Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Semnul zodiacal si viața ta intima

Written By NIKE B. on joi, 14 martie 2024 | 08:32





ASTROLOGIE: Ce spune semnul zodiacal despre viața ta intima?

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.Ce spune semnul zodiacal despre viața ta intima? Nu este nimic mai interesant decât să afli mai multe despre viața noastră intimă (și cea a altora, care ne interesează).Horoscopul tău descrie multe trăsături ale intimității tale personale.Esti persoana care adora lenjeria fina, muzica si lumina lumanarilor inainte de a isi iubi partenerul? Sau verificati de cateva ori draperiile din camera întunecată, înainte de a trece in asternuturi și de a vă elibera pasiunea? Sau, esti un pic mai liber si neconventional, purtand lenjerie provocatoare dupa care te asiguri ca jucariile intime sunt la indemana ta?



Ştiai că semnul zodiacal poate dezvălui multe despre tine şi preferinţele personale? Planetele, punctele şi semnul tău în soare, atunci când sunt combinate, arată personalitatea ta într-o relatie. Marte şi Venus sunt considerate planetele relaţiei şi a sexului, aşa că aici este ceea ce spune un semn zodiacal despre viaţa se.uală. Iată ce spune despre fiecare zodie în parte:








Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec. Nativii Berbec sunt cu siguranță aventurosi și impulsivi și mulți dintre ei se bucură cu entuziasm de actul de cucerire. Berbecul iubește vânătoarea și tinde să fie urmăritorul în locul celui urmărit. Acesti nativi sunt incantati de apropierea intimă imediată și nu-i plac prea mult dramele sau jocul emoțional. Odată ajunsi în dormitor, Berbecii au o mare energie si iubesc un act pasionat și cald. Capul controleaza Berbecul, asa incat Berbecul adora sa aiba parul sau scalpul masat pentru a-i imbunatati starea de spirit. Cei mai buni parteneri intimi: Berbec, Leu, Săgetător, Gemeni, Balanță, Vărsător

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur. Taurul este printre cele mai senzuale semnezodiacale. Relația intimă este plină de satisfacții atunci când este stimulat sensibil de alimente, muzică, artă, frumusețe sau atingere. Cu toate acestea, rolul de prada poate fi, de asemenea, un stimulent, deoarece Taurii pot fi puțin leneși, tind să aștepte ca intimitatea să vină la ei, în loc să isi vaneze partenerii. Dar când sunt angrenati intr-o relatie, au nevoie de un partener care să poată urma pasiunea lor nesfârșită. Și, da, Taurii sunt firi posesive așa că nu vă faceți griji, vor adora sa va protejeze când va veni timpul. Vor demonstra ca sunt posesivi dacă vă plac foarte mult. Cei mai buni parteneri intimi: Taur, Fecioara, Capricorn, Rac, Scorpion, Pesti.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni. Gemenii sunt ușori, energici și se distrează in viața lor intimă. Le place să flirteze și să dezvolte o relație senzuală cu obiectul dorințelor lor. Sunt extrem de imaginativi și vor avea relații îndrăznețe în locurile cele mai improbabile. Deoarece au tendința de a comunica, nu se tem de a avea limbaj direct in pat. Gemenii devin sălbatici atunci cand li se sopteste in ureche. Urăsc să se plictisească în timpul in care fac dragoste așa că așteptați să experimentați orice alaturi de ei. Cei mai buni parteneri intimi: Gemeni, Balanta, Varsator, Berbec, Leu, Sagetator.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac. Din moment ce Racii sunt guvernati de Luna, pasiunile lor sunt trezite după ce au fost curtate și făcute să tresara emotional. Ei sunt foarte intuitivi și capabili să simtă cum trebuie să satisfacă toate nevoile tale intime, atâta timp cât se simt în siguranță. Dacă ei se simt iubiți, abordarea lor față de dragoste este creativă și senzuală. Racii sunt stimulati simplu, cu un gest atent, cu flori, un cadou sentimental sau pregătirea unei mese delicioase. Stimulii orali sunt de asemenea esentiali pentru Raci. Cei mai buni parteneri intimi: Rac, Scorpion, Pește, Taur, Fecioară, Capricorn.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu. Leii sunt amanti pasionali care se bazeaza pe farmecul lor si carisma pentru a atrage un iubit. Dacă simt chimie si atractie ei pot sa isi demonstreze forta de seductie. Sunt distractivi, creativi și generoși în cameră, dar fac drame daca nu se simt in centrul atenției. Datorită ego-lor fragil, ei au nevoie de o validare frecventă a măreției lor. Dar merită, pentru că veți aprecia natura lor afectuoasa si pasionala, precum și încercările lor de a vă seduce cu preludii fierbinti . Cei mai buni parteneri intimi: Berbec, Leu, Sagetator, Gemeni, Balanta, Varsator.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioară. Fecioarele tind să arate dulci dar indiferente la prima vedere. Dar nu lasati acest lucru sa va pacaleasca, pentru ca ele pot fi foarte libere si senzuale, mai ales cand se simt in siguranta. Nativii acestui semn trebuie să găsească un echilibru între plăcere și nevoia de lucruri perfecte. Vestea bună este că ei sunt mândri că sunt buni la fiecare lucru pe care o fac – și dragostea nu face excepție. Nu căutați o iubire stralucitoare la Fecioare, dar ele vă pot oferi o experiență de dragoste bine gândită și matura de care vă veți bucura. Secretul este de a le face să se relaxeze înainte de a face dragoste, prin atingere, masaj si sarutari. Cei mai buni parteneri intimi: Taur, Fecioara, Capricorn, Rac, Scorpion, Pesti.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanță. Balanțele se numără printre semnele cele mai senzuale ale zodiacului. Balantele apreciază lucruri frumoase și, în general, sunt foarte rafinate, au bun gust si sunt firi delicate. Să nu fii niciodată nepoliticos cu o Balanta, ii strici cheful. Deoarece sunt extrem de verbale și sociabile, ele sunt stimulate de jocurile minții și schimbul de idei. Balanta este atrasă de tot ceea ce este plăcut din punct de vedere estetic: muzică, artă, modă, frumusețe și restaurante romantice. Balantele iubesc atmosfera unui mediu luxos și răspund bine la preliminariile care includ lumanari, încurajări verbale și contact lent. Cei mai buni parteneri intimi: Gemeni, Balanta, Varsator, Berbec, Leu, Sagetator.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion. Scorpionul are o reputație bine meritată ca fiind o zodie seducătoare, iubitoare și foarte extrovertită in asternuturi,atunci când este într-adevăr angajat într-o relație. Scorpionii tind să fie intensi și foarte senzuali, de multe ori puțin ciudati, pentru că nimic nu este în afara limitelor atunci candi si doresc pasional. Scorpionii trebuie să simtă o legătură profund emoțională înainte de a deveni intimă. Adesea, există multe drame și conflicte în relațiile lor intime, datorită naturii lor posesive și nevoii lor de putere și control. Au nevoie sa fie in control, sa decida ei cursul relatiilor si atunci vor da tot ce pot din punct de vedere intim. Cei mai buni parteneri intimi: Rac, Scorpion, Pește, Taur, Fecioară, Capricorn.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător. Sagetatorii sunt Peter-Pan ai Zodiacului. Sunt mereu calatori, seducători, fermecători, iubitori de nou si intelectuali pasionati. Asteptati-va sa fie distractiv cu ei, sunt aventurosi si nu va fie frica sa incercati ceva nou alaturi de un Sagetator. Ei tind să se plictisească destul de ușor, așa că au nevoie de spontaneitate și adesea de varietate în viața lor intimă. Sunt distractivi, iubitori și este o bucurie să fii cu ei. Secretul angajării lor intr-o relatie este acela de a evita sa fiti posesivi și nu incercati sa le ingraditi libertatea. Cei mai buni parteneri intimi: Berbec, Leu, Sagetator, Gemeni, Balanta, Varsator.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn. Capricornii, în ciuda naturii lor conservatoare, au o reputație bine meritată de a fi unul dintre semnele cele mai libere și senzaționale ale zodiacului. Nu încercați să va afisati afectiunea in public. Dar, în spatele ușilor închise, pot fi pasionali si au un apetit imens. Capricornii sunt orientati spre obiectiv și pot încerca să vă impresioneze pentru a vă câștiga inima și libidoul. Capricornii sunt răbdători și doresc sa cultive in timp dragostea. Ca iubiti, au o mare rezistență și adora sa iti faca fericiti partenerii. Cei mai buni parteneri intimi: Taur, Fecioara, Capricorn, Rac, Scorpion, Pesti.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător. Vărsătorii sunt iubiți neconvenționali care par a fi mai degrabă lejeri si indiferenti. Dar sub acest comportament gen “să fim prieteni”, sunt de fapt entuziasti și creativi atunci când vine vorba de relații intime. În ciuda faptului că sunt parteneri loiali, ei pot fi detașați emoțional când sunt in intimitate. Varsatorii sunt originali și inovativi și caută să încerce lucruri noi pentru a menține relația interesantă. Deci, dacă ești tipul conservator care nu-i place să experimenteze, poți să renunți la Varsator. Cei mai buni parteneri intimi: Gemeni, Balanta, Varsator, Berbec, Leu, Sagetator.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești. Cu natura lor senzuală și fierbinte, Pestii nu au probleme să atragă parteneri intimi. Pestii sunt romanticiși jucăuși, aspirând la un suflet care apreciază importanța iubirii mai mult ca orice. Ei sunt extrem de senzuali, se bucură de muzică, poezie sau o stare romantică. Odată ce intuiția lor le spune că au găsit persoana potrivita, ei devin iubiți cu multa imaginatie, care trăiesc să-i faca pe plac partenerului. Cu toate acestea, Pestii au o natură fragilă, evitati să faceți comentarii dureroase sau insensibile care vor dizolva intimitatea pe care ați creat-o. Pestii te vor incanta intim si te vor seduce, facandu-te sa revii la ei pentru a avea mai mult. Cei mai buni parteneri intimi: Rac, Scorpion, Pește, Taur, Fecioară, Capricorn.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții