Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop special ZODIA TAUR 2024

Written By NIKE B. on vineri, 19 aprilie 2024 | 07:52



Horoscop special Zodia Taur

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Taurul este semn de Pamant, iar totul are legatura cu materialul. Daca percepem Berbecul ca pe inceput, ca pe samanta, Taurul este energia fizica ce inconjoara acea samanta si care o ajuta sa creasca. La nivel spiritual, energia Taurului reprezinta nevoia de securitate, nevoia de a gasi un ritm constant, care sa confere siguranta intr-o lume mereu schimbatoare. Taurului ii plac ordinea, structura si rutina, de aceea vom imbratisa cu totii acest tip de gandire. Ne vom inconjura de lucruri care sa ne aduca siguranta. Vom fi mai atenti la lumea inconjuratoare pentru a ne asigura ca ne ajuta sa ne dezvoltam. Să vedem mai departe care sunt influențele acestei perioade pentru fiecare zodie in parte:

Uranus vrea schimbare, in timp ce Taurul vrea rutina. De aici si acest du-te – vino de care vorbeam. Dar cosmosul are ceva pregatit pentru toti. Trebuie sa invatam lectia echilibrului, a structurii si a rutinei cu ajutorul spontaneitatii, libertatii, inovatiei si a gandirii neconventionale. E de invatat lectia deschiderii inimii si a mintii, in timp ce esti cu picioarele bine infipte in pamant. Nu e usor sa stabilesti acest echilibru, vei simti disconfort, frustrare, neliniste. Insa, cu rabdare si perseverenta, se va putea ajunge la acest echilibru intre disciplina si ordine si libertate si spontaneitate.








Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Taurul guvernat de Venus poate fi la conducere, insa nu depasi limita cand vine vorba de lux, draga Berbec. Incearca sa economisesti daca vrei sa ai bani de cheltuiala mai tarziu. Ia decizii intelepte cand vine vorba de bani pentru ca vor fi suisuri si coborasuri in ceea ce-i priveste. Nu ti-ar face rau si putina frugalitate, dar nu exagera. Nota de plata va veni mai tarziu.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Acum este timpul tau, draga Taur. Urmeaza un pas important, iti apar scantei in ochi. Foloseste-te de sarmul tau pentru a reusi. Reflectoarele sunt pe tine luna aceasta. Bucura-te! Vei inflori in luna mai, asemeni florilor cu miros imbatator.Taurii devin neînfricați și mai autoritari. Urmează o perioadă în care ai planuri multe, idei bune si ambiții, motiv pentru care cei din jur te vor vedea ca pe un lider.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Esti in plin proces de dezvoltare spirituala, draga Geaman. Totul depinde de tine, pentru ca ai obiceiul de a fi cu capul in nori. Incearca sa profiti de latura practica a Tarului pentru a fi mai ancorat in ceea ce faci. Ia in calcul sa faci meditatie sau sa faci yoga pentru a-ti creste capacitatea de concentrare si pentru a te ridica spiritual. Concentreaza-te pe ingrijirea de sine, atat la nivel fizic, cat si la nivel psihic.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Viata n-a fost prea blanda cu tine in ultima vreme, draga Rac. Dar, asa cum zice o vorba din batrani, Soarele va rasari si pe strada ta. Acum este momentul. Iesi in lume, distreaza-te cu prietenii, cu colegii. Sarbatoreste mai mult. Orice, nu trebuie sa ai un motiv anume. Sarbatoreste viata, sarbatoreste-te pe tine. Spune DA mai des si vei gasi acele lucruri care sa aduca putina exuberanta in viata ta.

Leu (23 iulie - 22 august)

Zodia Taurului aduce aceeasi agitatie de pana acum in sectorul cariera, draga Leu. Fii sigur ca, in ciuda tuturor lucrurilor care s-au petrecut – nu vei pierde niciun moment care sa te aduca si mai aproape de indeplinirea telurilor tale. Pregateste-te sa fii in lumina reflectoarelor. Nu ca ti-ar fi fost straine pana acum! Se anunta o primavara de foc.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Schimbari importante se anunta in viata ta, draga Fecioara. Vrei mai multa stimulare mentala, vrei un alt drum. Se anunta o calatorie spre interiorul tau, pentru a descoperi noi filosofii de viata care sa-ti hraneasca intelectul. Citesti mai mult, studiezi mai intens. Nu sunt excluse discutii filosofale cu spiritualul Varsator sau cu vorbaretul Sagetator care sa te stimuleze.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Luna plina din zodia ta iti da mai multa magie, draga Balanta. Accepta aceasta energie speciala si da voie intuitiei tale sa atinga noi culmi. Accepta-ti puterile. Fa mai multe exercitii de meditatie pentru a-ti creste energia spirituala. Incearca sa tragi cate o carte de tarot si vezi ce mesaj are pentru tine.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai in minte parteneriate de tot felul, dar trebuie sa fii prudent, draga Scorpion. Concentreaza-ti atentia pe relatiile unu-la-unu pentru a nu consuma prea multa energie. Gaseste-ti echilibrul. Nu da tot, fara sa primesti nimic in schimb, indiferent cine este persoana respectiva.Varful primaverii este in totalitate despre relatii pentru tine, draga Scorpion, iar altii devin brusc centrul vietii tale. Zodia ta este in punctul opus Taurului si tu esti cu mult mai complicat, se.ual si intens in comparatie cu simplitatea, senzualitatea si abordarea directa a sa… Este timpul din an in care ai de descoperit aceste calitati in altii si sa te bucuri cand partenerul iti aduce multa bucurie si vitalitate in viata, in muzica si in culori.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Energia acestei zodii de Pamant iti va da mai multa constiinta de sine. Esti mai motivat sa faci miscare, sa renunti la stres, sa te plimbi mai mult. Bate fierul cat e cald si distreaza-te, mareste-ti pulsul. Gaseste-ti un partener cu care sa faci mai multa miscare. Poate va inscrieti impreuna la un program de antrenamente la sala.Varful primaverii este in totalitate despre a stabili un ritm zinc bun perntru tine si o rutina sanatoasa, draga Sagetator. Soarele in Taur te face sa te gandesti la cum iti poti folosi cel mai eficient abilitatile, sa iti consolidezi si simplifici viata de munca sau sa gasesti un job in care sa simti ca esti valoros.





Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Este timpul tau sa te joci. Chiar si un Capricorn rezervat ca tine nu poate sa reziste atmosferei oferite de varful primaverii cand natura este in inflorire totala si dragostea este in aer. Este ocazia ta din an sa absorbi atat de multa placere din viata precum doresti. Indragosteste-te, gateste, picteaza, fa gradinarit, joaca-te cu copiii, distreaza-te pentru numele lui Dumnezeu, Capricornule!

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Soarele in Taur o data pe an inseamna casa si familie pentru tine, draga Varsator. In mod normal, tu esti o zodie sociabila si orientata spre exterior, dar aceasta perioada din an este pentru a-ti dedica timp sa fii singur, departe de cei din cercul social. Urmeaza exemplul Taurului si stai mai mult pe acasa. Odihneste-te, incarca-ti bateriile. Da-ti voie sa te relaxezi, sa nu faci nimic, pur si simplu. Ai nevoie de o pauza. Nu te simti vinovat.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Viata ta devine o colectie de activitati cand primavara este in punctul sau maxim in sezonul Taur, draga Pesti. Este perioada in care iesi din carapace, dornic sa cunosti oamerni, sa afli ce s-a mai intamplat si sa iti umpli plamanii cu aerul minunat al acestui anotimp! Daca functionezi intr-un mediu de invatare, este timpul sa iti consolidezi cunoasterea prin cursuri noi, examene noi. Daca muncesti in media, este un timp excelent sa iti comunici ideile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții