Horoscopul zilei de mâine 6 iulie 2024

Horoscop Special zilei de 6 iulie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Geme...

Horoscop dragoste săptămâna 1-7 iulie 2024

Written By NIKE B. on duminică, 30 iunie 2024 | 11:18



Horoscop dragoste saptamana 1-7 iulie 2024.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 



Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul de dragoste săptămâna in curs. Vezi la ce să te aștepți din partea astrelor!

Horoscop dragoste saptamana 1-7 iulie 2024. Saptamana este influentata major de doua mutari tactice pe cer. Marte, planeta actiunii, intra in senzualul Taur. Acest lucru se traduce prin dorinta de a petrece mai mult timp alaturi de cei dragi. Senzualitatea creste, dar nu iti mai doresti sa o o traiesti rapid. Ci sa o savurezi. De asemenea, planeta comunicarii, Mercur, iese din sociabilul Gemeni, pentru a se muta in emotinalul Rac. Creste dorinta de analiza trecutul, de a evalua experientele anterioare. Ai mai fost vreodata intr-o situatie asemanatoare? Ce s-a intamplat atunci? Cum te-ai comportant? Ce ai avut de invatat?








Horoscop dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Treci prin transformari interioare care au un impact major asupra relatiilor de orice natura. Renunti la atitudinile negative, la indoieli, la temeni si pornesti pe un nou drum. Esti mai indraznet decat de obicei, si chiar daca mai apar momente de neincredere, ele nu te coplesesc.

Horoscop dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Simti nevoia de mai multa dragoste, mai multa afectiune. Ti se pare ca lucrezi mai usor in compania celor dragi, te concentrezi mai bine si esti mai productiv. Daca esti singur, sansele sa intalnesti pe cineva special sunt destul de mari.




Horoscop dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Incearca sa te bazezi mai mult pe fortele proprii si sa ai mai multa incredere in tine. Altfel va fi destul de greu sa cuceresti persoanele de sex opus. Te poti simti frustrate din cauza ca, in ciuda eforturilor depuse, esti tot singur, insa nu trebuie sa te simti descurajat. Va rasari soarele si pe strada ta.

Horoscop dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Relatia de cuplu este pe drumul cel bun. Comunicarea cu partenerul este la cote inalte. Asigura-te ca petreci timp de calitate cu persoana iubita. Poate iti iei o zi libera sau poate programezi ceva pentru weekend. Incearca sa te eliberezi de responsabilitati pentru a te bucura de putin mai mult timp pentru viata personala. Daca esti singur, iesi mai mult cu prietenii. Buna dispozitie iti schimba vibratia si poti atrage cu usurinta mai multe persoane interesante in jurul tau.

Horoscop dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

O perioada benefica intalnirilor amoroase. Libidoul este in crestere si te bucuri de momente de intimitate alaturi de partener. Daca relatia nu este armonioasa, pot aparea discutii serioase in legatura cu viitorul comun. Daca esti singur, asteapta-te la surprize placute. Se pare ca o persoana din anturajul apropiat iti face avansuri.




Horoscop dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

O saptamana dinamica si pasionala. Simti nevoia sa-ti exprimi sexualitatea si gasesti modalitati inedite de a face acest lucru. Ai dispozitie optimista si iti este foarte usor sa comunici. Devii mai conciliant, esti gata sa pui pe primul loc neovoile partenerului. Daca esti singur, saptamana este perfecta pentru a obtine intalniri sau pentru a-ti declara sentimentele fata de cineva cunoscut de curand.

Horoscop dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Esti intr-o dispozitie pozitiva, iar relatia de cuplu nu are decat de castigat de pe urma acestei stari de spirit. Nu iti tine partenerul in intuneric, spune ce ai pe suflet. Nu il protejezi asa, dimpotriva, risti sa nu fii inteles. Daca esti singur, asteapta-te la neasteptat. Ai grija, alegerile tale hotarasc modul in care vor evolua lucrurile.

Horoscop dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Viata amoroasa a cuplului intra intr-o perioada de renastere. Esti gata sa elimi toate piedicile care au stat pana acum in buna desfasurare a relatiei tale. Esti gata sa mergi inainte alaturi de partener. Daca esti singur, simti nevoia sa risti pentru a obtine ce-ti doresti. Trebuie doar sa iesi din zona de confort si sa te bucuri de viata.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

O saptamana in care ai de pus multe lucruri la punct. Daca in ultima vreme te-ai distantat de partener, acum este momentul propice sa refaceti puntile de legatura. Nu trebuie sa fii pesimist. Totul se poate imbunatati, daca asta iti doresti cu adevarat. Daca esti singur, mijlocul saptamanii poate fi intens. O conversatie cu cineva din anturajul tau poate deschide calea catre o noua idila.






Horoscop dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Relatia de cuplu este pasionala si impusiva. Ies scantei in dormitor. Faceti lucruri pe care nu le-ati mai facut de mult. Sexualitatea cuplului devine intensa. Daca esti singur, lucrurile se vor schimba cat de curand. Pregateste-te pentru o aventura careia nu-i poti rezista. Sarmul tau irezistibil face victime. Nu refuza nicio invitatie de a iesi in oras, indiferent de la cine vine.

Horoscop dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu te mai concentra pe trecut. Invata ce ai de invatat, fii recunoscator si mergi mai departe. Revenirea de fiecare data la aceeasi situatie din trecut poate afecta definitiv relatia de cuplu. Weekend-ul poate aduce o calatorie romantica in doi. Daca esti singur, incearca sa fii mai calm, mai cald. Vei parea astfel mai disponibil. Cine ar vrea sa se cupleze cu un iceberg.

Horoscop dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Urmeaza zile bune. Partenerul de cuplu este deschis si comunicativ si ai sanse mari sa imbunatatesti atmosfera dintre voi doi. Fii mai conciliant, nu te impotrivi si puteti gasi impreuna cele mai optime solutii pentru a fi fericiti amandoi. Daca esti singur, fii rabdator. Lucrurile se vor schimba cat de curand.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții