Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscop tarot săptămâna 15-21 aprilie 2024

Written By NIKE B. on luni, 15 aprilie 2024 | 06:20



Citește Horoscopul tarot săptămâna 15-21 aprilie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe  Horoscopul tarot  


Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 15-21 aprilie 2024 – Bine ați venit la lectura săptămânală de tarot cu o singură carte pentru 15 – 21 aprilie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Sunt atât de multe pe care trebuie să le știm. În timp ce ne luăm rămas-bun de la Soarele în sezonul Berbec, deschidem brațele noului sezon Taur. Săptămâna aceasta este amestecată de oportunități și șanse ratate. Săptămâna are o senzație de polarizare clară, deoarece unii sunt pregătiți pentru mare dragoste, în timp ce alții sunt prezenți pentru resentimente și rumegări. Va fi o săptămână unică, iar tarotul ne arată ceea ce știm deja, dar o face în așa fel încât să putem învăța din experiențe. Dacă există o lecție de învățat, tarotul sugerează să începem prin a fi atenți. Aceasta este săptămâna în care trebuie să ne concentrăm, deoarece concentrarea este ceea ce ne va duce într-un spațiu mai luminos. Aceasta este, de asemenea, o săptămână grozavă pentru ca noi toți să dezvoltăm un stil de viață mai bun și mai sănătos. Zilele lipsei stimei de sine și ale dezamăgirii proprii fizice sau sufletești au trecut. Este timpul să oficializăm totul. Suntem aici pentru a ne iubi pe noi înșine și, iubindu-ne pe noi înșine, îi putem iubi și hrăni pe ceilalți, mult mai ușor.

Începe ziua cu horoscopul tarot , care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot săptămânal Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic BERBEC Trei de spade Această carte cu aspect drastic înfățișează o inimă cu trei săbii care se înfing adânc în ea. Se pare că „inima rosie” este chiar după colț. Ploaia cade în spatele imaginii, ceea ce implică lacrimi și regret. Poate că nu este neapărat despre iubire, ci despre pierderea în sine. Această carte de tarot te avertizează, de asemenea, că există cineva în mijlocul tău care are potențialul de a te trăda. Ține-ți ochii deschiși și păzește-ți inima în această săptămână.

Horoscopul tarot săptămânal Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic TAUR Patru de cupe, inversat Distracția este numele „jocului” pentru tine în această săptămână, deoarece se pare că ești mult prea preocupat de ceva pentru a observa oportunitatea care te privește în față. Într-un fel, nu este un lucru groaznic, deoarece ceea ce te preocupă atât de mult este dragostea și a fi îndrăgostit. Deci s-ar putea să arunci o oportunitate superioară, dar într-un fel, nu-ți va păsa, pentru că ești atât de îndrăgostit de cineva, încât nimic altceva nu contează.




Horoscopul tarot săptămânal Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Regele de spade E timpul să rezolvi o problemă sau o situație anume prin care treci. Știi exact ce trebuie să faci în această săptămână și cu cine să o faci. Ai fost incomplet în ceea ce privește relația cu o anumită persoană și acum că ai toate informațiile corecte, este timpul să stabilești „legea”. Te vei confrunta cu cineva frontal în timpul săptămânii și nu te vei da înapoi de la poziția ta. Fă ceea ce ți se pare bine și nu renunța. Ai tot ce îți trebuie ca să câștigi.

Horoscopul tarot săptămânal Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic RAC Șase de monede, inversat Există săptămâni în care munca ți se pare atât de plictisitoare, încât aproape că ai putea risca să pleci de la ea. Bine că ești suficient de inteligent pentru a rămâne, pentru că, să-ți părăsești locul de muncă nu ar fi deloc o mișcare inteligentă. Ceea ce este mai mult decât probabil să se întâmple este că vei suna și te vei preface bolnav, ceea ce va fi o minciună, dar este ceea ce trebuie să faci. Numește asta o zi liberă pentru sănătate mintală. Trebuie să ai grijă de tine în această săptămână. Fii atent la voința corpului tău.

Horoscopul tarot săptămânal Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Valetul de bâte, inversat Pregătește-te pentru un eșec săptămâna aceasta. Planurile tale sunt bine puse, dar nu sunt oportune. Ai vrut să mergi undeva săptămâna aceasta și se pare că acel plan nu este în astre. Ceea ce ai putea simți, totuși, este în mare parte dezamăgire, de parcă „soarta” în sine îți dă o lovitură dureroasă. Este doar una dintre acele săptămâni și nu este personal. Trebuie să ții cont de asta. Aceasta nu este o înjunghiere personală la adresa ta, ci semnifică doar că timpul tău a fost întrerupt. Vei avea o a doua oportunitate în scurt timp. Rămâi pe poziție.




Horoscopul tarot săptămânal Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Cinci de cupe, inversat Aceasta este săptămâna în care „sărbătorești” din nou iubirile tale pierdute. Deși nu vor să aibă nimic de-a face cu tine, totuși nu-ți poți scoate niciun partener din cap și așa, încă o dată, vei spune tuturor prietenilor tăi cât de norocos ai fost cândva și cât de dezamăgit de viață ești acum. Această atitudine cu siguranță îl va face pe partenerul tău prezent să nu se simtă în regulă, dar simți că este dreptul tău să faci ce vrei, indiferent de modul în care interpretează o altă persoană.

Horoscopul tarot săptămânal Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Împărăteasa Urmează vremuri bune pentru tine. Această carte de tarot te duce direct în sentimente de securitate și sănătate. Aceasta poate fi săptămâna în care încerci o nouă dietă sau un regim de exerciții fizice. Ai ajuns să realizezi că sănătatea este bogăție și atitudinea ta nu este numai bună pentru tine, ci și beneficiază peste tot în jurul tău. Ai o dispoziție veselă săptămâna aceasta și, cu siguranță, vei fi mulțumit de modul în care decurge săptămâna în general. Totul este bine în lumea ta, ești mulțumit și fericit.

Horoscopul tarot săptămânal Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Asul de monede, inversat Știi că atunci când joci pentru a câștiga, uneori te apropii foarte mult și pierzi. Asta îți va aduce această săptămână. Ai riscat, ai fost curajos și adevărat, ai vrut bine, dar săptămâna aceasta nu este momentul pentru o manifestare adecvată. Visezi la ceva bogat și minunat să se întâmple și depui efortul ca să fie așa. Îți vei împlini visul, în cele din urmă, dar această săptămână îți arată că timpul tău nu a sosit încă. Nimic de care să îți faci griji. Nu se pierde nimic aici, doar ai nevoie doar de mai mult timp.

Horoscopul tarot săptămânal Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Șapte de bâte Ți-ai luat concediu și acum trebuie să recuperezi timpul petrecut. Aceasta înseamnă muncă și că vei lucra singur. Ai revenit la lucru pentru tine, și asta este într-adevăr un lucru grozav. Deși încă te simți dat peste cap, totuși înseamnă că ești în siguranță și faci bani. Vei face ceea ce este necesar și vei simți recunoștință pentru că ai un loc de muncă. Uneori s-ar putea să pară că este prea mult, dar te vei descurca de minune și vei reuși pe termen lung.






Horoscopul tarot săptămânal Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Roata norocului Ei bine, poți face din această săptămână ce vrei, pentru că „Roata norocului” implică, practic, că totul depinde de tine, ceea ce este mult mai bun decât nimic din toate acestea. Deci, tu deții controlul, așa cum îți place. Aceasta este o săptămână grozavă pentru a începe ceva nou, de la zero. Proiectele creative te atrag și dacă te decizi să îți pui amprenta într-unul, vei cunoaște numai succes. Această carte de tarot este pentru manifestare, practic ceea ce ai pus în această săptămână este ceea ce vei primi și încă de zece ori mai mult.

Horoscopul tarot săptămânal Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic VARSATOR Zece de monede Ai noroc săptămâna aceasta. Cineva este în bani și cu siguranță seamănă cu tine. Era și timpul, nu? Ai căutat să îți înfrumusețezi spațiul de acasă și banii au venit, oferindu-ți posibilitatea de a înlocui în sfârșit acea lucruri pe care doreai să le schimbi sau de a-ți îmbogăți curtea cu un grătar nou. Oricare ar fi nivelul tău de finanțare, va deveni mai ușor de gestionat începând cu această săptămână.

Horoscopul tarot săptămânal Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Asul de cupe Frumoasă carte cu care să închei o lectură. Aceasta este cartea fericirii supreme. Imaginează-ți asta. Dar pune-o la suflet, pentru că această carte de tarot înseamnă afaceri. Asta înseamnă că ar trebui să-ți deschizi inima către toată bunătatea din jurul tău și să o lași să intre. Simte dragostea din viata ta. Bucură-te de partenerul tău, adoră-ți copiii sau părinții. Adoptă un animal de companie. Fii la fel de binevoitor pe cât ai vrea să fie lumea față de tine. Arată dragoste și primește-o înmiit.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții