Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscopul zilei de 9 martie 2023

Written By NIKE B. on marți, 7 martie 2023 | 20:06





Horoscop Special zilei de 9 martie 2023.

Horoscop Urania 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Horoscopul zilei de 9 martie 2023.: Fiecare zi poate reprezenta o binecuvântare, dacă fiecare nativ ar ști să profite de ceea ce apare pe parcursul acesteia! Deși lucrurile vor decurge bine pentru mulți dintre nativi, unii dintre ei vor trebui să fie mai precauți și să acorde atenție suplimentară lucrurilor care se întâmplă în jurul lor!Taurii se simt azi ca și cum ar putea aduce o schimbare semnificativă în viața lor, dar și a celor din jur, Capricornii au parte de niște surprize plăcute, iar Scorpionii sunt loviți de succes, conform horoscopului de astăzi. Iată ce stă scris în astre și pentru celelalte zodii! LEUL va fi tras în jos de orgoliul pe care îl are, SĂGETĂTORUL va trebui să își dea seama cine îi este prieten cu adevărat, iar VĂRSĂTORUL vrea să facă schimbări majore la propria persoană!






Horoscopul de Mâine 9 martie 2023. Hоrоѕсорul zіlnіс аrе mеnіrеа dе a nе іnfоrmа dеѕрrе аѕресtеlе аѕtrаlе dіn zіuа rеѕресtіvă șі сum nе роt іnfluеnțа асеѕtеа асtіvіtățіlе șі trăіrіlе dіn асееаșі zі. Horoscopul zilei aduce vești bune pentru zodii. Este un moment foarte bun pentru cei care doresc să se concentreze pe viața de cuplu. Astrele au pregătit multe surprize, mai ales pentru zodiile care vor să își găsească jumătatea. Se anunță riscuri, ieșiri din zona de confort, însă direcțiile generale vor fi spre mai bine.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Abilitatea ta de a te pune cu ușurință în locul celorlalți îți va fi foarte la îndemână astăzi, când vei fi pusă în fața unei alegeri dificile. Gândește-te la impactul pe care îl va avea prima ta decizie asupra oamenilor și fii pregătită să recurgi la compromis. Nu dispera, o față zâmbitoare mereu ajută în astfel de situații. Cuvântul-cheie al acestei zile, pentru nativii Berbec, este „atenție”. Atenție atât față de persoanele din jurul tău și a relațiilor pe care le ai cu aceștia, cât și față de evenimentele din viața ta. Aceasta ar putea să te ajute să realizezi care sunt adevăratele ape în care te scalzi și să iei decizii importante în viața ta. Înainte de a te afunda în rezolvarea problemelor materiale, încearcă să observi importanța acestora.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Nu uita că părerile tale merită să fie auzite și, de ce nu, să lase loc pentru o schimbare în bine. Treci peste teama de a fi criticată și vei vedea că stima de sine ți se va îmbunătăți considerabil și poate le vei da un imbold și celor cărora le-a fost teamă, până în prezent, să-și facă auzită propria opinie. Ziua de astăzi va fi una în care vei întâmpina probleme în relația de cuplu. Cu răbdare însă acestea pot fi rezolvate. Vei fi încărcată și pe planul profesional, nu doar pe cel personal. Vei avea, de asemenea, solicitări importante din partea unor colaboratori. Cu atenție și empatie, după ce îți alegi prioritățile, toate se vor așeza la locul lor, având, astfel, o zi productivă. Vei obține reușite atât pe planul profesional, cât și pe cel personal.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Astăzi nu este cea mai bună zi a ta, dar trebuie să realizezi că totul stă în felul în care reacționezi la ce se întâmplă în jurul tău. Optimismul și gândurile bune au fost mereu cea mai rapidă cale spre bunăstare, așa că înconjoară-te cu oameni dragi ție și bucură-te de ce îți va aduce bun ziua de mâine. Această zi, pentru nativii din zodia Gemeni, este una încărcată, deoarece au diferite sarcini. Există în viața ta multe persoane care îți sunt alături și care te încurajează însă mai mult verbal decât fizic. Tot efortul va trebui să îl depui de una singură, dar, cu cât te implici mai mult, cu atât vei obține rezultate mai bune. Nu te suprasolicita, alege-ți prioritățile cu grijă și rezervă-ți timp pentru odihnă, altfel riști să întâmpini probleme de sănătate! Spre sfârșitul zilei, vei fi surprinsă în mod plăcut de partenerul de viață sau de colaboratori.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Astăzi este o zi minunată pentru a-ți întrece propriile așteptări. Aduna-ți curajul necesar și fă ceea ce aveai în gând de mult timp, dar ți-a fost prea frică să încerci până acum! Nimic nu este mai greu decât să te gândești cu regret la o dorință mai veche, iar o schimbare nu a făcut rău nimănui. Ziua de astăzi va fi una destinată relaxării. Prinzi un prilej bun de a te ocupa de copii, de persoana iubită sau chiar de hobby-urile tale. Dacă întâlnești dificultăți în viața de cuplu, cu grijă și atenție sporită vei putea trece peste ele. Este un moment prielnic pentru a-ți petrece timpul cu persoanele apropiate. Acestea au nevoie de sfaturile tale și de sprijinul tău.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Dacă încerci să atragi atenția cuiva, încearcă să optezi pentru varianta mai puțin logică. Lasă-l pe el să vină la tine. Nu începe tu conversația, doar ai lucruri mai bune de făcut. De multe ori, puțin mister nu strică. Este un moment prielnic pentru a petrece mai mult timp cu familia. Ziua de astăzi va fi rezervată pentru rezolvarea treburilor gospodărești și a unor probleme de familie. În ciuda faptului că ești tentată să revii la treburile de serviciu, ești mereu cu gândul la familie. Este un moment potrivit pentru a reevalua și a remedia relațiile cu persoanele apropiate ție.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

În cazul în care ți-ai planificat pentru azi o raită prin magazine, ai grijă să nu cheltuiești mai mult decât te țin buzunarele. Știm cu toții cât este de ușor să cazi în plasa cumpărăturilor impulsive, încearcă să te limitezi doar la ce ai, cu adevărat, nevoie. Astăzi, vei fi în centrul atenției atât în familie, cât și în cercul de prieteni și al colegilor de muncă. Vei fi o persoană de suport emoțional, dat fiind faptul că cei dragi vor avea nevoie de tine. Riscul acestei zile este unul emoțional; de altfel, este bine să încerci să nu te implici prea mult din punct de vedere afectiv în problemele altor persoane și în situațiile care te depășesc.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ziua de azi te pune puțin în încurcătură din cauza multitudinii de stări și sentimente care dau de-a valma peste tine. Important este să te distanțezi și să privești lucrurile în perspectivă, iar puțină introspecție te va ajuta să te pui într-o conexiune mult mai bună și cu propria ta persoană, dacă cei din jur îți dau semnale confuze. Astăzi, te preocupă mai mult starea ta de sănătate sau, mai bine zis, ideea unei diete. Te informezi mult în privința nutriției și alimentației de sezon, dar și despre varianta cea mai potrivită pentru tine. În schimbul acestor aspecte, vei cheltui o sumă considerabilă de bani. Pe de altă parte, vei primi o informație de la locul de muncă în legătură cu o mărire de salariu. Vei primi, de asemenea, cadouri sau favoruri din partea prietenilor sau a membrilor familiei.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Se anunță a fi o zi pe cinste pentru Scorpionii noștri! Și, pe bună dreptate, succesul este de partea lor. Poate nu este o idee rea să cumperi un bilet loto. Este o perioadă în care ești mai orientată spre sine decât spre celelalte persoane. Ia o pauză de la programul zilnic pentru a-ți pune gândurile în ordine și a te gândi bine la ceea ce vrei să faci pe viitor, deoarece, cu pași mici, dar siguri, îți poți crea unul minunat. Ideal este să intri în contact doar cu persoanele apropiate, pentru a nu-ți consuma energia, de care ai mare nevoie, și pentru a fi mai concentrată asupra propriei persoane.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Nu mai lua în seamă gura lumii; chiar daca astăzi nu te simți capabilă de a accepta orice fel de critici, fii tu persoana mai bună! Oamenii vin și pleacă, la fel se întâmplă și cu părerile lor, așa că fă-ți un serviciu și ignoră-i. Fii tu exemplul pe care ai vrea să îl vezi în alții! Ai nevoie de persoanele apropiate alături de tine, deoarece treci printr-o perioadă mai dificilă. Ai nevoie de un moment de odihnă, atât fizică, cât și mintală. Este posibil să apară unele probleme pe parcursul zilei, dar, ideal este să îți planifici activitățile pe care le ai în program. Încearcă să rezolvi problemele ce presupun un efort mintal. Deconectează-te de la realitate și fă-ți timp pentru un dialog lăuntric. Vezi ce îți dorești cu adevărat de la viață și ce planuri vrei să îți construiești. Este un moment important în viața ta, deci nu lua decizii pripite, gândește-te bine înainte să faci o alegere!






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornilor li se pregătește astăzi o vizită din partea lui Cupidon. Dacă bănuiai de mult că al tău coleg de birou îți cam face ochi dulci, acesta este semnul că ar trebui să faci o mișcare. Nu uita totuși să fii vigilentă și să te porți cu tact, nu ai vrea să strici o bună relație de colegialitate! Astăzi, te bazezi mai mult pe sfaturile pe care le primești de la prieteni și de la persoanele apropiate ție. Ai nevoie de părerea lor; încearcă să îi asculți cu atenție și să digeri bine ceea ce spun. De preferat este să eviți destăinuirile și judecățile la adresa altor persoane. Dacă ai decizii importante de luat, acumulează cât mai multe informații despre acestea și încearcă să amâni pentru zilele următoare hotărârile. Nu este cea mai bună și favorabilă zi în care să faci alegeri importante.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii simt azi frustrare din toate părțile, atât pe planul personal, cât și la locul de muncă. Este bine să faci o pauză și să-ți iei niște timp liber doar pentru tine însăți. O atitudine fresh este ceea ce ai nevoie în astfel de momente. Ziua de astăzi este una aglomerată, este o zi în care vei fi în centrul atenției. Vor fi multe persoane care vor avea nevoie de ajutorul tău. Vei avea, de asemenea, proiecte de creat sau de prezentat, dar încearcă să nu te suprasoliciți. Mai bine ți-ai face o lista cu priorități, deoarece există riscul de a te implica în unele probleme care te pot depăși. Spre sfârșitul zilei, fă o pauză de la toată alergătura și încearcă să te relaxezi; eventual, ieși în oraș cu prietenii sau persoanele apropiate ție și uită de griji.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Astăzi se dovedește a fi o zi perfectă pentru a merge la o cafea cu un prieten vechi. Dacă te gândeai că nu ai mai ieșit în ultimul timp din casă și că ai nevoie să stai la povești cu cineva drag, nu ar fi rău să îi dai un telefon acelei prietene din facultate și să aranjați o întâlnire ca pe vremuri. Astăzi, vei fi o persoană foarte energică, luminând fiecare încăpere în care intri. Este un moment oportun pentru a relaționa cu alte persoane și a le oferi ajutorul și sfaturile tale. Optimismul tău este molipsitor și poți, astfel, să îi încurajezi pe cei din jurul tău să se alăture activităților la care participi. Date fiind circumstanțele, vei cunoaște persoane noi, iar schimbul de idei va fi la un nivel ridicat, dar, mai întâi, fii atentă la părerile celorlalți și abia apoi îți poți construi și expune punctul tău de vedere!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții