Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscop dragoste 11 martie 2023

Written By NIKE B. on sâmbătă, 11 martie 2023 | 08:22



Ce spun astrele Horoscopul zilei de dragoste 11 martie 2023

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023. Exploreaza ce ai de facut, seteaza-ti prioritatile si actioneaza. Este posibil sa apra si conflicte, de aceea este indicat sa le eviti. Nu merita sa iti irosesti energia cu ele.Sunt lucruri care asteapta de multa vreme sa faci ceva in privinta lor. Cat mai ai de gand sa le amani? Poate ca a venit vremea sa actionezi si sa iti pui viata in ordine. Ai suficienta energie pentru asta!

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.

Horoscop dragoste 11 martie 2023 Ce spun astrele.

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, 11 martie 2023. Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche. Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.O zi în care neapărat trebuie să ne ocupăm de viața personală. Trebuie să rezolvam lucrurile amânate sau să reparăm greșelile din trecut. Să evităm așadar erorile trecutului și vom incepe o etapa noua care ne linisteste sufletul. Descoperă ce îți rezervă astrele în dragoste în funcție de zodia în care te-ai născut. Cuadratura Venus-Saturn poate tulbura momentele romantic. Daca critici in mod constant, lucrurile vor ajunge sa se perturbe. Celibatarii ar trebui mai degraba sa mute intalnirile intr-o alta zi, altfel s-ar putea sa nu poata profita la maximum de oportunitate. Nu lasa vibratiile Venus-Saturn sa te traga in jos. Foloseste-le in avantajul tau, deoarece are si o latura pozitiva: poti recunoaste unde te afli intr-o relatie.



Horoscopul zilei de dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Dacă observați un dezechilibru în sfera romantică, aveți încredere că este ceva temporar. Poate că eforturile voastre față de persoana iubită nu sunt reciproce, însă țineți cont că răbdarea este esențială și fiecare persoană percepe în mod diferit lucrurile. S-ar putea să aveți o surpriză plăcută.

Horoscopul zilei de dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

E posibil să fie nevoie să trageți o linie între determinarea voastră pasională și excesul de putere. Dorințele inimii voastre vă îndeamnă să eliminați orice bariere sau restricții, motiv pentru care ar fi bine să vă opriți un moment, să analizați mai bine situația și să găsiți un echilibru. Bucurați-vă de ceea ce ați acumulat și ceea ce trăiți în această perioadă înainte de a explora noi oportunități.




Horoscopul zilei de dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Pasiunea din inima voastră se intensifică. Fiți atenți la modul în care persoana iubită răspunde la această schimbare, în funcție de acest lucru ar fi benefic să vă echilibrați. Dacă oferiți prea mult și prea devreme s-ar putea ca efectele să fie contrar a ceea ce vă doriți. Aveți răbdare și dați dovadă de sensibilitate.

Horoscopul zilei de dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Veți afla că instinctele voastre au avut dreptate să acordați atenție unei anumite chestiuni din viața sentimentală. Dacă rezolvarea acesteia are nevoie de un impuls, lăsați ca latura voastră sensibilă să-și exercite carisma într-o discuție și veți observa efectele favorabile. Unele lucruri trebuie abordate cu grijă chiar și atunci când încercăm să evidențiem ceva.

Horoscopul zilei de dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Probabil simțiți nevoia să acționați și să lăsați deoparte rolul de observator în viața sentimentală. Dacă descoperiți că persoana iubită nu-și deschide inima și mintea în fața voastră precum în mod obișnuit, utilizați-vă abilitatea intuitivă pentru a deschide acest subiect. S-ar putea ca răspunsurile să vă surprindă.




Horoscopul zilei de dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

O discuție care să clarifice anumite lucruri din viața de cuplu vă va oferi reasigurarea de care aveți nevoie și va contura perspectiva asupra situației. Este important ca discuția să se bazeze pe ceea ce trebuie făcut pentru ca anumite lucruri să funcționeze și să aduceți o notă de pozitivism și nu pe aspecte negative. Legătura dintre voi și persoana iubită se va strânge în acest mod.

Horoscopul zilei de dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Probabil știți ce trebuie să faceți pentru a aduce armonie în starea de spirit dintre voi și o persoană specială, dar în același timp vă oferă plăcere o anumită tensiune pasională. Cu toate acestea poate că cel mai bine ar fi să eliminați norii incertitudinii și să acționați. Răbdarea nu este punctul forte al tuturor, iar menținerea unei anumite situații pentru prea mult timp poate avea efectul opus al celui dorit inițial.

Horoscopul zilei de dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Puțin condiment în viața voastră sentimentală va transforma ceva aparent lipsit de pasiune în ceva cu totul plăcut și atrăgător. E nevoie să acordăm atenția cuvenită chestiunilor din relația de cuplu pe care ni le dorim să evolueze sau să capete o altă nuanță. Din fericire nu e nevoie decât de o mică schimbare de atitudine și accesarea unor stări de spirit care să învăluie atmosfera.

Horoscopul zilei de dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Perioada aceasta are o influență astrală de detașare. Puteți profita de acest lucru printr-un timp de calitate petrecut cu propria persoană. Este important să ajungeți să cunoașteți ce e în inima voastră înainte de a acționa. Ca urmare a acestui fapt, veți avea o imagine mult mai clară asupra vieții voastre sentimentale și vă veți pune gândurile în ordine.






Horoscopul zilei de dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Astrele vă oferă o dedicare intensă în a crea noi posibilități pasionale. Dacă nu a fost clar în trecut că munca de echipă e necesară pentru a face ca visele să devină realitate, acum veți conștientiza acest lucru. Împreună cu persoana iubită vă veți completa și fiecare va avea grijă de nevoile celuilalt, ca un fel de colaborare, și veți lucra la un obiectiv comun.

Horoscopul zilei de dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

În viața sentimentală se regăsește o energie puternică și ambițioasă, motiv pentru care va fi nevoie să trasați niște linii clare între planul amoros și planul profesional. Probabil vă doriți ca persoana iubită să vă ofere mai mult sprijin legat de un anumit obiectiv pe care îl aveți. Comunicarea și răbdarea vor aduce înțelegere.

Horoscopul zilei de dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Dorința de aventură și acțiune este aprofundată în aria voastră sentimentală, motiv pentru care vă faceți planuri ambițioase pentru viitor, dar găsiți și modalități de a profita de orice aveți acum la dispoziție. Vă simțiți mult mai independenți chiar dacă sunteți într-o relație.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții