Care sunt cele mai bune soții 2024

Care sunt cele mai bune soții. Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune h...

miercuri, 3 iulie 2024

Horoscop dragoste 4 iulie 2024



Ce spun astrele Horoscopul zilei de dragoste 4 iulie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Exploreaza ce ai de facut, seteaza-ti prioritatile si actioneaza. Este posibil sa apra si conflicte, de aceea este indicat sa le eviti. Nu merita sa iti irosesti energia cu ele.Sunt lucruri care asteapta de multa vreme sa faci ceva in privinta lor. Cat mai ai de gand sa le amani? Poate ca a venit vremea sa actionezi si sa iti pui viata in ordine. Ai suficienta energie pentru asta!

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.

Horoscop dragoste 4 iulie 2024 Ce spun astrele.

Horoscop Dragoste 4 iulie 2024 – Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche. Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.O zi în care neapărat trebuie să ne ocupăm de viața personală. Trebuie să rezolvam lucrurile amânate sau să reparăm greșelile din trecut. Să evităm așadar erorile trecutului și vom incepe o etapa noua care ne linisteste sufletul. Descoperă ce îți rezervă astrele în dragoste în funcție de zodia în care te-ai născut. Cuadratura Venus-Saturn poate tulbura momentele romantic. Daca critici in mod constant, lucrurile vor ajunge sa se perturbe. Celibatarii ar trebui mai degraba sa mute intalnirile intr-o alta zi, altfel s-ar putea sa nu poata profita la maximum de oportunitate. Nu lasa vibratiile Venus-Saturn sa te traga in jos. Foloseste-le in avantajul tau, deoarece are si o latura pozitiva: poti recunoaste unde te afli intr-o relatie.



Horoscopul zilei de dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)


In cuplu: opriți vinovăția, sunteți ca toți ceilalți, si nu uitati ca aveti dreptul de a avea schimbări de dispoziție. Este suficient să știi să le gestionezi pentru a nu deveni prea frecvente, dar partenerul te iubește așa cum ești. Singur: Întrebările apar din senin., încercați să înțelegeți comportamentul unei persoane .Ceva vă surprinde și nu puteți găsi un răspuns. Lasă stelele să influenteze viata sentimentala , totul ajunge la punctul final.

Horoscopul zilei de dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

In cuplu: țineți cont de părerea jumătății voastre și nu neglijați niciodată sfatul familiei. Sentimentele lor asupra situațiilor prin care treceți împreună te ajuta sa acționezi corect. Ziua e favorabilă pentru armonie in casa si cămin. Singur: Luna te confruntă cu situații care îți permit să-ți depășești limitele. Necunoscutul se deschide in fata ta și te atrage către concepții noi pentru a-ți îmbunătăți viața emoțională. Aceste influențe te ajută sa cucerești persoana dorita




Horoscopul zilei de dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

În cuplu, proiectele tale au succes. Chiar dacă sunteți puțin surprins, sunteți foarte mulțumit de finalitate. Partenerul tău este foarte satisfăcut. Dacă doriți o implicare mai serioasă azi e momentul potrivit. Singur: Emoții pozitive în viața ta amoroasă! Astăzi, primești surprize care iti aduc fericirea emoțională. Hotărând să crezi în sinceritatea sentimentelor pe care o persoană ți le aduce, ajungi la o concluzie destul de frumoasă.

Horoscopul zilei de dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

În cuplu, veți fi dornic să eliminați dificultățile care se ivesc intre voi, iar acest lucru este un real succes. Începi să arăți o renaștere a afecțiunii, să devii mai pasionat și viața conjugala devine mai clada si pasionala ca niciodată. Singur: Oferi multă căldură și lumină celor din jurul tău, deoarece este în natura ta să faci acest lucru. Atitudinea ta îți va aduce aproape o persoană cu care vei parcurge un drum lung la nivel emoțional.

Horoscopul zilei de dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Singur: Ziua decurge monoton pentru mulți nativi, plictiseala e mai greu de suportat când prietenii sunt in vacanta si ramai in oras sa lucrezi. Nu iti pierde speranța, apare si pentru tine cineva potrivit. In cuplu: Dorința de control te poate ispiti în această zi. Nu te axa pe partener, regândește-ti în schimb modul operațional afectiv. Strategia și răbdarea pot debloca o situație ciudata.




Horoscopul zilei de dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

In cuplu: Este o zi potrivita pentru a gestiona cât mai senin posibil problemele alături de partener. În relația ta, este în interesul tău să fii tolerant. Singur: O întâlnire cu cineva seducător va reaprinde speranța intr-o noua poveste de dragoste. Încercați sa va păstrați obiectivitatea.

Horoscopul zilei de dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

În cuplu, o tendință spre sensibilitate marchează ziua. Vedeți antagonisme peste tot și din păcate vă lipsește obiectivitatea. Nici partenerul nu poate raționa corect, si de aici se ivesc controverse Singur: Va simțiți obosit și întâmpinați dificultăți in socializare. Luna va îndeamnă sa meditați. Ieșiți din casă, veți întâlni oameni care va ridica moralul.

Horoscopul zilei de dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În cuplu, astăzi, la nivel sentimental, gândești mai mult cu inima decât cu capul. Planurile pentru un cuplu, o uniune, un copil sau o viață in doi sunt binevenite. O anumita sugestie a partenerului va face foarte fericit. Singur: Dacă poveștile tale de dragoste se termină întotdeauna în coada de pește, este timpul să înțelegi de ce și să îți schimbi tonul. Prin sinceritate, cu calm și obiectivitate, vei putea ști ceea ce contează cu adevărat pentru tine

Horoscopul zilei de dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

In cuplu: O zi perfectă pentru a vă reactiva sentimentele față de partener, conștientizând puterea iubirii reciproce! Poveștile trecătoare sau aventurile nu va mai tentează iar fidelitatea e tot ce contează pentru voi, Va bucurați o poveste de lungă durată si vreti sa rămână așa. Singur: Deschide-te si mărturisește-ti sentimentele în această zi. Emoțiile zilei te copleșesc însă ai curajul sa afirmi ce iti place. Folosește-ti spontaneitatea ta și vei atrage persoane potrivite.






Horoscopul zilei de dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

În cuplu: în discuțiile voastre, astăzi aveți șansa să savurati o atmosferă plăcută, dar în contact cu realitatea. Visezi cu ochii deschisi și partenerul te găsește fermecător. Experimentezi senzații noi, e o emoție garantată. Singur: O poveste este posibilă cu cineva mai în vârstă, mai experimentat. Aveti sansa unei siguranțe emoționale și materială. O perioadă de satisfacție se apropie. Tot ce trebuie să faci este să găsești persoana ideală.

Horoscopul zilei de dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

În cuplu: Ziua de astăzi îți promovează sentimentul datoriei conjugale! Iti place sa te abandonezi cu tandrete și sinceritate, în brațele partenerului tău pentru momentele senzuale. Singur: Un sentiment de angajament îți gâdilă inima. Visezi ca această persoană să prețuiască legatura sentimentala cu tine. Uită-te în jurul tău astăzi, simți această prezență discretă, dar reală, numită încredere în tine și mergi înainte cu inima pregătită!

Horoscopul zilei de dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Singur: Știi să fii convingător. E timpul să iit folosesti farmecul personal . Nu ezitați să bateți pe ușile potrivite, deoarece sunteți hotărât să vă dedicați unor detalii, acest lucru vă va economisi timp. In cuplu: Vrei să-ți dezvolți relațiile, să trăiești momente puternice în compania partenerului, care îți îndeplineste așteptările. Aveți multe posibilitati pentru a vă atinge obiectivele, dar trebuie să începeți prin a crede în ele!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții