Horoscop Urania săptămâna 7 – 13 septembrie 2024

Horoscop Urania săptămâna 7 – 13 septembrie 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astr...

luni, 22 iulie 2024

Horoscopul pentru 22-28 iulie 2024







Horoscop Urania Provocări pentru pentru Această Săptămână

Horoscop Urania 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Horoscopul pentru Această Săptămână

Iata horoscop saptamanal 22-28 iulie 2024. Inceputul saptamanii nu va fi usor, pentru ca luni avem doua cuadraturi interesante. Pe de o parte, Venus si Jupiter sunt in tensiune si s-ar putea sa resimti acest lucru in amor. Nu ar trebui sa fii tentat sa iei totul ca de la sine inteles si sa ai grija de oamenii dragi din viata ta. Mercur si Marte sunt, de asemenea, in conflict. Acest lucru poate crea nervozitate, iar unii oameni ar putea fi inclinati sa faca remarci sarcastice. Ar fi bine sa eviti perturbarea armoniei. Nu iti aduce nimic bun! De asemenea, incearca sa fii mai putin dur atunci cand nu iti plac anumite lucruri. da dovada de mai multa toleranta.





Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec. Berbecii au parte de o perioadă a surprizelor, în special la locul de muncă, unde lucrurile se schimbă foarte repede. Poziția planetelor arată că acest nativ poate face cunoștință cu mai mulți oamenii, care îi pot susține în ceea ce fac. De asemenea, în a doua jumătate a săptămânii, Berbecii vor simți nevoia de a ieși din rutină și vor face câteva lucruri pe care întotdeauna le-au dorit. Sănătatea ar trebuie să fie prioritară în această perioadă, deoarece pot apărea mici probleme, care se pot transforma în boli grave, dacă nu sunt tratate la timp.Există o lumină galbenă intermitentă în zona ta de iubire. Uneori, afacerile și plăcerea nu se amestecă, iar acest lucru este destul de clar atunci când o poveste de dragoste la birou începe să ia amploare. Poate că este doar un flirt, așa că este de preferat un mic control al daunelor care pot să apară. Dar dacă aceasta este o poveste de dragoste în toată regula, observă semnalele că urmează probleme. Pentru a lua măsuri reale în direcția oricărui obiectiv important, ai nevoie de un cadru pe care să construiești ce dorești. Provocarea este că asta necesită timp și nu aduce profit la început. Însă muncește să înveți ceva nou, cum ar fi să folosești noul software de editare video sau să-ți organizezi biroul pentru a avea mai multă eficiență.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur. Astrologii spun că Taurii au parte de o perioadă a surprizelor și a momentelor neașteptate. În prima jumătate a săptămânii, Taurii vor afla niște informații uimitoare, cu care nu o să știe exact ce o să facă. De asemenea, astrologii menționează că urmează niște zile pline de suspans în raport cu unele aspecte din viața zodiei Taur, chiar dacă au senzația că nimic nu mai poate să-i surprindă. Pe plan personal intervin tot felul de oamenii din trecut. Renunți la un sentiment că îți lipsește ceva pentru a profita de o oportunitate. Ai șansa de a ocupa o nouă funcție dar ți-e teamă pentru că nu ești suficient de pregătit. Sau poate vrei să te dedici unei profesii vocaționale dar nu ai licență. Deși acesta putea fi un obstacol mare de trecut, începe acum și poți câștiga. De asemenea, este important să finalizezi ceea ce ai promis. Fă un efort pentru a-ți realiza angajamentele. La capitolul sănătate, totul merge bine, dar astrele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, întrucât lucrurile se pot schimba radical.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni. În această săptămână, Gemenii sunt optimiști și îndrăzneți. Nu se opresc, chiar dacă în calea lor apar tot felul de obstacole și oamenii nemulțumiți de felul în care reacționează în unele momente. Este o perioadă productivă și plină de bani, fiindcă Gemenii nu au de gând să facă ceva pe gratis. Gemenii și-au învățat lecția și acum orice muncă este plătită. În a doua jumătate a săptămânii, acest nativ poate fi invitat la o întâlnire specială. Săptămână foarte importantă pentru tine, întrucât se conturează posibilități deosebite de a te dezvolta din toate punctele de vedere. Sunt momente favorabile transformării personale și trasării unor planuri de viață cu totul noi. Beneficiezi de o susținere astrală deosebită, astfel că folosește tot ce ți se oferă. Renunță la obiceiuri toxice, la idei și planuri neproductive. Mulți vor dori să afle secretul strălucirii tale, însă îți va fi greu să explici ceea ce trăiești. Spre sfârșitul săptămânii apar îmbunătățiri financiare, aspect care te va încânta. Discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat, însă fii prudent. În această perioadă, tensiunile și situațiile noi prin care trec Gemenii pot să-i afecteze sănătatea, în special somnul și concentrarea.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac. Racii în această săptămână se concentrează pe cele mai importante aspecte din viața lor. Depun efort într-un proiect sau într-o treabă legată de casă sau familie. În prima parte a săptămânii, pot primi o veste care o să-i strice toate planurile legate de o vacanță sau călătorie. De asemenea, pe plan personal se întâmplă tot felul de lucruri, care nu pot fi explicate. Nu este exclus că acest native să facă mai multe cumpărături care îi ajută să se asigure că arată bine și că are tot de ce are nevoie pentru a ajunge la succesul dorit. Ești preocupat mai mult de nevoile tale sufletești și faci totul în așa fel încât să treci neobservat. Contextul astral din aceste zile îți aduce deschideri mentale deosebite, viziuni premonitorii ale evenimentelor în care ești implicat sau vei fi cumva, în unele viitoare. Rezervă momente numai pentru tine și scrie totul într-un jurnal. Îți va fi de mare folos la momentul potrivit. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea dozează-ți eforturile și odihnește-te mai mult. Începând de Joi te vei simți excelent, implicându-te în tot soiul de activități. Cheltuieli cotidiene! Stelele arată că Racii nu vor avea probleme legate de sănătate în această perioadă, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr și grăsimi consumat zilnic!

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu. Leii își îndeplinesc cele mai importante vise în această perioadă și vor fi mulțumiți de felul în care acționează în unele momente. Stelele arată că sunt comunicativi și atrag lângă ei oamenii, care îi pot ajuta și susține. În a doua jumătate a săptămânii, Leii pot face un pas major la capitolul viața personală. Pot apărea unele discuții, care vor clarifica problemele, care au apărut în ultimul timp. Relațiile cu prietenii capătă valențe deosebite, fiind influențate de razele astrale din aceste zile. Sunt momente favorabile în care vei observa foarte clar cine îți este loial și cine stă pe lângă tine doar pentru interese personale meschine. A doua parte a săptămânii aduce stări de spirit fluctuante, dorință de interiorizare și accentuarea unor probleme de sănătate mai vechi sau mai noi. Odihnește-te, ia în serios semnalale și nevoile organismului, dar urmează și sfaturile specialiștilor în sănătate. Sunt favorizate dialogurile tăinuite cu cei dragi. Finalul săptămânii îți aduce energie și spor în toate. Astrologii spun că la capitolul sănătate, s-ar putea să apară câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahăr consumat într-o zi.


Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioară. În această săptămână, Fecioarele sunt foarte rapide și reacționează în cele mai importante momente. Astrologii spun că acest nativ în prima jumătate a săptămânii, va fi mai atent la părinții sau copiii lui, deoarece apar câteva probleme. De asemenea, finalul săptămânii va fi memorabil pe plan personal, întrucât o persoană se hotărăște să facă un pas major. Nu sunt excluse niște venituri în plus datorită unei posibilități. Foarte important este segmentul profesional și imaginea ta în ochii altora. Se conturează schimbări în cadrul colectivului de lucru în care activezi, discuții cu șefii și autoritățile, responsabilități profesionale noi. Deocamdată, lucrurile se petrec în umbră, astfel că este puțin probabil să înțelegi, pe deplin, însemnătatea celor petrecute. A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă prieteni. Distracții, aventuri, planuri de vacanță, dar și discuții importante pe marginea unor proiecte profesionale ce se întrezăresc la orizont alături de prieteni. Odihnește-te și respectă o dietă de sezon! Stelele scot în evidență că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanță. Cei născuți în zodia Balanță au motive de bucurie în această săptămână, fiindcă trec printr-o nouă etapă din viața lor, care le aduce noroc și fericire. În prima jumătate a săptămânii, rezolvă o problemă extrem de importantă legată de relația de cuplu sau de familie. Iar în a doua jumătate a săptămânii, se manifestă foarte bine în cadrul unui proiect sau eveniment. De asemenea, au și noroc la bani, fiindcă vorbește foarte bine și credibil. Gândurile îți sunt luminate de idei deosebite. Spiritualitatea capătă noi valențe pentru tine, deoarece ești influențat de raze astrale benefice. Sunt zile bune pentru a-ți redefini concepțiile despre lume și viață, pentru a te apropia de cele sfinte și pentru a-ți trasa planuri noi. Vor fi favorizate de acum încolo și călătoriile îndepărtate și studiile pe termen lung, însă deocamdată este vorba despre planuri în acest sens. A doua parte a săptămânii îți aduce multă forfotă socio-profesională. Senzația că te afli pe o scenă și multă lume te privește și ascultă va fi la cote mari. Prudența și sinceritatea îți sunt cei mai buni aliați. Stelele arată că la capitolul sănătate nu vor apărea probleme grave, dar nu sunt excluse dureri de cap, de spate sau de dinți.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion. Scorpionii pot face multe drumuri în această săptămână pentru a rezolva niște probleme legate de casă. De asemenea, acest nativ va termina mai multe treburi sau proiect din trecut. În prima jumătate a săptămânii, are toate șansele să câștige ceva foarte important sau poate chiar să câștige încrederea unui om influent. Iar la locul de muncă sau la studii, Scorpionii nu se plictisesc, deoarece vor primi mai multe surprize.Accentul săptămânii se va afla pe segmentul financiar, în speță pe situația banilor și bunurilor comune cu alții. Apar șanse deosebite de a analiza obiectiv acest segment de viață și activitate. Sunt posibile câștiguri de la și prin alții, lămuriri și rezolvări financiare surprinzătoare, dar și aflarea unor detalii bine ascunse mai demult. Începând de Joi și până la finele săptămânii este rost de planuri de călătorie, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, însă te poți gândi și la abordarea unor studii personale sau profesionale. Apare trendința de a socializa mai mult decât de obicei, însă fii prudent. Și mediul on-line este la fel de bun deocamdată. În această săptămână, Scorpionii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, deoarece bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător. În această perioadă, Săgetătorii caută un echilibru dintre viața personal și profesională, pentru că apar foarte multe lucruri de făcut la serviciu, dar în același timp vrea să petreacă timp și cu cei dragi. De asemenea, în a doua jumătate a săptămânii, unele persoane se pot îndrăgosti într-o persoană care nu-i observă. Astrologii spun că vor primi mai multe apeluri și mesaje în legătură cu o achiziție sau poate chiar Săgetătorii vor vinde ceva. Săptămâna este importantă în plan relațional, întrucât se deschid oportunități de colaborare sau de implicarea într-o relație matrimonială oficială. Orice relație partenerială se va reconfigura, bine fiind să-ți stabilești termenii și condițiile în care vrei să se desfășoare de acum încolo toate acestea. Influențele astrale din aceste zile te ajută să pui ordine și disciplină în activitățile și proiectele comune cu ceilalți. Evită exagerările și așteptările prea mari de la alții! De Joi apar preocupări legate de achitarea datoriilor. Sunt zile bune pentru a relaționa cu instituțiile financiare. Discuții erudite și călătorii de tot felul, chiar și la nivel imaginar. Astrele scot în evidență că această zodie nu va avea probleme de sănătate, întrucât are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn. În această perioadă, Capricornii pot să excludă ceva important din viața lor, ceva ce îi poate îmbunătăți viața sau poate chiar situația financiară. Este o săptămână a schimbărilor și a momentelor în care Capricornii se gândesc la viitorul lor. În a doua parte a săptămânii, această zodie va ieși din zona de confort și își va da seama ce trebuie să facă ca să obțină succesul dorit. Se conturează schimbări majore în plan profesional, respectiv la locul de muncă. Apar posibilități deosebite de avansare profesională sau de găsire a unui alt loc de muncă. Deocamdată vin informații, au loc discuții, dar concretizarea va apărea ceva mai târziu. În a doua parte a săptămânii, se vor evidenția relațiile parteneriale, atât cea cu partenerul de viață, cât și cea cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Evită să vorbești prea mult despre tine și planurile tale de viitor! Unii plănuiesc în taină să profite de pe urma ta. Cheltuieli comune cu alții, achitarea facturilor și datoriilor de orice fel. Astrologii scot în evidență faptul că Capricornii nu vor avea probleme grave de sănătate în această săptămână, dar este foarte important să fie mai atenți atunci când fac sport sau unele activități care necesită efort fizic.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător. Această săptămână este extrem de importantă pentru cei care vor să înceapă tot de la zero și să uite de tot ce a fost în trecut. În prima parte a săptămânii, unele persoane născute în zodia Vărsător vor face mai mulți pași în legătură cu un proiect sau relație, care trebuie să ajungă la o nouă etapă. În a doua jumătate a săptămânii, nu este exclus că Vărsătorii pot primi mai multe propuneri dubioase, dar care sunt extrem de curioase. Foarte interesant este capitolul amoros. Se întrezăresc noutăți fie într-o relație sentimentală veche, fie se conturează una nouă, cu mari șanse de a se desfășura pe termen lung. Conjuncturile astrale din aceaste zile îți vor spori creativitatea, reușind să-i uimești pe cei dragi cu ideile tale strălucite. Distracții și aventuri la cote mari. Fii prudent și păstrează măsura în toate! A doua parte a săptămânii evidențiază activitatea profesională și sănătatea. Vei avea mult de lucru, bine fiind să-ți dozezi eforturile corespunzător. Chestiuni parteneriale delicate. În această perioadă, Vărsătorii trebuie să aibă grijă de sănătatea lor și să evite situațiile stresante. De asemenea, ar fi bine să-și facă timp pentru a ajunge la un medic, de care are nevoie.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești Peștii își vor schimba părerea despre un om, care foarte multe lucruri a promis. În prima jumătate a săptămânii, Peștii nu mai acceptă unele lucruri și încearcă să refuze al câteva propuneri, care vin destul de insistent spre ei. De asemenea, poziția planetelor arată că este o perioadă extrem de creativă și productivă pentru cei care activează în zona artistică, unde necesită multă implicare. Evenimentele principale ale săptămânii se află în planul personal, familial și domestic. Sunt șanse deosebite pentru îmbunătățirea relațiilor cu membrii familiei, dar și pentru schimbări importante în spațiul locativ. Ține cont și de sfaturile sau nevoile celor dragi. Sprijinul lor contează și reprezintă fundamentul a tot ce dorești să realizezi în viitor. A doua parte a săptămânii te îmbie la distracții, aventuri și implicare în relații amoroase. Prudență, discernământ și măsură în toate! Sănătatea devine vulnerabilă pe întregul organism. Este o săptămână în care Peștii pot trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atenți atunci când conduc o mașină sau fac activități fizice.

Dacă ți-a plăcut articolul nostru, te rugăm să ne lași un comentariu și o apreciere postării!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții