Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Mesajul zilei de 28 Martie 2024

Written By NIKE B. on joi, 28 martie 2024 | 08:17



Mesajul zilei de 28 Martie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 28 Martie 2024: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta
Relațiile care sunt un Dar le vei recunoaște din faptul că acei oameni te fac să te simți bine în pielea ta, să te simți înțeles/ susținut/ respectat/ încurajat/ inspirat, îți place să fii în preajma lor. Celelalte relații sunt karmice și au rolul de a te învăța niște lecții. Și unele, și altele sunt relații de care ai parte în baza unor contracte încheiate la nivel de suflet. Relațiile care sunt un Dar sunt bazate pe conexiuni profunde, pe care le percepi a fi nivel de suflet. Asta nu înseamnă că acestea sunt „bune” și relațiile karmice sunt „rele”. Fiecare își are rostul său. Relațiile karmice nu sunt percepute de omul din noi ca fiind un Dar, ci ca o lecție, sunt grele/ dure. Ele implică rușine, regrete, vinovăție, implică lucruri pe care ai vrea să nu le fi făcut. Desigur, la început, pentru câteva luni pot să pară a fi un Dar, însă după aceea nu mai par deloc așa. Unii oameni au tendința de a lua o relație-Dar ca fiind ceva ce li se cuvine, nu o prețuiesc la adevărata valoare. Nu tratați în acest mod o astfel de relație, onorați Darul respectiv, fiți recunoscători pentru Darul pe care-l primiți!


Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor,28 Martie 2024

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Iertare
Ai o lectie importanta de invatat. Lectia renuntarii la resentimente, judecata si furie. Stii deja ce sau pe tine trebuie sa ierti. E primul om sau prima situatie care iti vine in minte cand citesti acest mesaj. Nu trebuie neaparat sa ierti actiunile facute, insa trebuie sa te eliberezi de aceasta legatura toxica dintre tine si persoana/situatia respectiva. Neiertarea te raneste pe tine, nu persoana pe care esti furios. Pregateste-te pentru un nou capitol minunat al vietii tale, unul in care iertarea este pe primul plan. Vei stimti vindecarea miraculoasa, vei simti cum te invadeaza iubirea pura. Acest lucru iti va da energie, pofta de viata, incredere de sine, eliberare. Roaga-ti ingerii si pe Fecioara Maria sa te sprijine in iertarea celor din jur, dar si in iertarea ta de catre ceilalti si chiar de catre tine insuti. Numai asa poti continua drumul spre viata pe care ti-o doresti.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Plin de sanatate
Urmareste-ti starea de sanatate. Fii atent la programul de somn si la alimentatie, pentru a te asigura ca esti plin de sanatate. Consuma mai multe alimente proaspete, organice, consuma mai multa apa, evita alimentele procesate sau bauturile cu chimicale. In acest fel te vei bucura de mai multa energie, vei putea dormi mai bine si iti vei putea indeplini cu succes misiunea divina.





Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Vindecare
Rugaciunile tale cu privire la o vindecare au fost auzite. Fii recunoscator, multumeste-I Lui Dumnezeu, Fecioarei Maria si ingerilor ca sunt alaturi de tine si te sustin. Continua sa te rogi pentru tine si pentru cei dragi tie, pentru ca rugaciunile au rolul lor. In plus, bucura-te de propriile abilitati de a te vindeca. Urmeaza-ti intuitia si vei sti ce ai de facut. Ajuta-i si inspira-i pe cei de langa tine.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Educatie
Continua-ti studiile, indiferent ce simti in acest moment. Nu intrerupe cursurile, indiferent despre domeniul in care activezi. Poate fi vorba, de asemenea, de cursuri de dezvoltare spirituala sau personala, nu neaparat academice sau profesionale. Nu te ingrijora ca n-ai suficient timp sau suficienti bani. Cere sprijinul Fecioarei Maria si se vor indeplini toate conditiile pentru a obtine ceea ce-ti doresti. Ai incredere si mergi inainte cu optimism. Vei gasi si resursele financiare, si timpul necesar sa faci acele cursuri care vor contribui la misiunea ta divina.








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Iubirea lui Dumnezeu
Dumnezeu, ingerii pazitori sunt alaturi de tine si te ocrotesc cu dragoste. Nu esti singur in aceasta situatie, cum nu esti singur niciodata. Tu sau cineva drag tie trebuie sa intelegeti ca nu aveti de ce sa va temeti, caci iubirea lui Dumnezeu va insoteste si va protejeaza oriunde si oricand. Nimic nu va intrerupe iubirea pe care Dumnezeu o are pentru toti copiii sai.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Experienta
Este o situatie din care ai foarte multe de invatat. Nu privi tot ce se intampla ca pe ceva rau, ci ca pe o experienta de care ai nevoie pentru a acumula cunostinte, pentru a-ti descoperi noi abilitati, pentru a avea noi sentimente. Fii recunoscator pentru tot, pentru ca vei evolua. Vei invata care este adevarata ta putere, vei invata sa ai rabdare, sa ierti si sa perseverezi. Fii atent la ce se intampla in jurul tau si invata. Cere sprijinul Fecioarei Maria si al ingerilor tai pazitori ca sa vezi latura pozitiva in fiecare situatie care, in aparenta, este grea sau dificila.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Profunzime
Trebuie sa privesti dincolo de suprafata unei situatii. Sunt informatii mult mai importante dupa ce analizezi in profunzime. Fecioara Maria si ingerii pazitori iti vor ghida pasii ca sa iti deschizi mintea si sa patrunzi dincolo de aparente. Asculta-ti adevarul interior sau cere sfatul unui specialist priceput in domeniul in care te intereseaza. Poate ai nevoie de mai mult timp sau de mai multa energie pentru a cerceta un anumit aspect de care esti ingrijorat. Ai grija sa iti mentii toate optiunile deschise si sa profiti de fiecare oportunitate care iti apare in cale.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Miracole
Ai incredere in miracole si roaga-te pentru miracole. Dumnezeu, Fecioara Maria si ingerii pazitori fac miracole in fiecare zi. Trebuie doar sa fii deschis pentru a le vedea. Nu inceta niciodata sa crezi, indiferent cat iti este de greu in anumite situatii. Nu trebuie sa fii perfect pentru a beneficia de ajutorul Divinitatii. Dar treubuie sa crezi din tot sufletul in puterea lor. Fii deschis sa primesti ajutorul miraculous. Crede cu tarie ca meriti ajutorul.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Casatorie
Unii oameni apar in viata ta pentru a-ti fi alaturi pana la moarte. Acesta este scopul casatoriei si al legarii unor destine in fata lui Dumnezeu. Onoreaza-ti partenerul si ajutati-va sa va dezvolati impreuna in iubire si prosperitate. Daca esti singur, roag-o pe Fecioara Maria sa te aduca mai aproape de sufletul tau pereche, sa-ti lumineze calea si sa-ti permita sa duci o viata in iubire si intelegere.





Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Optimism
Ai toate motivele sa fii optimist, caci este multa speranta in ceea ce te priveste. Fecioara Maria si ingerii pazitori te indruma, iti urmaresc visurile, sperantele, apsiratiile si stiu ca aceasta noua situatie este raspunsul la rugaciunile tale. Atitudinea ta optimista atrage in jurul tau oameni dornici sa te ajute. De asemenea, starea de spirit optimista te ajuta sa iti pastrezi sanatatea fizica si mentala. Nu ii baga in seama pe cei care nu cred in ideile tale. Urmareste-ti interesele!

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Mama
Fecioara Maria, Mama sfanta, este alaturi de tine, te ajuta, te sprijina, te ghideaza. Mama sfanta te poate ajuta sa iti rezolvi problemele, cere-i ajutorul. Daca ai probleme/neintelegeri cu propria mama, roag-o pe Fecioara Maria sa vindece aceasta situatie dintre voi. Roag-o sa va ajute sa va concilieze, sa va aproprie. Daca esti mama si vrei sa repari relatia cu copilul tau, Fecioara Maria iti vine in ajutor. Roag-o sa te vindece de orice sentiment de vina sau stress pe care il ai cu privire la copiii tai.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

O pauza
Fecioara Maria si ingerii pazitori iti transmit mesajul ca ai nevoie de o pauza inainte sa faci urmatorul pas inainte. Ia in considerare ceea ce iti doresti cu adevarat. Poate ca ai mers prea repede inainte si esti confuz. Te intrebi daca aceste visuri sunt cu adevarat ale tale sau ale celor din jurul tau. Fii cinstit cu tine insuti. Roaga-L pe Dumnezeu sa te ajute sa simti ceea ce este adevarat pentru tine, sa-ti clarifice orice nedumerire. Asteapta intainte sa iei orice decizie decisive pana in momentul in care ai acea claritate de care e nevoie. Vei simti cand este momentul potrivit, vei simti cand este influenta celorlalti si cand sunt adevaratele tale dorinte. Fiecare actiune va fi apoi ghidata de adevar, iubire si angajament.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții