Horoscopul zilei de 17 mai 2024

Horoscop Special zilei de 17 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Mesajul zilei de 14 Martie 2024

Written By NIKE B. on joi, 14 martie 2024 | 08:19



Mesajul zilei de 14 Martie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 14 Martie 2024: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta
Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de 14 Martie 2024 Se întâmplă multe în lume la ora actuală și pentru unii oameni devine tot mai dificil să se confrunte cu ceea ce se întâmplă, să facă față acestor experiențe tulburătoare. Dar este important să privim în față aceste lucruri, să ne confruntăm cu ele, nu să ne prefacem că nu există. Când recunoaștem că există o problemă deja am făcut primul pas pe calea rezolvării ei. Și nu spun să ne gândim numai la acea problemă, să devenim obsedați de ea, să ne îngrijorăm, să ne gândim la tot ce poate fi mai rău; dar nu putem rezolva nimic dacă nu recunoaștem că există o problemă care trebuie rezolvată. Și nu mă refer doar la chestiuni globale, naționale, locale, ci mă refer și la viața noastră personală. Faceți un exercițiu de sinceritate: uitați-vă la viața voastră și dați-vă singur note pentru starea voastră de sănătate, viața profesională, relațiile voastre, viața voastră de cuplu, etc.


Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor,14 Martie 2024

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

O SCHIMBARE DE CARIERA:

Te vei imbarca intr-o noua calatorie de cariera care iti aduce bucuria si abundenta pe care o doresti si meriti Acest mesaj vine spre tine ca o validare a sentimentelor tale ca este momentul pentru o forma de schimbare in cariera ta. Poate ca ai obosit de actualul drum, poate ca te-ai zbatut in insecuritati cu privire la a face niste schimbari, poate ti-ai facut griji despre finante si alte aspecte ce implica aceste decizii. Din fericire, Arhanghelul Mihail vrea sa stii ca te sustine si te ajuta in acest aspect. In loc sa te focusezi pe ce se poate intampla negativ, viseaza cu ochii deschisi despre posibilitati pozitive. Vezi-te implicat total intr-o cariera plina de sens, avand un venit foarte bun si reusind in tot ceea ce faci. Ingerii te vor ghida prin intuitia ta pas cu pas, deci nu face pasi pripiti inainte de timp. Ramai deplin implicat in clipa prezenta si propune-ti sa faci in fiecare clipa tot ce este mai bun. Aceasta schimbare poate fi gradata iar lumina de la capatul tunelului te ajuta sa te mentii pozitiv.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

SFATUITOR

Tu poti vindeca prin cuvinte blande, sfaturi intelepte si o ureche plina de empatie. Ai observat ca oamenii au tendinta sa iti dezvaluie secretele lor cele mai adanci si grijile lor ? Se intampla pentru ca tu esti in mod natural un consilier ce canalizeaza spre ei sfaturi divine intelepte si sustinerea blanda. Acest mesaj vine spre tine pentru ca esti sfatuit de Arhanghelul Mihail si ingerii sai sa alegi o cale de viata care sa implice acest tip de munca. Daca deja ai activitate profesionala ca si consilier, coach, indrumator, vei primi remuneratie suplimentara, in plus fata de implinirea pe care munca in sine ti-o aduce in suflet. Ingerii iti sustin orice nevoie si dorinta ai avea pentru cursuri sau ateliere de la care sa inveti abilitati noi in aceasta directie. Poti imbina si spiritualitatea sau vindecarea alternativa in munca ta. Cu instruirea potrivita, esti perfect calificat sa conduci munca de consiliere. Nu te gandi ca trebuie sa fie totul perfect in viata ta si abia apoi poti practica. Toti sfatuitorii, coachii, consilierii, vindecatorii au si ei propriile situatii de viata si provocari ale egoului ori imperfectiuni. Ideea este ce poti face tu in lume pentru altii ca sa conteze cu adevarat. Cat timp te conectezi la emotiile persoanei pe care o ajuti si lasi a curga prin tine inspiratia divina, nevoile sale vor fi servite.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

ESTI PROTEJAT

Esti in siguranta si protejat daca alegi sa iti schimbi cariera Arhanghelul Mihail si ingerii te reasigura ca esti in siguranta sa faci anumite schimbari sau tranzitii in cariera ta daca asta simti ca este mai bine pentru tine. Vei fi sustinut pe acest drum, cu conditia sa asculti si sa iti urmezi ghidarea interioara. Acest mesaj indica faptul ca este momentul copt pentru tine sa facia asa ceva. Mentine vie intentia ca aceasta schimbare sa iti aduca mai multe binecuvantari in lumea ta, pentru ca o atitudine de non egoism va depasi insecuritatile egoului. Cu cat te focusezi mai mult sa ii servesti pe altii, cu atat mai putin egoul va incerca sa iti intarzie fericirea. Tu, ca oricine altcineva, ai un scop al vietii unic si necesar care te asteapta cu bratele deschise. Cand te comiti total sa ii ajuti pe altii, usile oportunitatii si sustinerii ti se deschid. Cariera ta este purtata pe aripi de ingeri cat timp esti focusat spre a-i servi pe altii ca tel suprem. Continua sa chemi ingerii pentru ghidare, suport si protectie. Daca te simti nervos sau nesigur, pune-ti intregul focus pe a servi. Cand intentionezi asta, atunci si scopul vietii incepe sa te serveasca pe tine.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

ABUNDENTA INFINITA:

Esti complet sustinut pe masura ce te dedici scopului divin al vietii tale Arhanghelul Mihail iti transmite prin acest mesaj reasigurarea ca, pe masura ce tu te focusezi sa fii in serviciul altora si divinitatii si sa iti urmezi ghidarea interioara, nevoile tale vor fi solutionate intotdeauna. Cu cat renunti mai usor si repede la ingrijorari si ai incredere in abundenta infinita a Universului, cu atat aceasta abundenta va curge spre tine. Retine intotdeauna ca rugaciunea ta si sentimentele pozitive imbunatatesc situatiile, in timp ce ingrijoraream agraveaza totul. Poti sa lasi grijile spre Dumnezeu si ingeri pentru vindecare. Abundenta vine spre tine in moduri neasteptate, deci nu pierde timp si energie incercand sa iti dai seama cum se intampla. In schimb, dedica ganduri si actiuni ca sa urmezi vocea din interiorul tau. Aceasta voce sa iti fie partener in orice faci in munca ta. Rugaciunile iti sunt auzite si raspunsul lor vine deseori prin ceea ce tu numesti intuitie. Mentine viziuni pozitive si sentimente ca ai siguranta financiara. Afirma ca acesta este adevarul tau, chiar acum. Simte-te complet sustinut si asa va fi. Vei primi directii specifice cum sa actionezi in baza raspunsurilor rugaciunilor tale. Este esential sa creezi timp in liniste ca sa auzi aceasta ghidare interioara, apoi sa o urmezi fara ezitare si intarziere.







Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Tu ai o carte in interiorul tau care doreste sa fie exprimata

Fa-ti timp sa scrii. Ai avut ideea de a scrie mai mult despre ce gandesti sau poate o carte ? Acest mesaj de la Arhanghelul Mihail este semnalul ca timpul pentru a scrie este acum. Aceasta activitate este parte din scopul tau divin de exprimare in aceasta viata. Desi poate ca nu ai un concept clar format in capul tau, actul de a scrie va porni inspiratia si va crea un flux de idei. Te vei conecta la intelepciunea infinita divina in timp ce scrii, iar asta te va ajuta mai bine sa auzi vocea lui Dumnezeu si a ingerilor. Multi autori isi scriu operele in timp, portiuni dupa portiuni, deci nu te gandi ca e nevoie sa iti schimbi ritmul de viata sau sa te retragi ca sa scrii mult. Daca scrii si o singura pagina pe zi, intr-un an sunt 365 mesaje pe care le oferi lumii din intelepciunea ta divina. Daca ai nevoie de incredere suplimentara in abilitatile tale de a te exprima prin scrie, poti sa participi la cursuri pe aceasta tema sau sa colaborezi cu oameni in domeniu de la care sa inveti mai multe. Ideea principala este sa scrii…acum!





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Sa iti iubesti prietenii si familia

Ai primit acest mesaj de la Arhanghelul Mihail ca sa ti se reaminteasca faptul ca scopul vietii tale iti incepe de axasa. Tu servesti o functie importanta prin relatiile cu membrii familiei tale. Asta include rugaciunile pe care le spui in numele lor, bunatatea pe care o manifesti si compasiunea pe care o ai pentru actiunile lor. Acest mesaj este si un indicativ pentru o munca de iertare pe care ar fi bine sa o faci din care va beneficia toata lumea implicata. Poti incepe acest proces pur si simplu mentinand intentia de a curata energia dintre tine si cei dragi. Tu deja stii care sunt oamenii pe care ai nevoie sa ii ierti pentru ca apar in primele tale ganduri despre acest subiect. Un scop de viata nu este neaparat ceva pompos ca o cariera fulminanta. Un scop de viata este directia in care te dezvolti ca sa iti manifesti abilitatea de a iubi cu adevarat. Pentru multi oameni, relatiile in familie sunt piatra de incercare in termenii de a invata sa se ridice deasupra egoului si a provocarilor sale. Focusandu-te asupra celor dragi si frumusetii lor interioare, incepi sa vezi acest frumos si in tine si in intreaga ta viata. Astazi spune rugaciuni de sanatate si abundenta pentru fiecare membru de familie si observa cum reactionezi in interiorul tau. Vei experimenta o stare noua de pace care iti va aduce beneficii in nenumarate feluri.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

PROFESOR SPIRITUAL

Ai in tine calitati de vindecator si poti invata un grup de oameni prin cuvintele tale. Tu ii inveti in moduri care aduce binecuvantari si vindecari si publicul tau poate fi direct sau pe calea scrisului sau vorbitului online. Tu poti face asta si cu familia si prietenii. De fapt, oamenii iti cauta instinctiv ghidarea, inclusiv strainii care iti pot spune cele mai intime secrete si probleme presante. Natura ta de mare incredere si lumina ta stralucitoare ii atrage pe altii sa isi rezolve probleme prin tine. Acest mesaj indica faptul ca poti simti multa bucurie daca alegi vreodata sa fii un consilier sau invatator spiritual , fara sa ai preocupari de ego cu privire la faima sau bani. Tu esti un canal natural care aduce ghidare divina altora. Esti si un bun observator al naturii umane, in special in ceea ce priveste calea spirituala. Drept rezultat, aduci o voce unica in acest domeniu. Cat timp ramai focusat sa servesti oamenii si sa fii tu insuti, vei avea mereu oameni dornici sa fie in contact cu tine. Observa-ti gandurile si sentimentele cu privire la pasii de urmat pe aceasta directie.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Calea vietii tale implica abilitatile tale de orator

Acest mesaj de la Arhanghelul Mihail indica faptul ca esti potrivit sa vorbesti in mod profesionist oamenilor si ca nu este doar o idee sau un vis ci poate fi parte din calea ta. Tu ai multe de impartasit cu altii si cel mai bun mod de a atinge publicul este pe o platforma de vorbitor. Desi este normal sa te simti intimidat de ideea de a-ti prezenta gandurile in public, ingerii vad ca scopul vietii tale este mai puternic decat orice frica. De fapt, vei invata sa te bucuri sa fii un vorbitor profesionist, conform acestui mesaj, cine stie, candva undeva in aceasta viata a ta. Poti sa fi primit acest mesaj si pentru ca directia sufletului tau implica si alte aspecte de a preda sau a distra oamenii. De exemplu, poti fi destinat pentru actorie, dans, cantat vocal sau la un instrument. Acest mesaj indica faptul ca scopul vietii tale implica o zona publica si ca esti potrivit sa aduci oamenilor binecuvantari in acest sens.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Slefuieste-ti abilitatile practicand regulat.

Raspunsul la o intrebare de-a ta despre cum sa iti dezvolti mai bine cariera implica sa iti focusezi timpul si atentia pe o abilitate ce are legatura cu interesele si pasiunile adevarate ale inimii tale. Poate ca este un hobby la care visezi pe care sa il transformi intr-o ocupatie. Da, este posibil daca iti dedici timpul si energia sa iti rafinezi talentele in aceasta directie. Vizualizeaza-te bucurandu-te de beneficiile de a avea succes in acest efort depus. Asteapta-te la tot ce e mai bun apoi fa munca necesara pentru a deveni realitate. Putin timp dedicat zi de zi pentru practica se va transforma intr-un obicei pozitiv care duce la rezultate pozitive. In curand vei observa cum abilitatile ti se dezvolta si nivelul de satisfactie si placere creste. Corpul va invata intuitiv cum sa integreze automat ce ai practicat si tu vei gasi o noua inspiratie pe masura ce evoluezi de la dificultate la libertate si bucurie.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Esti un inger pe pamant care a venit sa protejeze

Pasiunea ta pentru mediul in care traiesti izvoraste din scopul vietii tale. Inainte de a te incarna, ai ales sa te comiti ca pe durata vietii tale sa ajuti aceasta planeta. Poti sa simti acest scop de fiecare data cand te intristeaza poluarea sau gunoaiele sau deteriorarea naturii sau prin iubirea puternica pe care o simti fata de animale, flori, copaci. De fapt, te poti simti chiar mai conectat cu animalele decat cu oamenii iar motivul este rezonanta pe care sufletul tau o are cu tot ce inseamna natura, flora sau fauna. Acest mesaj vine la tine ca o inspiratie si motivatie ca sa actionezi in orice fel poti in beneficiul mediului. Asta incepe cu un stil de viata ecologic pentru tine, ce implica si reciclarea si folosirea resurselor verzi. Cariera ta orientata spre natura poate include animale, planete, cristale, corpuri de apa, calitatea aerului, energie alternativa si tot asa. Observa-ti pasiunile naturale si interesele in acest domeniu ca ghidari pentru directiile viitoare de urmat ca sa poti proteja natura si animalele oricum poti. Oricand te simti intristat despre un subiect, este un semn ca acolo este vorba de scopul tau de viata. Ori de cate ori te gandesti “Cineva ar trebui sa faca ceva in aceasta privinta”, sa stii ca acel cineva esti chiar tu!

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Tu vindeci, inspiri, inveti, relaxezi si distrezi oameii cu cuvintele pe care le scrii

Ai primit acest mesaj ca o validare ca parte din scopul vietii tale este sa scrii. Fie ca mediul tau este alcatuit dein carti, articole, scenarii, ingerii te incurajeaza sa explorezi scrisul ca o cale de viata. Asta implica o disciplina de sine din partea ta, pentru ca ai nevoie sa petreci timp implicat in aceasta activitate zi de zi. Ingerii iti reamintesc faptul ca scrisul este o arta si nu o stiinta. Ca atare, nu poate fi niciodata complet perfect. Egoul iti poate sopti indoieli, nesigurante sau frici ca sa amani cat mai mult acest proiect de viata de a scrie. Daca se intampla asa ceva, cere ajutorul ingerilor, in special pe al Arhanghelului Gabriel, ca sa primesti incredere de sine, claritate si motivatie. Ingerii te vor ajuta sa ai la indemana forme de a-ti expune munca scrisa, daca le vei cere ajutorul si le vei urma ghidarea intuitiva.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

DORINTELE INIMII:

Esti sustinut, ghidat si protejat in timp ce visele iti devin realitate “Ce isi doreste inima ta?” este intrebarea pe care Arhanghelul Mihail si ingerii ti-o adreseaza acum. Esti la o intersectie importanta a vietii tale in care e nevoie sa iei decizii cu privire la ce iti doresti cu adevarat. Nimeni, nici macar Dumnezeu si ingerii, nu pot lua aceste decizii pentru tine. Petrece timp in solitudine, in contemplare linistita si priveste cu onestitate dorintele inimii pentru ca sunt deschise multe optiuni spre tine. Vestea buna este ca de indata ce ai claritate, usile oportunitatilor ti se deschid cu usurinta. Vei dansa in parteneriat cu intuitia ta: mai intai ascultand de vocea ta interioara si apoi actionand dupa acea ghidare. Desi calea ta poate implica ceva mai multa munca si tenacitate, ea va fi lina si pasnica. Tu, ca si oricine altcineva, meriti sa fii fericit. Aceasta este vointa lui Dumnezeu pentru noi toti. Fericirea ta ridica vibratia in lume si radiaza energie vindecatoare oriunde mergi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții