Mesajul Universului luna Septembrie 2024

Ce îți transmite Universul în luna Septembrie in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziu...

duminică, 14 iulie 2024

Horoscop tarot săptămâna 15 – 21 iulie 2024



Citește Horoscopul tarot săptămâna 15-21 iulie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe  Horoscopul tarot  


Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 15-21 iulie 2024 – Se pare că săptămâna aceasta ne va face să ne forțăm norocul. Este ca și cum am fi cu toții blocați în acest vârtej care este hotărât să ne predea lecții sau, mai degrabă, vom preda noi înșine lecții în această săptămână. Ne vom împăca cu limitările noastre, care, în funcție de cine suntem și din ce suntem făcuți, ar putea duce la excelență. Este nevoie de răbdare deoarece mulți dintre noi ne vom confrunta cu probleme atât externe, cât și interne. În timp ce sănătatea fizică poate să nu fie problema imediată, sănătatea mintală este cu care mulți dintre noi ne vom confrunta în timpul săptămânii. De asemenea, ne uităm ce efecte pot crea minciuna sau înșelăciunea unei persoane și, dacă ne ascundem, vom fi prinși. Dacă manipulăm pe cineva, vom fi criticați pentru acțiunile noastre greșite. Săptămâna aceasta necesită o minte echilibrată și necesitatea de a lua în considerare consecințele acțiunilor noastre înainte de a le îndeplini. Aceasta este esențial. Trebuie să ne oprim și să ne uităm la ceea ce facem, trebuie să învățăm cum să ne asumăm responsabilitatea pentru ce se întâmplă în jurul nostru.

Începe ziua cu horoscopul tarot , care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.



Horoscopul tarot săptămânal Berbec (21 martie - 20 aprilie)


Horoscop tarot BERBEC Regina de spade, inversată

Fii pregătit pentru un vizitator săptămâna aceasta. Ne uităm fie la o persoană tânără, fie la o persoană foarte imatură și posibil nedorită. Această persoană este doar o amenințare și are potențialul de a-ți da peste cap săptămâna, cu capriciile lor neglijente. Ai tendința să cazi în trucurile acestei persoane, care sunt complexe. De fapt, nici măcar nu știi dacă nu au altceva decât trucuri în mânecă, încât sunt atât de fiabile și totul pare perfect pus la punct. Sfatul este să îți urmărești spatele, în timp ce știi că această persoană nu va fi în permanență prezentă, ci va provoca ravagii doar în săptămâna următoare. Liniștește-te cu faptul că este doar o vizită și nu o condamnare pe viață.

Horoscopul tarot săptămânal Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot TAUR Regina de bâte,

Cartea de tarot regina de bate personifica forta feminina a elementului foc. Ea reprezinta increderea de sine, autodeterminarea, supletea felina ca expresie a intelepciunii si nicidecum a capacitatii de adaptare. Cartea de tarot regina de bate este o fire deschisa, manifesta putere de vointa si spiritul intreprinzator. Mandria ii confera o mare forta si tarie interioara, dar pe de alta parte o face sensibila la critici. Cartea de tarot regina de bate reprezinta intr-un asemenea grad setea de existenta si atitudine pozitiva fata de viata, ca se poate ajunge si la betia dorintei de petrecere, la risipa tara limita. Talentul ei actoricesc si spiritul ei flamand de senzatii si pasiune o face regina dramei.Când este extrasă o singură carte „Arcana Majoră” pentru o persoană într-o lectură, este mai mult decât probabil ca aceasta să reprezinte persoana pentru care este citită. Ești Regina și, în acest caz, ești în esență o persoană muncitoare, cu o concentrare imensă, cu excepția faptului că această carte este inversată, ceea ce poate implica o slăbiciune. Ceea ce putem observa este că te bazezi pe reputația ta, ești bun în ceea ce faci, dar devii și leneș și crezi că nimeni nu observă. Această carte vine în momentul potrivit, dându-ți un avantaj, spunându-ți că trebuie să fii cu „ochii pe minge” sau să te confrunți cu probleme, pentru lipsa ta de încercare.




Horoscopul tarot săptămânal Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot GEMENI As de cupe, inversat

Este întotdeauna un sentiment bun să primești Asul de cupe, cu excepția cazului în care, desigur, este inversat, ceea ce ar putea foarte bine să implice iubirea pierdută sau mai bine zis, iubirea neîmpărtășită. Cu siguranță se întâmplă ceva în viața ta, ori ești îndrăgostit puternic de cineva, ori ai fost „într-un fel” implicat cu cineva de ani de zile, dar ceva nu este în regulă. Parcă nu este cu adevărat dragoste. Această carte inversată arată potențialul trecut, o separare de drum. Cineva s-a lenevit sau s-a plictisit în eforturile lor de a se implica în continuare, iar acum, acel cineva, adică tu, plătești prețul fiind într-o relație pe care pur și simplu nu o înțelegi și nici cealaltă persoană nu o face.

Horoscopul tarot săptămânal Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot RAC Zece de bâte, inversat

Cartea de tarot 10 de bate este cartea apasarii si arata, ca ne-am asumat prea multe responsabilitati, fara sa reusim sa le facem fata si pierzand astfel privirea de ansamblu. Poate exprima si neindemanarea.Cartea de tarot 10 de bate uneori semnifica faptul ca am sarit cateva trepte pe scara evolutiei normale si, in prima faza, ne simtim depasiti de situatie. Sarcinile si raspunderile ne atarna de gat ca piatra de moara. Este posibil sa suferim un esec. In masura in care ne acomodam noului domeniu de viata, suprasolicitatea se micsoreaza si invatam sa ne rezolvam cu mai usor sarcinile.Cartea Zece de bâte reprezintă o ușă sau o fereastră, care îți oferă posibilitatea de a o deschide sau de a o închide. Fiindcă această carte este inversată, este vorba despre o ușă închisă și tu ești cel care a luat decizia de a o închide. Nu este deloc o carte proastă în acest caz. Recent ai luat o decizie fermă și probabil că te-a dus într-un loc în care ai realizat că trebuie să oprești ceva, o relație, o stare de muncă, oricare ar fi ea, tu ești cel care deține controlul acum. Această carte te reprezintă, gândindu-te la această mișcare a ta. A fost o decizie grăbită? Ai acționat impulsiv? Ai avut dreptate să „închizi ușa” ? Acestea sunt întrebările care îți vor apărea săptămâna aceasta pentru tine.

Horoscopul tarot săptămânal Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot LEU Nouă de cupe

Cartea de tarot 9 de Cupe reprezinta o perioada pe care o savuram din plin, de care ne bucuram din toata inima. In anumite forme exagerate, aceasta placere de a trai poate sa degenereze, eventual, in voluptate desantata sau lacomie de viata, insa de regula, Cartea de tarot 9 de Cupe se manifests in forma ei placuta, lipsita de griji: ca expresie a bucuriei de a trai, a vietii lipsite de griji.Ești cineva care alege să facă fiecare zi magică și chiar și atunci când vremurile sunt grele, găsești o modalitate de a te ridica deasupra oricărei situații. Acest Nouă de cupe îți arată să faci ceea ce faci cel mai bine: înconjoară-te de dragoste, adică de prieteni, colegi, parteneri, familie. Săptămâna se va umple de dragoste și nu va exista niciun fel de surpriză negativă și nici nu va exista vreun semn de ostilitate sau adversitate. Este o săptămână lină pentru tine. Ești unul dintre puținele semne care pot lua aproape orice situație și o pot transforma într-o aventură extraordinar de pozitivă.

Horoscopul tarot săptămânal Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot FECIOARA Doi de monede, inversat

Cartea de tarot 2 de Monede este cartea deciziei luate in joaca dar totodata si a nehotararii pline de nepasare. Cartea de tarot 2 de Monede arata ca suntem capabili sa ne adaptam confortabil vietii, trecand astfel fara prea mari dificultati atat peste suisurile cat si peste coborasurile ei. In functie de conceptia noastra despre viata cat si de domeniul desemnat, aceasta inclinatie jucausa poate fi apreciata ca iscusinta, maleabilitate, spontaneitate, capacitate de a antrena sau a revigora, dar si ca lipsa de consistent a convingerilor, acceptarea docila a compromisurilor . Cartea de tarot 2 de Monede defineste si cea de-a doua latura caracteristica - ce se extinde de la inotatul in sensul curentului si pana la intelepciunea nebunului, cea plina de sensuri adanci.Ai în față o decizie și îți este foarte greu să vezi care este cea mai bună alegere. Acest lucru este mai mult decât probabil legat de muncă sau finanțe, ceea ce tinde să te încurce așa cum este. Însă, cu toate acestea, săptămâna aceasta îți poate oferi posibilitatea de a câștiga mai mulți bani dar nu ai încredere în această sursă și nu știi nici dacă poți avea încredere în intuiția ta. Așadar, pe de o parte, vei avea ocazia să câștigi mai mulți bani, în timp ce, pe de altă parte, vei fi frenetic și nevrotic în timp ce regândești această oportunitate, ca mai apoi să o dai uitării. Vrei să câștigi mai mulți bani? Atunci riscă, acesta este sfatul cărții aici. Asumă-ți un risc.

Horoscopul tarot săptămânal Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot BALANTA Nouă de bâte

Cartea de tarot 9 de bate reprezinta indaratnicia si rezistenta fata de o situatie sau experienta, de care ne simtim amenintati. Cartea de tarot 9 de bate arata, ca in realitate nu exista nici o amenintare obiectiva, ci faptul ca amintirile noastre legate de experiente dureroase anterioare au dus la aceasta atitudine tematoare. Cartea de tarot 9 de bate reprezinta acea rezerva, care in basme este numita frecvent „inima impietrita". Cartea de tarot 9 de bate exprima faptul ca adoptam o atitudine de arici si refuzam sa ne continuam drumul si sa luam decizii importante. In unele cazuri rare, Cartea de tarot 9 de bate semnifica insa exact contrariul: ca tocmai am facut un pas decisiv si folosim acum intreaga forta, pentru a inchide usa in spate, pentru a ne taia noi insine calea de intoarcere. Desi are o semnificatie pozitiva, intrucat favorizeaza evolutia, Cartea de tarot 9 de bate indica totusi ca am gresit intr-un punct: am fugit si ne temem ca trecutul sa nu ne ajunga din urma. Adevarata despartire, insa, inseamna sa inchei respectiva experienta si sa te simti stapan pe trecut, cu multa siguranta de sine, in loc de a trai cu frica in san.Săptămâna aceasta este pe cale să îți aducă o mulțime de retrogradări, mai ales în ceea ce privește munca. Se pare că ai încercat să scapi de câteva lucruri la serviciu, iar acum acele lucruri se întorc să te „muște”. Chiar ai crezut că poți ocoli detaliile, cum ar fi lucrurile de birou, documentele, introducerea datelor, lucruri de această natură. În general, această carte implică neglijență, uitare și necazurile cu care ne confruntăm, atunci când credem că putem lucra fără a face efectiv nicio muncă. Există o lecție aici și este cea care spune că trebuie să lucrăm cu toții, chiar și tu.

Horoscopul tarot săptămânal Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot SCORPION Patru de cupe, inversat

Cartea de tarot 4 de Cupe evidentiaza nestatornicia sentimentelor noastre, care, dupa ce ne determina sa tanjim din tot sufletul dupa ceva, ne face apoi, in momentul implinirii dorintelor cu (prea multa) prisosinta, sa trecem in cealalta extrema, a respingerii, dezgustului si neplacerii. Indispozitia exprimata prin aceasta carte acopera un spectru larg: de la carteala, trecand prin apatie si pana la formele grave de manifestare ca cearta, indaratnicie si inacrire. In toate aceste cazuri, Cartea de tarot 4 de Cupe constituie un avertisment si totodata o invitatie, de a nu cadea, ca urmare a indispozitiei, intr-o apatie oarba, ratand astfel sanse reale.Poate că ai mers puțin prea departe de data aceasta, în ceea ce privește ceea ce poți cere unui iubit sau partener în relația ta. Deși toate lucrurile par destul de bine echilibrate și se descurcă bine, această carte, deși este în general o carte bună, este inversată și, în cazul tău, implică faptul că este posibil să fi făcut sau decis ceva prea departe. Aceasta ar putea fi o luptă, o cerere, chiar o sugestie care a fost luată într-un mod greșit. Ți-ai depășit marja și o vei plăti cumva în această săptămână. Nu este un spectacol de groază, este doar un apel de trezire care îți permite să știi că nu deții controlul.

Horoscopul tarot săptămânal Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot SAGETATOR Șapte de monede, inversat

Cartea de tarot 7 de Monede ne invita sa abordam problema in cauza cu calm si sa ne acordam un timp suficient pentru crestere si dezvoltare. Rezultatul pozitiv este cert, daca nu influentam negativ evolutia lucrurilor, prin pripeala sau graba. Impreuna cu Spanzuratul (XII) si 4 de Spade, Cartea de tarot 7 de Monede face parte din carple care indica o intarziere temporala. Spre deosebire de celelalte doua carti, aici se poate constata o crestere continua.Săptămâna aceasta promite să fie una dintre cele în care te mai păcălești cu rezoluțiile de la începutul anului. Ai vrut să începi să mănânci corect, dar nu ai putut găsi o „dată de început” suficientă. Ai vrut să-ți aduci corpul într-o formă mai bună, dar niciodată nu ți-ai dat seama cum să faci așa ceva. S-ar putea să simți un oarecare regret pentru asta în timpul săptămânii, dar acum ai de ales: fă ceea ce trebuie singur, respectându-ți rezoluțiile sau fă un pas înapoi și nu face absolut nimic, pentru a schimba ceva. Nu ai de gând să te așezi înapoi, nu-i așa? Alege să faci ceea ce trebuie.






Horoscopul tarot săptămânal Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot CAPRICORN Regele de bâte, inversat

Cartea de tarot regele de bate reprezinta latura masculina a elementului foc, a carui forta de manifestare poate fi exemplificata prin imaginea Regelui Soare, Ludovic al XIV-lea. Cartea de tarot regele de bate este intruchiparea increderii in sine, a optimismului si capacitatii de a se bucura de bogatiile posedate, de putere. Aceste trasaturi nu trebuie intelese in nici un caz ca fiind numai superficiale, rezultate doar din pura placere, ci ele pot sa se dezvolte intr-un mod exemplar spre binele tuturor celor implicati. Cartea de tarot regele de bate este expresie a puterii de vointa, sigurantei de sine, maturitatii persoanei.Vei fi chemat de un prieten sau membru al familiei pentru a oferi sfaturi săptămâna aceasta și, având în vedere că această carte este inversă, vei da sfaturi greșite. Ceea ce se înțelege prin sfaturi „greșite”, aici, în cazul Regelui de bâte, este că nu asculți persoana care are nevoie, ci reacționezi doar din propria ta experiență. Îi spui acestei persoane nevoiașe să facă ceea ce ai face, dar nu ești tu, iar sfaturile tale nu funcționează pentru acesta. Sfatul săptămânii este să asculți bine și să te gândești la orice sugestii pe care ai dori să le împărtășești. Înțelepciunea ta nu este unică, alege să asculți această persoană. Aceasta a venit la tine dintr-un motiv și nu este doar să audă despre experiența ta de viață.

Horoscopul tarot săptămânal Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot VARSATOR Cinci de monede

Cartea de tarot 5 de Monede reprezinta perioadele grele ale vietii, in care ne simtim jalnici, fara noroc, parasiti, mizeri. Cartea de tarot 5 de Monede este mai putin un mesager al pierderilor reale si infrangerilor materiale, ci arata mai degraba ca ne simtim nesiguri, ca ne temem sa nu se surpe pamantul, pe care-1 simtim cum ne fuge de sub picioare. Cartea de tarot 5 de Monede reprezinta stramtorarea inerenta oricarei crize evolutive, atunci cand suntem obligati sa parasim un domeniu familiar, al stabilitatii, pentru a ravni mai sus, mai departe, fiind insa nevoiti sa acceptam totodata §i riscurile implicite.Această carte este un semn care arată promisiuni pentru săptămâna aceasta și ai noroc în perioada care urmează. Ceea ce ai construit în dragoste, în familie, în viața de acasă funcționează și funcționează bine. Poate că tocmai ai cumpărat o casă nouă sau ai lucrat la renovări și planuri și toate acestea se concretizează. Intri în casa ta și asta te face fericit. Oamenii cu care locuiești se simt pașnici și în siguranță. Parteneriatele înfloresc în acest moment pentru tine și nu ai deloc probleme pentru a-ți îndeplini partea din afacere. Dacă ești furnizorul, vei putea furniza și, dacă ți se oferă, nu vei avea deloc griji în această săptămână.

Horoscopul tarot săptămânal Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot PESTI Patru de bâte, inversat

Cartea de tarot 4 de bate indica o etapa a pacii, in care ne deschidem si iesim din carapace pentru a ne bucura de viafa. Avand in vedere aceasta siguranta, suntem dispusi sa parasim bucurosi zona de protectie si adapost pentru a participa la viata tumultoasa a lumii. Aceasta semnifica atat sociabilitate, amuzament, desfatare si o mare bucurie de a trai, cat si o deschidere a carapacei interioare, prin care participam nemijlocit la tumultul vietii care ne inconjoara si prin care traim totodata sentimentul de legaturi profunde in contactele pe care le realizam.Șansele sunt că ți s-a oferit recent o oportunitate și există șanse mari să fie imensă și uluitoare. Aceasta ar putea fi o călătorie într-o țară străină sau posibilitatea unei poziții extrem de bune la un nou loc de muncă. Ceea ce se întâmplă însă în mintea ta este că totul te încurcă, adică ești lipsit de idei cu privire la care ar trebui să fie următoarea ta mișcare. Nu te îndoiești de nimic și crezi că merită toată agitația, dar te încurcă pentru că nu ești obișnuit cu acest tip de atenție. Și în acest caz, atenția trebuie să aibă ca rezultat să lucrezi mai mult decât o faci acum, ceea ce nu este ceva ce simți că te poți descurca în acest moment. Sugestie: profită de șansă, călătorește, alege să faci o treaba minunată.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții