Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 17 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024 . Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur,...

duminică, 14 iulie 2024

Horoscop dragoste săptămâna 15-21 iulie 2024



Horoscop dragoste săptămâna 15-21 iulie 2024.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Horoscop dragoste săptămânal in curs. Horoscop dragoste saptamanal pentru 15-21 iulie 2024. În viața amoroasă a Capricornului se va întâmpla ceva bun în această săptămână. Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul de dragoste săptămâna in curs. Vezi la ce să te aștepți din partea astrelor!

Săptămâna aceasta, influențele astrale oferă un aspect practic relațiilor, dar și dorințelor pe care le avem. Schimbăm perspectiva, avem o imagine de ansamblu și ne este mult mai ușor să luăm decizii. Micile provocări sau temeri sunt depășite fără mari eforturi și ne acordăm șansa de a ne bucura mai mult de pasiune și romantism.



Horoscop dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Se pare că nu poți greși în această săptămână. Orice discuții ai avea, vei descoperi că sunt extrem de reușite și că tu ești în centrul atenției. S-ar putea să descoperi că o anumită persoană este extrem de atrasă de tine și dorește să te abordeze într-un fel sau altul. În acest moment, nu ai nimic de pierdut. Reconcilierea este posibila pentru tine in aceasta saptamana, daca ai nevoie de ea. Daca ai fost in situatia de a comunica cu fost/fosta, este posibil sa realizezi ca persoana a capatat maturitate si stabilitate fata de cand erati impreuna. Sentimentele pot fi inca acolo si pot fi mutuale. Unul dintre voi poate sugera o impacare iar daca esti singur, ar putea functiona. Pentru cei aflati intr-o relatie, acum veti trai o mai mare armonie in relatia cu un copil, gratie interventiei partenerului tau.

Horoscop dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Alinierea astrală din această săptămână indică faptul că viața ta amoroasă poate înflori într-un cadru spiritual, poate la un curs de meditație sau o unul de yoga.Implinirea profesionala in aceasta saptamana te va ajuta cumva sa iti netezesti lucrurile si in viata de iubire. Ar putea fi un subiect despre bani si finante despre care tu si partenerul ati avut anumite controverse. Poate ca ai dorit sa mergi mai departe in relatie dar pentru ca nu ai avut claritate financiara, te-ai simtit blocat. Din fericire, acum te poti astepta sa ai o satisfactie in cariera ce arata chiar promitator. Acum, planurile despre care ati vorbit in cuplu pot fi implinite. Mergi cate un pas pe rand. Acest amestec al minții și inimii pare cu siguranță să aibă loc atunci când ești departe de rutina zilnică normală sau în timp ce te bucuri de câteva zile de pauză. Va fi profund satisfăcător pentru cuplul din care faci parte sau intenționezi să faci parte.




Horoscop dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Aproape toate discuțiile vor fi importante pentru tine în această săptămână. Dacă ești deja implicat/ă într-o relație, atunci vei descoperi că aceasta se va îmbunătăți într-un fel. Daca renunti la orice fel de asteptari despre iubire in aceasta saptamana poate sa iti aduca cel mai incredibil scenariu de iubire in calea ta. Poate ca ai fost asa de atasat de versiunea ta idealizata despre cum trebuie sa fie tot incat te-ai plasat intr-o pozitie de dezavantaj. Elibereaza-te de ceea ce ai crezut ca vrei. nu te mai ingrijora despre cum se vor aseza lucrurile si incepe sa stii ca se vor rezolva cu bine pana la urma. Apoi priveste cum Universul iti livreaza ceva ce nu credeai nici intr-o mie de ani. Da, este atat de simplu. Dacă ești în căutarea cuiva, atunci tot ce trebuie să faci este să te implici în conversație și să vezi ce se întâmplă în continuare. Ai putea avea o mare surpriză.

Horoscop dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Aspectele astrale din această săptămână îți lărgește semnificativ orizonturile. Poți iniția o conversație interesantă în timp ce stai la coadă la magazin sau aștepți o comandă de mâncare la pachet. Situatia vietii tale financiare comune de cuplu poate sa iti faca efectiv rau in aceste zile, iar daca este acest caz, pregateste-te pentru o schimbare. Nu iti poti internaliza durerea simtita la nesfarsit, cauzata fie de o pierdere, o tradare sau de o lipsa de claritate intr-o relatie. Nu te poti invinui tot pe tine sau sa joci jocul mintii “daca daca?” care duce doar la stres mental care nu te ajuta. Este o saptamana buna sa cauti singuratatea, odihna si recuperarea in orice forma care ti se potriveste. Ai putea dori sa discuti cu un terapeut si sa ai grija mai buna de tine din punct de vedere fizic. Vei iesi de aici mai puternic decat oricand. Persoana care va trai privilegiul de a te iubi de acum incolo nu te va lua ca si cum i se cuvine. Dar e posibil ca discuția să continue mult mai mult decât ți-ai imaginat inițial. Ar putea dura mult timp până când amândoi să o încheiați.

Horoscop dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

A face ceva spontan în această săptămână s-ar putea dovedi a fi o deschidere a ochilor în mai multe moduri decât îți poți imagina. Aspectul astral actual sparge o barieră care a existat între tine și altcineva cu care simți în secret o legătură puternică. Poate din această cauză ați și ezitat să îi vorbești. Esti pregatit pentru o schimbare semnificativa in relatia ta iar motivul cheie este acela ca esti pregatit sa iti asumi cele mai profunde si sincere sentimente fata de cineva. Poti fi in pozitia in care ai de ales in dragoste, de ales intre cineva din trecut ce doreste reconciliere si cineva nou care a intrat recent in peisaj. In timp ce aceasta alegere ti-a dat multa anxietate in ultimele saptamani, este ceva adus de energia Lunii pline in Capricorn care va aduce, in sfarsit, lumina claritatii. Vei sti cu cine doresti sa fii. Din fericire, în aceste zile nu vei avea de ales și o vei face!

Horoscop dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Configurația astrală din această săptămână îți oferă șansa de a te exprima într-un mod care poate câștiga totuși inima cuiva. Dacă toate celelalte forme alea tale de persuasiune și constrangere nu au reușit să îl miște, atunci Universul poate acea exact răspunsul pe care l-ai căutat. Dupa ce, poate, ai simtit ca nu o poti scoate la capat cu orice subiect financiar comun si dilemele sale in relatia cu partenerul, acum in sfarsit apare un raspuns. Ai putea primi o veste financiara care sa te implineasca si sa reintareasca increderea pe care o ai ca poti castiga bani in felul tau si poti contribui la finantele cuplului. In acelasi timp, se pare ca poti beneficia de banii partenerului acum. Acesta/aceasta te poate sustine cu orice cheltuiala justificata ai, totul este sa comunici cu iubire. Ceva ce spui sau o conversație pe care o urmărești poate deține cheia inimii lui.

Horoscop dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Dacă vrei să ai un impact asupra partenerului/ei sau asupra persoanei pe care o iubești, atunci nu urma aceeași linie de argumentare pe care ai făcut-o în ultimele săptămânale. Daca tu si partenerul tau planificati o nunta sau orice eveniment la care sa participati sau sa organizati, ar putea avea o mare dificultate sa fiti de acord pe mai multe aspecte. Sa spunem ca veniti din abordari mentale si spirituale foarte diferite. Desi va respectati reciproc si vreti ca celalalt sa fie fericit, ai putea vedea ca a pune asta in practica este foarte dificil. Este o saptamana buna pentru o pauza de la asemenea discutii si dileme si sa va focusati pe iubirea pe care o aveti. Lasati iubirea sa va conduca deciziile comune. Cu ea nu da nimeni gres. Energia astrală actuală te îndeamnă să găsești un alt mod de a aborda întregul subiect pentru a avea vreun efect real. Dar nu îți face griji, răspunsul va sosi din senin și va fi unul favorabil.

Horoscop dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Aspectul astral din această săptămână poate însemna că o conversație sfidează toate așteptările tale și este, cu singuranță, unică, originală și complet diferită de orice te-ai așteptat. Deja stim ca treci printr-o perioada in care nu te simti la fel de sustinut ca de regula de partener cand vine vorba de scopurile tale profesionale. De fapt, el sau ea chiar ar putea sa contribuie sa te simti mai putin increzator in tine in acest domeniu, desi nu asta intentioneaza. In plus, ai putea avea de-a face si cu niste vesti ce tin de viata ta domestica. Inca o data, ideea este ca partenerul poate sa nu fie pe aceeasi lungime de unda cu tine. El sau ea pot avea dificultate sa aiba de-a face cu orice surpriza ar putea fi adusa de Uranus. Nu, persoana cu care vorbești nu este un extraterestru de pe o planetă îndepărtată, ci e cu siguranță caldă și umană, care emană o carismă reală, ceea ce vei aprecia nespus. Lasă-te purtat/ă de val și distrează-te!

Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Astrele sunt de partea ta în această săptămână și te împing să iei atitudine cu privire la o persoană pe care o placi de mult timp. Se pare că feedback-ul este unul pozitiv și vei prinde mai mult curaj pe viitor. Dragostea este peste tot pentru tine. Saptamana aceasta ai putea fi total convins ca ai gasit iubirea vietii. Nimeni nu iti poate spune opusul si ar putea fi dragoste la prima vedere daca esti singur. O Luna plina in sectorul romantismului pentru zodia ta iti promite implinire insa din cauza aparitiei lui Uranus in peisaj, ar putea aparea o sucire. Ai putea chiar sa lasi balta persoana cu care esti, crezand ca in alta parte iarba e mai verde. Aspectele iubirii si ale inimii sunt cu siguranta interesante saptamana asta. Stabilitate ? Nu prea mult. Dacă ai deja pe cineva, nu încerca să schimbi persoana de lângă tine, deoarece pe viitor ai înceta să o mai iubești.






Horoscop dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Energia astrală din această săptămână poate înseamna că partenerul tău decide să te surprindă ducându-te într-un loc total neașteptat. Aceasta nu numai că va fi o experiență destul de revoluționară, dar ar putea reaprinde flacăra dintre voi, care poate să se fi slăbit puțin în ultima vreme. Tu nu ai prea multe de facut despre viata ta de iubire la acest moment si din acest motiv te-ai putea aparent simti lipsit de putere. Inainte insa de a ceda si a te supara, de ce sa nu iti dai voie la o pauza ? O pauza din viata amoroasa si din haos este ceea ce Universul iti sugereaza pentru aceasta saptamana. Ai nevoie sa practici o grija de sine radicala acum, ca sa iti capeti un sentiment de calm si perspectiva. Iubeste-te mai intai pe tine. De asemenea, îți va trezi interesul pentru un subiect care ți-a fost dintotdeauna drag inimii.

Horoscop dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

S-ar putea să crezi că va fi o atmosferă obișnuită în viața ta amoroasă în această săptămână, dar energia astrală indică faptul că va fi orice numai normal nu. Luna plina in sectorul parteneriatului te va lasa sa te simti intr-un anumit fel, asta e clar. Intrebarea este : cum te vei simti ? Uranus este foarte legat de aceasta Luna plina, sugerand ca orice e posibil. Efectiv orice. Poti fi convins ca o persoana este iubirea ta de viata pentru o clipa apoi sa ai o cadere emotionala in clipa urmatoare si sa iti doresti totala libertate. Esti destul de neclar in iubire. Totusi, iubirea este aici. O mai vrei ? S-ar putea să nu ai parte de pasiune și nici de romantism, dar cu siguranță va fi intrigant, atât de mult încât îți vei dori să vorbești din nou și din nou cu acel cineva pentru a repeta experiența.

Horoscop dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Configurația astrală îți va oferi cu siguranță toate puterile de conversație de care ai putea avea nevoie pentru a convinge o persoană pe care o dorești din tot sufletul tău de faptul că o apreciezi profund. Partenerul tau ar putea experimenta o schimbare drastica in finantele sale si daca e acest caz, te poate afecta, desigur. Desi nu e neaparat necesar sa fie ceva negativ, arata totusi ca o schimbare brusca. Este posibil, de exemplu, ca locul de munca al partenerului sa isi schimbe anumite pachete salariale si sa fiti nevoiti sa va ajustati si voi. Este insa valabil si cazul opus. Daca ati asteptat sa primiti o aprobare pentru un imprumut sau o marire de bani, saptamana ii poate aduce, caz in care puteti sarbatori. Până acum s-ar putea să fi fost destul de tăcut/ă și reținut/ă, dar dintr-o dată se deschid porțile verbale și poți să discuți despre orice cu încredere și inteligență.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții