Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Mesajul zilei de azi 19 aprilie 2024

Written By NIKE B. on vineri, 19 aprilie 2024 | 07:47



Mesajul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 19 aprilie 2024 Iata mesajul zilei pentru claritatea ta



Oamenii se plâng de ce le-au făcut alții, de modul în care „le-au distrus viața” alții, dar observă foarte rar ce și-au făcut singuri, cum și-au distrus singuri viața. Și mă refer la autosabotaj, la abuzurile la care s-au supus singuri. Dacă vă uitați în urmă la viața voastră și sunteți sinceri, mulți dintre voi veți recunoaște că simplul fapt că ați acceptat să intrați într-o relație/ legătură amoroasă cu anumite persoanele a fost un gen de autosabotaj, a fost un abuz asupra propriei persoane. O să recunoașteți că era evident că unele dintre acele persoane erau toxice, dar asta nu v-a împiedicat să aveți o relație/ legătură cu ele.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 19 aprilie 2024

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Vorbeste despre iubire

Ai o misiune importanta in viata: sa vorbesti despre iubire. Poti fi un model de serenitate, iubire si pace divina. Nu trebuie sa spui vreun cuvant, sa scoti o carte sau sa lucrezi ca vindecator. Trebuie doar sa fii intelegator, iubitor si plin de compasiune in relatiile cu ceilalti. Ii poti ajuta pe cei care se considera alienati sa inteleaga ca nu sunt singuri. Sa stie ca au ingerii aproape, care-i iubesc neconditionat si care le ghideaza pasii. Invata-i sa se iubeasca si sa se accepte asa cum sunt. Cere ghidare ingerilor tai sa tea jute pe tine, sa-i ajuti pe ei!

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Sensibilitate emotionala

Ai fost sicanat, te-ai simtit rau pentru ca esti prea sensibil? Nu iti face griji! Sensibilitatea ta exagerata este, de fapt, un dar. Ingerii iti sunt alaturi si iti spun ca nu trebuie sa-ti fie teama de ea. Ea te ajuta sa simti daca o situatie este potrivita sau nu pentru tine. Onoreaza-ti sensibilitatea, inconjoara-te de oameni pozitivi, blanzi, alege-ti cu atentie programele media la care te uiti. Inconjoara-te de plante. Ele absorb energia negativa.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Protejeaza natura

Petrece mai mult timp in natura, inconjurat de animale, plante, flori. Ocupa-te mai mult de gradinarit, de reciclare. Poti strange gunoiul din unele zone. Aceste activitati nu doar ca te vor relaxa, insa iti vor conferi si energia necesara pentru a te ocupa de sarcinile tale de zi cu zi. Iti va da o stare de bine sa stii ca ai ajutat Mama Natura.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Scrie-I Lui Dumnezeu

Fecioara Maria si ingerii te indruma sa iti scrii gandurile, grijile, rugaciunile intr-o scrisoare catre Dumnezeu. Te vei simti eliberat si, totodata, intr-o imensa comuniune cu Divinitatea, cu Raiul, cu ingerii. Nu conteaza daca este ceva lung sau ceva scurt, rezultatul va fi acelasi. Scrie din toata inima ta si trimite hartia simbolic catre Rai. Poti sa o arzi sau poti sa o pui in congelator, pentru a “ingheta” situatia in sine. Sau poti sa o ingropi (care te ajuta sa te vindeci emotional). Poti, de asemenea, cutia postala a Lui Dumnezeu. Alege o cutie de ce dimensiuni vrei tu, orneaza-o cum se cuvine si pune in ea rugaciunile tale.








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Exprima-ti energia feminina

Cu totii avem energie feminina pe care ar trebui sa o punem in valoare. Ea aduce la lumina dauri precum intuitia, dragostea, expresia artistica. Poate ca ai petrecut prea mult timp gandindu-te sau evitand zona de creatie. Nu-ti fie teama sa dansezi, sa canti, sa iti arati latura sensibila. Cere ghidare Fecioarei Maria, sfintelor mucenite, cere-le ajutorul cand vine vorba de copii, familie.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Roaga-ti ingerii sa te ajute

Ai incercat sa rezolvi multe situatii de unul singur, fara sa te gandesti ca ai putea sa-ti chemi ingerii in ajutor. Fecioara Maria si ingerii iti spun inca o data ca nu esti singur, ca sunt alaturi de tine, ca sunt gata sa-ti raspunda la intrebari, gata sa te ghideze si gata sa grabeasca manifestarea visurilor tale. Este adevarat ca Dumnezeu si ingerii stiu deja ce iti doresti, dar spune-o cu voce tare, scrie-Le. Dumnezeu ne-a dat si liberal arbitru si daca nu vorbim, nu cerem expres, solicitarile noastre nu raman decat niste ganduri si atat. Nu exista solicitare gresita sau incoerenta! Fii increzator si spune ce simti, cu voce tare sau voce joasa, dar cere ce vrei!

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Vindeca dependentele

A venit timpul sa renunti la comportamentele care duc la dependent. Ele pot interfera cu sanatatea ta, cu fericirea ta, cu scopul vietii tale. Fecioara Maria si ingerii te indeamna sa fii foarte cinstit cu tine insuti si sa recunosti problemele cu dependentele pe care le ai. Nu doar ca iti “mananca” timpul, ci iti fura si energia, increderea, iti blocheaza raspunsurile la rugaciunile tale. Din fericire, ai ingerii alaturi de tine pe tot parcursul vindecarii tale. Cere sfatul lor, cere sprijinul lor cand te cuprind “poftele” sau cand simti ca nu mai poti rezista tentatiei.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai incredere in ceea ce simti

Inima ta este inteleapta si iti cere sa faci anumite schimbari. Ai incredere in aceasta intelepciune si nu te face ca nu auzi. De cate ori ignori ceea ce simti, de atatea ori sufletul tau sufera. Repara relatia cu sufletul tau si cu tine insuti. Onoreaza-ti emotiile. Daca, de exemplu, esti nefericit intr-o situatie, o actiune este necesara. Cere Feciorei Maria si ingerilor sa iti dea curajul si sa te ajute sa faci acele schimbari sanatoase, acasa sau la birou, care sa fie in armonie cu sufletul tau. Fii mai deschis catre dragoste. Poate ca ai suferit din cauza relatiilor anterioare. Dar a venit vremea sa te vindeci. Fecioara si ingerii te protejeaza si isi doresc ca tu sa faci din nou loc iubirii in inima ta.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Servicii spirituale

Face parte din natura ta sa oferi servicii spirituale. Poate ca misiunea ta este sa fii vindecator sau profesor. Sa-i ajuti pe altii sa se vindece sau sa-si gaseasca drumul. Sa se elibereze de anxietate sau de ego. Te poti simti nesigur pe tine, nervos, poate incapabil sa duca la capat o astfel de misiune, dar Fecioara Maria si ingerii te sprjiina sit e incurajeaza sa mergi pe acest drum. Concentreaza-te pe ceea ce doreste sinele tau interior. Nu lasa egoul sa te domine si sa te impiedice sa-ti faci treaba. Nu te gandi ca ii impresionezi pe ceilalti cu abilitatile tale, ci gandeste-te ca acestea sunt binecuvantari divine, iar tu nu esti decat un mijlocitor al Universului, al Divinitatii.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Oameni indigo

Tu sau altcineva implicat intr-o anumita situatie este o persoana indigo sau parintele unei persoane indigo. Oamenii indigo sunt destul de incapatanati, au credinte personale foarte puternice si sunt gata oricand sa schimbe sis a imbunatateasca lumea. Oamenii indigo au un temperament care le confera energia de a merge mai departe indiferent de situatie. Poate este nevoie de tine sa ajuti o persoana indigo sa-si pastreze darurile spirituale. De cele mai multe ori, oamenii indigo sunt neintelesi, diagnosticati cu ADHD sau alte tulburari, doar pentru ca sunt mai sensibili si au alte abilitati decat toti ceilalti. Ajuta o persoana indigo sa isi creasca stima si increderea de sine, ajuta-l sa-si redescopere directia, astfel incat sa-si foloseasca abilitatile naturale sis a ne ajute pe noi toti.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Legea atractiei

Experimentezi schimbari pe drumul tau spiritual. Legea universal a atractiei spune ca atragi ceea ce esti. Deci esti atras de oameni si situatii care au intentii similar cu ale tale. De exemplu, daca intentiile tale sunt sa fii iubitor si sa vezi Divinul in ceilalti oameni, atunci vei atrage in jurul tau oameni iubitori si situatii care sa-ti arate Divinul din ceilalti. De aceea, in drumul tau prin viata relatiile si gusturile se pot schimba. Poate ca unii dintre prietenii tai nu te mai fascineaza sit e retragi usor-usor din grupul lor. Poate ca unele actiuni care iti faceau bine in trecut nu te mai satisfac. Nu e nimic rau in asta. Pur si simplu, te-ai transformat, iar focusul tau spiritual s-a schimbat.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Integritate

Acesta poate fi raspunsul la o intrebare care te macina sau la o rugaciune pe care ai spus-o in legatura cu viata ta. Ingerii si Fecioara Maria iti raspund ca nimeni altcineva nu stie ce te face pe tine cu adevarat fericit. Tu esti singurul responsabil de fericirea ta. Actiunile pe care le intreprinzi iti dau starea de fericire pura. Daca ceva la care lucrezi te face sa te simti rusinat, vinovat, atunci nu este ceea ce trebuie sa faci. Toate acestea tin de propriile tale credinte, de morala ta si de conduita ta. Cere ghidare Fecioarei Maria si ingerilor tai pentru a schimba sau vindeca o situatie, daca tu consideri ca nu ti se mai potriveste sau ca nu te mai reprezinta. In acest fel ve ajunge la un aliniament perfect cu adevarul tau divin.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții