Aspecte Astrologice toamna lui 2024

Horoscopul special Horoscopul toamnei 2024. Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. ...

duminică, 26 mai 2024

Aspecte negative ale zodiilor pe scurt




Aspecte negative ale zodiilor pe scurt 2024, în funcție de zodie.

Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.Nativii din zodiac trebuie să învețe să fie mult mai atenți la felul în care își setează obiectivele de viitor. Este o perioadă prosperă de care cei mai mulți nativi din zodiac ar trebui să profite. Zodiile care își doresc să evolueze vor avea șansa să se remarce pe tot parcursul zilei de astăzi.

Aspecte negative ale zodiilor pe scurt 2024:

Toți suntem oameni și pe lângă multe calitățile pe care le avem trebuie să ne acceptăm și defectele. Personalitatea fiecărui om are părțile ei bune și rele. Fiecare entitate vine cu un bagaj diferit educațional, emoțional, spiritual, sentimental. Toate aceste lucruri ne determină personalitatea și modul în care ne trăim și privim viață. Uneori este greu să acceptăm că avem și părți mai puțin plăcute ale personalității noastre, pe care le putem numi “părți întunecate” sau “trăsături negative”. Dacă ai o trăsătură negativă a personalității, nu înseamnă că ești o persoană rea, ci pur și simplu este o caracteristică pe care noi o manifestăm sau este modul in care reacționăm în anumite circumstanțe nefavorabile. Astrologia ne ajută să descifrăm graficele noastre de la naștere, iar semnul zodiacal traseză trăsăturile a ceea ce noi suntem.



Aspecte negative Berbec

Aspecte negative ale personalitatii nativilor din berbec Latura negativa a nativilor din berbec se dezvaluie, de regula, atunci cand apar probleme emotionale, cand dezvoltarea la nivel sentimental este incompleta. In aceste conditii, este foarte posibil ca nativii din berbec sa ajunga in situatii in care sa-si piarda controlul, sa aiba momente de izbucnire furioasa, sa isi exacerbeze acea latura salbatica, mult mai mult decat ar fi prudent pentru ei si pentru cei din jur. In plan sentimental, se poate accentua, la un nivel periculos, sentimentul de gelozie, in conditiile in care nativul din zodia berbec nu este suficient de matur pentru a intelege corect dinamica unei relatii de cuplu, modul de interactiune dintre barbat si femeie, la acest nivel.A. Nativii din berbec sunt impulsivi, actioneaza neasteptat, nu au foarte multa rabdare.

Aspecte negative Taur

Aspecte negative ale personalitatii nativilor din taur Nativii din taur au atuurile lor, in ceea ce priveste loialitatea si stabilitatea, insa au numeroase trasaturi de caracter care ii fac destul de greu de acceptat pentru cei din jur. Faptul ca sunt inchisi, ca nu comunica asa cum ar trebui, ii dezavantajeaza si mai mult. De exemplu, nativii din taur sunt foarte muncitori, insa asta nu inseamna ca sunt si foarte harnici. Pentru ca nativii din taur au un temporizator intern, dupa care functioneaza, isi au propria lor rutina. De asemenea, au dificultati in a indeplini cerintele altora, iar asta le poate cauza probleme, atat la scoala, cat si in viata profesionala. Este foarte important ca nativii din taur sa invete sa ia in seama si punctele de vedere ale celorlalti.

Aspecte negative Gemeni

Aspecte negative ale personalitatii nativilor din gemeni Avand caracterisitici duale, nativii din zodia gemeni par ca alearga mereu dupa doi iepuri deodata; se intampla frecvent sa aiba doua viziuni diferite asupra aceleasi probleme, iar acest lucru nu le face deloc viata mai usoara. Nu prea au o linie clara de actiune si, destul de des, se intampla sa nu aiba predictibilitate, sa nu poata fi anticipati de cei din jur. Dualitatea lor ii face si foarte superficiali; uneori, apar ca foarte indecisi, mereu osciland intre doua alternative. Mereu in cautare de noi aventuri, se plictisesc repede, iar cunostintele lor despre o gramada de subiecte sunt superficiale, pentru ca nu au rabdarea necesara sa ajunga la fondul problemelor, inainte de a trece la un alt subiect.





Aspecte negative Rac

Aspecte negative ale personalitatii nativilor din rac Una dintre cele mai deranjante trasaturi negative ale nativilor din rac este legat de modul in care inteleg ei sa gestioneze situatiile de criza, rezolvarea problemelor; de fapt, nici nu le gestioneaza, pentru ca au obiceiul a se retrage in carapacea proprie si a astepta ca evenimentele sa o ia intr-o directie sau intr-alta. Nu isi doresc sa dea piept cu problema respectiva; este o atitudine pasiva care nu doar ca poate deranja pe cei din jur, dar este nociva si pentru ei insisi. De asemenea, nativii din rac sunt si foarte impredictibili; pot sa reactioneze foarte neasteptat, din foarte multe puncte de vedere. Nu se stie care poate fi elementul declansator. Sunt si genul de persoane care stau si isi plang de mila, mai degraba decat sa faca ceva, iar asta este extrem de deranjant; mai mult decat atat, ii invidiaza pe altii pentru succesul lor, insa ei insisi nu iau nici un fel de masuri. Sunt elemente care demonstreaza ca este destul de greu de gestionat o relationare cu nativii din rac, chiar daca au, fara indoiala, si partile lor bune.

Aspecte negative Leu

Aspecte negative ale personalitatii nativilor din leu Bineinteles ca exista si unele trasaturi negative ale nativilor din zodia leu, care ar putea irita serios pe cei din jur si ar putea lasa o impresie foarte proasta despre ei. Uneori, nativii din leu pot deveni ingamfati, aroganti, ca urmare a unei prea mari increderi in propriile forte; in unele cazuri, chiar devin obsedati de putere, nemaitinand cont de faptul ca a conduce inseamna mult mai mult. Nu prea empatizeaza cu cei din jur, nu este foarte sensibilizat de cazurile problematice; trateaza aceste porbleme la modul practic. Au o agresivitate cu care, in unele cazuri, este foarte dificil de suportat; in momentul in care are foarte multe realizari, ego-ul nativilor Leu se mareste mult prea mult, ceea ce afecteaza atat propria lor personalitate, cat si relationarea normala cu cei din jur.




Aspecte negative Fecioară

Aspecte negative ale personalitatii nativilor din fecioara Modul extrem de perfectionist de a fi al nativilor din zodia fecioara se transforma, de foarte multe ori, intr-un criticism exagerat la adresa celor din jur; uneori devin cinici si irationali. De asemenea, nativii din fecioara sunt bagaciosi, uneori modul in care interfereaza intr-o situatie este foarte iritant. Fac o impresie foarte proasta, in aceasta situatie. Sunt usor inflexibili si par destul de fixisti in anumite idei. De multe ori, prefera sa stea singuri decat sa aiba companie; au momente in care nu isi doresc pe nimeni in jurul lor, momente in care sunt foarte inchisi, uraciosi si in care este extrem de greu de comunicat cu ei.

Aspecte negative Balanță

Aspecte negative ale personalitatii nativilor din zodia balanta Tocmai trasaturile de caracter pozitive pot sa se transforme in negativism, daca nu sunt controlate asa cum trebuie. De exemplu, semnul zodiacal al balantei este un semn de aer; nativii din balanta incearca sa echilibreze lucrurile, sa impace pe toata lumea, ceea ce ii poate face extrem de indecisi, in anumite contexte. Cu greu vor reusi sa se hotarasca, in anumite privinte. Sunt persoane care isi scuza multe si sunt chiar putin egoisti; stiu cum sa incurajeze pe altii, insa cand vine vorba despre ei insisi, temporizeaza foarte mult procesul, isi tot gaseasc scuze. Daca este vorba sa renunte la confort pentru o cauza anume, nu prea sunt genul care sa o faca; ori trag de timp la infinit, pana sa ia o decizie ferma.





Aspecte negative Scorpion

Aspecte negative ale personalitatii nativilor din scorpion Nativii din scorpion nu pot fi foarte usor denaturati, insa, atunci cand acest lucru se intampla, scot la iveala tot ce este mai rau in caracterul lor. Au un talent deosebit de a trece de la pozitiv la negativ; pentru ei, granita este foarte subtire, avand trairi interioare foarte intense si o latura oculta puternic impregnata. Nativii din zodia scorpion sunt foarte secretosi; foarte putini sunt cei care ii cunosc cu adevarat. De aceea au si foarte putini prieteni. Nativii din scorpion devin foarte malitiosi, atunci cand nu le convine ceva anume; se pot transforma in persoane foarte razbunatoare, mai ales daca primesc afronturi care ii ranesc foarte mult.

Aspecte negative Săgetător

Aspecte negative ale personalitatii nativilor din sagetator Unele dintre trasaturile de caracter pozitive ale nativilor din sagetator se pot tranforma in trasaturi negative; de exemplu, dorinta lor de independenta poate sa le dea batai de cap serioase, in unele situatii. Lipsa de angajament poate merge doar pana la un punct, pentru a nu fi considerata iresponsabilitate. Exista nivele de dezangajare, in functie de varsta; de la o anumita varsta, se impune o atitudine mai responsabila, care presupune angajament. Apoi, optimismul dus la extrem duce pe taramul fanteziei, rupe contactul cu realitatea; nu toate lucrurile se rezolva de la sine. Este nevoie de implicare!

Aspecte negative Capricorn

Aspecte negative ale personalitatii nativilor din capricorn Si in cazul nativilor din capricorn se poate ca unele trasaturi de caracter pozitive, exacerbate, sa se transforme in caracteristici negative. De exemplu, nativii din capricorn sunt foarte determinati insa, daca aceasta caracteristica este mult prea accentuata, se transforma in incapatanare. Par incapatanati, atunci cand nu renunta la ceea ce si-au propus, mergand inainte in ciuda tuturor dificultatilor. Acesti oameni sunt foarte independenti din fire si au dezvoltat, in timp, o aversiune fata de instructiunile pe care le primesc de la alte persoane, de care, de regula, nici nu tin seama. Inflexibilitatea de care dau dovada nu ii lasa sa fie creativi, fiind prinsi in niste stereotipuri din care nu pot iesi. In ciuda faptului ca au numeroase atuuri, tocmai acestea ii fac pe capricorni vulnerabili si slabi.

Aspecte negative Vărsător

Aspecte negative ale personalitatii nativilor din zodia varsator Nativii din varsator au si momente in care isi doresc sa fie singuri; atunci se distanteaza de alte persoane. Au abilitatea de a cunoaste foarte usor oameni, socializeaza excelent, insa putini pot fi numiti prieteni cu adevarat. Nativii din varsator sunt si destul de imprevizibili, iar asta deranjeaza, mai ales in raport cu alti oameni. Uneori sunt catalogati ca fiind excentrici; mereu cred ca ideile lor trebuie puse pe primul lor, nu sunt deloc modesti. Unele dintre punctele lor forte pot sa le aduca decaderea, daca nu sunt valorificate asa cum trebuie. Nativii din varsator au momente in care traiesc ca pustnicii, pentru ca nu se simt pregatiti sa imbratiseze ce le ofera viata; chiar daca se inconjoara de oameni, nativii din varsator sunt singuri si duc o viata singuratica. Nu se amesteca usor printre oameni pentru ca se cred superiori. In relatiile cu ceilalti, ajung sa fie iritanti, pentru ca sunt pisalogi, de foarte multe ori. Trebuie neaparat sa inveta sa coabiteze, altfel vor sfarsi singuri in multime.





Aspecte negative Pești

Aspecte negative ale personalitatii nativilor din pesti Supradoza de trasaturi de caracter pozitive poate duce la aparitia unor caracteristici negative. Nativii din pesti, daca depasesc doza recomandata de visare, este posibil sa mai uite din sarcinile pe care le au de realizat si vor fi etichetati ca fiind lenesi. Nativii din pesti sunt reprezentanti ai unui semn pasiv si, in ciuda faptului ca au fost inzestrati cu creativitate si imaginatie, de multe ori sfarsesc limitati la lumea lor imaginara si nu isi doresc sa infrunte realitatea. In situatii dificile sau in fata provocarilor, au tendinta de a se retrage, nu de a sta si infrunta situatia. Fiind foarte flexibili, punctele lor de vedere pot varia in functie de persoanele care isi exprima parerile, la acel moment.






0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții