Horoscopul Runelor Luna Iulie 2024

Horoscopul Runelor pentru Luna lulie – Rune bune, gânduri bune! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni a...

Horoscop tarot săptămâna 1-7 iulie 2024

Written By NIKE B. on duminică, 30 iunie 2024 | 11:19



Citește Horoscopul tarot săptămâna 1-7 iulie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul tarot săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe  Horoscopul tarot  


Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 1-7 iulie 2024. Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 1-7 iulie 2024 – Citirea săptămânală a tarotului cu o singură carte a semnului zodiacal ne arată că în această săptămână lucrurile vor decurge lin, însă avem parte de câteva avertismente, câteva apeluri de trezire și o mulțime de speranță pentru perspectivele viitorului. Cărțile se simt destul de ușoare săptămâna aceasta, ceea ce este frumos, deoarece niciunul dintre noi nu este pregătit pentru traume și răsturnări de situații. Așadar, să fim recunoscători, dar să începem această săptămână vigilenți, cu ochii larg deschiși și mintea alertă. Mai multe dintre cărți implică faptul că trebuie să ne concentrăm și să ne implicăm cu adevărat în tot ce facem. Fiecare semn zodiacal va experimenta anumite trăiri în această săptămână. Pentru unii nativi, această perioadă va fi despre relații și dragoste, în timp ce pentru alții, accentul va fi pus pe tot ce înseamnă muncă și latura profesională. Fiți deschiși, fiți vigilenți și totul va decurge în mod lin și frumos!


Începe ziua cu horoscopul tarot , care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot săptămânal Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot BERBEC Justitia

Aceasta carte simbolizeaza karma si legile cauza-efect. Toate evenimentele si toti oamenii sunt interconectati. E important sa-ti amintesti, totusi, ca nu toate au legatura directa cu karma ta sau nu sunt rezultatul direct al actiunilor tale. Cateodata esti implicat intr-o anumita situatie din cauza actiunilor altor oameni. Deci, nu te invinovati foarte tare. Aceasta carte evoca spiritul dreptatii, al echilibrului si al armoniei. Actioneaza intr-o maniera echilibrata si rezonabila. Acest lucru include inclusiv modul in care te porti cu tine insuti. Daca esti direct implicat intr-o proces, aceasta carte iti transmite mesajul ca rezultatul iti va fi favorabil, intr-o mare masura.

Horoscopul tarot săptămânal Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot TAUR 2 de bate

Aceasta carte simbolizeaza optiunea, alegerile. Ai de luat o decizie, trebuie sa faci o alegere intre doua sau mai multe optiuni. Aminteste-ti ca trebuie sa analizezi totul cu minutiozitate, caci afara poate fi vopsit gardul… Cartea mai poate insemna o calatorie in strainatate, o plecare brusca, iar decizia va fi intre a pleca sau a ramane. Daca ai o nemultumire in viata ta, un regret, o neliniste, cartea poate reprezenta asteptarea, anticiparea, ratacirea busolei. Totodata, cartea mai este simbolul parteneriatului, asa ca poti cere sfatul cuiva de incredere in luarea unei decizii.




Horoscopul tarot săptămânal Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot GEMENI Cavalerul de bate

Aceasta carte este excelenta, mai ales daca ai de facut o calatorie. Te simti energizat, gata de drum, cu incredere de sine si pofta de a-ti indeplini obiectivele. Mesajul acestei carti este pozitiv si in ceea ce priveste cariera si te anunta ca urmeaza un succes de care trebuie sa fii foarte mandru. Savureaza implinirea acestui obiectiv.

Horoscopul tarot săptămânal Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot RAC 8 de cupe

Aceasta carte apare de obicei intr-o situatie in care ai pierdut ceva. Exista intuneric in aceasta carte, insa iti arata ca va veni si lumina. Nu trebuie sa-ti fie teama sa pasesti inainte. Este vremea sa cauti alt drum. Este clar ca ai facut tot ce ai putut mai bine, este clar sa ai dat tot ce e mai bun din tine, insa cateodata este mai bine sa renunti, sa lasi totul in urma si sa accepti prezentul asa cum este el. Elibereaza-te de tot ce este nesanatos si te tine pe loc.

Horoscopul tarot săptămânal Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot LEU Asul de pentagrame

Aceasta carte simbolizeaza oportunitatea in cariera, manifestarea abundentei. Ea ilustreaza o mana ce iese dintr-un nor, iar mana este ocupata de o mare moneda din aur. Este semnul ca moneda este disponibila celui care vrea sa o ia. Se anunta, astfel, o noua oportunitate scociata cu bunastarea, afaceriel, abundenta. Accepta ceea ce ti se ofera! Privelistea din carte este incantatoare si abunda de prosperitate. Iarba verde, crini albi, o arcada plina de flori. Pe sub arcada se intrezaresc varfuri de munte, simbolul ambitiilor financiare. Iti poti atinge ambitiile in cariera, dar pentru asta este nevoie de munca si determinare (urcatul pe munte nu este cea mai usoara sarcina). Asul de pentagrame te incurajeaza sa profiti de fiecare oportunitate care iti apare in cale.


Horoscopul tarot săptămânal Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot FECIOARA Regina de pentagrame

Aceasta carte poarta cel mai adesea un mesaj despre o persoana din viata ta. Ea intruchipeaza o femeie, cel mai probabil cu parul si ochii inchisi la culoare. Totusi, nu intotdeauna este vorba despre acest lucru, cartea putand fi simbolul influentelor energetice din viata ta. Energia Reginei de pentagrame este feminine si simbolizeaza inima, casa, maternitatea. Cartea indica faptul ca vei putea petrece mai mult timp acasa. De asemenea, energia si banii se indreapta tot spre nevoile casei, pentru a face spatiul respectiv cat mai confortabil. Atentie la datorii, vezi ce poti achita din ele. Oamenii pot veni la tine sa-ti ceara sfatul/ajutorul. Fii intelept ca ii poti indruma. Cartea mai poate transmite mesajul ca urmeaza succese, reusite.

Horoscopul tarot săptămânal Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot BALANTA 9 de spade

Aceasta carte sugereaza frica si anxietatea. Priveste cu atentie la grijile tale. Incearca sa nu dai vin ape oameni sau pe situatii pentru ceea ce simti. Concentreaza-te pe respiratie, te va ajuta sa te calmezi. Ai nevoie sa te protejezi impotriva acestei anxietati. Verifica ce anume din ceea ce se petrece poti controla, iar daca este ceva ce nu depinde de tine, renunta. Bucura-te de lucrurile mici, fii recunoscator pentru ce ai. Aceasta este frumusetea vietii.

Horoscopul tarot săptămânal Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot SCORPION Echilibrul

Aceasta carte iti trimite mesajul colaborarii. Uneste-ti fortele pentru a lucra impreuna la realizarea unui scop. Echilibrul spiritual te va ajuta sa renunti la rigiditate. Raspunde sincer la intrebarea “Care sunt prioritatile tale?”. Nu iti bloca singur drumul spre succes. Daca faci prea multe sau prea putine, iti poti deturna singur drumul spre scopul divin.

Horoscopul tarot săptămânal Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot SAGETATOR Marea Preoteasa

Aceasta este o carte interesantă în măsura în care reprezintă schimbarea și eliberarea vechiului pentru a face loc noului. Cu toate acestea, inversat, implică faptul că trebuie să mai încercați acest pas încă o dată, adică mai sunt multe de rezolvat aici și trebuie să faceți față. Să vă îndepărtați de problemele deznădăjduite este bine, dar partea faptică de a vă îndepărta, vă va solicita atenția și aici nu vă puteți preface. În această săptămână vă veți confrunta cu propria voastră neglijență. Astfel, trebuie să aveții grijă de voi mai bine și trebuie să renunțați cu seriozitate la tot ce e vechi, dacă vreți să mergeți mai departe către succes.






Horoscopul tarot săptămânal Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot CAPRICORN Turnul

Aceasta carte simbolizeaza aparitia unui cadou, chiar daca la prima vedere situatia nu este deloc roz. Poate ca palatal tau este construit pe o fundatie subreda, grizile au inceput sa fie macinate, iar piatra este veche si incepe sa se desprinda. DAR, poate ca mutarea intr-un conac mai nou si mai special nu este o idee chiar atat de rea, nu? Turnul poate esti chiar tu si ai nevoie de o reconstructie, de o renastere. Rutinele pe care ti le-ai creat, confortul si stabilitatea pe care le credeai perfecte pentru tine incep sa nu te mai reprezinte. E timpul sa creezi ceva mai potrivit pentru nevoile tale actuale

Horoscopul tarot săptămânal Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot VARSATOR 6 de bate

Aceasta carte are semnificatii pozitive. Ea iti arata ca, indiferent de provocarile pe care le ai in viata, vei reusi sa le depasesti. Cartea iti arata o miscare metaforica, o imbunatatire a situatiei. Lucrurile se schimba intr-o maniera pozitiva. 6 de bate este despre celebrare si fericire. Este despre rezultatele unei munci asidue. Da-ti voie sa iei o pauza, sa te rasfeti. O meriti cu siguranta.

Horoscopul tarot săptămânal Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot PESTI 2 de cupe

Aceasta carte se refera la iubirea impartasita, la parteneriat si atractie reciproca. Cartea intruchipeaza un barbat si o femeie, schimband cupele, simbolul dragostei reciproce. Deasupra lor pluteste Caduceul lui Hermes, un sceptru inapritpat cu doi serpi infasurati in jurul sau – simbolul antic al comertului, schimbului, trocului. In varful caduceului se alfa un cap de leu, simbolizand pasiunea, focul, energia, chiar energia sexuala, salbatica, inflacarata dintre cei doi tineri.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții