Ce surprize au pregătit astrele

Horoscopul special Ce surprize au pregătit astrele 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

luni, 22 iulie 2024

Citește Mesajul zilei de 23 iulie 2024



Mesajul zilei de 23 Iulie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 23 Iulie 2024: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Intelegeti acest lucru: noi ne putem afla la un nivel inalt de Constiinta chiar si atunci cand ne simtim inconfortabil/ oribil, intr-o perioada de curatari energetice. Poti fi in depresie si totusi, poti “naviga” la modul constient prin acea stare, stiind ca este vorba despre niste energii carora le-a venit randul sa fie curatate/ eliberate, permitandu-ti sa simti pe deplin acele emotii/ stari, pana cand ele dispar de la sine. Asadar, indiferent ca veti experimenta stari mai placute sau mai putin placute, fiti foarte atenti la absolut tot ce se intampla si la tot ce simtiti; observati fiecare gand, fiecare emotie, fiecare credinta, fiecare tipar, fiecare gest, fiecare emotie.



Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 23 Iulie 2024

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

SUSTINERE IN MUNCA TA

Orice munca ce implica scrisul sau orice proiect creativ ai beneficiaza de ajutor din exterior si de sustinere divina. Ai primit acest mesaj pentru ca divinitatea vrea sa te ajute sa iti pui stralucire asupra muncii tale creative pentru a lumina puternic si a fi vazuta de oricine, admirata si oamenii sa beneficieze de pe urma ei. Esti, asadar, ghidat sa cauti sfaturi si recomandari de la oameni experimentati in domeniul profesional in care lucrezi. Scopul nu este ca sa ti se diminueze propriile tale abilitati sau altcineva sa iti critice munca. Poti primi incurajare de la inca un rand de ochi si poti da si tu la randul tau idei noi si inspiratii. Te poti simti reticent sa obtii o opinie proaspata, simtindu-te foarte protector cu munca ta. Totusi ingerii vad ca facand asa, vei da muncii tale finalizarea necesara pentru aprecierea, acceptarea si placerea publica. Poate ca vei primi intrebari despre proiect la care nu te-ai gandit si iti este mai usor sa iti raspunzi la ele inainte si nu dupa ce munca este terminata. Ai incredere ca vei fi calauzit divin sa colaborezi doar cu oamenii ce iti ajuta munca si o fac sa straluceasca asa cum merita.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

PROTEJEAZA-TE. SENSIBILITATE CRESCUTA

Sentimentele tale sensibile iti sunt muza si inspiratie pentru tot ceea ce creezi acum. Ai primit acest mesaj pentru ca esti intr-o perioada cu un nivel si mai ridicat de sensibilitate decat de obicei si decat normalul. In aceasta perioada, este esential sa te protejezi de energiile dure. Asta poate sa implice sa refuzi participarea la unele invitatii sociale care implica o intensitate de energii si persoane dincolo de nivelul tau de confort. Fii atent si la relatiile cu care esti inconjurat, acestea fiind o sursa directa de energie pozitiva sau negativa. Fii suficient de determinat sa te respecti, ingrijesti si protejezi incat sa filtrezi aceste relatii. Ca aspect pozitiv al mesajului, sensibilitatea ta de acum poate fi directionata in proiecte creative si sa iti serveasca drept muza. Poti sa fii sigur ca alti oameni la fel de sensibili vor aprecia faptul ca iti asumi adevarul interior si il expui in munca ta, pentru ca ii ajuta si pe ei sa se relationeze la tine si sa nu se simta singuri.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

PROSPERITATE DIN MUNCA TA

Actiunile tale prin munca ta au atras abundenta in crestere pentru tine. Acest mesaj anunta abundenta ce este asociata cu proiectele tale de munca. Se pare ca vei fi beneficiarul unor plati in avans, unor bonificatii sau a unei “pleste” financiare neasteptate. Ai primit acest mesaj ca ghidare sa eliberezi fricile pe care le-ai putea avea despre prosperitatea rezultata din ce muncesti, sau sa crezi ca nu meriti sa primesti sau sa ti se aprecieze munca. Gandeste-te la finante ca la un instrument care iti da mai mult timp si libertate pe care sa le decici creativitatii tale. Intrucat proiectele tale inspira si ajuta mai multi oameni, tu de fapt iti permiti sa primesti intr-un mod din care beneficiaza si altii. Cu cat primesti tu mai mult, cu atat tu devii mai disponibil sa dai altora ceea ce ei au nevoie din mesajele muncii tale.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

NASTERE

O noua viata – precum un bebelus, o idee, o veste buna sau un proiect existent – infloreste in tine si in jurul tau. Ai primit acest mesaj ca o anuntare a faptului ca urmeaza sa traiesti bucuria unui nou inceput de viata, prin nasterea a ceva nou. Ingerii responsabili cu aducerea de vesti bune sunt acum alaturi de tine si te anunta sa te bucuri ca ai sau vei avea de ce. Poate fi vorba concret de o graviditate, de o nastere sau de o adoptie. Dar la fel de bine poate fi vorba de orice forma de nastere, a unei idei ce va aduce mult succes, a unui proiect, a unei relatii, a unei colaborari, a unui contract, a unei asocieri. Indiferent care este nasterea, este esential sa ai grija de tine si de creatia ta, asa cum o mama are grija de pruncul sau nou nascut. Ingrijeste-te cu iubire suplimentara si cu multa delicatete. Acum ca aceasta nastere este iminenta, permite-ti sa fii calauzit divin de ingeri si arhangheli pentru pasii de actiune pe care sa ii urmezi.



Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

PRACTICA ZILNICA

Cu cat practici mai mult noi abilitati, cu atat mai increzator si confortabil devii.Acest mesaj iti reaminteste ca elementul cheie pentru succes este practica, practica si iar practica. Daca amani, este probabil din pricina fricilor de a face ceva ce nu e perfect de la bun inceput. Totusi, singurul mod de a imbunatati ceea ce faci este sa te comiti in fiecare zi spre aspiratia ta. Cercetarile arata ca cei ce practica si studiaza devin cei mai eficienti in munca lor creativa. Motivul pentru care practica trebuie sa fie zilnica este ca se creeze obiceiuri noi sanatoase. Atunci cand iti creezi tu fiecare zi, chiar si daca este vorba de cateva minute, tu devii mult mai increzator in munca ta. Te vei bucura mai mult de creativitate cand o vei trata ca parte fireasca a vietii tale, in loc de ceva ce este stresant si trebuie facut.


Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

DA-TI VOIE SA PRIMESTI

Deschide-ti bratele pentru a primi cu voiosie binecuvantarile si raspunsurile rugaciunilor tale pe care Dumnezeu ti le trimite. Ai primit acest mesaj ca o reamintire cat este de important sa primesti. Ai dat si dai asa de mult, dar este randul tau sa primesti si sa echilibrezi balanta. Divinitatea iti poate raspunde doar la ceea ce tu ceri – iar oamenii doar te pot asista – pana la nivelul la care iti permiti tu sa primesti. Asadar, este timpul sa te pozitionezi in starea de asteptare ca tot ce e mai bun sa vina la tine pentru ca meriti. Te poti simti mai bine cu privire la a primi, mai ales daca nu esti obisnuit sa primesti sau sa ceri pentru tine, reamintindu-ti aceste trei adevaruri spirituale: Dumnezeu vrea ca tu si toata lumea sa fie fericita, sanatoasa si sa aiba tot ce are nevoie. Pentru ca acest lucru sa se intample, trebuie sa permiti sa primesti sustinerea ce vine la tine. Tu, ca toata lumea, meriti sa fii fericit(a). Nu esti mai fericit atunci cand cei din jurul tau sunt fericiti ? Ei bine, acelasi lucru este valabil si despre tine. Cu cat permiti mai mult sa primesti, cu atat esti mai capabil sa dai.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

ESTI INSPIRAT(A)

Da, ideea ta este inspirata divin. Actioneaza conform ei si pune lucrurile in miscare. Primesti acest mesaj ca o invitatie sa explorezi ceva nou … si sa fii inspirat! Poate sa fie vorba de a calatori spre o locatie frumoasa care sa te inspire sau sa explorezi un muzeu sau un loc de cultura de unde sa iti vina o idee. Permite pasiunilor tale sa fie cele care sa iti indice incotro sa mergi pentru a crea cadrul si spatiul de a fi indrumat si inspirat divin. Gandeste-te la etapa de explorare ca la o investitie care va aduce beneficii viitoare. A calatori cu scopul de a te deschide sa fii inspirat divin cu idei ce te duc in urmatoarea ta etapa creativa de viata este un mod sigur de a te deschide, de a capata noi experiente culturale si de a descoperi medii noi inspirationale.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

AJUTOR DE LA FECIOARA MARIA

Binecuvantata Fecioara Maria te ajuta in misiunea ta divina in aceasta viata. Acest mesaj semnaleaza influenta pozitiva pe care o are in viata ta Fecioara Maria. Ea simbolizeaza puritatea, devotamentul, miracolele, credinta si grija fata de copii. Cel mai probabil, primesti acest mesaj pentru ca misiunea ta de viata implica intr-o forma sau alta copiii – ai tai sau ai altora. Poate fi vorba de statutul de parinte sau a fi invatator, profesor, pediatru, neonatolog, psiholog, scriitor, artist sau inventator ce ajuta copiii. Ai primit acest mesaj si ca sa fii apropiat mai mult de Fecioara Maria care binecuvanteaza viata tuturor celor care o cheama. Fecioara Maria, ca si toti arhanghelii, este atotcuprinzatoare, fara limita in timp si spatiu si iubeste neconditionat si egal pe toata lumea. Cheam-o dupa nume, spune-i despre ceea ce simti si cere-i sa te ajute … iar Fecioara va fi intotdeauna acolo pentru tine cu cea mai dulce iubire pe care ai simtit-o vreodata.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

INGRIJESTE-TE DE TINE

Investeste acum timp in a avea grija de tine in toate felurile si vei avea mult mai multa energie mai tarziu.Ca o persoana sensibila la energii, ai putea sa te trezesti captiv(a) in griji sau vise excesive. Asta iti plaseaza atentia in viitor, uitand sa ai grija de tine in momentul prezent. Din acest motiv ai primit acest mesaj: ca o reamintire cat este de important sa te respecti, rasfeti si ingrijesti acum. Visele nu sunt rele, din contra, insa ca sa ajungi sa le transformi in realitate trebuie sa ai vehiculul sufletului – corpul fizic si corpul emotional – functional si perfect sanatos. Daca ai pocni din degete si sa ai instantaneu mai mult timp si mai multi bani pentru a te ingriji, ce ai face mai intai ? Care este primul lucru ce iti vine in minte ? Acestea sunt raspunsuri venite de la corpul tau care cere acest tip de ingrijire. Desi poate ca nu poti face exact ceea ce iti imaginezi, cu siguranta poti face ceva aproximativ la fel, indiferent care iti este programul si bugetul financiar disponibil. Avand grija de tine consecvent, zi de zi, cu iubire, vei primi multe beneficii in viitor.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

RETRAGE-TE

Ca sa tii distragerile la o parte, petrece timp in liniste doar cu tine ca sa te poti focusa pe prioritatile tale. Ai nevoie de timp in solitudine ca sa te odihnesti, sa reflectezi si sa te reimprospatezi. Nu este un gest egoist din partea ta – este ceva necesar acum. Iisus a creat nevoia de retragere ca un act de grija si respect de sine ce i-a intarit abilitatea de a putea avea grija de ceilalti. Si asa este si in cazul tau. Chiar daca tu crezi ca nu ai timpul sau banii de a te duce undeva departe de lumea dezlantuita si agitata, acest mesaj iti transmite ca, daca tu iti setezi aceasta intentie, totul se va alinia si va fi posibil. Gandeste-te la aceasta retragere ca la o investitie care va aduce rezultate miraculoase urmare a energiei reimprospatate, a entuziasmului si a inspiratiei. Priveste ca nu e vorba de timp petrecut departe de altii, ci de timp petrecut impreuna cu tine si de pe urma caruia ceilalti vor beneficia cu prisosinta pentru ca vei reveni un nou TU. Da drumul la tot ce te tine legat si da-ti voie sa fii cu tine insuti.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

ATENTIE LA PERFECTIONISM

Este bine sa iti rafinezi munca creativa, dar nu permiter fricii perfectionismului sa duca la amanari. Primesti acest mesaj ca o tendinta pe care o ai de a-ti bloca fluxul creativ: perfectionismul. Mintea ta spirituala este una cu mintea infinita a Creatorului. Ca atare, creativitatea ta este inspirata divin de adevarul spiritual. Un adevar gandit de oameni pe pamant este ca orice creativitate poate fi imbunatatita ; totusi, vine un moment in care trebuie sa iti trimiti creatia spre lume pentru ca altii sa se bucure de ea. Orice frica pe care o ai despre asa zise imperfectiuni nu fac decat sa atraga critici, ca o profetie auto implinita. Perfectionismul poate sa duca si la motive de amanare, ca si cum ai astepta pentru momentul perfect in care sa faci munca creativa. Ai putea amana pana cand vei avea mai mult timp, mai multa inspiratie, mai multa incredere sau alte conditii mai bune. Adevarul este ca acum este momentul perfect ca sa incepi sau sa continui, chiar si daca faci pasi mici zilnici spre implinirea visului tau.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

VORBESTE!

Tu ai mesaje importante de livrat care pot ajuta alti oameni. Tu esti un mesager iar mesajul tau are nevoie sa ajunga la o audienta mai lartga. Acest mesaj te incurajeaza sa pasesti pe propria ta scena si sa iti livrezi mesajul catre lume. Daca te simti intimidat sa vorbesti in public, urmeaza un curs specializat pe dezvoltarea aptitudinilor de a vorbi in public ca sa ai mai multa incredere in tine si sa iti rafinezi abilitatile de a vorbi. Nervozitatea vine din ganduri de ingrijorare gen “Dar daca nu le place de mine ?” sau “Dar daca nu reusesc?” sau orice frica de ego despre sine. Sinele inalt se focuseaza pe a-i ajuta pe altii prin servicii non egoiste. Asadar, Sinele tau inalte abordeaza orice exprimare publica cu atitudinea “Te rog, Doamne, sa ma lasi sa aduc binecuvantari pentru toata lumea pe care o pot atinge cu ceea ce am de spus.”. toate acele binecuvantari trimise in exterior se intorc la tine cand ajuti oamenii imprastiindu-ti mesajul de iubire. Tine minte ca poti chema oricand pe Arhanghelii Mihail si Gabriel sa te ajute sa vorbesti in moduri clare si pline de putere si incredere.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții