Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Probleme Sufletești ai în funcție de zodie

Written By NIKE B. on joi, 28 martie 2024 | 08:18



Horoscopul Grecesc probleme sufletești ai în funcție de zodie.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice Zodiacul Grecesc 2024.


Cele 10 semne zodiacale se întind pe o perioadă de aproximativ o lună, iar fiecărei zodii îi corespunde câte cel puțin un zeu din mitologia greacă. Potrivit grecilor antici, există un semn atrologic care prezice latura ta întunecată. Grecii antici credeau că horoscopul forțelor întunericului nu este mai puțin important decât cel tradițional cu semne zodiacale. Horoscopul antic este împărțit în 10 semne vechi, și în funcție de perioada nașterii, îți prezice soarta în funcție de latura ta negativă. Află ce simbol ești în zodiacul grecesc.Potrivit horoscopului antic,dacă eşti născută în această perioadă eşti rece,egoistă,vicleană,încerci întotdeauna să-i păcăleşti cu umilinţă pe ceilaţi şi să profiţi de ei în orice situaţie. Afla care sunt lucrurile care iti cauzeaza suferinta in mod constant, potrivit astrologiei elene.



Zodia Minotaur(1 Decembrie – 7 Ianuarie)

SENSIBILITATE CRESCUTA Te afecteaza aproape orice cuvant, gest si privire. Ai o sensibilitate crescuta pentru ca nevoia ta de afectiune este foarte mare.Potrivit horoscopului antic,dacă te-ai născut în această perioadă,deşi îţi doreşti foarte mult,nu te afli niciodată la conducere. Din acest motiv,ai tendinţa de a lua ideile altor persoane şi de a le prezenta ca fiind ale tale. Ai foarte mare grijă! Acest obicei îi poate deranja pe unii dintre colegii de serviciu.

Zodia Centaur(8 Ianuarie – 12 Februarie)

MANIA SI INVIDIA Mania si invidia pun stapanire pe tine in multe cazuri si pericliteaza relatiile cu cei din jur. Acest lucru vine din lipsa de incredere in tine si in cei din jur.În legendele mitologice,centaurul este jumătate om,jumătate cal. Dacă te-ai născut în această perioadă îţi controlezi cu greu resentimentele,accesele de furie,dorinţele se.uale,frica şi gelozia. Te laşi ghidată mai mult de emoţie,mai degrabă decât de un motiv.






Zodia Harpie(13 Februarie – 18 Martie)

GANDURI ASCUNSE, NEEXPRIMATE Esti o persoana ascunsa si asta iti cauzeaza multa durere. Cea mai mare problema a ta este imposibilitatea de exprimare a celor mai profunde ganduri si nedumeriri, care te macina non-stop. Harpie este o creatură mitologică înaripată,cu gheare mari,fiind considerată simbolul răzbunării. Dacă eşti o harpie îţi este foarte greu să ierţi. Eşti duşmănoasă şi-ţi ţii aceste sentimente de nemulţumire şi invidie ascunse în tine ani de zile. Îţi găseşti fericirea pe nenorocirile celor apropiaţi.

Zodia Pegas(19 Martie – 24 Aprilie)

SUPERFICIALITATE Superficialitatea in sine nu poate fi catalogata drept problema sufleteasca, insa ea duce la o serie de neajunsuri. Viata trebuie privita dincolo de aspectele ei materiale.Dacă te-ai născut în această perioadă,eşti îngânfată şi crezi că meriţi mai mult decât ce-ţi oferă soarta. Urăşti rutina şi doreşti să duci o viaţă romantică şi iluzorie.

Zodia Cerber(25 Aprilie – 30 Mai)

LIPSA DE INCREDERE IN SINE Esti o persoana confuza. Iei decizii cu dificultate si asta din cauza lipsei de incredere in sine ori a faptului ca ai fost foarte cocolosit in copilarie.Cerberus este câinele gigant cu trei capete cunoscut în mitologia greacă pe post de păzitor ale porţilor iadului. Dacă te-ai născut în această perioadă înseamnă că eşti ca o bestie,gata să sară la gâtul oricui îndrăzneşte să-ţi spună ceva ce nu e pe placul tău.




Zodia Satir(31 Mai – 3 Iulie)

LIPSA PUTERII DE CONCENTRARE Esti o persoana hiperactiva motiv pentru care comiti greseli la tot pasul. Vrei sa faci multe lucruri deodata si esti convins ca esti capabil sa te tii de ele. Ia-le usor, pas cu pas.Satirul este divinitatea rustică din mitologia greacă,reprezentată printr-o fiinţă cu corp omenesc acoperită cu păr,cu coarne şi picioare de ţap (sau de cal),care personifică instinctele brutale. Femeile satir au tendinţa de a alerge relaţiile de dragoste cu obstacole şi au foarte puţin interes în a cunoaşte dragostea adevărată.

Zodia Sirena(4 Iulie – 10 August)

MINCIUNA Obisnuiesti sa minti deoarece nu te simti confortabil in realitatea in care traiesti. Esti o persoana extrem de maleabila si versatila in relatiile cu cei din jur.În mitologia greacă,vocea irezistibilă şi dulce a sirenelor îi convingea pe marinari să sară de pe stânci. În viaţa reală,femeile sirenă controlează totul din jur cu farmecul lor. Eşti fermecătoare,atunci când vrei să fii.

Zodia Grifon(11 August – 15 Septembrie)

FANATISM Esti o persoana care nu isi cunoaste limitele. Urasti cu intensitate si iubesti cu o intensitate si mai mare. Reactiile fanatice, dorinta de a fi in centrul atentiei, de a-ti impune punctul de vedere pot fi o problema serioasa in relatiile sociale.Griffinul era în legendele mitologice jumătate leu,jumătate vultur-o creatură militantă,puternică,de necontrolat. Dacă eşti născută în această perioadă înseamnă că eşti fanatică,singurul tău scop este să aperi tot ce ai cu orice mijloace. De aceea,poţi fi foarte periculoasă.

Zodia Himera(16 Septembrie – 22 Octombrie)

TENDINTA DE BIPOLARITATE Oamenii spun despre tine ca ai mai multe fete, insa nu este ceva rau neaparat. Te plictisesti sa fii intr-un singur fel, motiv pentru care alternezi personalitatile.Himera este o creatură mitică (cu cap de leu,corp de capră şi coadă de şarpe). Dacă eşti născută în această perioadă,potrivit horoscopului antic,ai tendinţa de a fi ipocrită,de aceea nu eşti văzută ca o persoană de încredere. În plus,eşti o fire neînţelească pentru cei din jurul tău.






Zodia Sfinx (23 Octombrie – 30 Noiembrie)

LIPSA DE EMPATIE Motivul pentru care pari nesuferit este imposibilitatea de a te pune in pielea celuilalt. Crezi ca fiecare e responsabil pentru ce i se intampla in viata si nu le vezi contextul intocmai.Potrivit horoscopului antic,dacă eşti născută în această perioadă eşti rece,egoistă,vicleană,încerci întotdeauna să-i păcăleşti cu umilinţă pe ceilaţi şi să profiţi de ei în orice situaţie. În plus, ai tendinţa de a economisi bani,dar numai pentru tine,de aceea îi ascunzi în multe locuri,ştiute doar de tine. Totodată,tinzi să crezi că lumea se învârte în jurul tău,de aceea nu ai prieteni adevăraţi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții