Aspecte Astrologice toamna lui 2024

Horoscopul special Horoscopul toamnei 2024. Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. ...

duminică, 26 mai 2024

Horoscop tarot zilnic 26 mai 2024



Horoscopul tarot zilei de 26 mai 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.



Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.




Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Steaua

Te-ai trezit cu un spirit luminos, plin de viata, care va indeparta orice urma de nor din mintea ta. Acum este momentul sa rezolvi acele probleme de care iti era frica sa te apropii. Nu sta prea mult pe ganduri, este una din acele zile cand poti reusi tot ce ti-ai propus.Cartea de tarot Steaua arata ca planuim sau incepem anumite lucruri care vor ajunge departe, in viitor, si in a caror evolutie pozitiva ne cladim sperante intemeiate. In context, adesea nici nu suntem constienti, in aceasta faza incipienta, de efectul cu bataie lunga a actiunilor initiate. Abia privind inapoi vom realiza ce macazuri importante au fost asezate in perioadele caracterizate de Stea. Este nevoie de un anumit interval de timp, pentru a putea recunoaste efectele fertile ale actiunilor noastre.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur Marele Preot

Este important sa respecti planul si sa fii loial celor care au venit alaturi de tine. Nu esti doar un membru al echipei ci liderul ei. Oemenii te vor urma si vor face ceea ce le ceri daca ii tratezi cu respect si esti atent la nevoile lor, in special la micile lor nevoi personale.Cartea de tarot Marele Preot simbolizeaza lumea credintei si profunda incredere, izvorata din certitudinea pe care ne-o ofera credinta. In vechile timpuri era considerat una din cele 3 carti protectoare ale Tarotului, care, in principiu, influentau cursul evenimentelor favorabil. Aceasta inseamna foarte mult, intrucat fortele de incredere exprimate de catre Cartea de tarot Marele Preot se refera atat la increderea in noi insine, cat si la increderea intr-un sens profund al vietii noastre personale si la increderea privind viitorul, care izvoraste din ea.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI MAGUL

Azi e una din acele zile in care parca simti tot ce urmeaza sa se intample. Desi este un lucru foarte bun aceasta previzionare, nu te impauna prea mult. Excesul dauneaza intotdeauna si un ego puternic s-ar putea sa te impiedice sa mai fii la fel de bun in a simti ce urmeaza!Desi aceasta cartea de tarot Magul reprezinta puterea fortelor constiintei ea nu vrea sa insemne ca pot fi neglijate capacitatea de perceptie sau alte forte, de care nu suntem constienti. Dimpotriva: extraordinara putere de influentare si eficienta, simbolizate de cartea de tarot Magul, isi are radacinile in secretul profundei armonii dintre constient si subconstient.V-ati aparat pana in prezent punctul de vedere cu multa hotarare si convingere. Daca aveti totusi motive sa va indoiti in legatura cu atitudinea pe care ati adoptat-o, este bine sa cumpaniti daca nu cumva afi folosit puterea dvs. de convingere intr-un mod mult prea direct, viclean sau demagogic. Este posibil sa fi sarit un pic peste cal. Este bine sa promovati un punct de vedere limpede si strategii convingatoare. Folositi-va iscusinta si puterea de initiativa. Eliberati-va de parerile altora si straduiti-va sa va formulati o convingere proprie si univoca. In curand veti reusi sa faceti fata spiritual sarcinilor pentru ca apoi sa faceti experienta usurintei cu care rezolvati totul.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 4 de spade

Cartea simbolizeaza contemplare, recuperare, pasivitate, relaxare, odihna. Pacea a sosit in viata ta, insa are pretul sau. Te poti simti epuizat si ai nevoie urgenta de o pauza. Este vremea sa te vindeci si sa-ti reevaluezi prioritatile.In planul profesional Cartea de tarot 4 de Spade arata ca nimic nu inainteaza. Evolutiile se afla intr-un punct mort, puterile ne-au secat din cauza rezistentei intampinate. A continua, inseamna a ne asuma riscuri cu nechibzuinta, pentru ca, in acest context, rezistenta exterioara combinata cu propria slabiciune pot duce la un dezastru de mari proportii. Ceea ce ne trebuie in astfel de situatii este linistea, distantarea, pauza, poate chiar si ajutorul unui medic sau sfatul unui terapeut. Abia dupa ce am dobandit forte proaspete, de exemplu, cu ajutorul unui concediu, putem trece cu o noua incredere la rezolvarea problemelor ce ni se pareau intr-atat de insolubile anterior. O sa ne miram noi inline, cat de simplu vor putea fi rezolvate. In planul constiintei noastre Cartea de tarot 4 de Spade arata ca, probabil, ne-am surmenat si suntem acum incapabili sa ne facem ordine in idei. Esuam la obstacole, pe care in alte vremuri le-am fi trecut cu usurinta si nu ne dam seama ce trebuie sa facem de-acum incolo. Daca vom desconsidera avertismentul exprimat prin aceasta carte si ne vom chinui totusi sa continuam, este usor posibil sa ajungem la o stare de disperare fara leac. In loc de aceasta, ar trebui sa ne oferim pauza necesara de atata vreme si sa ne odihnim. Retinerile pe care le nutrim, ca prin aceasta risipim un timp pretios, sunt absurde: daca ne vom forta sa continuam in starea in care ne aflam nu vom reusi decat sa parcurgem cu mari eforturi o anumita distanta pe care, cu fortele refacute, o vom strabate in joaca si intr-un timp record.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 9 de spade

Cartea de tarot 9 de Spade simbolizeaza frica ce ne stapaneste de-a lungul noptilor nesfarsite in care, chinuiti de griji, veghem si asteptam cu infrigurare ivirea zorilor.Esti macinat de cosmaruri si frici imaginare. Ai grija la anxietate si la semnele de paranoia. Ce anume te tine treaz? Chiar ai aceste probleme sau doar iti imaginezi sau tesi scenarii care n-au legatura cu realitatea? Daca treci printr-o perioada mai stresanta, poate ca este timpul sa iei in calcul schimbarea locului de munca sau renuntarea la anumite proiecte care nu a generat vreun venit spectaculos. De asemenea, cartea poate aduce mesajul ca iti faci niste griji in relatia de cuplu. Vezi peste tot conspiratii si tradari. Nici nu te intereseaza daca sunt reale sau imaginare. Depaseste aceste frici si vorbeste cu cineva ce incredere despre aceste trairi.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Regina de spade (inversata)

Cartea de tarot Regina de Spade este expresia capacitatii noastre de a ajunge, cu ajutorul mintii, sa rezolvam probleme sau sa dobandim cunostinte superioare, fara a ne incurca in multitudinea ideilor sau a ne lasa coplesiti de indoieli. Spre deosebire de interpretarea veche a cartii, si anume ca Regina de Spade nu reprezinta decat prototipul femii rele, in cel mai bun caz al vaduvei, aici motivul reprezentarii grafice arata ca este vorba despre acea femeie , care s-a eliberat din starea de dependenta gratie intelepciunii. Numai in cazuri extreme trebuie luata in consideratie latura negativa a acestei carti, si anume cea a printesei de gheata, in spatele farmecului careia se ascunde o raceala calculata.Lasati o impresie rece, insa limpede, absolut fermecatoare, inabordabila. Poate ca doriti intr-adevar sa va continuati calea de unul singur. Este vremea sa dezghetati putin atmosfera, pentru ca ceilalti sa se poata apropia de dumneavoastra. Aratati ca sunteti plin de idei si ca va aparati cu franchete punctul de vedere, limpede si independent. Procedati cu diplomatie insa pastrati distanta.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Asul de cupe

Imagineaza-ti aceasta cupa ca si cand ar fi Sfantul Graal. Ai tras cartea norocoasa. Ai primit un dat spiritual care te face sa simti bucura, multumirea, abundenta spirituala. De asemenea, cartea poarta mesajul fertilitatii. Fie proiectele tale aduc roade substantiale, fie se mareste familia.Cartea de tarot Asul de cupe ne poate duce la forme dintre cele mai profunde ale implinirii. Ce inseamna acest lucru pentru individul in parte, depinde de conceptia de viata a fiecaruia. Spectrul acoperit de Cartea de tarot Asul de cupe se extinde de la bucurie, recunostinta si satisfactie, pana la profunda fericire pe care o da contopirea a doua fiinte. Fara indoiala, in prim plan se afla misterul iubirii in toate formele sale de manifestare: iubirea de aproape, dragostea fata de parinti, iubirea senzual-erotica, iubirea de sine si dragostea fata de Dumnezeu.Acesta carte simbolizeaza iubirea, compasiunea, creativitatea, emotia coplesitoare. Se anunta o perioada de abundenta creatoare. Te simti plin de incredere, generezi idei si proiecte noi care isi vor arata cat de curand roadele. Paharul este plin! Bucura-te!Cartea de tarot Asul de cupe ne poate duce la forme dintre cele mai profunde ale implinirii. Ce inseamna acest lucru pentru individul in parte, depinde de conceptia de viata a fiecaruia.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 4 de cupe

Cartea simbolizeaza meditatia, contemplarea, apatia, reevaluarea. Poti trece prin momente confuze si ai nevoie de momente de claritate. Nu le poti obtine decat analizand foarte bine ceea ce vrei. Evita ispitele si mergi pe drumul tau.Cartea de tarot 4 de Cupe evidentiaza nestatornicia sentimentelor noastre, care, dupa ce ne determina sa tanjim din tot sufletul dupa ceva, ne face apoi, in momentul implinirii dorintelor cu (prea multa) prisosinta, sa trecem in cealalta extrema, a respingerii, dezgustului si neplacerii. Indispozitia exprimata prin aceasta carte acopera un spectru larg: de la carteala, trecand prin apatie si pana la formele grave de manifestare ca cearta, indaratnicie si inacrire. In toate aceste cazuri, Cartea de tarot 4 de Cupe constituie un avertisment si totodata o invitatie, de a nu cadea, ca urmare a indispozitiei, intr-o apatie oarba, ratand astfel sanse reale.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 6 de cupe

Aceasta carte simbolizeaza reuniunea, nostalgia, amintirile din copilarie, inocenta. O binecuvantare, o relatie care aduce fericire. Esti inconjurat de energii pozitive si generorizatate din abundenta. Te bucuri de momente placute alaturi de prieteni dragi.In viata profesionala Cartea de tarot 6 de Cupe inseamna ca, in abordarea problemelor profesionale curente, manifestam o dispozitie mai degraba visatoare si romantica, decat obiectiva si cu scop bine precizat. In profesii creative, acest lucru poate constitui un avantaj. Insa acolo, unde se pretinde o abordare limpede si obiectiva, aceasta etapa este mai degraba iritanta, atat pentru noi, cat si pentru altii. In perioade de incertitudine sau reorientare in sfera profesionala, Cartea de tarot 6 de Cupe arata ca ne amintim de dorintele si visele copilariei, de ce ne inchipuiam ca vom face intr-o buna zi, cand vom fi mari. In functie de modul in care aceste vise s-au implinit sau nu, amintirea poate deveni o apasare sau dimpotriva, sa ne dea un nou avant si energie proaspata. In contextul unor dificultati intampinate in viata profesionala cotidiana, Cartea de tarot 6 de Cupe poate insemna ca ne amintim cu placere de raporturi anterioare de munca, in care ne-a mers mai bine.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Valetul de cupe (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza mesagerul, inceputurile creatoare, sincronicitatea. Daca iti apare inversata ea aduce mesaj de la cineva aflat la departare. Comunicarea este importanta. Pastreaza caile dialogului deschise. Nu te inchide in tine.Valetul priveste bogatia si bunurile materiale cu un sentiment de veneratie. El apreciaza bogatia materiala, dar risca sa fie prins in planul material si sa neglijeze alte aspecte ale vietii sale. Atentie sa nu fii prins in capana de a te agata de avere, fara a avea, insa, un plan concret pentru a o acumula. Pentru a obtine starea materiala la care visezi, fa-ti planuri concrete si actioneaza. Altfel risti sa te cufunzi in visare, iar cand te vei trezi la realitate sa fii dezolat!Procedati cu voie buna la realizarea intentiilor dumneavoastra. Daca v-ati certat sau ati suparat pe cineva veti gasi impacare si iertare. Trebuie sa fiti receptiv fata de un gest prietenesc, bine intentionat. Fiti fara grija, cu exceptia cazului, cand la pozitia 1 este etalata o carte care indeamna la reflectie. Ati aratat ca fara sprijinul prietenesc, ajutorul si afectiunea celor ce va inconjoara, nu reusiti sa va descurcati sau ca asteptati o pornire impaciuitoare, intelegatoare, un gest prietenesc. Verificati, daca talmacirea cartii etalate la pozitia 5 nu va indica, cum puteti realiza acest lucru sau, daca nu cumva va trebui totusi sa continuati doar prin forte proprii.Aratati ca aveti nevoie de afectiune, intelegere si caldura. Nu incercati sa va asumati rolul singuraticului lipsit de orice afectiune si obligat sa faca totul de unul singur. Aratati-va receptiv fata de ajutorul oferit si fiti recunoscator pentru orice venire in intampinare.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător Regele de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza controlul, echilibrul emotional, generozitatea. Daca iti apare inversata ar trebui sa fii atent la oameni. Unii dintre ei te pot pacali. Ocoleste persoanele care incearca sa domine prin frica sau intimidare. Cartea de tarot Regele de cupe personifica latura masculina a elementului apa, stradania noastra de a dobandi cunoasterea transcendenta, eliberarea si unificarea mistica cu fundamentul arhaic, acel Numinosa, sau indiferent cum s-ar incerca definirea prin cuvinte a ceea ce este denumit. El poseda constiinja faptului, ca acest domeniu va ramane pentru vecie inchis accesului intelectului si poate fi aflat numai de acela, care se deschise introspectiunii intuitive si este gata sa se lase gasit si atins.Regele de cupe reprezinta vointa de a lasa camp liber sentimentelor si insusirilor noastre mediale, prin aceea ca transpunem vibratiile receptionate in forma muzicii, poeziei sau altor arte, nu in ultimul rand si in arta tamaduirii.Ati participat cu tot sufletul la aceasta problema si v-ati straduit sa va exprimati pe deplin emotiile sau inclinatiile artistice. Daca de obicei aveti o sensibilitate deosebita, nici de aceasta data nu veti duce lipsa de aceasta calitate. Totusi, ar trebui sa verificati, daca nu rezulta cumva din talmacirea celorlalte carti, ca sunteti excesiv de visator, sentimental sau influentabil. Ascultati-va vocea inimii. Aratati ce va misca pe plan interior, indiferent, daca este vorba de sentimente de durere sau de bucurie. In aceasta problema posedati o intuitie sigura, un fler bun. Lasati-va ghidat de el.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Dreptatea

Cartea de tarot Dreptatea reprezinta intelegerea clara, obiectiva, sentinta data cu hotarare, in cunostinta de cauza, incoruptibilitatea, ponderarea si corectitudinea, care arata ca ni se va face dreptate. In plan cotidian ea arata ca percepem mediul ce ne inconjoara ca pe un ecou si suntem confruntati, atat in ceea ce priveste binele, cat si raul, cu urmarile actelor noastre. Acolo unde ne comportam corect si cinstit, primim recunoasterea actiunilor noastre, care sunt rasplatite corespunzator; vom esua insa acolo unde incercam sa obtinem avantaje, pe cai ascunse, utilizand mijloace indoielnice.V-ati straduit sa obtineti o imagine clara, sa judecati obiectiv. In acest scop ati procedat -lucid, constient. Intre timp, probabil ati ajuns deja la un rezultat concludent. Daca insa nu sunteti sigur de acest lucru, probabil ca nu ati fost suficient de autocritic.Recunoastefi faptul ca, in ceea ce priveste aceasta problema, totul depinde numai de propria dumneavoastra atitudine, numai dumneavoastra veti fi unicul raspunzator pentru rezultatul obtinut. Procedati intr-un mod impartial si lucid, straduiti-va sa obtineti o imagine lipsita de prejudecati, ponderata. Judecati corect si cu buna credinta si apoi impuneti-va cu hotarare si consecventa. Mai tarziu veti culege roadele.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții