Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Sfatul zilei 12 Martie 2023

Written By NIKE B. on duminică, 12 martie 2023 | 09:58



Sfatul zilei de 12 Martie 2023

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Sfatul zilei 12 Martie 2023: În această zi, sfaturile astrologilor se concentrează pe relațiile familiale și de cuplu. Astrele spun că Leii și Racii trebuie să treacă peste toate temerile lor, iar Fecioarele trebuie să renunțe la ceva.Află aici, ce sfat au pregătit stelele pentru ziua de 12 Martie 2023, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Sfatul zilei de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbecii să nu se lase bătuți așa ușor, deoarece unii oameni care îi înconjoară doar așteaptă momentul potrivit să le ocupe locul. Prin urmare, continuați să luptați și să investiți timp în ceea ce vă place cu adevărat. Mai ales, dacă știți că aveți abilitățile necesare. Eşti căpitanul fiecărei echipe, ştii ce înseamnă să conduci și o faci bine. Îţi atingi potențialul tău maxim atunci când preiei conducerea şi iei decizii importante. Dar chiar și cei mai buni lideri au nevoie de un loc în care să se retragă pentru a îşi reîncărca bateriile. Găseşte acest loc şi vei găsi liniştea.Sunt unele probleme de sănătate și îngrijorări cu privire la ele. E recomandat să consulți un medic și, chiar dacă veștile nu sunt tocmai bune, să începi cu rapiditate un tratament.

Sfatul zilei de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taurii ar fi bine să cântărească foarte bine lucrurile legate de bani și să nu se aventureze în situații extrem de ciudate și unde nu există transparență. Este o zi periculoasă prin diferite pierderi. Astfel, astrologii sfătuiesc ca taurii să verifice mai multe informații și să caute răspunsuri în locuri sigure.Eşti cel mai bun prieten pe care oricine şi l-ar putea dori. Pentru că îți doreşti stabilitate și securitate, ai tendinţa de a deveni mult prea pretențios. Începe prin a schimba un obicei nesănătos cu unul mai sănătos. Vei vedea că starea ta de spirit începe să se schimbe pe măsură ce te dedici unui nou ritual.Intenționezi să schimbi unele lucruri acasă, să redecorezi sau să reamenajezi un spațiu. Ar fi bine să fii atent la cheltuieli, iar dacă nu e o urgență majoră să amâni unele achiziții până când vei dispune de mai mulți bani.




Sfatul zilei de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemenii trebuie să se bucure de momentele unice alături de familie sau prieteni. Învățați să primiți plăcere de la cele mai mărunte lucruri sau gesturi, deoarece ele ascund adevăratele sentimente. Acordați o atenție aparte persoanelor născute în zodia Berbec și Săgetător.Dacă nu întâlnești oameni noi și nu înveți lucruri noi, s-ar putea să te simți ca și cum nu trăieşti la maximum. Există un singur remediu clar pentru mintea ta. Împărtășește idei și gânduri. Fii la curent cu evenimentele actuale! Implică-te în dezbateri sănătoase!Prima zi de muncă din săptâmână se anunță una plină. Dacă te suprasoliciți nu vei rezolva nimic. E mai bine să amâni unele treburi pentru zielele următoare.

Sfatul zilei de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Minciunile pot fi dure pentru inima voastră sensibilă. Sunteți afectați atunci când sentimentele voastre sunt rănite sau nu sunt recunoscute de cei pe care îi iubiți. Încercați să intrați în contact cu sinele vostru emoțional, să scrieți într-un jurnal sau să discutaţi cu o persoană dragă în care aveţi deplină încredere.Nici nu te-ai întors bine la muncă și deja ai plângeri că nu acorzi atenție suficientă partenerului de viață. Sunt probleme pe care le-ați mai discutat, poate e bine să asculți ce spune cel de lângă tine.








Sfatul zilei de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Fiind magnetic, fabulos și incredibil de fermecător, nu este nimic care îți place mai mult decât lumina reflectoarelor. Dar chiar și cei mai captivanți Lei își pot pierde vocea. Simţiţi-vă bine în propria voastră companie, chiar şi atunci când nu sunteţi în centrul atenţiei!Ai multe lucruri pe cap și tendința să le rezolvi în timp ce te gândești cum faci cu următoarea sarcină. Dacă nu ești total focusat pe ce faci în momentul de față, riști să faci greșeli care te vor costa timp și bani.




Sfatul zilei de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Întotdeauna ai totul sub control. Așa că atunci când se întâmplă să pierzi controlul, fie şi pentru un moment, te panichezi, iar capacitatea ta de a lua decizii este afectată. Haosul este însă o parte naturală a vieții, o componentă necesară şi imposibil de controlat.Ziua nu se anunță așa de rea cum te așteptai să fie. Volumul încărcat de muncă s-a împărțit între mai mulți colegi, iar acest lucru vă permite să terminați treaba mai repede, cu mai puține șanse de a face greșeli. Trebuie să ai mai multă grijă de starea de sănătate, în schimb.

Sfatul zilei de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Vedeți ambele părți ale fiecărei situații și mențineți cu grație echilibrul într-o lume plină de atâta opoziție! Problemele apar atunci când începeți să vă simțiți în afara echilibrului. Fiți suficient de curajoși pentru a lua o decizie, chiar înainte de a fi 100% siguri.Ai multe lucruri de pus la punct acasă. Trebuie să faci curățenie generală sau să amenajezi un spațiu, lucruri care sunt dificile când nu ai parte de ajutor. Poate ar fi o idee bună să rogi un apropiat să-ți întindă o mână.

Sfatul zilei de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Fiind sub un semn misterios și pasional al Apei, viața voastră interioară bogată poate intimida oamenii. În loc să te împiedici de secretele profunde și întunecate ale lumii, aplică-ți forța și înțelepciunea pentru a găsi oaza de bucurie și linişte care să te ajute să rămâi echilibrat.Ai de luat decizii importante cu privire la carieră. Trebuie să calculezi cu atenție și să găsești cea mai bună soluție, schimbarea este una majoră și este necesar să iei în considerare toate plusurile și toate minusurile.

Sfatul zilei de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Fiind iubitori al aventurii, nimeni nu vă poate ţine în loc prea mult timp. Atunci când vă simțiți legați sau restricționați, vă frustrați. Visați mai departe decât credeți că este posibil! Dacă vă aventurați în necunoscut, veţi descoperi infinite moduri de a trai cu pasiune.Starea de sănătate s-a îmbunătățit vizibil, iar cheful de viață a revenit și el la normalitate. Trebuie să nu exagerezi și să ai grijă să fii total recuperat înainte de a te întoarce la treabă. O recidivă poate aduce grave complicații.





Sfatul zilei de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Înțelept dincolo de anii tăi, eşti stabil și hotărât, îți deschizi încet cu tenacitate şi ambiție drumul către o lume superioară. Dar trebuie să existe anumite puncte stâncoase și obstacole neaşteptate. Continuă să vizualizezi acea lumină de la capătul tunelului şi vei reuşi!Apariția unui personaj din trecut ți-a adus o neliniște interioară mare. Poate e o idee bună să asculți ce are de spus, iar apoi vei ști cu exactitate cu ce ochi să privești modul în care s-a purtat.

Sfatul zilei de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti un gânditor grozav și un spirit liber. Zilele tale mai puţin bune vin când simți că urmăreşti mulțimea și te comporți ca toți ceilalți, de dragul conformității. Obține-ți înapoi autenticitatea făcând ceva diferit!Niciodată nu e prea târziu să spui adevărul. Chiar dacă nu e cel mai ușor lucru pe care l-ai făcut, ia-ți inima în dinți si fă-o. Nu ai nimic de pierdut, doar vei lăsa lucrurile clare.

Sfatul zilei de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Peştii sunt firi boeme şi sensibile. Cu toate acestea, simt uneori că sunt neglijaţi. Vă sfătuim să nu vă lăsați pradă melancoliei. Starea de inhibiție şi lipsa de sociabilitate ar putea să agraveze neînțelegerile cu cei apropiaţi…Pot să apară unele cheltuieli neprevăzute și ar fi bine să calculezi bani în așa fel încât să nu rămâi fără până la primul salariu. Ai putea să le ceri celor din casă să cotizeze și ei la cheltuielile comune.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții