Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop dragoste săptămâna 6 – 12 martie 2023

Written By NIKE B. on luni, 6 martie 2023 | 20:29



Horoscop dragoste saptamana Viitoare.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Horoscop dragoste săptămânal 6 – 12 martie 2023. Este o săptămână cum nu a mai fost de ceva timp în sfera romantică. O energie intensă, dar pozitivă ne cuprinde și ne îndeamnă să trecem la un alt nivel de conștientizare. Reușim să vindecăm niște răni emoționale, să observăm mai clar persoanele din viața noastră pentru ceea ce sunt și să ne dezvoltăm calitățile native.


Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul de dragoste săptămâna in curs. Vezi la ce să te aștepți din partea astrelor!

Horoscop dragoste săptămânal Viitoare.Săptămâna aceasta, influențele astrale oferă un aspect practic relațiilor, dar și dorințelor pe care le avem. Schimbăm perspectiva, avem o imagine de ansamblu și ne este mult mai ușor să luăm decizii. Micile provocări sau temeri sunt depășite fără mari eforturi și ne acordăm șansa de a ne bucura mai mult de pasiune și romantism.








Horoscop dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Prezență voastră este dominantă în această săptămână, iar ceastă energie vă încurajează să vă afirmați și să atingeți un nivel ridicat al puterii voastre personale. Cu toate acestea, va trebui să vă amintiți să vă conectați cu latura voastră sensibilă dacă există interese romantice. Folosiți această energie pentru a prelua controlul asupra vieții voastre amoroase. La un moment dat s-ar putea să existe niște tensiuni care se ridică la suprafață în viața personală și profesională. Probabil vă veți simți presați să faceți schimbări în viața voastră, în timp ce incertitudinea cu privire la direcția în care să vă îndreptați rămâne în aer. Nu puneți nicio presiune asupra voastră pentru a lua decizii importante, mai ales dacă cineva încearcă să vă influențeze într-un angajament pentru față de care nu sunteți pregătiți.

Horoscop dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta sunteți mai timizi, dar pasiunea nu lipsește. Aveți un aer de mister și e de preferat să nu vă simțiți vinovați dacă v-ați lăsat cuprinși într-un mic joc greu de obținut. Indiferent dacă aveți sau nu perspective romantice la orizont în aceste momente, folosiți această energie pentru a îmbrățișa pe deplin obiectivele personale. Dacă există cineva asupra căruia v-ați pus ochii, încercați să nu vă apropiați prea devreme. Oamenii pot fi atât încântați, cât și ușor copleșiți în această perioadă. Nu trebuie să vă abțineți să acționați, dar asigurați-vă că lucrurile se desfășoară în mod subtil. Pe măsură ce săptămâna se apropie de sfârșit, o atmosferă neclară poate pune stăpânire pe colectiv. S-ar putea să vă simțiți puțin dezamăgiți, iar conștiința de sine ar putea fi afectată și ea. Folosiți sfârșitul de săptămână pentru a vă acorda puțină îngrijire de sine și a vă reconecta cu voi înșivă.




Horoscop dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta, aspectele romantice vor ocupa o cantitate semnificativă de spațiu în conștiința voastră. Cel mai bun mod de a atrage atenția celorlalți chiar acum ar fi să vă faceți cunoscute talentele, intelectul și perspectiva voastră unică de viață. Cu toate acestea, va trebui să vă puneți și pe voi în vârful clasamentului, așa că nu vă lăsați pe bancheta din spate când vine vorba de a face noi conexiuni. Întâlnirile întâmplătoare s-ar putea manifesta la mijlocul săptămânii. Folosiți aceste vibrații pentru a stimula o conversație cu acea persoană dragă care vă face ziua mai bună sau faceți-vă un scop din a găsi câteva potriviri în orice circumstanțe. Dacă în prezent ați pus ochii pe cineva special, aceasta este șansa perfectă de a iniția o conversație pentru a vă face remarcați.

Horoscop dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Aveți o energie pozitivă în prima parte a săptămânii. Folosiți-o precum o oportunitate de a vă concentra asupra ambițiilor voastre profesionale, ceea ce vă poate ajuta să vă ridicați statutul și să atrageți în viitor parteneri potriviți pentru voi. Dacă în prezent sunteți interesați de cineva special, luați acest climat cosmic drept motiv pentru a vă găsi echilibrul între muncă și dragoste. Latura voastră mai jucăușă va ieși la suprafață la mijlocul săptămânii. Acesta este momentul perfect pentru a vă actualiza profilul de întâlniri sau pentru a trece la o abordare unică, dacă există cineva pe care ați pus ochii. Mintea voastră va trage multe persoane iar glumele pline de spirit vă vor ajuta să aduceți profunzime relațiilor voastre. Mai târziu, natura voastră empatică și abilitățile psihice vor primi puțină stimulare. Veți fi foarte absorbiți de energia care vă înconjoară, ceea ce face important să petreceți timp doar cu influențe pozitive și inimi autentice. Dacă cineva vă influențează în mod greșit în acest weekend, aveți încredere în instinctul vostru și nu-i mai acordați din timpul personal.

Horoscop dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Este cunoscut faptul că cele mai multe relații sănătoase vin cu un sentiment puternic de sine și o viață individuală sănătoasă în afara angajamentului. Dacă sunteți în căutarea iubirii adevărate, este important să vă asigurați că vă simțiți bine legat de voi și de cariera voastră, astfel încât să puteți intra în angajament ca o persoană completă. Folosiți prima parte a săptămânii pentru a vă verifica sănătatea, rutinele zilnice și obiectivele profesionale pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru dragostea care va veni. Viața voastră romantică va deveni mai activă începând cu mijlocul săptămânii. Va fi important să mențineți o viață socială în mișcare în acest timp. Încercați să vă strângeți câțiva dintre prieteni pentru o scurtă noapte de ieșire sau o adunare plăcută. Dacă în prezent aveți ochii pe cineva special, invitați acea persoană la o seară relaxantă, dar încercați să vă concentrați pe activități unice care vă vor activa sentimentul de mirare și aventură.





Horoscop dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Toată lumea este atrasă de o persoană care știe cum să-și gestioneze exprimarea de sine și ar putea fi timpul să vă perfecționați abilitățile. Folosiți această perioadă care are o energie emoțională și mentală remarcabilă pentru a vă concentra și a perfecționa orice proiecte care țin de pasiunile voastre și lăsați-vă inspirați. Romantismul își va găsi drumul către voi mai târziu în cursul săptămânii, când va exista o atmosferă plăcută și liniștită, dar care vă oferă o aură atrăgătoare, ajutându-vă să atrageți atenția persoanelor potrivite. Aveți grijă doar cui îi oferiți energia deoarece poate fi ușor să repetați modele de relație din trecut, așa că probabil veți dori să țineți garda sus dacă observați acest lucru.

Horoscop dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

ăptămâna aceasta, echilibrul și fluxul relației voastre se pot simți puțin în alertă, e posibil ca partenerul să treacă prin niște momente mai delicate. Din acest motiv e bine să-i oferiți spațiul și timpul de care are nevoie pentru a reveni pe linia de plutire. S-ar putea să aveți impulsul de a acționa mai mult decât e necesar, ca atare e de preferat să vă faceți cunoscute intențiile de a ajuta fără a pune presiune. Dacă sunteți în căutarea unei noi povești de dragoste, atunci s-ar putea să găsiți pe cineva care va fi o parte importantă a vieții voastre în următoarea perioadă. Singura problemă este că poate să nu fie o relație durabilă, deoarece drama poate începe să pară că depășește toate aspectele pozitive. Cu toate acestea, nu ar trebui să permiteți ca acest lucru să împiedice o conexiune profundă dacă asta vă doriți. Unele relații sunt menite să vă învețe mai multe lucruri.

Horoscop dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta sunteți mult mai îndrăzneți atunci când vine vorba de iubire și prietenii. Alegeți să eliminați persoanele care nu vă îndeplinesc standardele înalte și cu care nu mai rezonați absolut deloc. Totuși, e bine să vă asigurați înainte de oroce decizie că este ceea ce vă doriți cu adevărat. Dacă sunteți singuri, căutați pe cineva alături de care să petreceți timp de calitate. Probabil nu sunteți interesați de o relație serioasă mimentan, motiv pentru care veți descoperi că e mai dificil să întâlniți pe cineva care să aibă aceleași intenții. Totuși, s-ar putea să existe o persoană care este excepțională pentru voi și vă permite să fiți autentici în orice moment, ceea ce vă va face inima să cânte. Dacă sunteți într-o relație, sunteți nerăbdători să explorați lucruri noi alături de partener și să petreceți mai mult timp împreună.

Horoscop dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săptămâna aceasta, pentru prima dată după mult timp, observați oameniii și situațiile pentru ceea ce sunt cu adevărat, fără a încerca să căutați motive de a schimba ceva. Acest lucru poate fi confuz la început, mai ales dacă v-ați pus toată încrederea în cineva și vă doriți să vă bazați pe acea persoană. Veți descoperi că singura modalitate de a trece peste cineva care se dovedește a fi total opusul a ceea ce credeați, este să mergeți mai departe rapid. Compania celor dragi și a prietenilor vă poate ajuta. Dacă sunteți într-o relație și vreți să o mențineți, atunci trebuie să acceptați partenerul cu tot cu deficiențele pe care le are și să vă împăcați cu atitudinea acestuia. Întrebați-vă, totuși, dacă puteți să iertați sau să uitați anumite chestiuni și fiți sinceri față de voi. Acordați-vă șansa de a fi cu adevărat fericiți și împliniți. Dacă aveți voie de mai mult timp și spațiu personal pentru a lua o decize clară, nu ezitați să faceți acest lucru.






Horoscop dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta probabil nu vă simțiți atât de energici să experimentați lucruri noi sau să vă angajați în mai multe momente romantice. Totuși, nu vă lăsați copleșiți de o vibrație stagnantă dacă undeva în inima voastră vă doriți să profitați și să vă bucurați de anumite chestiuni. Întâlnirile cu prietenii pot fi revigorante, mai ales dacă sunteți singuri, și vă pot declanșa o perspectivă favorabilă. Dacă sunteți într-o relație serioasă, această perioadă e posibil să vă aflați în conflict cu privire la cum să mergeți mai departe. Energia cosmică din această săptămână trezește o mulțime de sentimente interioare pe care le-ați reprimat și vă permite să vedeți că există și alte opțiuni care merită urmărite. Nu înseamnă că nu mai aveți sentimente pentru partener, ci doar că vă schimbați amândoi în moduri diferite și vă este mai greu ca oricând să vă conectați. Fie este timpul să vă încheiați relația actuală sau să faceți schimbări pentru a o îmbunătăți.

Horoscop dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta, dacă sunteți singuri, e posibil să profitați mai mult de un timp dedicat exclusiv vouă și să nu vi se mai pară că aveți nevoie de cineva în viața voastră pentru a vă simți împliniți. Totuși, dorința de romantism rareori se evaporă pentru o perioadă lungă sau permanentă și s-ar putea să fiți surprinși de o pasiune intensă. Din acest motiv, e bine să vă stabiliți idealurile și barierele emoționale pentru ca în cazul în care întâlniți pe cineva să aveți un start favorabil, fără grabă. Dacă sunteți deja într-o relație, aceasta este o săptămână ideală pentru a fi mai aproape de partener și de a trăi clipa mai des. Mai degrabă decât să vă concentrați pe viitor, axați-vă pe magia momentului. Până la urmă viața are loc aici și acum, iar o analiză constantă a viitorului nu face decât să ne determine să treacă viața pe lângă noi fără a ne bucura pe deplin.

Horoscop dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta, vi se amplifică încrederea de sine. Sunteți într-o stare plină de încântare să petreceți timp alături de prieteni în prima parte a săptămânii. Cu toate acestea, responsabilitatea planificării unor astfel de întâlniri va cădea probabil în mâinile voastre. Din fericire, vibrațiile astrale arată ocazia perfectă de a vă aduce pasiunea în circumstanțele în care vă aflați. Începând cu mijlocul săptămânii e bine să aveți mai multă grijă de energia voastră și să vă ascultați intuiția când vine vorba de cunoașterea unor persoane. E de preferat să nu oferiți prea mult celor care concurează pentru atenția voastră. Acest lucru va fi deosebit de important de reținut spre finalul săptămânii deoarece ceilalți nu vor respecta cu ușurință granițele personale, așa că va trebui să fiți de neclintit atunci când este necesar.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții