Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscopul săptămâna 15-21 aprilie 2024

Written By NIKE B. on luni, 15 aprilie 2024 | 06:21



Horoscopul săptămâna 15-21 aprilie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Iata horoscop saptamanal 15-21 aprilie 2024.Saptamana aceasta va fi inselator de calma la inceput, pentru a deveni complet operationala joi. Luna noua in Berbec eclipseaza Soarele, Venus si Lilith, Luna neagra, ispitesc un sfert din zodiac sa razvrateasca in noaptea de 20 aprilie, apoi Mercur devine retrograd in dimineata urmatoare. Luna Noua aduce un val de energie, vitalitate si ambitie mentalitatii noastre. Vrem sa facem noi inceputuri. Asadar, gandeste-te la ce ai putea activa pentru a-ti aduce mai multa bogatie, pasiune si implinire in lumea ta. Si ia masuri rapid, caci retrogradul lui Mercur poate incurca niste planuri.







Horoscop săptămânal Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec. In aceste zile ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a crede pe cuvant oamenii si sa te uiti de doua ori inainte sa traversezi strada si in general sa faci orice. Exista o energie potenta si competitiva in aer si oamenii pot sa fie asa de bagati in ale lor incat nici sa nu realizeze cat de inacceptabile social sunt actiunile pe care le fac. Fii atent asadar si la actiunile tale fata de alti oameni, verifica de doua ori ce faci, ce spui, de ce spui. Totodata, acest sector este si despre zona ta digitala, deci ai putea si ar trebui sa fii mai suspicios decat de obicei la tot ce citesti in media, la tot ce iti apare pe feedurile sociale in aceste zile. Nu orice stire inseamna adevarul. Nu orice poza a cuiva inseamna ca este cu adevarat mai fericit decat tine. Deci tu vezi-ti doar de proiectele tale si astfel treci cu bine de aceasta energie a saptamanii. Insa la ce e buna aceasta energie penetranta este ca iti potoleste procesul hiperactiv de gandire si te apropie de oameni cu care impartasesti aceleasi interese. Indreapta-te spre grupul de suflete de care apartii. Tu fii asa cum esti de obicei, delicat, cu imaginatie si spiritual si te vor gasi ei !

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur. Inconjoara-te cu oameni care te sustin, cu carti si cu instrumente spirituale in aceasta saptamana. Emotiile – fie constiente sau nu – care se pot declansa acum te pot afecta profund, deci daca simti cum treci de la bucurie la anxietate si furie fara sa te provoace nimeni, sa stii ca de vina este aceasta forta planetara. Pune-ti intentia sa nu actionezi in niciun fel sub imperiul acestei fluctuatii chiar daca asta inseamna sa vorbesti mult cu un prieten despre ce simti. Oricat ti se pare de provocator acum, sa stii ca poti sa supravietuiesti si poti chiar sa ajungi la miezul acestui cauze ce sta la baza sentimentelor tale si care pana acum nu ti-a fost clara. Intre timp, mentine un profil mai scazut social si bazeaza-te doar pe ce iti este foarte cunoscut.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni. Este o saptamana importanta pentru toata lumea, dar in special pentru zodia ta. Si nu e vorba doar de munca ta. Este si despre sufletul tau care conduce toate procesele de transformare din interiorul tau si caruia nu ii dai mereu atentie prea mare. In loc sa continui sa mergi pe pilot automat, te forteaza sa faci o miscare curajoasa pentru tine. Va fi provocator sa sustii aceasta forta daca nu o intelegi. Dar nu trebuie sa astepti sa astepti ca lucrurile sa vina buluc peste tine. Fa ce stii tu sa faci mai bine : joaca-te de-a scenariile viitoare, gandeste-te la varii consecinte si asteapta sa actionezi atunci cand totul este clar in capul tau.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac. Relatia ta cu banii poate sa treaca printr-o transformare fascinanta in aceasta saptamana. Zodia ta adora sa traiasca pe picior mare, dar daca esti inghesuit intr-o colt din punct de vedere al banilor cash disponibili, aliniamentele planetare te poate ajuta sa iti strangi cureaua si sa faci actiuni curajoase spre a-ti face o patura de siguranta. Daca iti place sa cheltuiesti, va fi nevoie sa pui in practica unele schimbari ca sa nu ajungi sa traiesti doar cu banii pentru utilitati si strictul necesar. Desi generozitatea ta implica o gandire de abundenta, daca ceva nu se aliniaza foarte bine cu realitatea ta financiara poate ca este nevoie sa vezi ce sabotori ai la nivel energetic ce te impiedica sa materializezi banii pe care ii doresti.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu. Oamenii iti pot parea ca nu sunt suficient de deschisi spre tine in aceste zile si poate chiar asa si este. Sub aceasta rara energie a eclipsei solare, nu te astepta sa primesti un raspuns direct si sincer de la nimeni. Si nu e o problema de a intreba amabil sau de a strange cu usa pe cineva. Pur si simplu unele persoane isi vor apara un secret sau al altcuiva indiferent ce spui tu si cum spui, pentru ca au buzele ferecate gratie acestei energii. Doar permite sa fie ceea ce este si indreapta-ti atentia spre oamenii si situatiile asupra carora ai un dram de control. Dar fii atent si la posibile inflamari de spirite din orice sau la tamponari cu frati sau surori care isi poate verbaliza o frustrare interioara. Ceea ce neaparat trebuie sa faci este sa eviti conflictul. Chiar si neintelegeri minore pot escalada in ceva serios si nu placut. Pe de alta parte, aceste energii pot si oficializa o colaborare foarte buna.


Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioară.Daca ai cam bagat sub pres un subiect sau mai multe, acum vine momentul curateniei generale. Orice tine de conditia ta fizica, de conditiile de trai, de familie, de origini poate sa fie un subiect de stres acum si cu cat o ignori sau negi, cu atat mai mare va deveni. Pe cat de mult nu suporti conflictul, tu, semn pacifist, totusi va trebui sa iti asumi posibile confruntari. Insa gandeste bine inainte sa confrunti pe oricine : nu doresti sa mergi spre atac si sa pui pe celalalt in defensiva, dar vrei si sa ai fermitate ca sa fii luat in serios si considerare. Oricare ar fi situatia – un membru de familie care sare regulile, noi ordini ce trebuie impuse cu un colocatar de spatiu, gaseste un mod de a pune capat unui stres o data pentru totdeauna. Daca te-ai gandit la renovare sau mutare sau doar la o redecorare masiva, este un bun moment sa faci un pas concret. Deci da, construieste-ti cu fermitate si curaj momentele urmatoare bune.

Balanță (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanță. Daca ai batut pasul pe loc, fie romantic fie creativ, pregateste-te ca aceste puternice energii sa actioneze ca un propulsor de intensitate mare. Nu ai mai avut parte de acest tip de energie. Daca exista o persoana noua in viata ta, aceasta ar putea fi saptamana in care sa afle exact ce simti si ce iti doresti de la el/ea. Chiar daca esti izolat acasa, tot poti duce lucrurile la un nou nivel plin de scantei. Daca esti singur, ocupa-te mai bine de imaginea ta sociala unde poti cunoaste oameni sau abordeaza pe cineva pentru care inca simti ceva. Exista si mult mister pentru tine. Mentine misterul asupra ta, asupra a ce faci. Mentine-ti simtul umorului si starea relaxata si ai incredere in tine.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion. Oricat de mult ar dori sufletul tau generos sa vada tot ce mai frumos din fiecare, in aceasta saptamana este bine sa fii cu garda ridicata. Accepta sa ramai pe picioarele tale dar nu incerca sa pui la colt pe nimeni. Daca nu ai dovezi concrete, acuzatiile tale pot crea inflamari puternice si iti pot arunca o umbra asupra caracterului tau. Bazeaza-te mai bine pe calitatile tale naturale de lider si ai incredere ca reputatia ta sa ramana intacta. Nu da nimanui puteri dar nici nu lua puterile altuia. Procedeaza cu tact pana cand trece uraganul.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător. Este posibil sa nu poti tine sub control o anumita relatie din pricina energiilor puternice si agresive ale acestei saptamani, deci, de indata ce simti o anumita rezistenta las-o mai usor. Chiar daca stii ca tu ai dreptate, ca tu detii o solutie mai buna si mai functionala, procedeaza printre randuri ca sa nu ai impresia ca te dai cu capul de toti peretii. Daca e vorba de o relatie romantica, unul din voi s-ar putea inflama de furie sau sa inteleaga gresit actiunea altuia. In afaceri, ai putea sa crezi ca cineva profita de tine si de bunele tale intentii. Dar desi asa vezi tu, nu incerca sa abordezi nimic direct cu persoanele cu care esti in relatie. Daca vrei sa scoti din tine ce simti, mai bine vorbeste cu un prieten apropiat sau un terapeut, scrie-ti sentimentele intr-un jurnal sau intr-un mail pe care nu il trimiti niciodata. Ideea este sa scoti afara din tine ca sa nu iti faca rau si sa explodeze cand te astepti mai putin. Totusi, pentru unii dintre voi, aceasta asociere poate sa fie ca un oxigen pur. Fii atent ce dorinte iti doresti sa ti se implineasca intrucat chiar se pot implini sub aceasta influenta.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn.
Daca ai asteptat momentul ideal sa spui cuiva ce simti sau sa duci lucrurile la un alt nivel in relatia voastra, energia puternica a acestei saptamani actioneaza pentru tine oferindu-ti interludiu fierbinte. Daca poti capta atentia persoanei de interes, nu vei fi dezamagit. Ai un secret care te arde? Este o oportunitate buna sa scapi de el din pieptul tau. Cei singuri ar fi bine sa se ocupe de imaginea lor de prezentare si sa fie proactivi in a-si gasi partenerul. Poti cunoaste pe cineva si printr-o intalnire virtuala, de ce nu? Da sanse si celor care poate nu stiu sa isi faca un profil foarte atragator dar care sunt persoane foarte in regula. Aceste energii favorizeaza si orice alt tip de colaborari, nu doar cele sentimentale si erotice. Nu astepta ca altii sa vina spre tine, in special daca ai o idee buna si ai si in minte cu cine poti coopera.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător. Alerta la orizont ! Cosmosul deruleaza energii puternice si agresive si este in interesul tuturor, mai ales al tau, sa te gandesti de doua ori sau oricat de mult este nevoie inainte de a sari sa faci ceva sau sa spui ceva. Si ultimul lucru pe care zodia ta circumspecta doreste sa o faca este sa se exprime gresit in fata unui auditoriu gresit. Tu poti cuceri inimile si mintile oamenilor cu ratiune si compasiune – NU cu duritate, cu razboi sau sa le tii lectii ce sa faca si cum. Si alti oameni au propriul lor discernamant si nimanui nu ii place sa i se tina predici. De fapt, in orice situatie in care te simti ca vrei sa dai sfaturi sau sa faci pe coordonatorul e mai bine sa amani interventia ta pana spre weekend. Chiar daca lucrurile iti par urgente pe moment, ai incredere ca aceasta presiune interna pe care o simti este de la eclipsa. Distrage-ti atentia cu munca, cu o carte buna sau un serial palpitant si lucrurile se vor vedea diferit spre finalul saptamanii cand energia devine dintr-o data mult mai placuta.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești. O energie rara si intensa pricinuita energia eclipsei solare inseamna pentru tine ca unele din acele idei nebunesti pot parea, dintr-o data, foarte in regula si foarte prospere. Orice va veni, nu te lupta, nu opune rezistenta. Zodia ta de pionier adora sa aiba parte de noi inceputuri. Nu iti lasa mintea sa te infricoseze. Chiar daca poti gandi ca e prea mult, prea curand, probabil ca este doar indoiala si rezistenta. Daca exista ceva la care ai muncit, ce ti-ai dorit, ce ai asteptat cu nerabdare, accepta cu bratele deschisa si ai incredere ca iti vei da seama pe parcurs de detaliile calatoriei. Daca insa te afli pe un drum ce iti pare ca nu duce nicaieri, aceasta saptamana te poate catapulta sa iesi din respectiva directie. Doar pentru ca altii se tin agatati acolo nu inseamna ca trebuie sa fie si pentru tine. Gandeste-te si daca ceva nu se simte in regula in tine, ai acum ocazia si puterea sa spui stop si sa iti construiesti un nou inceput.
Dacă ți-a plăcut articolul nostru, te rugăm să ne lași un comentariu și o apreciere postării!







0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții