Horoscopul Runelor săptămâna 14-20 octombrie 2024

Horoscopul Runelor 14-20 septembrie 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Horosc...

sâmbătă, 1 iunie 2024

Horoscop Dragoste Luna iunie 2024



Horoscop dragoste pentru luna iunie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic. Luna lui cuptor vine cu multe provocări pentru nativii din zodiac. Sunt multe situații care apar în viața fiecăruia, însă astrele vor fi întotdeauna acolo pentru a le oferi o mână de ajutor. Anumite situații pot degenera și pot afecta sentimente demult ascunse. Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2024 arată că trebuie să acorzi o mai multă grijă partenerului de cuplu. Horoscopul iubirii aduce în viața nativilor teste de orice tip. Dacă până acum cei mai mulți se gândeau că viața nu este atât de dificilă pe cât se spune, acum distracțiile le vor fi date peste cap sau chiar anulate. Nativii implicați în relații se vor simți compleșiți și nu vor ști în ce direcție să meargă. Pe parcurs se vor redresa, însă stabilitatea le va fi pusă la încercare. Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.








Horoscop dragoste pentru Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Luna lui cuptor vine cu multe provocări pentru nativii din zodiac. Sunt multe situații care apar în viața fiecăruia, însă astrele vor fi întotdeauna acolo pentru a le oferi o mână de ajutor. Anumite situații pot degenera și pot afecta sentimente de mult ascunse. Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023 arată că trebuie să acorzi o mai multă grijă partenerului de cuplu.Horoscopul iubirii aduce în viața nativilor teste de orice tip. Dacă până acum cei mai mulți se gândeau că viața nu este atât de dificilă pe cât se spune, acum distracțiile le vor fi date peste cap sau chiar anulate. Nativii implicați în relații se vor simți compleșiți și nu vor știi în ce direcție să meargă. Pe parcurs se vor redresa, însă stabilitatea le va fi pusă la încercare, spune Astrology.

Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În această lună se va pune un accent deosebit pe reevaluarea relației de cuplu sau de dragoste. Poate fi o perioadă de discuții, reanalizarea unor evenimente din trecut care ți-au marcat viața personală. Este posibil să îți iei acum revanșa față de un partener din trecut. Cert este că lucrurile nu sunt chiar așa cum par la prima vedere și este nevoie de o analiză serioasă, înainte de a face schimbări, vis-a-vis de relația actuală de cuplu sau o relație din trecut. În preajma datei de 2 se poate ajunge destul de ușor la agresivitate, verbală și nu numai, în relația de cuplu, îndeosebi pe tema banilor, a cheltuielilor pe care probabil nu le poți justifica. Ești derutat de reacția celuilalt neștiind prea clar cum ai putea reveni la echilibru în relația de cuplu. Nu este cazul să te ambiționezi și să cauți permanent competiția cu cel de lângă tine astfel că este bine să dai dovadă de prudență în relația de mariaj, îndeosebi în prima parte a lunii. Din data de 18 reiei discuțiile pe tema casei, a unui bun imobiliar, eventual sunt reluate discuțiile care țin de un partaj, bunuri deținute în comun cu partenerul de viață sau cu un fost partener. Este nevoie de mult calm și atenție la actele pe care le semnezi, la deciziile pe care le iei privitor la bunul pe care vrei să îl achiziționezi în comun cu partenerul de viață. Nu este exclus să te răzgândești și să renunți la a te muta împreună cu o persoană de sex opus. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj, prima parte a lunii se poate dovedi destul de confuză, menită să te dezorienteze neștiind prea clar ce să alegi și dacă merită să te implici serios într-o nouă relație. Pe la jumătatea lunii există riscul să intri într-o relație de iubire care se poate dovedi a fi „dragoste cu năbădăi”, fiecare încercând să dețină supremația asupra celuilalt. Ai tendința să fii posesiv, gelos, pasional încercând să profiți la maxim de aventură. Dacă ești în căutarea iubirii, în această lună ai ocazia să te bucuri de o nouă cucerire, poți să dai startul unei noi relații de iubire cu o persoană cunoscută, fie prin intermediul unor rude apropiate, fie cu ocazia unor scurte călătorii (pe navetă), la un curs de calificare. Nu este însă o perioadă favorabilă pentru a-ți face speranțe, vis-a-vis de noua relație de dragoste.




Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)


Relația de cuplu trece printr-o revizuire serioasă, o reevaluare încercând să găsești sensul unor mesaje venite pe căi mai mult sau mai puțin directe. Este bine să ții cont de eventuale sincronicități, să îți asculți sufletul și să observi dacă merită să continui o relație care nu îți dă echilibrul afectiv de care ai nevoie. În preajma datei de 5 se poate vorbi despre reluarea unei relații intime, de regăsirea unei foste iubiri, o întâlnire karmică care îți poate da viața peste cap. Nu prea știi ce vrei, ce alegeri să faci, dacă este bine să riști ceea ce ai pentru ceva care nu știi ce îți va oferi. Cu Venus încă în mers retrograd, este bine să profiți de perioada romantică dar să nu îți faci prea mari speranțe. Va trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește relația cu partenerul de viață, îndeosebi în primele zece zile ale perioadei analizată întrucât există riscul să ajungi la tot felul de reproșuri, certuri ceea ce riscă să te destabilizeze, din punct de vedere emoțional. Nu ai decât să te ții la distanță de persoanele pesimiste sau care încearcă să se folosească de informațiile tale în avantaj personal. Evită să împărtășești cu părinții despre evenimente, aspecte din relația de mariaj! Din data de 18 ai ocazia să revii asupra unei iubiri din trecut, să dai un sens mult mai profund relației și să reevaluezi din cu totul alt punct de vedere relația de dragoste. Din data de 25 reușești să ajungi la o mai bună înțelegere în relația de cuplu, în ciuda comunicării care nu se ridică la cote înalte, îndeosebi atunci când vine vorba despre bani, cheltuieli care trebuie făcute. În a doua parte a lunii ești mult mai preocupat de casă, familie, de renovarea casei, pui la punct o eventuală schimbare a domiciliului, poți achiziționa obiecte de valoare pentru casă. Inițiativele pe care le iei împreună cu partenerul de viață îți pot aduce satisfacții reale simțindu-te cu adevărat împlinit. Este indicat să fii mult mai atent la felul în care comunici cu celălalt și să eviți exprimarea punctului de vedere personal adoptând o atitudine impulsivă față de partenerul de viață. Dacă ești în căutarea iubirii, o perioadă favorabilă ar fi spre sfârșitul lunii, atunci când ai ocazia să trăiești o relație de amor plină de pasiune sau poți să revii asupra unei relații care te face să te simți iubit, apreciat. La sfârșitul perioadei relaționezi cu mai multă degajare, ești relaxat, conversezi, călătorești alături de persoana iubită și nu vei duce lipsă de cadouri, surprize, declarații de amor. Știi cum să comunici, să impresionezi prin naturalețe dar și prin starea de optimism și încredere.






Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)


Încă de la începutul perioadei este posibil să resimți, în mod profund, nemulțumirile din cadrul relației de cuplu. Se pare că oricât de mult ai vrea să ajungi la un numitor comun cu partenerul de viață, nu reușești să faci acest lucru. Putem vorbi și despre problemele de la serviciu care îți cam dau planurile peste cap, vis-a-vis de relația de mariaj. Este momentul să fii mult mai prudent la modul în care gestionezi resursele familiei, fără să exagerezi cu investiții care nu te pot conduce decât la pierderi, dezamăgiri, răzgândiri, îndeosebi din data de 18. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, ai toate șansele să revii la o persoană de sex opus cunoscută de curând și să continui discuțiile, să îți faci speranțe de viitor în doi, să te bucuri de reale momente de romantism și pasiune. Nu te aștepta însă să se petreacă minuni așa, peste noapte! Fii precaut la promisiunile care ți se fac și încearcă să te ancorezi în concret evitând să te lași furat de vise și speranțe deșarte.Din data de 25 te remarci prin mai mult șarm, ai dorința de a te face văzut de către sexul opus, îți înnoiești garderoba, adopți un (nou) regim de viață mult mai sănătos. Partenerul de viață te susține în plan profesional, te bucuri de cadouri, atenție venite din partea persoanei iubite. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, ai toate șansele să îți găsești perechea, îndeosebi în a doua parte a lunii sau cu ocazia unei excursii pe care o faci spre sfârșitul lunii. Este momentul să trăiești din plin bucurându-te de momente inedite, încărcate de dragoste și romantism. Dacă nu prea te-ai bucurat de atenția venită din partea sexului opus în ultima vreme, ai ocazia acum să primești admirația și aprecierea care ți-a lipsit.

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)


Lucrurile nu stau prea bine la capitolul relație de mariaj fiind supus la tot felul de teste, încrederea în celălalt este foarte serios zdruncinată. Până la jumătatea lunii vei încerca în fel și chip să te faci remarcat de către partener existând riscul de a obține mai multă atenție în afara mariajului. La începutul lunii pot apărea unele probleme de relaționare în cadrul unei relații de amor secrete. Este posibil să afli secrete care te vor răscoli în mod profund și astfel ești pus în situația de a lua o decizie fermă. Nu mai accepți jumătăți de măsură. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, este posibil ca partenerul de viață să acorde mai multă atenție problemelor de natură profesională sau socială și astfel neglijează relația de cuplu. Nu vor lipsi discuțiile aprinse, reproșurile, îndeosebi în preajma datei de 21, atunci când, de la simple cuvinte, se poată ajunge la adevărate certuri ba chiar poți lua decizia de a renunța definitiv la relația de mariaj așa că acordă atenție la deciziile pe care le iei la nervi! Din data de 18 rediscuți aspecte din trecut care vizează relația de mariaj. Nu te aștepta să găsești înțelegere la partenerul de viață, ba din contră, ai sentimentul că te lupți cu „morile de vânt”. Din data de 25 te poți aștepta la revenirea unei iubiri din trecut, reluarea unei relații intime care te va pune într-o situație destul de neplăcută neștiind prea clar ce alegere să faci. Ai ocazia să te bucuri la maxim de pasiune, romantism, plimbări alături de persoana iubită, foarte multă senzualitate dar și multe discuții aprinse menite să îți răscolească întreaga ființă. Este o perioadă în care ți se cere să fii foarte atent la ce vrei, de fapt, în plan sentimental, ce anume dorești să păstrezi în viața ta și la ce (cine) vrei să renunți. Alegerile pe care le faci acum vor avea repercursiuni pe termen îndelungat.

Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Începutul de lună este interesant la capitolul relație de dragoste având ocazia să reiei o relație sentimentală cu un coleg de muncă sau cu cineva cunoscut prin intermediul profesiei pe care o desfășori. În această perioadă vei trece prin reevaluarea relației de cuplu sau a unei relații sentiementale. Este o perioadă de discuții, de analiză a relației existente, înainte de a lua o decizie fermă de schimbare a direcției în plan amoros. În preajma datei de 5 se poate vorbi despre aducerea la lumină a unor aspecte mai puțin plăcute dintr-o relație sentimentală, aspecte pe care le bănuiai dar ai preferat să le tot amâni încercând să „închizi ochii„ dând astfel celuilalt senzația că nu știi ce se întâmplă. Ai acum șansa de a te confrunta cu repercursiunile unor acțiuni din relația de dragoste, poți să vezi adevărata față a persoanei iubite sau vrei să revii la o iubire din trecut, cineva cu care simți că mai ai încă multe de împărtășit în plan amoros. În preajma datei de 21 pot apară tot felul de tentații existând riscul să dai startul unei relații de iubire pe care alegi să o păstrezi la „secret” și care ar putea să îți creeze probleme, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu. Va trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește relația cu prietenii, de acolo fiind posibil să se declanșeze tot felul de pierderi, dezamăgiri care se pot răsfrânge și în relația de mariaj. Cu cât prietenii știu mai puține despre viața ta personală, cu atât va fi mai bine pentru tine. Este timpul să acorzi mai multă atenție vieții de familie și să o lași mai ușor cu prietenii și eventuale aventuri, relații pasagere. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu cu vechime, se poate vorbi acum despre testarea relației având ocazia să vezi dacă relația se așează pe baze solide sau nu, dacă merită să dai o șansă partenerului de viață. Este o perioadă de conștientizare a ceea ce vrei de la celălalt, la cât ești dispus să oferi, să lași de la tine, dacă mai are rost să dedici timp și energie unei relații în care nu te simți iubit, apreciat. Din data de 18 este posibil să intri în posesia unor bârfe, secrete venite prin intermediul amicilor și care vizează relația cu persoana iubită. Cert este că ai ocazia să înveți multe lucruri despre tine, despre ce înseamnă o relație de cuplu și/sau de iubire și că, înainte de toate, cel mai important este să înveți cum să ierți și să iubești.






Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

În această lună va trebui să te concentrezi mai mult pe latura practică a relației de cuplu. Cât timp există discuții care au ca temă principală banii, cariera, posibilitatea de a clădi împreună o afacere, lucrurile vor fi cât se poate de pozitive. Este o perioadă de reevaluări intense a bugetului personal dar și a a carierei ceea ce ar putea să te conducă la o oarecare tensiune în relația de cuplu, îndeosebi la începutul perioadei. Cu cât te vei încăpățâna să urmărești doar realizarea scopurilor personale, cu atât mai repede vei ajunge la certuri, contraziceri, îndeosebi la mijlocul lunii, atunci când ai tendința să pui pe primul plan relația cu prietenii sau preocupările care țin de propriul copil. Evită critica de orice fel, îndeosebi în primele zece zile ale lunii, atunci când se pare că te confrunți cu nemulțumiri datorită informațiilor, mesajelor care vizează relația de mariaj. Este recomandat să eviți luarea unor decizii, îndeosebi dacă vrei să faci cumpărături pentru casă, fără să te consulți cu partenerul de viață. Pot apărea cheltuieli care depășesc bugetul familiei ceea ce va conduce inevitabil la certuri, discuții în contradictoriu, tot felul de acuzații, mai mult sau mai puțin adevărate. Îți pui semne de întrebare în ceea ce privește mariajul neștiind prea clar în ce direcție se îndreaptă. Din data de 18 va trebui să fii mult mai prudent la ce anume și cum spui, la eventuala reevaluare a propriilor dorințe, obiective, schimbările pe care vrei să le faci în propria atitudine pentru a aduce îmbunătățiri în relația de cuplu. Dacă vrei neapărat să dai startul unei relații de cuplu, în cazul în care ești celibatar, se pare că lucrurile sunt mai complicate. Este indicat să amâni lucrurile și să încerci să privești dincolo de declarațiile de dragoste, promisiunile care ți se fac acum în plan amoros. Pe de altă parte ai ocazia să observi dacă merită să revii la o fostă relație de iubire sau de cuplu.

Horoscop Balanta (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o lună trăită cu intensitate, în ceea ce privește relația de cuplu, este nevoie de multă atenție din partea ta pentru a nu strica echilibrul și astfel să ajungi la probleme destul de grave de comunicare în relația cu partenerul de viață. În preajma datei de 5 discuțiile sunt menite să aducă la suprafață necesitatea de a rezolva anumite probleme care țin de casă, relația cu părinții sau chiar în ceea ce privește o călătorie pe care trebuie să o faci în interes profesional. Nu este exclus să ajungi la o separare de perechea de viață din cauza unor decizii luate la nervi. Trebuie să-ți amintești că „unde-s doi puterea crește” și, printr-o colaborare permanentă, veți reuși să ajungeți la echilibru în relația de mariaj. În această lună nu se poate vorbi despre rutină, ba din contră, sunt mereu lucruri interesante de aflat, de spus și de propus pentru a aduce schimbări importante în relația de cuplu. Te gândești la posibilitatea de a da startul unei afaceri, alături de partenerul de viață sau puteți pleca împreună într-o călătorie pe alte meleaguri. În această perioadă primești susținere din partea partenerului pentru a reuși să-ți împlinești un țel profesional important. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, ai ocazia să te implici într-o relație de dragoste cu o persoană mai în vârstă, un eventual mentor, profesor, o persoană care te va ajuta să progresezi în plan intelectual. La începutul lunii te vei confrunta cu aspecte confuze neștiind ce să mai crezi, dacă celălat este sau nu serios în ceea ce spune, promite. Timpul îți va demonstra dacă merită să ai încredere în această persoană. Din data de 25 ai ocazia să dezvolți o relație de dragoste cu o persoană aflată departe, eventual în străinătate sau de altă naționalitate. Nu ai decât să te bucuri de iubire, atât cât ți se oferă, fără să mai îți pui tot felul de întrebări. Este momentul să te lași purtat de iubire, să te dăruiești, trup și suflet, persoanei iubite. Spre sfârșitul lunii socializezi mai mult, mergi la petreceri, întâlniri cu prietenii fiind posibil să cunoști o persoană de sex opus interesantă, cu care poți să legi o prietenie de lungă durată. În această lună te poți aștepta la o reevaluare a relației de iubire actuale încercând să găsești răspunsuri, soluții pentru a rezolva eventuale probleme sau pentru a te lămuri care sunt factorii care declanșează starea ta de nehotărâre, în ceea ce privește o eventuală concretizare a unei relații de cuplu.






Horoscop Scorpion(22 septembrie - 22 octombrie)

Este o perioadă în care relația de cuplu poate trece prin reevaluări profunde. Se discută despre bunurile deținute în comun, un eventual partaj, moștenire, îndeosebi la începutul lunii. Nu este cazul să te încăpățânezi și să consideri că ți se cuvine totul. Este nevoie de mai multă înțelegere, maleabilitate din partea ta pentru a reuși să ajungi la un numitor comun în relația de mariaj. Vrei să deții controlul total asupra celuilalt și poți deveni de-a dreptul obositor. Este timpul să privești relația de mariaj cu mai multă maturitate și înțelegere față de nevoile celuilalt. Până în data de 25 lucrurile tind să scape de sub control, dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj. Dacă nu, este posibil să revină în viața ta un partener din trecut și poți să ajungi chiar la o relație intimă cu un fost partener de viață. Încearcă totuși să fii mult mai realist, conștient de riscurile la care ești expus, atunci când te lași copleșit de dorințe și pasiune. Spre sfârșitul lunii nu prea știi ce să faci, dacă este bine sau nu să mai continui o relație de amor secretă pentru care ai făcut deja, poate, prea multe compromisuri. Din data de 18 reiei conversațiile cu o iubire din trecut sau despre aspecte care vizează o relație intimă. Nu vor lipsi momentele de gelozie, posesivitate, acuzații lipsite de sens. Nu este exclus să apelezi la tot felul de tertipuri pentru a atrage atenția unei persoane de sex opus. Îți place să deții controlul asupra celuilalt, ceea ce nu îți va aduce rezultate pozitive pe termen îndelungat. Este o lună în care te poți bucura de momente unice de senzualitate și sexualitate, experimentezi în plan intim, sexual, în ciuda grijilor și a problemelor care țin de viața de zi cu zi.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Este o perioadă cu evenimente, mai mult sau mai puțin plăcute, în relația de cuplu și în plan amoros. Nu este cazul să te consideri victimă, ci mai degrabă să observi, să analizezi situațiile cu care te confrunți și să depășești cu înțelepciune eventualele pierderi suferite. Cu cât vei privi cu oarecare detașare aspectele neplăcute ale vieții, cu atât mai ușor îți va fi să înaintezi, să găsești soluții în situațiile critice. Relația de mariaj poate trece acum prin câteva zdruncinături aducându-te în situația de a renunța definitiv la partenerul de viață. Este posibil ca partenerul de viață să se confrunte cu probleme de sănătate și să fie nevoie de intervenție promptă din partea ta. Într-un fel sau altul, te confrunți acum cu transformări în relația de mariaj, menite să te ajute să vezi din cu totul altă perspectivă relația în doi. Se cere prudență, îndeosebi în preajma datei de 5, atunci când pot apărea certuri, contradicții care te pot răni, răscoli în mod profund. Este posibil să te simți nedreptățit sau ai impresia că nu ești susținut în demersurile tale profesionale de către partenerul de viață. Este necesar să vezi de unde vin problemele în relația de cuplu și ce anume ai de schimbat în propria atitudine. Din data de 28 vei resimți o mai mare nevoie de iubire, de senzualitate beneficiind de multă energie, pasiune care trebuie eliberată, consumată. Este o lună în care sunt mari șanse de a te implica într-o relație de amor cu un coleg de muncă, îndeosebi în a doua parte a perioadei. Dacă vrei neapărat să eviți problemele, de orice fel, din relația de mariaj, nu ai decât să accepți că ești predispus la greșeli datorită lipsei de comunicare sau a unei atitudini prea directe, tranșante remarcându-te prin impulsivitate, decizii bruște, îndeosebi din data de 18.





Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Te poți aștepta la tot felul de nemulțumiri, mai mult sau mai puțin exprimate, în cadrul relației de mariaj, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când un factor declanșator al eventualelor conflicte din relație, se poate datora și intervenției părinților. Depui suficientă energie și efort în încercarea de a restabili echilibrul sau pentru a găsi soluții clare, concrete, vis-a-vis de o relație de cuplu care ți-a provocat multă suferință de-a lungul timpului. Ești conștient de importanța atracției fizice în relație, cu toate acestea există riscul de a deveni impulsiv, confuz, în privința relației în care ești implicat. Nu prea știi ce anume îți dorești de la celălalt sau nu reușești să-ți exteriorizezi sentimentele. Din data de 18 este bine să nu exagerezi cu reproșurile la adresa partenerului de viață pentru că nu faci decât să „pui paie pe foc” ceea ce predispune la ruperea relației de mariaj. Cât timp îți vei orienta energia, dorințele în sens constructiv punându-l pe celălalt pe primul plan al preocupărilor, nu pe tine însuți, atunci se vor liniști emoțiile, trăirile negative, starea de tensiune și agitația din cadrul relației. Dacă ești celibatar, în această lună lucrurile sunt neclare în ceea ce privește relația sentimentală sau dcă te-ai decis să dai startul unei noi relații. Până în data de 25 există posibilitatea să revină în viața ta o iubire din trecut care poate să îți răscolească profund existența. Sunt multe semne de întrebare, nu prea știi ce decizie să iei, dacă merită să reiei o relație care oricum ți-a provocat multă suferință. În preajma datei de 21 se poate vorbi despre o întâlnire de destin, evenimente cu profunde conotații karmice și care vizează o relație în care ești sau urmează să fii implicat și care va avea un impact puternic asupra propriei existențe pentru mult timp de acum încolo. În această lună, chiar dacă vor apărea tot felul de semne că lucrurile nu merg pe un făgaș bun în plan amoros, trebuie să ții cont de ceea ce îți spune sufletul, ce vrei tu cu adevărat. Dacă ești în căutarea adevăratei iubiri ai toate șansele să te întâlnești cu aceasta spre sfârșitul lunii. Până atunci vei tatona terenul, ești veșnicul pesimist, nemulțumit de tot ce se află în jurul tău. Nu vei găsi perfecțiunea, nici tu nu ești perfect! Caută să observi ce anume ai de schimbat în propria atitudine și cu siguranță vei găsi ceea ce ai nevoie.


Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

În această lună ai ocazia să redescoperi ce înseamnă să iubești și să fii iubit, poți să petreci momente de pasiune, romantism alături de persoana iubită astfel că se poate dovedi a fi o lună destul de fierbinte, la capitolul relații sentimentale. Până în data de 25 lucrurile se pot complica în relația de dragoste, este posibil să constați că ai fost mințit sau că persoana iubită nu este ceea ce părea a fi. Cert este că ai ocazia să intri în posesia unor informații contradictorii. Se cere să îți reevaluezi atitudinea în relația de amor existentă, să găsești sursa problemelor, ce anume ai de schimbat în modul tău de a te comporta în relația cu persoana iubită. Nu este exclus să reiei o relație de iubire cu un fost coleg de muncă fiind predispus la dezamăgire, la obstacole, limitări din partea celorlalți, îndeosebi în prima parte a lunii. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă, în intervalul 18 – 25, se observă o intensă preocupare față de tot ce înseamnă iubire existând posibilitatea reluării unei relații de iubire cu un fost coleg de muncă. Lucrurile nu vor fi deloc confortabile, ba din contră, există riscul să ajungi la discuții neplăcute, reproșuri în relația de cuplu actuală. Pe tot parcursul acestei luni ești mult mai deschis, dornic să faci declarații de dragoste atrăgând în mod firesc atenția sexului opus, prin modul în care îți expui gândurile, dorințele. Este recomandat să te și ții de cuvânt altfel există riscul de a suporta consecințele, pe la jumătatea lunii. Ești predispus la implicarea în mai multe relații simultan, aventuri care îți vor creea o stare de disconfort, la nivel emoțional și psihic. Este destul de greu să-ți potolești dorințele, pasiunea, îndeosebi în prima parte a acestei luni. Nu vei duce lipsă de romantism, întâlniri sentimentale nici în a doua parte a lunii. Relația de cuplu este oarecum tensionată, pe la jumătatea acestei luni, va trebui chiar să dai unele explicații partenerului de viață, în privința unor acțiuni, fie că este vorba despre cheltuieli, fie sunt descoperite anumite secrete care țin de o eventuală relație extraconjugală. În preajma datei de 21 lucrurile tind să scape de sub control și astfel poți să ajungi la despărțire. Spre sfârșitul acestei luni, mai exact din data de 25, încerci să revii oarecum la realitate, să nu te mai lași așa ușor furat de himere, iluzii în plan sentimental.




Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Ai mare nevoie de exprimare în tot ceea ce faci, mai ales atunci când vine vorba despre iubire, relația cu sexul opus. Nu suporți să ți se impună ceva, alegerile trebuie să le faci tu, îndeosebi în a doua parte a lunii. Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj se va pune mai mult accent pe casă, gospodărie, pe relația cu părinții, eventuale călătorii la locurile natale, investiții imobiliare. Îți vin tot felul de idei care vizează un proiect derulat în comun cu partenerul de viață, îndeosebi pe la jumătatea perioadei în discuție. Din data de 18 lucrurile devin oarecum confuze în relația de amor. Este posibil să revină din trecut aspecte neplăcute din relația de iubire fiind nevoit să dai tot felul de explicații, să te justifici îndeosebi în preajma datei de 21. După această dată se amplifică și mai mult nevoia de a darui și primi iubire, ba chiar ai imboldul de a reveni asupra unei relații de amor din trecut. Simți nevoia să îți exprimi dorințele, sentimentele fiind copleșit de amintiri dragi, de dorința de a retrăi acele momente pline de afecțiune și iubire. Există însă riscul de a te iluziona, acea persoană să nu mai fie atât de dispusă să răspundă avansurilor tale, ceva s-a schimbat, nu mai poate fi așa cum a fost în trecut astfel că te poți aștepta la dezamăgiri, la melancolie. După data de 21 se îmbunătățește vizibil relația cu persoana iubită sau ești mai detașat de eventualele probleme din relația de dragoste. Va trebui să dai dovadă de prudență și să o lași mai ușor cu posesivitatea, gelozia sau cu tendința de a nedreptăți persoana iubită. Tot acum se poate vorbi despre întâlniri karmice, ai sentimentul de deja vu. Tot ce începi acum în plan amoros ar putea să îți creeze probleme, dezamăgiri pe termen îndelungat. Fii prudent la alegerile pe care le faci, îndeosebi în intervalul 18 – 25.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții