Secretul zodiei tale 2024

Secretul zodiei tale 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Toată lumea are secre...

Horoscop tarot săptămâna 24-30 iunie 2024

Written By NIKE B. on marți, 25 iunie 2024 | 09:03



Citește Horoscopul tarot săptămâna 24-30 iunie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe  Horoscopul tarot  


Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 24-30 iunie 2024 – Citirea săptămânală a cărților de tarot pentru fiecare semn zodiacal este aici pentru a oferi informații pentru săptămâna Viitoare. Săptămâna aceasta ne aduce o varietate de subiecte de discutat și de înțeles. Cărțile de tarot pentru săptămâna aceasta au un ușor ton de rău augur și se pare că mulți dintre noi vom avea de-a face cu negativitate din interior. Există multe oportunități de îndoială în această săptămână, iar partea bună este că vom avea șansa să ne uităm la punctele slabe. Ne putem simți încrezători într-o zi, iar apoi deprimați și catatonici în următoarea. Ceea ce este bine de știut este că reușim să ieșim ci bine din orice, așa că nu vă faceți griji. Sfârșiturile vor avea loc în această săptămână și în timp ce unele vor fi total surprinzătoare, altele vor fi așteptate și pregătite pentru un nou început. Săptămâna aceasta aduce schimbări, iar schimbarea este atât grea, cât și inevitabilă.

Începe ziua cu horoscopul tarot , care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot săptămânal Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Zodia Berbec (21 martie – 19 aprilie): Trei de bâte Aceasta este o săptămână bună pentru a-ți clarifica atât prioritățile, cât și planul de acțiune, mai ales în ceea ce privește munca. Norocul este de partea ta, așa că, acesta poate fi un moment bun pentru a prezenta o idee sau două, persoanelor care îți oferă salariul. Ceea ce ai în vedere poate fi mai mult decât util pentru ei, așa că nu ezita să îți împărtășești strălucirea. Și mai mult decât atât, ai încredere în faptul că știi cu adevărat ce faci. Și o faci bine.

Horoscopul tarot săptămânal Taur (21 aprilie - 21 mai)

Zodia Taur (20 aprilie – 20 mai): Trei de monede, inversat Ceea ce vei observa săptămâna aceasta este că oamenii cu care lucrezi își fac treaba sub așteptările tale și nu acordă atenție niciunui detaliu. Vei asista la o manoperă proastă, iar adevărata problemă aici este că îți poate inspira și ție lenea. Când vezi că altora nu le mai pasă de munca lor, îți dai seama că, dacă nu lor le pasă, atunci tu de ce ar trebui să-ți faci griji pentru munca ta? Această carte simbolizează mediocritatea la locul de muncă, iar tu vei juca un rol în acest sens.




Horoscopul tarot săptămânal Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Zodia Gemeni (21 mai – 20 iunie): Valetul de bâte, inversat Deși nu este nimic de care să te îngrijorezi prea mult, știi că această săptămână va aduce un anumit nivel de ceartă și că s-ar putea să fii nevoit să-i faci față, deși este ultimul lucru pe care îl gândești. Practic, va apărea o problemă materialistă și va necesita atenția ta imediată. Întreaga săptămână se va simți ca și cum se învârte în jurul acestei probleme și îți va zădărnici planurile într-o anumită măsură. Nu este nimic de care să te îngrijorezi prea mult, dar va avea nevoie de concentrarea și atenția ta.totul.

Horoscopul tarot săptămânal Rac (22 iunie - 22 iulie)

Zodia Rac (21 iunie – 22 iulie): Șapte de cupe Aceasta este cartea „nu visa, ci acționează”. Recunoaște că ești un visător cu vise mari. Acest aspect îți permite să știi că poți manifesta și materializa orice este în mintea ta. Ai mare noroc săptămâna aceasta, deoarece poți să aduni în mintea ta exact ceea ce vrei să vezi să se desfășoare ca realitate. Ești capabil și determinat Reușești ce îți propui cu lucrurile din cap și impresionezi oamenii cu efortul și unicitatea ta.

Horoscopul tarot săptămânal Leu (23 iulie - 22 august)

Zodia Leu (23 iulie – 22 august): Nouă de spade Pregătește-te pentru o săptămână oarecum frustrantă, deoarece se pare că planurile tale vor fi fie puse în așteptare, fie anulate cu totul. Ceea ce este mai bine pentru tine este să nu o iei prea în serios, deoarece această carte implică că ai putea exagera puțin în reacția ta la întârziere. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să mergi înainte cu răbdare și să vezi ce se întâmplă. Încearcă să nu forțezi acest lucru într-o situație teribilă, lucrurile sunt destul de grele, dar nu le înrăutăți.




Horoscopul tarot săptămânal Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Zodia Fecioară (23 august – 22 septembrie): Opt de spade, inversat Ai ceva în minte săptămâna aceasta și nu îți va da drumul. Deși știi că poți să te gândești la un lucru până la moarte, s-ar putea să vrei să cântărești ceva ce te deranjează. Este chiar atât de rău, sau tu înrăutățești lucrurile analizând prea mult? Evită să aluneci în sentimente de autocompătimire, deoarece aceasta s-ar putea transforma în autodistrugere. Deși vei avea șanse împotriva ta, asta nu înseamnă că trebuie să accepți deznădejdea. Ai mai multă încredere în tine și o să vezi că va fi bine.

Horoscopul tarot săptămânal Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Zodia Balanță (23 septembrie – 22 octombrie): Opt de monede, inversat Te afli într-un loc dificil în viața ta acum, când vine vorba de muncă. Doar că nu știi dacă poți continua, făcând același lucru pe care l-ai făcut în tot acest timp. Această carte aduce ideea de apatie și dezinteres. Meseria ta te plictisește și începe să-ți răstoarne pe dos întreaga lume. Nu știi ce să faci, așa că lași lucrurile să cadă în dezordine. Te răzvrătești neprezentându-ți munca și riscându-ți poziția, deoarece începe să nu-ți mai pese deloc de munca ta.

Horoscopul tarot săptămânal Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): Asul de cupe Aceasta este o săptămână karmică pentru tine, deoarece se pare că faptele tale bune se întorc la tine sub formă de noroc și cunoașterea securității și a iubirii în viața ta. Familia te ține la mare stimă, iar tu ești membrul celebru în această săptămână. Ești o persoană la care toată lumea apelează pentru sfaturi solide și te-ai dovedit demn de încredere și amabil. Ceea ce se întâmplă bine, vine acum și, în cazul tău, ți se va arăta multă dragoste în această săptămână.

Horoscopul tarot săptămânal Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Zodia Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie): Asul de spade, inversat Aceasta este o carte complicată, deoarece implică că vei crește, peste șansele oferite. Totuși, va trebui să existe un sacrificiu pentru a ajunge acolo. Săptămâna aceasta vei depăși ceva care ar putea implica o prietenie sau o relație amoroasă, care a mers prost. Ești triumfător în capacitatea ta de a te despărți de inamic, dar este o poveste de succes, puțin dulce-amăruie. În această săptămână, te îndepărtezi mental dintr-o relație care te dărâma pe tine și tot ceea ce iubești.






Horoscopul tarot săptămânal Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Zodia Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): Valetul de spade, inversat Ai un secret, nu-i așa? Chestia este că acel secret poate fi dezvăluit în această săptămână și nu pentru că tu alegi să-l faci public. Așa că, fii pregătit să oferi câteva explicații, deoarece vei fi îndemnat pentru informații, iar cea mai mare parte a acestor îndemnuri vor veni de la partenerul tău romantic. Este genul de săptămână în care ești forțat să-ți asumi responsabilitatea pentru acțiunile tale, așa că adună detaliile poveștii tale, pentru că vei fi tras la răspundere.

Horoscopul tarot săptămânal Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Zodia Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): Șapte de spade Nu va fi o săptămână ușoară, dar va fi ceva succes. Ceea la ce te uiți în această săptămână este o luptă grea între tine și un prieten și, deși s-ar putea să-l pierzi pe acel prieten în acest proces, vei dobândi cunoștințe care îți vor arăta de ce ai nevoie pentru a-l recupera pe acel prieten și ce să nu faci. Nu vrei să pierzi acest prieten. Există o luptă de mândrie și de ego-uri la mijloc, care vine în calea ta. Este ceva cu care poți trăi și prin care poți crește, dacă lași această lecție să intre în viața ta.

Horoscopul tarot săptămânal Pești (19 februarie - 20 martie)

Zodia Pești (19 februarie – 10 martie): Judecata, inversată Săptămâna aceasta îți aduce din păcate multe dezacorduri și decizii luate care te nemulțumesc foarte tare. Simți că nu ți se dă de ales într-o chestiune care necesită prezența ta și această săptămână va fi petrecută cu și în sentimentul de furie, deoarece simți că ai pierdut controlul asupra unui lucru crucial pentru fericirea ta. Nu ai încredere în cei din jurul tău și ai și mai puțină încredere în capacitatea lor de a lua decizii. Nu îți pierde încrederea, ai puțină răbdare și lucrurile se vor aranja.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții