Horoscopul zilei de 12 octombrie 2024

Horoscop Special zilei de 12 octombrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, G...

luni, 3 iunie 2024

Zodiile de Pământ Energii pozitive!



ASTROLOGIE IUNIE: Zodiile de Pământ TAUR, FECIOARĂ și CAPRICORN

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Cum va arăta luna iunie pentru semnele de pământ TAUR, FECIOARĂ și CAPRICORN . Luna iunie este încărcată de evenimente astrologice de o însemnătate aparte, care ne vor influența și ne voi schimba viața, așa cum de altfel ne vor oferi putere, dar și energia necesară pentru a face schimbările care sunt atât de necesare în viața noastră, oferindu-ne lecții importante.

Eclipsa de lună nouă din semnul Gemeni din data de 10 iunie, va scoate la suprafață situații în care vom fi nevoiți să ne deschidem către un alt tip de abordare și de comunicare, facilitând exprimarea, astfel încât să putem să exteriorizăm și să spunem ceea ce simțim, fără a crea conflicte sau tensiuni, dimpotrivă, păstrând o notă de armonie. De asemenea, după data de 14 iunie, planeta Saturn ne va influența pe fiecare în parte, încurajându-ne să lucrăm cu noi și cu tot ce înseamnă trecutul nostru, ca să putem vindeca și debloca acele energii care ne țin pe loc. Spre sfârșitul lunii, planeta Jupiter își va face apariția în sens retrograd, care, alături de Luna plină în semnul Capricorn, ne va da imboldul necesar să acționăm fără teamă, știind că toate schimbările și alegerile noi pe care le vom face, vor fi doar pentru binele nostru suprem.









Zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Luna aceasta, cea mai mare parte a energiei voastre va fi concentrată pe tot ce înseamnă familie, zona de acasă și pe carieră. S-ar putea chiar să vă așteptați la o schimbare puternică a filozofiei voastre. Venus intră în semnul Rac pe data de 2 iunie, adăugând un flux minunat de iubire, care aduce cu sine o atmosferă caldă și calmă, mai ales atunci când planeta Venus se va uni cu planeta Jupiter în prima parte a lunii, aspect care vă va face mai dornic de iubire și de afecțiune. Pe data de 11 iunie, planeta Marte va fi în semnul Leu și acesta este timpul vostru ideal, pentru a aduce și a păstra pacea acasă și în familie. Dacă vă simțiți frustrați, acest tranzit este perfect pentru a vă canaliza energia către ceva diferit care să vă distragă și calmeze, cum ar fi să faceți anumite schimbări în jurul casei și redecorarea acesteia. Pe data de 14 iunie, planeta Saturn va fi influențată de planeta Uranus, adăugând mai mult la nivelul de frustrare și stres pe care l-ați putea simți deja. S-ar putea să doriți să vă eliberați și să fiți spontan, dar planeta Saturn este acolo și vă poate aminti de limitele voastre. Rămâneți cu clar și cu picioarele pe pământ în acest timp. Sfârșitul lunii va fi însă încarcat de o atmosferă de relaxare, ceea ce vă va face să vă simțiți liniștit, bucurându-vă de familie și apropiați.






Zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

În data de 20 iunie, planeta Jupiter va merge retrograd și acest lucru înseamnă că opoziția pe care acest tranzit o are în semnul vostru, se va apropia de sfârșit abia la sfârșitul anului 2023. După data de 2 iunie, când Venus a intrat în semnul Rac, veți observa că veți avea parte de momente minunate pentru a vă simți fermecați de cei din jurul vostru și veți profita de întâlniri cu oameni noi. În data de 11 iunie, planeta Marte intră în semnul Leu, iar în data de 27 iunie, planeta Venus va intra în semnul Leu, astfel că vor fi două tranzite, care vă vor menține mai retrași, pe măsură ce optați să vă odihniți și să vă reîncarcați bateriile, înainte de a interacționa cu mulți oameni. Concentrați-vă pe finalizarea proiectelor și pregătirea pentru școală sau muncă. Planeta Mercur, conducătorul vostru, are o traiectorie și o linie de mers directă după data de 22 iunie, așa că aceste evenimente mai puțin benefice retrograde se vor încheia deocamdată, pe măsură ce începeți să reconstruiți tot ce este necesar și să corelați efectele tranzitului cu ce aveți de făcut. Luna plină din semnul Capricorn din data de 24 iunie este un moment în care primiți mai multe informații despre viața voastră de dragoste și obiectivele relației, așa că fiți atenți la tot ce vă așteaptă și bucurați-vă cât puteți de clipe și momente unice alături de cei care contează cu adevărat pentru voi.






Zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Problemele legate de relații devin esențiale după data de 2 iunie, atunci când Venus a intrat în semnul Rac, iluminându-vă casa de parteneriate. Eclipsa de Lună nouă din data de 10 iunie, este un moment minunat pentru a începe o nouă etapă, atunci când vine vorba de abordarea ta la serviciu sau acasă. Această eclipsă este una puternică, așa că asigurați-vă că apreciați lecțiile pe care le va aduce, deoarece vă va permite să aveți mai mult succes în ceea ce privește demersurile de carieră. Marte intră în semnul Leul în data de 11 iunie, ceea ce este un moment excelent pentru a vă concentra asupra diplomației, deoarece poate provoca unele situații mai intense, în special cu partenerii intimi. Fiți răbdători și nu vă grăbiți cu nimic. În data de 20 iunie, Jupiter va fi retrograd și, din nou, va trebui să vă evaluați obiectivele financiare, înainte ca acesta să se întoarcă înapoi în semnul Vărsător. Un tranzit major pentru voi este reprezentat de Luna plină în semnul vostru în data de 24 iunie, un moment în care vă evaluați motivele, obiectivele și visele.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții