Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei 9 Martie 2023

Written By NIKE B. on miercuri, 8 martie 2023 | 20:21




Horoscop pentru femei din 9 Martie 2023, în funcție de zodie.

Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.Nativii din zodiac trebuie să învețe să fie mult mai atenți la felul în care își setează obiectivele de viitor. Este o perioadă prosperă de care cei mai mulți nativi din zodiac ar trebui să profite. Zodiile care își doresc să evolueze vor avea șansa să se remarce pe tot parcursul zilei de astăzi.



Horoscopul zilnic pentru 9 Martie 2023

Horoscopul zilei de 9 Martie 2023 o zi in care Aspectul astral fаvоrіzеаză numеrоаѕе ѕіtuаțіі șі întâmрlărі care par neobișnuite la o primă vedere, dаr care au rереrсuѕіunі bеnеfісе în cele mаі multе cazuri. Multe situații complicate pot fі ѕоluțіоnаtе, într-un mоd еxtrеm dе facil. În plus, реrѕоаnеlе tіnеrе vоr beneficia de un surplus motivațional privind căutarea șі dеѕсореrirea unor nоі căi în vіаță, ре саrе să lе urmeze ultеrіоr în ѕсорul propriilor interese.



Horoscop pentru femeia din Berbec

Acest dinamic context astrologic va tinde să calmeze relațiile și asta în toate domeniile vieții voastre, dragi nativi Berbec! În ceea ce privește dragostea, indiferent dacă sunteți într-o relație sau singuri, veți fi mai toleranți ca de obicei. Uneori, trebuie să știți cum să renunțați la orgoliu și să apreciați ceea ce aveți în fața voastră. Sunteți bine dispuși, chiar dacă unii dintre voi sunt încă puțin obosiți. Probabil, este doar o chestiune de a vă reechilibra programul cotidian. De asemenea, ar trebui să faceți mai mult efort fizic, pentru a găsi un somn mai odihnitor. Atmosfera de familie este destul de bună. Dacă apar probleme, păstrați-vă calmul și lăsați furtuna să treacă! Depinde numai de voi să fiți inteligenți și să conduceți prin propriul exemplu.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Datorită armoniei lui Venus cu semnul vostru, dragostea și senzualitatea merg mână în mână, dragi nativi Taur! Veți avea calitatea de a plăcea tuturor, fără a depune niciun efort deosebit. Oricare ar fi felul vostru de a acționa, veți reuși să câștigați admirația celorlalți. Dacă sunteți într-un cuplu, veți avea șansa de a petrece momente plăcute împreună cu partenerul vostru. În această zi, cu siguranță vreți să aveți grijă de aspectul vostru. Nu ezitați! Îngrijirea corporală sau cumpărăturile făcute în acest scop vor fi la ordinea zilei. Îngrijindu-vă, vă veți simți la vârful puterii voastre de seducție. În această seară, nu ezitați să organizați o mică masă în familie! Puteți găsi cuvintele potrivite, pentru a vă exprima tandrețea față de cei dragi. Este o atmosferă plăcută pe care veți reuși să o creați în jurul vostru.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dragi nativi Gemeni, această armonie de pe cerul zilei vă face să simțiți ca și cum vă cresc aripi! Dacă sunteți într-o relație, veți reuși să vă ridicați viața de cuplu la cote maxime. Atenție, partenerul vostru poate avea rău de înălțime! Moralul vostru va fi excelent, în ciuda, pentru unii, a chipului trist al partenerului vostru. Profitați de ocazie pentru a face ceea ce vă place și de a împărtăși buna dispoziție cu copiii sau prietenii apropiați. Iar dacă vreți să participați la jocuri sportive, nu ezitați o clipă! Dacă aveți copii, veți fi deosebit de mândri pentru că ei vă vor demonstra că au devenit independenți. Ceilalți, veți investi în relațiile voastre de prietenie, de unde veți obține multă satisfacție în viitor.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Luna din Balanta este în armonie cu semnul vostru, dragi nativi Rac, iar sentimentele voastre vor fi cu siguranță mai accentuate! Dacă sunteți într-o relație, s-ar putea să fiți mai sensibili decât de obicei la cuvintele și gesturile partenerului vostru. Această hipersensibilitate nu trebuie să vă împingă să vedeți doar părțile negative. Dimpotrivă. Dacă aveți suflet de artist, ziua este bună pentru a vă răsfăța cu activitățile voastre preferate. Luna vă amplifică creativitatea și veți fi deosebit de productivi. Altfel, puteți profita de ocazie, pentru a afla despre metode de a vă îmbunătăți starea de spirit. La nivel relațional și mai ales la nivel de familie, veți aprecia cel mai mult impactul acestei armonii astrale. Discuțiile vor fi deosebit de liniştitoare. Vă simțiți în siguranță și în ton cu cei apropiați.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Această conjuncție dintre Venus și Soare formată pe cerul vostru, ar trebui să vă ofere o zi liniștită, dragi nativi Leu! Dacă sunteți într-o relație, veți fi dispuși să aveți mai multă grijă de partenerul vostru și să fiți de acord să împărtășiți ceea ce el are de oferit. Acest lucru este suficient pentru a vă reîncălzi relația. Ridicarea de pe canapea este bună pentru forma fizică și sănătate și are un efect pozitiv asupra moralului. Ieșiți din rutină, pentru a evita plictiseala! În plus, dacă vă puteți controla alimentația, ar fi chiar grozav, pentru că vă va face cel mai mare bine. Copiii, dacă aveți, sunt în centrul preocupărilor voastre în această zi. Nu are rost să vă faceți griji, încercați să vorbiți despre orice cu ei și ascultați cu atenție ce au de spus!





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Cineva vrea să știe părerea voastră despre o problemă importantă, dragi nativi Fecioară! În principiu, acest lucru nu pare surprinzător, deoarece oamenii ascultă adesea cuvintele voastre. Totuși, trebuie să rețineți că persoana care dorește să știe ce credeți, este destul de mândră și egoistă. Încercați să vă exprimați opinia cât mai corect posibil și asigurați-vă că vă justificați criticile! În general, această persoană abia dorește să audă adevărul, este mai acordată odelor de laudă, așa că poate ar trebui să o înșelați puțin! Aveți un scop și vă duceți spre el cu persistență de invidiat, fără să observați eventuale obstacole. Dacă urmați acest drum, vă este garantată fericirea în dragoste. Pentru această zi și pentru multe altele ulterioare. Viața este plină de surprize și schimbări, iar acum este momentul să renunțați la frâu, să vă relaxați și să demonstrați că nu vă pasă cum se întâmplă lucrurile. Relaxați-vă, distrați-vă și urmăriți-le dezvoltarea!

Horoscop pentru femeia din Balanță

Folosiți-vă imaginația, dragi nativi Balanță, deoarece vă va ajuta să evitați cu îndemânare obstacolele din cale! Succesul nu va întârzia să apară! Folosiți puțină creativitate pentru a transforma rutinele cotidiene în experiențe distractive și oamenii plictisitori în tovarăși interesanți! Gândurile vă plasează departe de locul în care veți fi și de oamenii cu care veți comunica. Partenerul, din păcate, nu va fi o excepție. Este norocul vostru dacă el nu observă acest lucru, pentru că altfel va trebui să vă cereți scuze timp îndelungat. Marte, stăpânul energiei, vă promite deplinătatea sănătății și capacitatea de a restabili rapid problemele de sănătate. Dacă vă simțiți bine, atunci acest lucru va continua și, dacă sunteți bolnavi, starea voastră se va îmbunătăți. La serviciu va avea loc o luptă generațională. Noile tendințe și idei vor intra în opoziție ascuțită cu credințe și opinii conservatoare. Și nu este încă clar cine va ieși învingător din această bătălie.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Vă așteaptă o zi incredibil de interesantă și plină de evenimente, dragi nativi Scorpion! Dacă luați lucrurile în propriile mâini, atunci pe lângă munca și distracția cu prietenii, s-ar putea să aveți parte și de puțină dragoste. Obțineți programul corect pentru ziua respectivă și asigurați-vă că aveți timp liber pentru evenimente neprevăzute. În caz contrar, cum poate apărea romantismul în viața voastră? Fiți deschiși la tot ce este nou și nu vă temeți să acceptați invitații neașteptate. Membrii familiei voastre sau alte persoane suficient de apropiate de voi vor ocupa o poziție foarte importantă în viața voastră în această zi. Probabil că vă vor putea oferi câteva sfaturi utile cu privire la zona amoroasă a vieții voastre. Ascultați cu atenție cuvintele lor și înțelegeți sensul lor! Puteți conta pe o sănătate excelentă. La locul de muncă veți putea obține rezultate excelente și puteți demonstra un profesionalism extraordinar. În același timp, veți avea în continuare timp și energie pentru familia voastră.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Știți prea bine că sunteți deștepți și acum încrederea în voi vă va fi de mare folos, dragi nativi Săgetător! Veți putea vorbi cu oameni care vă pot deschide perspective interesante în viitor și pe care îi veți putea impresiona. Simțiți-vă liberi să vă exprimați ideile inovatoare cu voce tare, chiar dacă vi se par puțin ciudate și amuzante. Acum sunteți fermecători și carismatici și veți putea transmite gândurile voastre oamenilor în așa fel încât să înțeleagă că sunteți capabili să faceți față oricăror sarcini. În această zi, partenerul vostru va dori să vă surprindă cu ceva special, memorabil și unic. Chiar dacă nu veți considera rezultatul muncii sale de gândire ca atare, cel puțin prefăceți-vă! Lăsați-vă admirația să-l inspire la fapte noi, cu adevărat uluitoare! Puteți conta pe faptul că sunteți plini de energie și veți putea face o mulțime de lucruri și nu veți risca deloc să vă suprasolicitați. Într-un cuvânt, ziua va fi prosperă.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

O nouă aventură interesantă va apărea pe drumul vostru, dragi nativi Capricorn! Lansați o explorare a necunoscutului după finalizarea sarcinilor curente. A face o călătorie este o idee minunată, chiar dacă este vorba doar de câteva ore cu mașina. Navigați pe internet și aflați ce festivaluri ați dori să vizitați și ce atracții doriți să vedeți. Chiar dacă finanțele voastre nu vă permit să călătoriți foarte departe, să știți că există o mulțime de lucruri extrem de interesante în jurul vostru. Nu vă pierdeți calmul dacă o anumită situație sau vreunul dintre planurile voastre nu apare așa cum v-ați dorit. Poziția nefavorabilă a lui Saturn în semnul vostru este atât de mare încât sportul vă atrage foarte puțin, dar tocmai din acest motiv aveți nevoie acum mai mult ca niciodată. Nu vă torturați, dar încercați totuși exerciții ușoare și, cel mai important, în aer curat! Acest lucru va întări atât mușchii, cât și tonusul.

Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ideile voastre strălucitoare nu vor fi recunoscute imediat, dragi nativi Vărsător, dar asta nu ar trebui să vă împiedice să le împărtășiți altora! Dacă oamenii din jurul vostru reacționează la ceea ce propuneți cu priviri goale, este pur și simplu pentru că nu prea înțeleg despre ce vorbiți. Vă va lua mult timp și efort pentru a vă explica gândurile și a le risipi îndoielile. Totuși, în cele din urmă, veți reuși. Deși influența lui Saturn poate fi o sursă de oboseală, în general veți începe să vă simțiți mai bine și starea voastră de spirit se va îmbunătăți. Pentru a nu irosi energia degeaba, apelați la tehnicile de relaxare. Yoga și masajul vă vor ajuta să vă calmați. La serviciu va trebui să demonstrați o creativitate extraordinară în comunicarea cu oamenii din jurul vostru, mai ales dacă trebuie să le împărtășiți o idee nouă, neobișnuită sau să comunicați cu străini. Din fericire, veți face față cu brio acestei sarcini.





Horoscop pentru femeia din Pești

Cu siguranță nu veți simți o lipsă de comunicare, dragi nativi Pești, mai ales că toată lumea va dori să schimbe cel puțin câteva cuvinte cu voi! Deci, dacă ați dorit mult timp să vorbiți cu cineva despre subiecte filosofice profunde, atunci aceasta este cea mai potrivită zi. Partenerul vostru se va simți oarecum incomod lângă voi, așa că va încerca să mărească puțin distanța dintre voi, cel puțin pentru o perioadă scurtă de timp. Tratați acest lucru cu înțelegere: mâine totul va reveni la normal. Fiecare persoană așteaptă o inițiativă de la celălalt și, ca rezultat, poate apărea o lungă stagnare pe frontul amoros. Spargeți gheața! Dați dovadă de curaj și veți avea rezultate minunate în viața voastră sentimentală! Sănătatea va fi supusă anumitor influențe astrale. Totuși, cu un minim de precauții, nu vor apărea probleme de sănătate. Influența lui Saturn poate provoca stări de oboseală, dar influența lui Venus vă ajută la restabilirea tonusului și a optimismului.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții