Horoscopul zilei de mâine 2 iulie 2024

Horoscop Special zilei de 2 iulie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Geme...

Horoscop dragoste săptămâna 24-30 iunie 2024

Written By NIKE B. on marți, 25 iunie 2024 | 09:03



Horoscop dragoste saptamana 24-30 iunie 2024.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 



Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul de dragoste săptămâna in curs. Vezi la ce să te aștepți din partea astrelor!

Horoscop dragoste saptamana 24-30 iunie 2024. Aria sentimentală trece prin circumstanțe complexe în această săptămână. Pot exista temeri care mai apoi sunt înfrânte, dubii care sunt clarificate și relații care trec printr-o reevaluare. Important este să fim sinceri față de ceea ce simțim deoarece numai așa putem lua decizii benefice pentru bunăstarea personală. Iată previziunile acestei perioade pentru toate semnele zodiacale! Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!








Horoscop dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Chiar dacă timpul tău e limitat, ar fi indicat să acorzi mai multă atenţie vieţii tale sentimentale. Partenerul tău are nevoie de prezenţa ta, aşa că încearcă măcar în zilele libere să i te dedici exclusiv. Dacă eşti singură, nu ar fi rău să accepţi invitaţiile admiratorilor tăi. Cu cât socializezi mai mutl, cu atât ai şansa de a-ţi găsi alesul inimii.În această săptămână vei găsi lucruri noi de care să te bucuri. Închiriază o bicicletă și mergi la plajă, ori la o lecție de călărie. Sau ia în considerare luarea trenului către orașul următor doar pentru o mică vizitare a obiectivelor turistice. Pe măsură ce te miști, multe gânduri și idei îți vor veni în minte, trimise de Univers. Marți, 29 iunie, Mercur din Gemeni face careu cu Venus în Leu, în casa ta de dragoste. Atragi mai multă miere decât oțet. Să fii neprietenos nu te va duce nicăieri. Lasă deoparte supărările și zâmbește lumii și vei încheia săptămâna într-o notă fericită.

Horoscop dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Este foarte important să nu vii acasă cu energii negative, altfel viaţa ta sentimentală ar putea fi afectată. Încearcă să laşi grijile deoparte în timpul tău liber şi să te ocupi de copii sau de partener, în funcţie de caz. În situaţia în care eşti singură şi ai mult timp liber, atunci te poţi axa mai mult pe serviciu pentru a ajunge unde ţi-ai propus într-un timp mai scurt.În această săptămână te vei bucura de casă. Uneori lucrurile simple sunt cele mai bune. Cu ajutorul a cel puțin unui membru al familiei, vei igăsi o nouă sursă de venituri. Aceasta ar putea implica o afacere la domiciliu. E timpul să economisești. Economiile mici pot duce la sume mari.




Horoscop dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nu este exclus ca în aceste zile să ţi se reproşeze faptul că eşti indiferentă. Partenerul tău de viaţă are toate motivele să o facă, mai ales dacă şi tu ai sesizat că în ultimul timp nu prea mai ai timp de el. Dacă eşti singură, dispoziţia ta nu e una prea bună şi te apropii cu paşi repezi spre depresie. Schimbă ceva în viaţa ta şi bucură-te mai mult de ceea ce ai!Săptămâna aceasta, vei primi cel mai dulce compliment. Este important să spui adevărul tău. Spune-le celorlalți ce este în inima ta. Ar putea exista unele fricțiuni cu un frate sau o rudă apropiată, în special în jurul unui autovehicul. S-ar putea ca cineva să se poartă aberant dar de data asta nu ești dispus să râzi, ceea ce ar putea isca un conflict. Dar această energie va trece dacă nu-i dai importanță.

Horoscop dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Nu sunt excluse discuţiile în contradictoriu între tine şi partenerul tău de viaţă în această săptămână. Cert e că totul porneşte de la nimicuri, aşa că încearcă să îţi gestionezi mai bine ieşirile şi reacţiile deplasate. E posibil să fie doar vina ta pentru tot ce se petrece, şi asta din cauza faptului că nu ştii când să te opreşti din cicăleală.Vei avea o surpriză de la un prieten apropiat. Poți profita de o oportunitate pentru a obține bani, sau vei fi promovat, sau vei avea parte de noi oportunități de angajare. Dar trebuie să iei măsuri. Trebuie să dai un telefon sau să trimiți un mail. Nu lăsa acest mare aspect să se piardă. Lui Venus îi place să se răsfețe și, în timp ce călătorește prin casa ta de cheltuieli, poți apăsa rapid butonul „Cumpără acum”. Însă ai grijă. Deși produsul ala de pe internet îți ia ochii, când îl vei primi, ai putea fi dezamăgit. Nu este un moment excelent pentru a cumpăra lucruri noi. Lasă-le pe mai târziu.

Horoscop dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Evită în aceste zile să asculţi bârfele despre tine sau relaţia ta. Şi chiar dacă le asculţi fără să vrei, e important să nu le pui la sufelt. Tu ştii cel mai bine ce te face fericită, aşa că nu ai nevoie de sfaturile gratuite ale nimănui. Dacă eşti singură, concentrează-te mai mult pe rude şi pe relaţiile cu aceştia care s-au cam răcit în ultima perioadă. Toți ochii sunt ațintiți asupra ta. Arăți bine. Poți avansa în carieră și obții o nouă poziție de putere și autoritate. Acest lucru ar putea însemna o promovare la locul de muncă sau un post de conducere într-o organizație din care faci parte. Oamenii se aliniază pentru a fi în preajma ta. Ești carismatic și atragi admirația celorlalți. Acești oameni nu sunt neapărat prieteni, ci mai degrabă ca fani. Să nu cazi pe spate și să crezi că ți se cuvine.




Horoscop dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Viaţa ta sentimentală s-a mai liniştit, deşi tu eşti o fire agitată. Cu toate că ai nevoie în permanenţă de ceva care să te scoată din rutină, fie ea şi o ceartă, acum pare că te-ai maturizat. Vestea bună este că dacă îţi doreşti linişte, totul depinde doar de tine ca să o obţii. Partenerul tău de viaţă încearcă să te mulţumească pe cât posibil, aşa că apreciază-l pentru asta!În această săptămână ar fi mai bine să nu faci nimic, eventual să meditezi. S-ar putea să finalizezi un proiect sau să-ț pui la punct CV-ul pentru a te pregăti să pleci de la un loc de muncă cu care nu ești mulțumit. Fii atent la ceea ce spui, deoarece pereții au urechi. Ceva pe care îl postezi pe rețelele sociale sau îi spui unui coleg de muncă s-ar putea răspândi. Este posibil să te bagi în apă fierbinte spunând ceva nepotrivit sau controversat. În loc să vorbești despre politică, postează videoclipuri drăguțe de pisoi.

Horoscop dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Te răzgândeşti foarte uşor, iar această atitutdine a ta îţi poate zăpăci partenerul. Nu te juca cu focul pentru că răbdarea lui e la limită. E foarte important să gândeşti şi să acţionezi matur, mai ales atunci când vine vorba de lucruri serioase. Dacă eşti singură, eşti pusă pe cucerit, însă ai tendinţa de a te da prea mult în spectacol. Nu risca să cazi în penibil!În această săptămână, îți dai seama cât de buni sunt prietenii tăi. Dacă îți faci ttimp să îți extinzi cercul sau să te alături oamenilor care au aceleași idei, vei fi încântat. Fii o Balanță energică și vei primi o recompensă. S-ar putea să te simți împiedicat de reguli. Ar fi o idee bună să examinez restricțiile și să vezi dacă sunt autoimpuse. Acest lucru este valabil mai ales dacă ești înclinat să spui: „Sunt genul de persoană care ...” Deși este bine să identificăm cine suntem, această afirmație poate fi foarte limitativă.

Horoscop dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, ele au şansa de a-şi anima puţin viaţa sentimentală. O persoană apropiată ţie se poate transforma în mai mult decât un prieten bun, trebuie doar să deschizi ochii larg şi să vezi înăuntrul ei. Fecioarele implicate în relaţii serioase nu au parte de schimbări notabile pe acest plan.Scorpion, săptămâna aceasta, primești o veste. Este probabil o notificare favorabilă din partea unui client sau a unui supraveghetor. vei avea acces la mai multe resurse decât de obicei. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, poți face o conexiune bună, mai ales prin intermediul unui site web profesional, precum LinkedIn. Dacă vrei să rămâi la actualul loc de muncă , aceasta este o zi excelentă pentru a vorbi cu șeful tău despre cariera ta. Dacă sunteți în căutarea dragostei este momentul să flirtezi. Oricum ar fi, o persoană nouă îți va acorda atenție.

Horoscop dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Dacă ai o relaţie la distanţă, acum este momentul să faci primul pas pentru apropierea de partenerul tău de viaţă. Nu trebuie să fii orgolioasă, ci doar să urmezi ce îţi dictează inima. Acum e vorba de sentimente, aşa că dacă ai ocazia de a te muta unde iubitul tău locuieşte, nu mai sta pe gânduri. Cu siguranaţă nu vei regreta această decizie!Nativii acestei zodii atât de ambițioase, Săgetător, merg înainte așa cum le este felul și tare bine se simt! Numai că, există și un revers al medaliei: au nevoie de informații care întârzie. Au nevoie de mișcare, care le este blocată de treburile de rutină de care doresc să se elibereze.






Horoscop dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Este foarte important să ştii cum să gestionezi o situaţie tensionată în cuplu. Zilele acestea pot fi dovada vie a iubirii pe care i-o porţi partenerului de viaţă, dar e valabil şi în cazul lui. Viaţa voastră ar putea avea de suferit din cauza unor vorbe sau reproşuri urâte pe care nu le puteţi ţine sub control. Dacă nu reuşiţi singuri, cereţi ajutorul unui psiholog! Un câștig financiar este posibil pentru Capricorn. În această săptămână, ai chei pentru seiful bancar. Găsești noi surse de venituri. Un coleg de muncă vine cu o idee care îți stârnește curiozitatea și îți deschide o lume cu totul nouă despre bani. S-ar putea să ai poftă de a face dragoste, dar lucrurile nu se leagă. De fapt, orice încercare în acest sens poate crea iritații sau, mai rău, vă face rău amândurora. Cuvintele dulci de dragoste sunt binevenite. Dar lăs-o așa, deoarece această energie se poate simți ca niște cuie pe o tablă.

Horoscop dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Chiar dacă ai multe pe cap, nu îţi ignora viaţa personală în cursul acestei săptămâni. Totul ţine doar de tine, de programul şi de energia ta. Dacă te organizezi mai bine, cu siguranţă vei avea timp să împaci pe toată lumea. Pentru nativele singure, viaţa e mult mai simplă, vei face numai ce vrei tu şi nu îţi va păsa de nimeni şi nimic. Profită cât poţi de această independenţă, nu va dura o veşnicie!În această săptămână vei fi carismatic. Poate fi momentul tău norocos în dragoste. Dacă ești deja într-o relație, acest lucru ar putea însemna o după-amiază plină de încântare. Dacă ești în căutarea iubirii, înncearcă să fii activ pe site-urle de dating sau lasă un prieten să-ți aranjeze o întâlnire oarbă. Nu te crampona de cineva pentru că mesajele tale pot fi interpretate greșit.

Horoscop dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

E momentul să reaprinzi flacăra iubirii dintre tine şi partenerul de viaţă. În ultima perioadă nu v-aţi mai arătat deloc iubirea pe care v-o purtaţi şi aţi putea începe să credeţi că ea nu mai există. O vacanţă doar voi doi e tot ce vă trebuie, şi dacă nu aveţi copii, poate chiar concepeţi unul. Nativele singure sunt puse pe flirt şi distracţie.Fii atent la rutinele și obiceiurile tale. Bucuria vine din conștientizarea lucrurilor simple. Ai ocazia să găsești noi modalități de a face gătitul sănătos și ușor. S-ar putea să descoperi că unuia dintre copiii tăi îi place să prepare mâncare sau ai putea găsi un serviciu excelent de pregătire a meselor. Cel mai bine este să înveți să faci ceva de la zero. Totodată, este ușor să te irite un coleg, chiar dacă lucrezi la distanță. S-ar putea să fii gata cu partea ta de proiect, dar ceilalți rămân în urmă și îți pun în pericol termenul limită. Fii răbdător.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții