Horoscopul Astrologilor din Israel 2024

Horoscopul Astrologilor din Israel 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Fiecare...

Previziunile karmice luna martie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 11 martie 2023 | 08:07




Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.Potrivit horoscopului karmic pentru luna martie 2023, aduce câteva motive de bucurie în viețile tuturor. Zodiile de apă încep să vadă și lucrurile frumoase ale vieții.


Horoscop karmic pentru luna martie 2023


Horoscop karmic pentru luna martie 2023: zodiile de pământ își schimbă perspectivele de viitor. Au tot felul de noi preocupări și se implică în activități umanitare. Horoscopul karmic pentru luna martie 2023 aduce pozitivitate în viețile multor zodii. Cele mai avantajate sunt cele de pământ, adică Taurul, Capricornul și Fecioara. Martie este o lună a reînnoirii, a schimbărilor din toate punctele de vedere. Este o perioadă favorabilă mai ales pentru cei creativi, pentru oamenii care știu să pună osul la treabă fără să se plângă. Iată care sunt previziunile karmice pentru cea de-a treia lună a anului 2023!








Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu)


Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt puse în tot felul de situații inedite. Realizează o serie de lucruri importante în planul carierei. Leii vor renunța la orgoliu și se vor implica mai mult în activitățile de grup. Fac echipă bună cu colegii de la locul de muncă. Săgetătorii sunt puși pe cumpărături. Se ocupă de casă și sunt foarte bucuroși de anumite modificări pe care le fac. Berbecii s-ar putea să înceapă o nouă poveste de iubire, undeva în a doua jumătate a lunii.

Zodiile de pământ Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară)

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) încep tot felul de proiecte noi și se concentrează asupra carierei mai mult ca oricând. Taurii deslușesc tot felul de mistere și reușesc să se reinventeze. Fecioarele au tot felul de proiecte interesante în față. Descoperă noi veleități și vor demonstra că sunt capabili de lucruri pe care nimeni nu și le imaginau. Capricornii muncesc din greu și încep să se vadă și rezultatele.






Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești)


Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au o lună foarte bună din punct de vedere profesional. Sunt puși pe fapte mari, în special Racii și Scorpionii. Peștii încep o viață nouă și se gândesc serios la schimbări pe plan sentimental. Unii ar putea să își întemeieze o familie.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) o săptămână destul de agitată


Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) se preocupă pentru cei din jur. Vor vedea că toate îngrijorările sunt niște simple alarme false.Gemenii pun piciorul în prag în relațiile cu cei din jur. Nu se vor mai lăsa păcăliți de vorbele mieroase ale unor inși care au interese ascunse. Vărsătorii au parte de o lună excelentă din punct de vedere financiar. Fac tot felul de achiziții și pot demara afaceri personale. Balanțele sunt extrem de bine pregătiți pentru a face față unor cheltuieli consistente.

Horoscop Berbec (23 iulie - 22 august)

Horoscopul lunii martie 2023 vine cu vești bune pentru nativii din zodia Berbecului. Luna cadourilor îți aduce șanse numai bune pe plan emoțional. Astrele spun că ești pregătită să dai frâu liber sentimentelor și să intri într-o nouă relație. Cu toate astea, trebuie să uiți de sentimentele mai vechi ce ți-au dat atâta bătaie de cap. De asemenea, vei face schimbări importante în ceea ce privește stilul de viață. Este momentul potrivit să te apuci din nou de mișcare și să-ți descoperi adevărata pasiune în materie de sport.



Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)

Pe parcursul acestei luni vei avea reușite pe plan profesional. Horoscopul lunii martie 2023 îți aduce noroc la locul de muncă, răbdare și putere de a merge mai departe. Nu te vei mai gândi la relații sentimentale și te vei concentra mai mult pe partea tehnică a vieții. A venit timpul să gândești obiectiv. Când vine vorba de relații, astrele îți garantează că nu vei rămâne singură, dar trebuie să îți canalizezi atenția asupra lucrurilor mai importante în această perioadă.







Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nativii din zodia Gemeni vor avea parte de liniștea sufletească la care au sperat întotdeauna. Astrele se vor alinia, iar horoscopul lunii martie 2023 te va ajuta să-ți pui gândurile în ordine. Vei face tot ce-ți stă în putere să renunți la relația de iubire toxică pe care ai dus-o în spate atâta vreme, acum este momentul să te desprinzi de ea. Nu renunța și nu te lăsa dusă de sentimente. Fii mai obiectivă, dar încearcă să nu te desprinzi de inima care te ghidează întotdeauna. De asemenea, ai grijă de familie și cei apropiați, ei vor fi mereu alături atunci când vei avea nevoie de un sprijin real.

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscopul lunii martie debutează cu relații strânse între prieteni. Aceștia te vor ajuta să treci prin toate situațiile difficile și te vor sprijini atunci când ai nevoie. Astrele te sfătuiesc să lași garda jos și să te bucuri de iubirea celor din jur, în special a partenerului de viață. Chiar dacă îți este greu să îți deschizi sufletul în fața celorlalți, gândește-te că te vei elibera de o povară grea. Personalitatea ta îi atrage ca un magnet pe cei din jur, astfel că nu trebuie să-ți faci griji că ești singură, conform Astrologylor.

Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Pentru nativii din zodia Leului, horoscopul lunii martie 2023 vine cu mai multe sfaturi din punct de vedere personal. Se pare că această zodie va fi afectată în prima parte a luni și nu va putea gândi limpede. Astrele spun că este o perioadă propice pentru luarea deciziilor importante. Încearcă să cântăreți totul cu cap și să îți dai seama ce vrei cu adevărat de la partenerul de lângă tine. Notează-ți plusurile și minusurile și ia o decizie cât încă nu este prea târziu. Tu ai cea mai mare putere și doar tu îți poți da seama ce îți face bine și ce anume îți provoacă tristețe.






Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscopul lunii martie 2023 îți aduce modalități noi de a interacționa cu cei din jurul tău. Dacă până acum nu erai sigură de planurile de viitor, iată că un prieten vechi îți arată calea și tu ești mai mult decât fericită să o urmezi. Deși ai multe probleme pe plan personal, încerci să te detașezi o perioadă și să îți cauți adevărata voce. În prima parte a lunii vei primi câteva oferte financiare de nerefuzat. Ai grijă ce alegi pentru că nu te poți reîntoarce asupra deciziilor deja luate.

Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Luna martie te aduce mai aproape de persoana dragă cu care în ultima vreme ai petrecut foarte puțin timp. Ai planuri mari pentru această luna a cadourilor și nu te dai în lături de la nimic. Horoscopul lunii martie 2023 spune că acum este momentul să îți dezvolți un plan de viitor alături de persoana iubită, ce pe care tu o consideri sufletul pereche. Astrele spun că luna aceasta vei reuși să îți dai seama care este menirea ta în viitor. Ești o zodie de aer perseverentă care nu se lasă doborâtă prea ușor. După ce ai fost în tatonări mai multă vreme, a venit timpul să iei o decizie.






Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscopul lunii martie 2023 spune că trebuie să-ți pui ordine în gânduri. Încearcă să îți găsești un echilibru atât în viața personală, cât și în cea profesională. Dacă reușești să faci tot ce îți propui în materie de viață sănătoasă, te vei simți mai împlinită. Nu mai lăsa totul pe ziua de mâine. Totul depinde de puterea ta de a acționa atunci când este nevoie.






Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetătorii vor avea parte de schimbări importante. Horoscopul lunii martie îi găsește mai apatici ca niciodată, însă acest lucru îi va ambiționa spre a-și îndrepta viața. Nu încerca să îți îndrepți energia doar către lucrurile negative. Învață să vezi și partea plină a paharului, oricât de greu ți-ar fi. Este cazul să-ți acorzi câteva momente de răgaz pentru a descoperi ce îți dorești cu adevărat. Nu mai amâna lucrurile pe care îți dorești să le comunici celor din jur. Acum e momentul să spui care îți sunt doleanțele.





Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

În luna martie vei avea de luat decizii în viața profesională, idei care îți vor aduce o libertate pe care nu ai mai simțit-o de ceva vreme. Caută puterea în sinea ta și doar atunci vei ști cu siguranță dacă alegerea pe care ai făcut-o a fost cea corectă. Cei care țin cu adevărat la tine vor merge până în pânzele able pentru a te susține. Încearcă să te lași ajutată atunci când sarcinile ți se par copleșitoare. Încearcă să ai mai multă grijă de sufletul tău, asta pentru că e posibil să te răsplătească la un moment dat. Horoscopul lunii martie 2023 spune că ar trebui să iei o decizie importantă. Doar tu știi despre ce este vorba!



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nativii din zodia Vărsătorului vor încerca să scape de persoanele toxice din viața lor, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să se despartă și de cei care până acum le erau parteneri de viață. Horoscop lunii martie 2023 îți sugerează să ai mai multă încredere în propriile decizii, asta pentru că întotdeauna ai intuit corect. Nu lăsa această perioadă să treacă fără ați spune măcar un cuvânt de îmbărbătare. Fii tu cea care pornește cu dreptul, indiferent de situație.





Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Nativii din zodia Peștilor nu trebuie să mai pună atâta întrebări atunci când vine vorba despre viitor. Horoscopul lunii martie 2023 spune că aceștia se vor găsi mai dornici de aventură și de a experimenta plăceri pe care nu le-au mai întâlnit până acum. Învață să te bucuri de fiecare moment din viață și să înveți că orice etapă își are beneficiul ei. În cea de-a doua parte a lunii va trebui să iei o decizie importantă e plan personal. Alege cu inima, dar și cu mintea.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții