Horoscopul zilei de 12 octombrie 2024

Horoscop Special zilei de 12 octombrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, G...

luni, 3 iunie 2024

Zodiile de Foc Clarificări pe toate planurile!



ASTROLOGIE IUNIE: Zodiile de Foc BERBEC, LEU și SĂGETĂTOR

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Cum va arăta luna iunie pentru semnele de foc BERBEC, LEU și SĂGETĂTOR . Luna iunie debutează cu planeta Venus în semnul Racului, aspect care ne facem să începem luna cu dorința de a ne evalua devotamentul față de conceptul de iubire. În data de 10 iunie, Eclipsa de lună nouă din semnul Gemeni, va amplifica modul în care comunicăm și ar putea chiar să ne facă să fim extrem de atenți și să îndeplinim sarcini multiple, în același timp. A doua zi, în data de 11 iunie, planeta Marte intră în semnul nativ al Leului.



În data de 14 iunie, Saturn se îndepărtează de Uranus, făcându-ne să dorim să ne eliberăm de ceea ce ne împiedică, dar adăugând o mulțime de îngrijorări, în timp ce o facem. Luați lucrurile încet în următoarele câteva săptămâni, astfel încât să nu vă împiedicați și să nu cădeți. Magia lui Jupiter în Pești se va încheia în curând, atunci când Jupiter începe mișcarea retrogradă în data de 20, în timp ce se îndreaptă înapoi în semnul Vărsător. Nu vă faceți griji, Jupiter se va întoarce mai târziu în acest an, pentru a repeta unele teme în timpul scurtului său tranzit din 2023. În aceeași zi, Soarele intră în semnul Racului, aducându-ne mai multă profunzime emoțională în sezonul palpitant al Gemenilor. Lucrurile devin mai intense în data de 24 iunie, cu Luna plină în semnul Capricorn, măsură ce planificăm pașii către următoarea noastră evoluție. În cele din urmă, luna iunie se termină cu Venus care în zodia Leul, făcându-ne mai stăpâni și mai dornici de a oferi și primi iubire.









Zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Punctele de vedere se schimbă luna aceasta, în timp ce vă mulțumiți cu pacea și nu cu războiul. Luna începe cu Venus care intră în semnul Racului în data de 2 iunie, permițându-vă să rezolvați orice tensiune de acasă, dar și pe cele eventuale de la locul de muncă. O Eclipsă de Lună nouă și Soare în Gemeni vă va declanșa comunicarea și abilitățile de a exterioriza ce simțiți. Începând cu data 11 iunie, când planeta Marte intră în semnul Leu, acesta va fi un moment foarte interesant pentru voi. Motivația voastră va crește odată cu imboldul pozitiv pe care această energie îl va face cu semnul vostru, astfel că veți fi capabili de a face lucrurile memorabile. Va fi un moment minunat pentru a face lucrurile în maniera pe care o doriți, care să vă aducă și succes. După data de 22, influența planetei Mercur care are o traiectorie directă, vă va permite să aveți o experiență mai bună în tot ceea ce înseamnă călătoriile și comunicarea. Este posibil ca Mercur retrograd să fi făcut frustrantă călătoria pe distanțe scurte în timpul acestui tranzit. Luna plină din Capricorn din data de 24 iunie aduce înapoi câteva subiecte de care a trebuit să te ocupi acum șase luni, cu privire la cariera și independența ta. Rezultatele vor apărea acum. Atunci când planeta Venus se va alătura planetei Marte în semnul Leu în data de 27 iunie, așteptați-vă să vedeți lumea cu alți ochi. Dacă ați evitat perspectiva iubirii în ultima vreme, s-ar putea să fiți deschiși acum la dragoste și relații noi.






Zodia Leu (23 iulie - 22 august)

În ceea ce vă privește, lucrurile se luminează în viața voastră, după data de 2 iunie, având-o pe Venus în semnul Rac, aspect care îți va da o stare de bine, aducându-ți momente calme și luminoase la începutul lunii. Totuși, această perioadă poate aduce și anumite situații provocatoare sau interesante, care vor trece, în timp ce Marte intră în semnul vostru pe data de 11 iunie, iar planeta Venus urmează exemplul pe data de 27 iunie. Vă veți simți conduși de o energie sublimă și vă veți simți mai încrezători în acest timp. Va fi o trezire pentru voi, chiar dacă încă nu este sezonul vostru. În data de 14 iunie, planeta Saturn va face o cuadratura cu planeta Uranus, acest aspect punând accent pe o reamintire a limitelor voastre și cum să aveți răbdare, pentru a obține ceea ce doriți. Relațiile s-ar putea simți mai greu de conservat în această perioadă, dar iertarea și comunicarea pot fi medicamentul necesar pentru vindecarea oricăror dureri sau situații tensionante. Jupiter va deveni retrograd în data de 20 iunie, adăugând un element de lecții karmice în viața voastră, pe măsură ce vă redescoperiți din nou și faceți ceea ce vă face fericiți. Spre sfârșitul lunii, prieteniile pot fi puse la încercare și testate, deci un alt memento pentru a învăța cât de importantă este răbdarea.






Zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Eclipsa de Lună nouă și Solară din semnul Gemeni din data de 10 iunie, vă va transforma încă o dată, ca și o reamintire a tranzitului retrograd al planetei Venus din anul 2023. Această perioadă vă va face să treceți prin succesele și eșecurile romantice din trecut, în timp ce vă dați seama dacă vreți o relație sau nu este ceea ce căutați în această perioadă. Semnele de foc vor fi entuziasmate de planeta Marte intrând în semnul Leului în data de 11 iunie, în special. Dacă v-ați simțit nemotivat, acest tranzit vă va menține activ și angajat și vă va insufla energia de care aveți nevoie, ca să aveți succes în orice vă implicați. Planeta Jupiter, conducătorul vostru, va deveni retrograd în data de 20 iunie și acest lucru va avea un impact serios în ceea ce privește cariera și mediul de acasă. După data de 22, planeta Mercur vă va ajuta să vă vedeți iertând și cerând iertate, lăsând cu ușurință trecutul în urmă. De asemenea, un memento pentru a vă menține finanțele sub control va apărea după data de 24 iunie, zi marcată de Luna lină în Capricorn. După data de 27 iunie, există venituri de încredere din belșug, cu Venus în tranzitul Leului, așa că nu aveți de ce să vă faceți griji.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții