şi nu se dau la o parte atunci când vine vorba de muncă. Le place să lucreze în echipă şi zâmbesc foarte des. De fapt, ei ştiu că veselia este cel mai bun medicament. Spre deosebire de existenţele anterioare, ei au învăţat acum să se bucure şi să fie recunoscători pentru toate lucrurile mărunte dar frumoase ale vieţii.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Datoriile karmice ale celor născuți în zodia Rac În vieți anterioare aceste suflete s-au aflat departe de familie și de cei dragi sau au avut funcții importante care au adus multă muncă și responsabilitate, fără a reuși să petreacă timp lângă persoanele pe care le iubeau, fără să aibă posibilitatea să își vadă copiii cum cresc și să se bucure de iubirea pe care o pot regăsi doar în sânul familiei.Așadar datoria lor karmică este aceea de a se bucura de familia lor, de rudele pe care le au, iar mulți nativi simt în interiorul lor că „doresc să își găsească cuibul”- să își întemeieze o familie în care să cultive iubirea și căldura căminului.Din tribul lor de suflete care îi ajută să își îndeplinească datoriile karmice fac parte cei născuți în zodiile Săgetător și Capricorn.Nativii în Rac sunt foarte ataşaţi de spaţiul domestic şi de rudele lor. Ţin foarte mult la familie şi ţin foarte mult la aceste valori. Unul dintre scopurile lor în viaţă este să îşi întemeieze o familie. Însă nu au fost întotdeauna aşa. În alte existente, Racii au petrecut foarte mult timp departe de familie. Cel mai probabil au călătorit foarte mult sau au deţinut funcţii importante care nu le-au permis să dezvolte legături afective foarte profunde. Cel mai probabil, în alte vieţi ei au fost mari conducători de armate, marinari, exploratori sau negustori.

Leu (23 iulie - 22 august)

Datoriile karmice ale celor născuți în zodia Leu În vieți anterioare, aceste suflete și-au dedicat prea mult din viața lor altor persoane. Fie au trăit într-un mediu restrâns, au fost agresați sau au fost sclavi, fie au avut meserii precum vraci, medici, vindecători etc. Datoria lor karmică în această viață este aceea de a învăța să fie mai egoiști, să își acorde lor mai multă importanță, mai mult timp, să se răsfețe, să se simtă lăudați, apreciați, valoroși în față celorlalți. În tribul lor de suflete care îi ajută să își achite datoriile karmice se numără cei născuți în zodia Taurului și a Fecioarei.Faptul că Leii sunt foarte orgolioşi în această viaţă nu este o simplă întâmplare. Mândria lor şi doza evidentă de egoism vin ca să echilibreze existenţele anterioare.În altă viaţă, cei născuţi acum sub acest semn s-au dedicat în totalitate altor persoane. Cei mai mulţi dintre ei au trăit exclusiv într-un spaţiu domestic restrâns şi acum compensează acest lucru. Mai mult de atât, Leii au fost poate misionari, medici, vindecători, vraci şi şi-au consacrat tot timpul pentru a face bine altora. De aceea, ei şi-au neglijat propriile nevoi şi dorinţe.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Datoriile karmice ale sufletelor născute în zodia Fecioară Aceste suflete au datoria karmică de a face ordine în viața lor, de a înlătura haosul și nonsensul și de a găsi țeluri clare și succesul, de a finaliza ceea ce își propun și de a se descoperi pe sine încă de la vârste fragede. Cei născuți sub zodia Fecioarei sunt firi inteligente care au nevoie de organizare pe toate planurile vieții, căci, se pare, în traiurile anterioare au trăit prea mult în patima plăcerilor sau la voia întâmplării, fără un sens anume în viață sau chiar la mila naturii. Din tribul lor de suflete care îi ajută să își achite datoriile karmice fac parte cei născuți sub semnele zodiacale ale Gemenilor și Leului.Înainte de această viaţă, Fecioarele au dus un trai la voia întâmplării, cel mai probabil în mijlocul şi la milă naturii. S-au izolat foarte mult şi au trăit în singurătate completă. Unii nativi au fost foarte implicaţi în religie sau în orice caz, într-un domeniu spiritual, în funcţie de zona şi perioada în care au trăit. Cel mai probabil au fost brahmani, pustnici, călugări sau flamini. În această viaţă, simt totuşi nevoia de ordine şi de aceea sunt foarte organizaţi. În toate aspectele destinului, ei sunt foarte eficienţi şi îşi planifică atent fiecare mişcare pe care urmează să o facă.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Datoriile karmice ale sufletelor născute în zodia Balanță Nativii Balanță au datorii karmice destul de grele, legate în special de regăsirea spirituală și de binele pe care trebuie să îl facă în lume sau în comunitatea în care trăiesc.Îi observăm adesea ca oameni destul de organizați, cu bune maniere și bun gust, veseli și înconjurați de multe cunoștințe și mulți prieteni, însă în viețile anterioare nu au fost deloc așa. Se pare că în trecutul lor spiritual au fost agresivi cu ceilalți până la tiranie, deloc empatici și responsivi la nevoile și suferințele celorlalți, egoiști și dornici de putere. Datoriile karmice sub zodia Balanță vin să echilibrele toate aceste destine negative, fiind căutători ai păcii și iubirii. Din tribul lor de suflete ce îi ajută să își depășească datoriile karmice fac parte cei născuți în zodiile Berbec și Vărsător.Pentru Balanţe, eticheta şi bunele maniere sunt căi sigure ca să le câştigi simpatia. Au personalităţi foarte plăcute, sunt sociabili, deschişi şi comunicativi. În alte vieţi însă nu au fost deloc aşa. Cei născuţi acum în această zodie au avut caractere dificile, încăpăţânate, poate chiar tiranice. Au fost mai mult decât orgolioşi, egoişti peste măsură şi foarte cruzi. Cel mai probabil au fost cuceritori sau de-a dreptul cotropitori. Din această cauza au datorii karmice destul de grele. Din fericire, sunt dotaţi cu toate calităţile pentru a-şi găsi echilibrul şi pentru a trăi în aşa manieră încât să nu facă rău nimănui.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Datoriile karmice ale sufletelor născute în zodia Scorpion Astăzi misterioși, atenți cu viața lor privată, greu de descifrat și totodată cuceritori, sufletele născute în zodia Scoprion au fost în vieți anterioare cei ce dădeau de gol până și cele mai tainice secrete. Fie au fost bârfitori, fie trădători, spioni sau persoane în care nu era indicat să îți pui încrederea. Datoria lor karmică este aceea de a învață să aprecieze și să respecte intimitatea lor și a celorlalți, de a deveni buni ascultători, de a proteja și aprecia valorile fundamentale ale oamenilor.Din tribul de suflete ce îi vor ajuta să își împlinească datoriile karmice fac parte cei născuți în zodiile Gemeni și Pești.Nativi în această zodie sunt mereu înconjuraţi de o aură de mister. Doar cei mai apropiaţi dintre oameni reuşesc să îi cunoască foarte bine şi sunt dificil de descifrat. Tocmai în acest mister stă şi puterea lor de atracţie. Au vieţi foarte active din punct de vedere social şi cuceresc fără probleme.În altă existenţa, cei născuţi acum în Scorpion nu ştiau ce înseamnă cuvântul secret. Fie au fost bârfitorii satului, fie jurnalişti dacă au trăit în timpuri moderne. La fel de bine, în alte vieţi, Scorpionii au fost spioni de succes, poate chiar agenţi dubli.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Datoriile karmice ale sufletelor născute în zodia Săgetător Datoriile karmice ale celor născuți în zodia Săgetător sunt destul de complicate. În vieți anterioare aceștia au fost persoane neserioase, pe care familia și ceilalți nu s-au putut baza, axați pe distracție, cu multe vicii, nestatornici și cumva pierduți în fața iubirii. În zodia Sagetatorului au șansa să își „repare” personalitatea, să devină spirite puternice și de încredere, întreprinzătoare, cu foarte mulți prieteni în toată țara sau toată lumea, care călătoresc mult cât să cunoască oameni noi și să învețe după excelenta lor capacitate intelectuală, să culeagă valorile societății, să învețe să respecte tradiția și istoria, să își găsească rădăcinile în sânul familiei. Adesea Săgetătorul va simți că o mare parte din responsabilitățile familiei se află doar pe umerii săi. În tribul lor de suflete ajutătoare în săvârșirea datoriilor karmice fac parte cei născuți în zodiile Rac și Pești.În această viaţă, cei care s-au născut sub semnul Arcaşului sunt înclinaţi către meditaţie şi filozofie. Au o inteligenţă mult peste medie şi le place să înveţe în permanenţă. Au o minte foarte bogată şi un bagaj intelectual peste măsură. Însă într-o altă viaţă, ei au trăit doar cu capul în nori. Au fost aventurieri care nu se gândeau prea mult la ziua de mâine deşi le plăceau valorile materiale. Probabil că nu se dădeau înapoi de la nimic pentru a le obţine. Foarte posibil, în existenţele anterioare ei au fost negustori sau poate chiar şarlatani.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Datoriile karmice ale celor născuți în zodia Capricorn Cu un ritm fascinant și o putere de muncă demnă de invidiat, nativii Capricorn uimesc prin realizările lor, prin capacitatea de a trece cu ușurință peste obstacole și prin ambiția lor pe care o manifestă cu fiecare țel pe care și-l propun.Într-o viață anterioară aceste suflete nu s-au bucurat de statut social, nu au putut contribui prin munca lor la bunăstarea familiei și a societățîi, au fost dependenți material și nu numai de cei din jur.Acum au puterea de a răzbate și singuri, nu se tem de singurătate, iar zodia Capricornului le oferă șansa de a deveni independenți și de a-și crea un statut în societate. Capricornii vor întâlni din tribul lor de suflete care îi ajută să își achite datoriile karmice persoane din zodiile Berbec și Rac.Nativii în Capricorn sunt caracterizaţi de o ambiţie nemăsurată în special în ceea ce priveşte cariera lor. Deşi îşi doresc să ajungă foarte sus pe culmile succesului, aceştia nu îşi vor încălca niciodată principiile sau mândria pentru foloase materiale sau de orice fel. Cu toate acestea, cad uneori într-o stare de letargie când refuză pur şi simplu să mai iasă din casă sau să aibă alte activităţi în afară sferei domestice.Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că într-o altă viaţă, ei au fost foarte ataşaţi de spaţiul casnic şi de familie, în general. În această existenţă se concentrează însă prea mult asupra profesiei şi se vor achita de datoria karmică atunci când vor găsi echilibrul dintre carieră şi familie.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Datoriile karmice ale celor născuți în zodia Vărsător În alte vieți, aceste suflete nu erau deloc atente la nevoile și suferințele celorlalți sau au fost captive unui trai lipsit de iubire, plin de suferință, cum ar fi cel al unui scalv. În această viață s-au născut sub zodia intelectuală a Vărsătorului pentru a putea accepta și ierta isoria, pentru a deveni atât de empatici cum doar un Vărsător putem cunoaște, pentru a mobiliza și pe alții în activități altruiste sau caritabile, pentru a aduce un bine în lume. Datoria lor karmică este de a descoperi, de a cunoaște, de a aduce un plus oamenilor, de a purta bunăstarea familiei și chiar de a achita datoriile karmice ale întregii lor familii. Din tribul lor de suflete care îi ajută să își învețe lecțiile karmice și să își achite datoriile karmei fac parte persoanele născute în zodia Taurului și Balanței.Nativii în această zodie sunt oameni foarte avangardişti şi par mereu cu un pas înaintea celorlalţi. Mai mult de atât, ei sunt foarte sensibili la nevoile celorlalţi oameni. Una dintre marile lor calităţi este că ştiu să-i mobilizeze pe ceilalţi atunci când vine vorba despre acţiuni de caritate. Suferinţă celorlaţi îi sensibilizează foarte mult şi din rândurile lor se ridică acei mari pacifişti ai lumii. În alte vieţi însă ei au fost foarte egoişti şi nu conta nimic altceva în afară intereselor materiale. Unii dintre ei ţineau totuşi la familia lor şi la prietenii foarte apropiaţi însă aceste cazuri sunt relativ rare.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Datoriile karmice ale celor născuți în zodia Pești În alte existente, aceste suflete erau foarte superficiale, nu se bucurau de complexitatea emoțiilor umane, nu empatizau, iar valorile materiale erau cele mai de preț pentru ei, sacrificând orice în jur pentru bunăstarea materială. În această viață nativii Pești se pot confrunta cu provocări materiale uneori foarte mari sau nu reușesc să ajungă la veniturile dorite, însă datoria lor karmică, odată achitată, îi ajută să se echilibreze. Așadar aceștia trebuie să învețe să empatizeze, să fie atenți la emoțiile celorlalți, să descopere minciuna, ura și zonele umbrite ale personalității oamenilor, să își facă o familie pe care să o protejeze de părțile negative ale societății. Din tribul lor de suflete care îi ajută să își achite datoriile karmice fac parte cei născuți în zodiile Scorpion și Săgetător.Peştii sunt firi deosebit de sensibile care empatizează foarte uşor. Sunt de asemenea foarte romantici şi se vor simţi împliniţi spiritual doar atunci când îşi vor găsi dragostea. Le place să viseze cu ochii deschişi şi sunt foarte ataşaţi de familie. În altă existenţa ei găseau plăcere doar în lucrurile concrete, materiale şi erau consideraţi ca fiind superficiali. Nu aveau nicio înclinaţie către valorile spirituale şi treceau prin viaţă fără să înveţe mare lucru.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții