Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Mesajul zilei de 12 Martie 2023

Written By NIKE B. on duminică, 12 martie 2023 | 10:06



Mesajul zilei de 12 Martie 2023

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 12 Martie 2023: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta
Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de 12 Martie 2023 Se întâmplă multe în lume la ora actuală și pentru unii oameni devine tot mai dificil să se confrunte cu ceea ce se întâmplă, să facă față acestor experiențe tulburătoare. Dar este important să privim în față aceste lucruri, să ne confruntăm cu ele, nu să ne prefacem că nu există. Când recunoaștem că există o problemă deja am făcut primul pas pe calea rezolvării ei. Și nu spun să ne gândim numai la acea problemă, să devenim obsedați de ea, să ne îngrijorăm, să ne gândim la tot ce poate fi mai rău; dar nu putem rezolva nimic dacă nu recunoaștem că există o problemă care trebuie rezolvată. Și nu mă refer doar la chestiuni globale, naționale, locale, ci mă refer și la viața noastră personală. Faceți un exercițiu de sinceritate: uitați-vă la viața voastră și dați-vă singur note pentru starea voastră de sănătate, viața profesională, relațiile voastre, viața voastră de cuplu, etc.


Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor,12 Martie 2023

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC Puterea clarviziunii

Ai incredere in mesajele pe care le primesti, in semnele pe care le vezi. Puterea clarviziunii sta in fiecare, doar ca nu toata lumea este pregatita sa o accepte. Daca pare ca darul tau este blocat, poate ca o experienta dureroasa din trecut te-a facut sa nu mai ai incredere in el. Fecioara Maria si ingerii sunt alaturi de tine ca sa vindeci aceasta durere, sa te elibereze si sa poti vedea si mai clar de-aici inainte. Cere-le sprijinul si ghidarea!

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Mesajul zilei pentru zodia TAUR Vizualizeaza succesul

Lucreaza la sporirea increderii de sine. Vizualizeaza elemente pozitive in viata ta. Atunci cand te astepti ca lucruri bune sa se intample, ii vei inspira si pe ceilalti. In acest fel, succesul este aproape. Cere Fecioarei Maria si ingerilor sa te ajute sa-ti pastrezi gandurile curate, sa te elibereze de negativitate, sa te ghideze in vizualizarea succesului. Aprinde o lumanare si concentreaza-te pe flacara ei. In timp ce o privesti, imagineaza-te zambind, fericit, implinit. Da-ti voie sa simti ca tu si cei dragi tie sunteti in siguranta, protejati de Dumnezeu.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI Seminarii si workshop-uri

Te gandesti sa urmezi niste cursuri, sa participi la seminarii si workshop-uri pe diverse teme. Sau poate ca tu insuti ti-ai dori sa fii cel care ii indruma pe ceilalti. Acest mesaj vine ca sa-ti intareasca increderea de sine si sa iti arate ca este momentul potrivit pentru a-ti urma visurile. Cere Fecioarei Maria si ingerilor sa te ghideze pe drumul dezvoltarii si educatiei spirituale, indiferent de partea de care vrei sa fii: ca invatator sau ca invatacel. Imagineaza-ti cum esti prezent la curs, cum captezi toate informatiile necesare sau cum cei care te asculta sunt fascinati de ceea ce le transmiti tu.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Mesajul zilei pentru zodia RAC Detoxifiere

Fecioara Maria si ingerii vor ca tu sa stii ca ai o sensibilitate profunda. Poate ca te simti cu totul altfel decat pana acum, poate ca te crezi bolnav si esti tentat sa te tratezi singur cu diverse medicamente. NU mai proceda asa. Poti apela la metode de detoxifiere mult mai sanatoase. Renunta la substantele de care esti sub o forma sau alta dependent, renunta la alimentele procesate. Renunta la emotiile care iti fac rau, la oamenii care iti slabesc energia.







Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Mesajul zilei pentru zodia LEU Protectie si ghidare divine

Primesti o validare a ceea ce deja stii sau macar intuiesti: Fecioara Maria si ingerii sunt alaturi de tine acum. Ei te protejeaza pe tine si pe cei dragi tie si iti dau curajul sa iti infrunti slabiciunile care te tin pe loc. Daca iei in calcul sa faci cateva schimbari in viata ta, sa pleci de la actualul loc de munca sau dintr-o relatie, cere ghidare si protectie divine, ca sa mergi inainte fara frica. Poti cere asistenta divina pentru a-ti descoperi scopul in viata si vei primi mesaje despre pasii pe care ar trebui sa-i faci pe calea dezvoltarii tale spirituale sau profesionale.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Mesajul zilei pentru zodia FECIOARA Sanatate divina

Rugaciunile tale pentru vindecare au fost ascultate. Vei primi ghidarea necesara, vei avea idei miraculoase care iti vor purta pasii pe calea vindecarii. Poate simti nevoia brusca sa renunti la tigari sau la alcool, sau sa incepi sa mergi la sala, sau sa elimini toate poftele nesanatoase. Daca esti chemat sa ai grija de sanatatea cuiva din familie sau de prieteni, cere, de asemenea, ghidare. Vei primi energia si lumina de care ai nevoie ca sa aduci bucurie vindecatoare in sufletele celor dragi.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Mesajul zilei pentru zodia BALANTA Maestri ascendenti

Maestri ascendenti sunt profesori iluminati, vindecatori divini, care au trait candva pe pamant. Dorinta lor este ca pe pamant sa fie liniste si pace. Ei stiu care iti sunt talentele si darurile tale spirituale si te ajuta sa le scoti la lumina. Lasa-i sa te ghideze, cere-le sa te ajute sa iti cunosti adancul sufleutului, sa aduci la suprafata magia din tine. Deschide-ti inima in fata lor!

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Mesajul zilei pentru zodia SCORPION Afirmatii pozitive despre bani

Iti doresti mai multi bani, te concentrezi mai mult pe nevoile materiale. Ceea ce nu este rau, insa ai grija sa nu faci totul gresit. Este imperativ necesar sa folosesti numai afirmatii pozitive cand vine vorba despre bani. Evita ingrijorarile, nu te concentra pe nevoi si vorbeste despre bani ca si cand i-ai avea deja, nu ca si cand ai avea nevoie de ei. Nu te transforma in victima a banilor. Fiecare grija despre bani iti secatuieste energia si paveaza drumul catre ceea ce nu ai. Inlocuieste aceste griji cu rugaciuni si afirmatii pozitive. Cere ajutorul Fecioarei Maria si al ingerilor sa iti sporeasca increderea si credinta, doua ingrediente pretioase ale manifestarii constiente.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Mesajul zilei pentru zodia SAGETATOR Curata-ti mintea si corpul!

Cum ai fost in ultima vreme? Cumva ti-ai tot facut griji, te-ai plans de situatia in care esti? Te consideri o victima a circumstantelor, a oamenilor? Daca da, atunci probabil ca stii ca aceasta stare de negativitate atrage si mai multe situatii de care sa te plangi. Cere ghidare de la Fecioara Maria si ingerii tai pentru a iesi din aceasta situatie. Fa-ti curatarile de care ai nevoie, in plan fizic si in plan spiritual. Redu consumul de cafea, tigari, alcool, renunta la griji si la cuvintele negativiste. Curata-ti corpul si mintea!






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Mesajul zilei pentru zodia CAPRICORN Ai incredere in tine

Acest mesaj ajunge la tine pentru a-ti deschide sufletul. Ai incredere in ideile care iti vin in ultima vreme, caci ele sunt ghidare divina. Ai incredere in ceea ce stii, ai incredere in actiunile tale. Cand iti onorezi ideile, Universul iti va trimite rasplata. Elibereaza-ti chakra coroanei, cea care iti confera abilitatea de a te conecta la intelepciunea colectiva. O poti bloca daca refuzi sa ai incredere in gandurile si in cunostintele tale.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Mesajul zilei pentru zodia VARSATOR Carti

Daca ai obiceiul sa intrebi care este scopul tau in viata, probabil ca ti-ai dat seama ca ai o afinitate deosebita pentru cartile sacre si spirituale. Te simti implinit cand vorbesti despre dragostea pentru astfel de carti. Visezi sa stai tot timpul cu nasul in carti bune, cu puternic mesaj spiritual. Cumva, primesti si raspunsul la intrebarea ta: scopul tau in viata este sa citesti carti, sa te documentezi, sa acumulezi cat mai multe cunostinte in acest domeniu al spiritualului. Nu degeaba iti apar “din senin” in cale carti cu un puternic mesaj pentru tine sau care te ghideaza spre un anumit drum. Fii deschis, iar daca ai dorinta de a scrie o carte, cere ghidare ingerilor tai. Te vor ajuta sa faci ce ti-ai propus.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Mesajul zilei pentru zodia PESTI Fii gata sa ierti

Ingerii te ajuta sa treci peste experientele sau relatiile din trecut. Ce anume te face sa iti mentii starea de furie? Aceste resentimente te opresc din calea ta spre a-ti transforma visurile in realitate. E nevoie iertare pentru a putea continua. Fecioara Maria si ingerii te ajuta sa iti cureti sufletul de acasta otrava a neiertarii. Beneficiile iertarii sunt uluitoare. Vei avea mai multa energie, mai multa pace in suflet si in minte si vei avea abilitatea de a te concentra mai mult si mai bine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții