Horoscopul Runelor Luna Iulie 2024

Horoscopul Runelor pentru Luna lulie – Rune bune, gânduri bune! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni a...

Horoscopul săptămâna 1-7 iulie 2024

Written By NIKE B. on duminică, 30 iunie 2024 | 11:19



Horoscopul săptămâna 1-7 iulie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. În data de 3 iulie se formează Lună Plină în Capricorn, aspect ce va influența toate zodiile, în diferite sectoare de viață. Luna Plină este asociată cu un final de etapă. Capricorn cere seriozitate și maturitate. Nativii vor avea șansa să vadă realitatea fără perdea, să renunțe la situațiile și relațiile nefavorabile, să încerce să facă altfel lucrurile.







Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop Berbec

Contextul astrologic activează casa ta a distracției și a romantismului. S-ar putea să fii în căutare de obiecte frumoase, dar este posibil să te întorci acasă cu fluturi în stomac. În timp ce ești la cumpărături poți întâlni pe cineva foarte interesant. Atracția poate fi atât de puternică, încât să decideți că vreți să vă cunoașteți mai bine. Mintea ta ar putea fi plină de gânduri îndrăznețe. Cu Luna Plină în Capricorn, poți finaliza un proiect sau poți avea o întâlnire importantă. Poate fi vorba de o promovare sau un interviu de angajare care are un mare potențial. Dedicarea și eforturile tale în plan profesional pot fi răsplătite pe măsură. Ți-ai îndeplinit responsabilitățile în mod excelent, iar acum te poți bucura de rezultate.
Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)

S-ar putea să vrei să schimbi totul în casă în această perioadă. Poți să muți mobilierul pentru un flux mai bun al energiei. De asemenea, poți cumpăra obiecte noi, care să îți dea o stare de bine, cum ar fi o pictură. Cu Luna Plină în Capricorn, poți descoperi o modalitate nouă de a face lucrurile. Este un moment bun să explorezi cu bucurie subiectele care te interesează în cărți, interviuri, podcasturi sau tutoriale video. Ai o mare capacitate de a acumula informații. Toate acestea au un scop. Universul te ghidează în direcția corectă prin curiozitatea ta.




Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

În această săptămână, faptul de a face ceva nou îți oferă o perspectivă mai amplă. Nimic nu te poate opri dacă îți dorești ceva. Cauți emoție și este posibil să ai parte de experiențe noi, cum ar fi să mergi pe o bicicletă electrică. Ești pregătit de aventură și nu ar fi de mirare să vrei să sari cu parașuta sau să încerci tiroliana. Luna Plină în Capricorn se va petrece în sectorul banilor. S-ar putea să arunci o privire mai atentă asupra finanțelor tale și să îți stabilești obiective pe termen lung. Este posibil să te gândești cum poți să-ți iei faci mai mult timp liber pentru distracție și să explorezi lumea. Ai putea calcula cât trebuie să câștigi pentru a obține maximul de libertate. De asemenea, este posibil să te uiți la o dată de pensionare viitoare și să vezi dacă poți accelera procesul.

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

Ai toate șansele să descoperi o adevărată comoară în această săptămână. S-ar putea să fii mult mai atent cu bugetul tău și în loc să cumperi obiecte de lux, să cauți ceva nou într-un alt mod. Ai putea face o sesiune de cumpărături în magazinele second-hand. Ești într-o vânătoare de comori și nici măcar nu ai nevoie de o hartă. Ai putea susține și o organizație de caritate în acest proces. Săptămâna debutează cu o Lună Plină în zodia Capricorn. Este posibil să fii înconjurat de un grup mare de oameni. S-ar putea să fie o petrecere, o sărbătoare sau eveniment aniversar. Există oportunități de a întâlni oameni noi și fețe familiare. Este un moment bun pentru a socializa și a-ți face prezența cunoscută.

Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Venus în propriul tău semn zodiacal va forma un aspect favorabil cu Uranus în Taur în casa ta a reputației și a statutului social. Ai putea fi privit cu admirație de către oameni. Este posibil să fii sufletul petrecerii sau persoana despre care toată lumea vorbește. Poți avea un statut de celebritate acum, chiar dacă este doar în cercul tău de cunoscuți. Când intri într-o încăpere, ceilalți oameni strălucesc pentru că tu ești acolo. Aceasta este una dintre acele săptămâni în care popularitatea ta crește vertiginos. Luna Plină în Capricorn te ajută să fii complet pregătit pentru un termen limită. Raportul este terminat cât de bine poate fi. Ți-ai exersat prezentarea. Știi că indiferent ce se întâmplă, vei fi bine. Este un moment bun pentru a le arăta oamenilor ce poți face.



Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Este o perioadă excelentă pentru a-ți vizualiza un viitor mai bun. Gândește în perspectivă și vezi toate lucrurile pe care îți dorești să le realizezi. Poți aduna imagini cu destinațiile de vis pe o tablă sau poți face o listă cu toate obiectivele tale mărețe. Mesajele pe care le transmiți în Univers vor fi auzite. Dacă ai o întâlnire romantică, șansele ca lucrurile să devină serioase sunt mari. De asemenea, poate fi un moment bun să discuți cu persoana iubită despre modurile prin care puteți duce relația la nivelul următor. Este posibil să îți schimbi statutul. Acesta este un pas mare care merită să fie sărbătorit.

Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna asta ai putea avea multe de învățat de la oamenii din jurul tău. Ai tendința de a aduna persoane lângă tine din diferite medii de viață. Acestea te pot inspira. Te pot provoca. Un prieten ar putea face pași într-o direcție nouă. Te temi că merge într-o direcție greșită sau simți că ar trebui să îi urmezi exemplul? Cu Luna Plină în Capricorn, casa ta este în centrul atenției. Este posibil să faci unele schimbări în locuința ta. Ai putea face renovări sau chiar poți lua în considerare o mutare. De asemenea, este posibil ca oamenii să vină și să plece, să te viziteze pentru câteva zile. Acest lucru te face să alergi și să pregătești lucrurile astfel încât să fie fericiți și să se simtă confortabil.

Horoscop dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Chiar dacă în general îți place să fii discret, în această perioadă ai toate șansele să te remarci în mulțime. Carisma ta este puternică și poți fi observat de mai multe persoane. S-ar putea să primești complimente pentru felul în care te îmbraci, pentru coafura ta sau modul în care te descurci în diverse situații. Este un moment potrivit pentru a cunoaște oameni noi. Este posibil acum să întâlnești un nou prieten sau chiar un posibil partener de cuplu. Totodată, s-ar putea să te ocupi de o cantitate neobișnuită de hârtii. Acestea pot fi informații pentru un curs, cumpărarea unei mașini sau refinanțarea unui credit. Este posibil să cauți mici bucăți de hârtie, chitanțe sau numere specifice. Poate fi necesar să dedici un timp suplimentar pentru a le aduna pe toate. Există tentația să amâni, dar te vei simți mai bine odată ce totul este rezolvat.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Luna Plină în Capricorn îți poate scoate în cale o oportunitate financiară. Te poți concentra să dezvolți un plan de acțiune pentru a câștiga bani. Acest lucru ar putea necesita puțină energie, dar tu ești pregătit pentru provocare, iar dacă organizezi totul în mod corespunzător, ar putea deveni o sursă de venit pe termen lung. Dacă ai dubii cu privire la această șansă, cere sfaturi de la familie, prieteni și experți. Contextul astrologic îți va activa și casa călătoriilor și a aventurii. Dacă nu ești deja plecat, poți lua decizia să pleci în vacanță. Ai putea vizita niște rude, un parc național sau o atracție istorică. Este bine să fii în afara casei, deoarece astfel devii vizibil în fața întregului Univers. Dacă nu ai cum să îți iei liber de la muncă, ia în considerare să te plimbi într-un parc pentru a comunica cu natura.






Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Contextul astrologic îți va activa casa resurselor. S-ar putea să primești unele fonduri sau asistență surpriză. Acestea ar putea veni de la un membru al familiei care a ascultat planurile tale și crede în ceea ce faci. De asemenea, s-ar putea să primești aprobare pentru un împrumut sau o linie de credit. Luna Plină se va forma în propriul tău semn zodiacal. Vei fi extrem de vizibil și vei rămâne așa timp de aproximativ două săptămâni. Aceasta înseamnă că, dacă ești în căutarea unui loc de muncă, ai mai multe șanse să fii chemat la un interviu. Dacă își dorești o relație de cuplu, cineva interesant ar putea fi interesat să te cunoască. Acesta este un moment bun pentru a-ți găsi prieteni, partener de viață, profesori și mentori. Încearcă să te pui în situații în care poți întâlni oameni noi și lucruri se vor întâmpla.

Horoscop dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ai toate șansele ca în această perioadă să te îndrăgostești iremediabil. S-ar putea să simți că ai fost lovit de fulger. Atunci când te atingi de acea persoană, este posibil să se simtă ca un șoc electric. Sunetul vocii ei poate fi o dulce melodie în urechea ta. Poți profita de acest context astrologic și pentru a-ți face prieteni noi. Cu Luna Plină în Capricorn poți simți toate tipurile de energii. Ai grijă, pentru că le poți duce și acasă, unde se pot acumula. Va fi necesară o curățenie energetică. Poți arde salvie pentru asta sau poți pregăti o soluție de curățare cu uleiuri esențiale pe care să o pulverizezi prin toată casă și în jurul ei.

Horoscop dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

În această săptămână, poți avea o revelație. Poți să arunci lista ta de sarcini, deoarece aceasta este o perioadă în care te poți lăsa purtat de val. Nu există niciun motiv să te forțezi într-o situație doar pentru a mulțumi pe cineva. Te poți implica într-un nou domeniu de studiu sau un proiect creativ. Cu Luna Plină în Capricorn te vei bucura de compania prietenilor apropiați. Aceștia te susțin și vor să-ți arate aprecierea lor pentru bucuria pe care le-ai adus-o. De asemenea, este posibil ca ei să vină la tine pentru sfaturi și ajutor. Ai putea aduna gașca pentru o petrecere specială sau o excursie. Aceasta este, de asemenea, o perioadă bună pentru a întâlni prieteni noi sau pentru a cunoaște prietenii prietenilor tăi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții