Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor 7-13 octombrie 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

luni, 8 iulie 2024

Horoscop dragoste săptămâna 8-14 iulie 2024



Horoscop dragoste saptamana 8-14 iulie 2024.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 



Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul de dragoste săptămâna 8-14 iulie 2024. Vezi la ce să te aștepți din partea astrelor!

Horoscop dragoste săptămânal 8-14 iulie 2024. Varietatea este condimentul vietii si al iubirii! Daca ne-am trezit prinsi in aceeasi veche rutina plictisitoare, este timpul sa schimbam lucrurile. Cu Venus care intra in Gemeni marti, limbajul nostru de dragoste devine mai concentrat pe un raport mental pe care il putem stabili si impartasi cu un curent sau potential. partener. Imediat dupa ce Venus va sari in Gemeni, ea va face un trigon perfect cu intensul Pluto. Acest lucru poate aduce un nou interes amoros in imagine care se simte ca o adevarata intalnire a mintilor. Satisfactia senzuala este, de asemenea, pe rol in aceasta saptamana, datorita unei combinatii delicioase de Soare si Jupiter in Taur, marti. Primele intalniri pot duce cu usurinta la primele saruturi romantice! Cu toate acestea, Venus face fata lui Saturn cel dur vineri, incheind saptamana intr-o nota mai sobra in chestiuni romantice.



Horoscop dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Viața ta sentimentală va continua într-un ritm liniștit în această săptămână.Atmosfera va fi călduroasă în această săptămână în ceea ce privește viața ta amoroasă. Dacă ai avut dificultăți în relația ta recent, atunci folosește această dispoziție destul de romantică penru a compensa diferențele dintre tine și partener/ă. Cumpără un cadou sau trimite un mesaj de dragoste sau poate poți chiat găti o cină romantică pentru doi. Acest lucru va ajuta la atenuarea conflictelor din voi și vă va ajuta să vă simțiți bine din nou. Într-adevăr, mintea îți fuge în alte părți și de aceea situația ta amoroasă este plată. Cu toate acestea, ai grijă să nu te îndepărtezi prea mult de latura emoțională, acordă-ți momente de intimitate totală în cuplu, chiar dacă trebuie să elimini tot ce e în jur pentru asta.

Horoscop dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Îți va fi greu să rămâi cu picioarele pe pământ în anumite situații pe care le vei trăi săptămâna aceasta în viața sentimentală. Dacă ești singur/ă, este posibil să nu știi clar ce angajament să îți asumi. Vei avea în față mai multe opțiuni, dar mai presus de toate, momente de neglijență totală de care să te bucuri fără reținere înainte de a face alegeri finale. Aceste alegeri nu sunt favorizate pentru moment. Alinierea planetară actuală îți oferă posibilitatea de a-ți împărtăși sentimentele, plus detașarea necesară pentru a putea face acest lucru fără să te înroșești sau să acționezi prostește. Persoana care va avea parte de toate acestea din partea ta va fi probabil atât de impresionată încât ea ar putea fi cea care va pierde controlul. După ce spui ce ai de spus, te poți relaxa și poți lăsa evenimentele să-și urmeze cursul.




Horoscop dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Viața ta sentimentală evoluează spre transformări. Unele ezitări vor fi măturate de tine însuți, altele de situațiile prin care treci. Dialogurile cu partenerul/a sau întâlnirile pe care le vei avea în această săptămână te vor schimba din punct de vedere emoțional. Te vei purta cu naturalețe și îți vei găsi cu ușurință cuvintele pentru a exprima ceea ce ești și ceea ce simți. Puterea de seducție crește brusc, nu vei avea probleme să faci cuceriri, dacă vrei. Superficialitatea te va obosi repede, așadar nu ezita să fii sută la sută tu, deoarece vei fi mai apreciat/ă decât crezi.Dacă vei avea ocazia să te întâlnești cu cineva, atunci fă din această ocazie ceva romantic, deoarece energiile astrale te îndeamnă spre flirt. Fă din acest date o experiență cât mai senzuală. Dacă ești în căutarea dragostei, dar nu ai prea mult timp de a socializa față în față, există o mulțime de modalități de a te distra online.

Horoscop dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Există pasiune și dragoste în aer în această săptămână în viața ta amoroasă. Nu vei rata oportunitățile de a o îmbogăți cu momente intense, atât timp cât nu îți este frică să te lași purtat/ă de val. Activitățile în doi sunt favorizate.Poți avea niște conștientizări importante legate de trecut și poți decide cine mai merită să rămână în viața ta și cine nu. Pe de altă parte, este o săptămână care poate aduce schimbări .Alinierea planetară actuală implică faptul că ai ocazia să intri în contact cu cineva care te va face să te îndrăgostești. Indiferent de contextul conversației pe care o porți cu acea persoană, va fi foarte încurajator, deoarece va fi evident că simte același lucru pentru tine. Ai putea să te distrezi de minune cunoscând pe cineva nou. Du-te!

Horoscop dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Dorința ta de a avea mereu dreptate și de a decide totul în relație poate crea nemulțumiri mari în ceea ce-l privește pe cel/cea de lângă tine. Este în regulă să îți asumi toate deciziile și părerile, însă este mai important să îi permiți și partenerului/ei să aibă un cuvânt de spus, în special dacă este vorba despre ceva ce are legătură cu amândoi. În caz contrar, în weekend ar putea ieși scântei.Există un strop de tandrețe și dulceață în aer, cu aspectul astral din această săptămână. Ai șansa de a-ți împărtăși sentimentele cu cineva căruia îi pasă profund de tine. Ai putea să te faci și mai clar înțeles/easă cumpărându-i, poate, un mic cadou care ar ajuta să-ți facă declarația și mai intimă. Bucură-te de ceea ce urmează!


Horoscop dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi plină pentru tine în ceea ce privește viața ta sentimentală. Vei fi energizată/ă de propriile convingeri și vei acționa în conformitate cu acestea mai întâi. Relațiile cu ceilalți sunt mai directe și mai autentice, nu vei dori să pierzi timpul în relații inutile și superficiale.Energia astrală din această săptămână poate înseamna că cineva decide să facă primul pas spre a te cunoaște mai profund și mai intim. S-ar putea să te invite la cină, dacă este posibil, dar nu contează atât locul în care mergeți amândoi, cât magia care pare să plutească pe tot parcursul întâlnirii. Veți fi încântați amândoi v-ați reunit în sfârșit.

Horoscop dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Vei avea parte de un curs relativ liniștit în ceea ce privește viața ta sentimentală în această săptămână. Nu vei forța limitele în nicio situație și vei fi mai puțin tranșant/ă decât de obicei. Atmosfera din cuplu va fi mai călduroasă, iar acest lucru te va ajuta considerabil să îți stabilizezi relația.Nu îți face griji dacă te simți mult mai sentimental/ă decât de obicei, se datorează probabul energiilor astrale din această săptămână. Dacă ești deja într-o relație serioasă, atunci folosește această oportunitate minunată pentru a sărbători călătoria voastră în doi de până acum și pentru a vă angaja la ceva și mai profund pe viitor. Dacă ești în căutarea dragostei, atunci încearcă să cunoști pe cineva din domeniul artelor, te va hipnotiza.

Horoscop dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragostea va fi un obiectiv major săptămâna aceasta. Simți nevoia să evoluezi în ceea ce privește viața ta sentimentală, iar această deschidere a ta se va vedea și va trezi interesul celor din jur. Va avea loc o explozie de spontaneitate, căldură și tandrețe. Vei avea puterea de a expune cele mai dificile puncte cu tact.Energia astrală din această săptămână te încurajează să te dichisești mai mult pentru a-ți impresiona iubitul/a. Dacă ești singur/ă, există potențialul pentru o întâlnire atât a minților, cât și a inimilor. Nu numai că vei simți că împărtășești aceleași gânduri și sentimente, dar vei ști și că relația se va adânci și va înflori pe măsură ce timpul trece. Fă-ți timp să te plimbi pe malul mării sau la lumina lunii.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

În ciuda unor discuții tensionate, vei știi cum să-ți păstrezi dorința și să o canalizezi către pasiunea din viața ta amoroasă. Vei fi tentat/ă să te gândești mai mult la tine și să uiți de nevoile partenerului/ei. Dacă ești singur/ă, idealurile tale cu privire la o relație sunt mult prea înalte pentru cei care se învârt la momentul actual în jurul tău.O situație romantică în care te afli îți va înmuia inima, care s-ar putea să fi devenit de piatră din cauza unei despărțiri recente. Cel mai probabil relația anterioară a însemnat mult pentru tine. Energiile astrale din această săptămână implică faptul că persoana pe care o vei cunoaște într-una din aceste zile ți-ar putea lua mintea de la rănile și durerea prin care ai trecut. S-ar putea să îndrăznești să iubești din nou!






Horoscop dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Lasă-te purtat/ă de vânt în această săptămână și trăiește cu pasiune tot ce îți este dat să trăiești. Bucură-te fără remușcări de aventură și de noi iubiri, fie ele și pasagere. Dacă ai o relație, este important să îi dai o a doua șansă partenerului/ei dacă greșeala pe care o face nu este atât de mare precum vrei să pară.Configurația astrală din această săptămână indică o influență cosmică perfectă pentru o seară romantică minunată alături de o persoană dragă. Dacă ai așteptat ocazia de a petrece puțin timp alături de ea după o lungă perioadă de timp, atunci acesta este momentul potrivit pentru a face acest lucru. Pregătește o cină minunată, rămâneți în casă și simțiți-vă confortabil dansând toatp noaptea. În orice caz, bucurați-vă de compania celuilalt.

Horoscop dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei găsi în persoana de lângă tine tot ce ai nevoie. Dorințele ți se vor îndeplini. Dacă ești singur/ă, întâlnirile romantice se vor înmulți. Printre acești oameni noi ai putea găsi pe cineva cu care să contruiești o relație de durată. Cercul prietenilor se mărește, iar în familie vei căuta să fie pace.Dacă încerci să oferi cuiva vreun indiciu despre cât de mult înseamnă pentru tine, atunci profită de energia astrală actuală pentru a-i trimite mesajul romantic perfect. Ai putea chiar să scrii o poezie de dragoste, dacă te simți suficient de inspirat/ă să faci asta. Orice cadou care transmite sentimentele tale sincere îl va atinge profund și îl va face să conștientizeze cât de mult îți pasă.

Horoscop dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Sunt necesare alegeri urgente în această săptămână. Te vei confrunta cu situații care necesită decizii pe loc. Dacă zăbovești asupra evenimentelor care ți se întâmplă, cel mai probabil direcția nu va fi una deloc bună pentru tine. Nu oferi șanse celor care nu sunt demni de iubirea ta, indiferent dacă este vorba despre partenerul/a actual/ă sau de admiratori/oare.Aspectele astrale din această săptămână îți aduc șansa de a face ceva diferit cu persoana iubită. De fapt, dacă nu ați avut o vacanță împreună de ceva vreme, atunci aceasta ar putea fi o oportunitate grozavă de merge într-o scurtă pauză într-un loc cu totul fermecător și romantic.Dacă nu poți face aceste lucruri, sărbătorește în privat. Oricum, îți vei aminti de asta mult timp după aceea.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții