Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

miercuri, 3 iulie 2024

Horoscop tarot zilnic 4 Iulie 2024



Horoscopul tarot zilei de 4 Iulie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.



Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.




Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 3 DE BATE

Ucenicul isi poate depasi maestrul daca progreseaza si nu se da batut. De asemenea, cartea poate simboliza evlavia, recunostinta pentru performantele atinse. Avansarea in cariera este posibila numai cu sacrificii profesionale deosebite.Cartea de tarot 3 de Bate leaga intre ele doua experience importante si valoroase. Cartea de tarot 3 de Bate arata ca, dupa un urcus, lung si istovitor, am atins culmea si, din acest punct de observatie sigur, putem arunca privirea pana departe, spre un orizont luminos. Fundamental solid pe care il simtim sub picioare si perspectiva imbucuratoare spre viitor ce ni se ofera de aici sunt caracteristicile principale si absolut pozitive, exprimate de Cartea de tarot 3 de Bate. In domeniul profesional 3 de Bate inseamna ca am ajuns la o piatra de demarcare importanta si ne aflam pe un teren sigur pentru ca, de acolo, sa putem trece la elaborarea unor proiecte pe termen lung. Cartea de tarot 3 de Bate face legatura intre cele doua aspecte atat de ravnite: o baza sigura si perspective promitatoare.In planul constiintei am atins un nivel, din care ni se deschide un orizont larg. Fiind constienfi de faptul ca, datorita stradaniilor de cunoastere depuse pana acum am creat un fundament solid, putem in prezent sa aruncam, dintr-un punct de observare superior, o privire in jurul nostru pentru a constientiza, cu multa recunostinta, care este scopul nostru in viata. Baza sigura, conferita de certitudinea interioara legata de larga perspectiva optimista sunt baza pentru o etapa a vietii in care putem sa ne indeplinim sarcinile cu usurinta si sa obtinem succese.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 8 de pentagrame (inversata)

Cartea simbolizeaza educatia, stagiatura, ucenicia. Nu exista nici un substitut pentru talent si experienta. O persoana poate dobandi calitati excelente si poate deveni maestru, doar prin aplicarea temeinica a cunostintelor pe care le poseda. Daca iti apare aceasta carte inversata, mesajul este atentie la neindemanare. Poti intarzia ducerea la indeplinire a unei sarcini din cauza neatentiei. Daca esti student si pici un examen, solutia este sa analizezi ce s-a intamplat, unde ai gresit de s-a ajuns aici.Simtiti forta pe care v-o confera certitudinea interioara, pe care va aflati, este intr-adevar sigur. Aveti incredere in evolutia pozitiva pe termen lung, chiar daca, prin cartea etalata la pozifia 6, vi se spune ca mai aveti de trecut o vale.Trebuie sa luptati pentru o baza (comuna) sigura in problema in cauza, pana veti simti teren solid sub picioare. Cartea arata ca astfel va puteti realiza intentiile si ca, totodata, vi se deschid perspective imbucuratoare.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI STAPANUL

Ai parte de protectie suplimentara astazi, insa asta nu inseamna ca trebuie sa te comporti irational. Nu iti asuma riscuri inutile care sa necesite alt sprijin. Ai incredere in tine, insa fii precaut. Fii responsabil de ceea ce se intampla cu tine, dar si constient de ceea ce se intampla in jurul tau.In ceea ce priveste relatiile noastre personate Cartea de tarot Stapanul indica o perioada in care legaturile noastre pot fi cimentate, conferindu-li-se un cadru pe care te poti bizui, cu caracter de durata. Latura lucida si critica a stapanului poate lua insa acest context si un caracter deziluzionant. Peste aceasta, severitatea directionata spre obtinerea unui maximum de siguranta, pe care o reprezinta Cartea de tarot Stapanul, contine in sine pericolul unei rigiditati excesive sau de ingustare in sfera relatiilor.Sunteti o persoana foarte stapanita si aveti, fata de ceea ce preconizati sa faceti, o atitudine realista si obiectiva. Capacitatea dvs. de a privi lucrurile in mod critic ar fi trebuit sa va faca sa intelegeti cat de mari sunt sansele si riscurile pe care vi le asumati. Aveji insa grija ca, datorita luciditatii dvs., sa nu alunecati spre un perfectionism lipsit de fantezie si sa verificati corectitudinea atitudinei adoptate cu ajutorul cartii de la pozitia 1. Poate ca ar trebui sa fiti mai flexibil in forul dvs. interior. Trebuie sa procedati cu stapanire de sine si pragmatism. Adoptati o pozitie constructiva, insa verificati posibilitatea de realizare a dorintelor si intentiilor dvs. Daca si cartea de la pozitia 1 va arata ca intentia dvs. poate fi realizabila ar trebui sa muncitii cu tenacitate si consecventa la transpunerea ei in realitate. In caz contrar va trebui probabil sa acceptati sa deveniti mai modest.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac Eremitul / Pustnicul

Corect sau gresit sunt notiuni importante. Dar astazi este mult mai important sa faci ceva decat sa nu faci nimic. Lipsa actiunii poate fi mai dureroasa decat greseala. Atentie la alegerile pe care le faci pe parcursul zilei.In viata profesionala, Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul reprezinta o perioada de reculegere, in care obtinem claritatea asupra a ceea ce dorim intr-adevar sa realizam profesional. Acest lucru poate duce la o totala rasturnare de valori privind acceptiunile noastre de pana acum asupra succesului, recunoasterii meritelor. Aceasta cunoastere ne apropie de necesitatile reale si adevarata noastra chemare. Odata cu caracterul limpede al acestei cunoasteri se manifesta, pe langa o mare tarie de caracter si o profunda certitudine interioara, datorita carora reusim sa transpunem in fapt, aceste noi teluri. Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul simbolizeaza insusi aspectul profesional si arata ca seriozitatea, linistea, prudenta si singuratatea pot duce la o mai mare multumire interioara intr-un cadru economic modest, decat agitata plina de succes din societatea de consum.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Luna

Poti avea momente de slabiciune sau disconfort. Relaxeaza-te putin si fii pozitiv. E ceva temporar care nu va dura prea multa vreme. Nu subestima, insa, nevoia de odihna. Corpul are nevoie de liniste pentru a se recupera si vindeca.In domeniul profesional Cartea de tarot Luna inseamna frica si nesiguranta la locul de munca, temeri adanc inradacinate de a cadea la examene, de a nu obtine un loc de munca sau de a nu gasi meseria potrivita. Cartea de tarot Luna se manifesta intotdeauna cu un aspect pronuntat irational. Chiar daca incercam sa ne autoconvingem ca nu avem nici un motiv intemeiat de a ne teme, frica ramane. Sentimentul de angoasa, tracul, presimtirile negre pot fi imblanzite numai pentru catva timp, dar nu pot fi eliminate. Radacinile lor sunt mult mai adanci si simptomul, pe care il insotesc, nu constituie cauza ci declansatorul. Infrangerea acestor temeri nu este posibila doar prin simpla evitare a unei anumite situatii. Doar Coborarea in propriile profunzimi, calea prin frica, ofera perspectiva de a vindeca aceste sentimente din radacina.

Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Steaua

Aceasta carte simbolizeaza luxul, graditudinea, increderea de sine. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul sa fii atent la riscurile pe care ti le asumi. Nu te aventura daca simti ca nu sunt foarte mari sanse de castig, iar implicatiile sunt uriase. Atentie mare la bani!Ati abordat problema cu incredere si i-ati atribuit sanse de lunga bataie. Pornrti de la ideea, ca pasii pe care i-ati intreprins sunt promitatori si vor avea o mare importanta pentru dumneavoastra in viitor. Capacitatea dumneavoastra de previziune va este foarte avantajoasa, folositoare. Daca este cazul sa va pastrati si in continuare acest optimism veti afla de la cartea etalata in pozitia 7. Deschideti ochii si aruncati o privire spre viitor. Deveniti constient de faptul ca ceea ce intentionati sa intreprindetii va avea urmari agreabile si de mare perspective, de care poate ca in prezent inca nici nu va dati seama. Desprindeti-va din ingustimea modului dumneavoastra de pana acum de a privi lucrurile, faceti-va o larga privire de ansamblu. In acest mod veti castiga si mai multa incredere.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Asul de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza inspiratia, puterea, creatia, inceputurile, potentialul. Daca iti apare inversata te-ai putea regasi intr-o situatie in care simti ca nu mai ai putere. Faci eforturi sa iti atingi telurile propuse. Atentie, elibereaza-te de toate sarcinile care nu sunt o prioritate si dedica-ti timpul doar lucrurilor cu adevarat importante. Canalizeaza-ti energia in scopuri pretioase.La fel ca si ceilalti asi, cartea de tarot Asul de bate reprezinta o sansa care zace in noi, pe care ar trebui s-o descoperim si s-o cultivam. In cazul acestui cartii de tarot Asul de bate, este vorba de spiritul de intreprinzator, de curaj, de asumarea riscului, dae entuziasm, si nu in ultimul rand, cartea de tarot Asul de bate face trimitere catre autoafirmare. Cartea de tarot Asul de bate corespunde elementului foc si poate reprezenta intarirea vointei noastre, puterea noastra morala, precum si de alte procese de evolutie si mai ales de maturizare. Cartea de tarot Asul de bate reprezinta incuviintarea data vietii, optimismul si dorinta de viata, nerabdarea.Profesional cartea de tarot Asul de bate ne arata ca ni se ofera noi sanse, care ne inlesnesc identitatea scopurilor precum si desfasurarea intereselor, capacitatilor si talentelor noastre. Cartea de tarot Asul de bate simbolizeaza curajul, placerea riscului si daruirea totala in cadrul unei anumite probleme, autorealizarea profesionala. Cartea de tarot Asul de bate arata ca suntem orgoliosi, motivati si ca ne daruim cu entuziasm rezolvarii indatoririlor.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 10 de bate (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza povara, responsabilitatea, munca grea, stresul, reusita. Daca iti apare inversata, cartea iti transmite mesajul ca poti depasi solicitarile dificile. Ce a fost mai greu a trecut sau urmeaza sa treaca. Este vremea eliberarii, a depasirii inhibitiilor.Cartea de tarot 10 de bate uneori semnifica faptul ca am sarit cateva trepte pe scara evolutiei normale si, in prima faza, ne simtim depasiti de situatie. Sarcinile si raspunderile ne atarna de gat ca piatra de moara. Este posibil sa suferim un esec. In masura in care ne acomodam noului domeniu de viata, suprasolicitatea se micsoreaza si invatam sa ne rezolvam cu mai usor sarcinile.Profesional cartea de tarot 10 de bate indica stresul, suprasolicitarea sau asumarea unor raspunderi care ne depasesc la serviciu. Aceasta poate fi urmarea unei avansari prea rapide, lucrul intr-un domeniu caruia inca nu-i putem face fafa. Este important sa ne mobilizam in mod constient resursele interioare, pentru a putea depasi fara pagube acea perioada necesara acomodarii cu noua activitate.Cartea poate exprima si neplacerea efectuarii unei corvezi, cautarea unui loc de munca sau emotiile din pragul unui examen sau unei incercari dificile.In planul constiintei, cartea de tarot 10 de bate arata ca ne zbuciumam sub povara grijilor si indoielilor profunde, fara sa gasim o calea de scapare. Ne simtim epuizati si suprasolicitati. Cea mai buna metoda de a iesi dintr-o astfel de situatie consta in distantare si impunerea unei pauze, de care aveam nevoie de mai multa vreme. Poate fi vorba de un weekend, de o vacanta.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Asul de spade

Daca ai de luat o decizie importanta, poate fi o idee sa te izolezi putin pentru a putea atinge constientizarea spirituala. Depaseste-ti limitele, gaseste-ti puterea interioara. Concentreaza-te pe ceea ce vrei cu adevarat.Cartea de tarot Asul de Spade reprezinta claritatea cunoasterii ce permite luarea de decizii clare, precum si rezolvarea unor probleme extrem de incalcite. Asta poate insemna ca un vant proaspat aduce o inviorare in obisnuinte vechi sau ca tratative care se impotmolisera capata o turnura hotaratoare. Poate fi vorba si despre o discutie edificatoare, care sa elimine „norii" care ingreunau atmosfera de lucru. Si, nu in ultimul rand, ascutimea si capacitatea de separare a acestei carti de Spada pot semnaliza hotararea luata dupa o matura chibzuinta, de a parasi domeniul de activitate de pana acum.In planul constiintei Cartea de tarot Asul de Spade simbolizeaza ca ar trebui sa descompunem acele probleme, ce ni se pareau pana acum obstacole de netrecut, in domenii paralale, care pot fi cuprinse cu mintea si sa analizam fiecare element in parte pentru ca, dupa aceea, sa reasamblam totul intr-un intreg clarificat. Datorita acestei forte de analiza si sinteza putem depasi mari complicatii si dependente, pentru a apuca, cu scop bine precizat, pe noi cai. In domeniul relatiilor personale Cartea de tarot Asul de Spade poate reprezenta discutia lamuritoare, eliberatoare, sau rezolvarea si depasirea unor probleme profunde. Pe acest plan, modalitatea rece si lucida a acestei carti are deseori si o latura care poate duce la separare.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 5 de spade

Carte simbolizeaza conflictul, tensiunea, pierderea, infrangerea, castigul cu orice pret, tradarea. Atentie la pretul platit pentru anumite lucruri. Te poti bucura de o victorie, dar poti constata ca in spate au fost prea multe sacrificii. Analizeaza daca pretul pe care trebuie sa-l platesti pentru o anumita actiune nu este mai mare decat beneficiile rezultate.Afi fost profund chiunuit si umilit si acum va simtiti zdrobit. Probabil, va ganditi la razbunare si planuiti actiuni murdare, pentru a razbuna nedreptatea ce vi s-a facut. Sau poate aveti alte motive sa fiti incrancenat si plin de ura. Ganditi-va la intelepciunea proverbului: „Cine seamana vant, culege furtuna" si cautati o supapa neutra pentru furia si agresivitatea dumneavoastra. Potoliti-va spargand lemne, practicand schiul sau alergari de maraton sau orice alt sport, care sa implice schimburi zdravene de lovituri. In ceea ce v-ati propus ajungeti intr-o faza in care sunteti calomniat, defaimat, jignit sau chinuit, sau va expuneti la injurii si ticalosii pline de josnicie. Sau dumneavoastra insiva sunteti inclinat spre acte de razbunare si va lasati antrenat spre furie distructiva oarba sau ticalosie. Daca nu exista nici o posibilitate de a evita aceasta experienta, ar trebui sa va mobilizati intregul curaj si, in primul rand, forta morala, pentru a iesi macar ca invingator moral din acest conflict. Evitati, pe cat se poate, sa fiti atras intr-o capcana.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător 10 de spade

Aceasta carte simbolizeaza tradarea, criza, pierderea. Ti se poate parea ca totul se darama in jurul tau. Ca ai esuat total. Suferi pentru ca planurile ti-au fost date peste cap. Dar chiar sa fie acesta un lucru rau?! Analizeaza cu atentie ce s-a intamplat si de ce si poti avea surprize. Totul are un scop, vei vedea care sunt beneficiile acestei situatii.Spre deosebire de Moarte, care indica sfarsitul natural, prin Cartea de tarot 10 de Spade este simbolizat sfarsitul samavolnic, cateodata chiar prin violent, asadar si inainte de vreme. Desi acest sfarsit este deseori in legatura cu o grea incercare de viata. Multitudinea de spade simbolizeaza un cumul de forte al ratiunii, care trage o violenta linie de final. Prin aceasta poate fi exprimat finalul unor experience extrem de valoroase, avand totodata si o importanta cruciala, dar si al unor situatii neplacute, obiceiuri proaste, precum si al unor etape apasatoare, vatamatoare ale vietii. Este vorba despre o despartire dureroasa. Daca aceasta este insa traita cu sentimentul de apasare sau ca o interventie chirurgicala, cu usurare in final, nu poate fi stabilit decat din context. Doar celelalte carti pot spune, daca sfarsitul survenit a fost necesar sau gresit, absurd sau inainte de vreme.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Cavalerul de cupe

Aceasta carte simbolizeaza romantismul, sarmul, cavalerul in armura stralucitoare, imaginagia. Pentru a-ti indeplini niste scopuri, ar trebui sa faci o calatorie, fizica sau spirituala. Cavalerul de cupe este simbolul creativitatii si al castigurilor. Poti incepeo noua aventura in domeniul profesional. Desi castigul se anunta a fi departe, el va fi pe masura eforturilor depuse.Ati avut fata de problema in cauza o atitudine calma. Sunteti binedispus si nutriti ganduri prietenesti fata de ceilalti. Vedeti, daca talmacirea cartii de la pozitia 7 va sfatuieste sa continuati in acelasj mod sau, poate, va invita sa procedati totusi cu mai mult angajament, mai multa hotarare si sa va aratati mai dispus sa faceti fata unui eventual conflict.Manifestati-va pasnic, impaciuitor, creati o atmosfera plina de afectiune. Aratati-va sentimentele, inclinatiile, simpatiile, dragostea. Daca se va intampla sa intalniti pe cineva care sa nu va zambeasca, daruiti-i zambetul dumneavoastra. Analizati problema cu detasare si priviti cu multa gingasie spre ceea ce preconizati sa faceti. Lasati deoparte spiritul critic si priviti lucrurile din unghiul lor vesel si visator. Fiti fara grija: nu sunteti in primejdie.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții