Horoscopul Runelor săptămâna 14-20 octombrie 2024

Horoscopul Runelor 14-20 septembrie 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Horosc...

sâmbătă, 1 iunie 2024

Horoscop Special tarot luna Iunie 2024



Horoscop Special tarot luna Iunie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe  Horoscopul tarot  


Horoscop tarot lunar. Luna iunie 2024 se anunta una bogata pentru toate zodiile. Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte. Începem o nouă lună și, conform tarotului, prima săptămână a lunii mai va fi plină de lecții, iar multe dintre ele sunt despre răbdare și sârguință. Nu ne putem aștepta întotdeauna ca totul să meargă impecabil din viziunea noastră în ceea ce privește viața noastră, chiar dacă ne concentrăm și depunem eforturi pentru a face lucrurile să se întâmple conform planului nostru. De altfel, viața ne lovește uneori puțin, mai ales atunci când nu ne așteptăm. Săptămâna aceasta ne va oferi lecții prețioase și semnale de trezire pentru mulți dintre noi. Așadar este recomandat să începem luna cu ambiție, curaj și determinare, iar în cazul în care apar situații care tind să ne doboare, știm că avem puterea să ne ridicăm și să mergem înainte.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic,lunar care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.









Horoscopul tarot Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot BERBEC Regina de Bâte Regina de Bâte semnifică energia feminină, dominantă, a elementului Foc. Nu-i este frică să-și demonstreze puterea și nici nu dă înapoi în fața provocărilor. Prin urmare, este un lider puternic care se concentrează asupra dorințelor ei, intenționând să obțină ceea ce dorește.Astfel, Regina de Bâte arată că sunteți puternici, independenți și capabili să vă susțineți propria viziune creativă chiar și în fața adversităților. Știți ce vreți și cum să o obțineți și aveți capacitatea să îi mobilizați pe cei din jurul vostru pentru a vă atinge obiectivele. Regina deBâte este extrem de energică,i duce o viață activă și ocupată. Ea radiază de sănătate și vitalitate și are o vibrație interioară care o umple de energie și inspirație. Această regină este un lider natural, născut și inteligent, care îi inspiră pe ceilalți în mod activ. Regina de Bâte vă cere să fiți îndrăzneți și curajoși în angajamentele și acțiunile voastre. Energiile voastre creative sunt mari și aveți un simț bun al direcției voastre de viață.

Horoscopul tarot Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarod TAUR Magul Ca Maestru al manifestărilor, Magul vă oferă mijloacele, resursele și energia necesară pentru a vă transforma visele în realitate. Apariția Magului arată că aveți tot ceea ce vă trebuie, din punct de vedere spiritual (foc), fizic (pământ), mental (aer) și emoțional (apă) pentru a vă manifesta practic dorințele. Cheia este să combinați toate aceste energii, iar impactul lor cumulat va fi mai puternic decât fiecare luate separat. Bazele au fost puse, iar acum este momentul să vă promovați ideea proaspăt concepută. Va fi nevoie de atenție și de concentrare puternică pe un singur obiectiv, să lăsați de o parte alte elemente care vă pot distrage atenția.






Horoscopul tarot Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot GEMENI Asul de Monede Asul de Monede, la fel ca și așii celorlalte suite, este reprezentativ pentru noile începuturi, energie proaspătă și inspirație. În acest caz, Asul de Monede reprezintă elementul Pământ și simbolizează lumea materială și tot ceea ce este asociat cu materia și corpul. Monedele reprezintă banii și problemele financiare. Astfel, Asul de Monede simbolizează o energie nouă și un interes revitalizat pentru problemele materiale și financiare pe care le aveți. Poate reprezenta investițiile sau intenția de a începe o afacere nouă. Este posibil să primiți o moștenire sau bani dintr-o sursă neașteptată. Asul de Monede este simbolul bogăției, dar nu numai în sens financiar,dar și holositic. Asul indică abundență în toate domeniile vieții și sentimentul general că sunteți binecuvântați și meritați tot ceea ce primiți.

Horoscopul tarot Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot RAC Judecata Judecata este o carte care vă cheamă la reflecție și autoevaluare. Prin meditație și reflecție ați putea ajunge la o înțelegere profundă a temelor vieții voastre și a schimbărilor de care aveți nevoie. Cartea vorbește despre izbăvire. După autoevaluare, vă veți simți curățați de păcatele trecutului, de vină și tristețe. Ese un minunat proces de purificare, în urma căruia vă veți simți renăscuți și pregătiți să faceți față unor pentru noi provocări. Judecata indică deseori decizii care vă vor schimba viața, dar spre deosebire de cele cerute de cartea Dreptatea, aceste decizii necesită o combinație delicată între intuiție și intelect. Ați putea fi la o răscruce, fiind conștienți că orice decizie ați lua va aduce o schimbare semnificativă în viața voastră.

Horoscopul tarot Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot LEU Șase de Cupe Șase de Cupe este o carte a copilăriei, a nostalgiei, a generozității. Doriți să reveniți la amintiri fericite, fie ele din copilărie, adolescență sau din viața adultă. Ați putea simți să pentru a fi fericiți aveți nevoie să vă întoarceți în trecut, să reflectați asupra amintirilor fericite, în loc să vă confruntați cu prezentul. După pierderile reflectate de Cinci de Cupe, cartea Șase de Cupe sugerează că aveți nevoie de timp pentru vindecare, să vă uitați spre trecut. În această perioadă de reflecție nu este nevoie să vă concentrați pe lucrurile negative. În schimb, aduceți toată energia pozitivă din trecut în Cartea poate reprezenta revenirea într-un mediu familiar. Ați putea reveni în orașul natal, la casa părintească, sau ați putea merge la o reuniune cu colegii de școală sau să vă reîntâlniți cu o cunoștință sau un iubit din tinerețe.




Horoscopul tarot Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot FECIOARA Șase de Bâte Șase de Bâte este cartea succesului, iar apariția ei arată că vă vor fi recunoscute meritele. Ați reușit să depășiți cu bine provocările impuse de cartea Cinci de Bâte și nu doar ați câștigat, ci sunteți și apreciați pentru eforturile voastre. Cartea arată că sunteți premiați, aclamați pentru rezultatele și munca depusă. Acest fapt vă dă multă încredere și putere să vă continuați eforturile. Șase de Bâte înseamnă că v-ați folosit de cunoștințele și talentul avute pentru succesul planurilor voastre. Ați depășit confuzia cărții Cinci de Bâte prin concentrarea pe obiectivele pe care le-ați avut de îndeplinit.

Horoscopul tarot Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot BALANTA Dreptatea Cartea Dreptatea este guvernată de semnul Balanței și reprezintă corectitudinea, adevărul și legea. Ca deznodământ, Dreptatea arată că va fi luată cea mai corectă decizie. Sunteți chemați să dați socoteală pentru faptele voastre și să fiți judecat în funcție de ele. Țineți cont că balanța Dreptății este echilibrată, ceea ce înseamnă că evenimentele au evoluat așa cum ar fi trebuit și că ceea ce se întâmplă este rezultatul deciziilor pe care le-ați luat. Primiți ceea ce meritați. Dreptatea înseamnă că sunteți conștienți că deciziile și acțiunile voastre au consecințe, iar circumstanțele prezente și viitoare sunt cel mai probabil rezultatul deciziilor și acțiunilor respective.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Șapte de Spade Cartea Șapte de Spade este cartea înșelăciunii și a trădării, indică dificultatea de a scăpa de ceva care trece neobservat. Uneori, când facem ceva pe ascuns, sperând că nu se va afla, secretul iese la suprafață și ne pune într-o situație neplăcută. Este posibil că fiți tentați să vă eschivați de o anumită situație care nu vă mai convine, în loc să o rezolvați direct. Nu sunteți pregătiți de o confruntare, așa că preferați să o evitați. Veți fi tentați să încercați să scăpați de un angajament, o responsabilitate, de muncă sau de dragoste. Pe de altă parte, cartea vă avertizează să fiți atenți să nu cădeți victima persoanelor false, care ar vrea să vă înșele sau să ă trădeze. Trebuie să aveți grijă în cine avți încredere.

Horoscopul tarot Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot SAGETATOR Nouă de Cupe Nouă reprezintă integritatea personală, etapa finală a dezvoltării. Astfel, Noua de Cupe arată tendința spre visare, de a vă bucura de plăcerile vieții. Este probabil să petreceți mai mult timp punând la cale planuri pentru un stil de viață ideal, în loc să le puneți în aplicare. Cartea este mesagera fericirii în toate aspectele vieții, dragoste, relații, prietenie, sănătate, serviciu și finanțe. După alegerile dificile semnalate de Șapte de Cupe și Opt de Cupe, suita cupelor începe să se echilibreze. Una dintre cele mai pozitive cărți ale Tarotului, Nouă de Cupe arată satisfacția emoțională, fizică și senzuală. Ca parte a suitei Cupelor, Nouă se referă deseori la mulțumirea emoțională, cum ar fi întărirea unei legături romantice, a unei prietenii sau consumarea unei relații sexuale. Arată bucurie și fericire, înțelegerea reciprocă a emoțiilor mai mult ca niciodată.






Horoscopul tarot Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot CAPRICORN Zece de Monede Zece de Monede este un semn extraordinar că în pofida tuturor dificultăților și obstacolelor vă veți simți împliniți. Acest sentiment al împlinirii va veni ca rezultat al succesului în carieră, al rezervelor financiare, al unui mediu familial stabil sau al unei relații de lungă durată. Este una dintre cărțile care arată că veți avea succes și veți fi mândri de tot ceea ce ați realizat. Veți dori totodată să împărțiți succesul cu cei din jurul vostru, pentru a vă asigura că aveți grijă de ei. Ați putea fi înclinați să direcționați multă energie pentru a vă asigura că familia voastră are tot ce îi trebuie, de la bani și siguranță și până la un trai bun. Zece de Monede arată că familia și familia extinsă sunt extrem de importante pentru voi, arată rolul pe care îl are tradiția în viața voastră.

Horoscopul tarot Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot VARSATOR Asul de Cupe Asul de Cupe este simbolul împlinirii emoționale și spirituale. Aveți șansa împlinirii, dar depinde de voi dacă veți profita de această oportunitate, în funcție de câtă nevoie aveți în acest moment de împlinire emoțională și spirituală. Cartea reprezintă începutul unei relații de dragoste, al fericirii și al compasiunii. Poate indica începutul unei relații romantice, sunteți fericiți că ați întâlnit o persoană cu care aveți o comunicare specială. Asul de Cupe înseamnă dragostea sub toate formele ei, nu doar romantică. Poate aveți pe cineva pe care să îl iertați, sau care vă poate ierta? Puteți lăsa deoparte supărarea și să vă găsiți liniștea? Cartea arată și o creștere a creativității, în special dacă aveți oportunitatea să dați frâu emoțiilor.

Horoscopul tarot Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot PESTI Trei de Bâte Este momentul să vă gândiți la mai multe oportunități de extindere și de creștere a potențialului vostru. Progresele sunt constante, au loc conform așteptărilor, datorită planificării solide și a motivației de care dați dovadă. Trei de Bâte indică oportunitățile avute pentru extinderea orizonturilor, prin studiu, călătorii sau afaceri. Trebuie să deveniți conștienți de posibilitățile pe care le aveți în afara mediului vostru actual, să vă extindeți și să profitați de ele. Această carte vorbește despre acceptarea schimbărilor și adoptarea unei viziuni pe termen lung. Este o carte a viziunii, a anticipației, a căutării unor posibilități mai largi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții