Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor 7-13 octombrie 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

luni, 8 iulie 2024

Horoscop tarot săptămâna 8-14 iulie 2024



Citește Horoscopul tarot săptămâna 8-14 iulie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe  Horoscopul tarot  


Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 8-14 iulie 2024 – Bine ați venit la lectura săptămânală de tarot cu o singură carte pentru 8-14 iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Iată-ne, la mijlocul lunii aprilie, în plin sezon Berbec, ceea ce instantaneu implică argumente aprinse, gesturi mărețe, vise mari și fantezii înflăcărate. Acesta este sezonul pentru a face mișcări care ne vor afecta restul vieții, precum și viața noastră de zi cu zi. Acestea sunt momentele în care alegem să avem grijă de noi, după ce am petrecut prea multe zile păstrând obiceiuri proaste și făcând alegeri nesănătoase. Aprilie aduce schimbare, iar acest lucru se vede în Tarot pentru toate semnele zodiacale. Pentru multe persoane, se pare că această săptămână implică o nevoie de răbdare și perspectivă. Mulți dintre noi vor trebui să se retragă în mințile noastre intuitive, astfel încât să putem cântări valorile a ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Dacă simțim că ceva nu este în regulă, trebuie să examinăm ce ar putea fi și să prevenim să se întâmple. Dacă, totuși, simțim că ceva absolut trebuie să fie, atunci trebuie să ne urmărim intuiția. Acest lucru nu implică impulsivitate, ci mai mult ideea de a nu lăsa oportunități mari să treacă pe lângă noi. În general, săptămâna pare să fie încărcată de energie pozitivă și capacitatea tuturor semnelor zodiacale de a profita de bunătatea existentă. Viețile noastre sunt menite să fie trăite și aceasta este una dintre acele săptămâni în care vom primi acea lecție.

Începe ziua cu horoscopul tarot , care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.



Horoscopul tarot săptămânal Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic BERBEC Pustnicul Vei face alegeri mari săptămâna aceasta și o vei face asta singur. În acest moment, ai încredere doar în propria ta intuiție. Ai luat sfatul altora de atâta timp și ai făcut-o din respect politicos față de opiniile altora. Pe termen lung, sfaturile nimănui nu ți se potrivesc niciodată cu adevărat și așa, ai decis să faci fapta unilateral, pe cont propriu, în felul tău. Săptămâna aceasta îți va aduce succes și înțelegerea că ai avut dreptate tot timpul. Bine pentru tine, felicitări pentru decizie, îți va aduce succes!

Horoscopul tarot săptămânal Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic TAUR Valetul de bâte Te afli la începutul unei călătorii lungi și aventuroase și, deși ai o idee bună despre unde te duce, nu poți să nu te simți entuziasmat și puțin speriat de ceea ce îți va aduce viitorul. Mergi înainte în săptămâna asta cu capul pe umeri. Acest lucru este nou pentru tine, deoarece în general ești mai obișnuit cu spontaneitatea. Cu toate acestea, ai învățat lecția răbdării, iar dacă planifici multe din timp, lucrurile pot funcționa pentru tine. Și săptămâna aceasta, planificarea ta îți va arăta că gândirea în avans chiar dă roade.




Horoscopul tarot săptămânal Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Șapte de cupe Simți recunoștință în această săptămână, dar simți nevoia și să mergi mai departe. Lucrurile din viața ta care ți-au adus cele mai mari lecții au fost învățate și nu mai există niciun motiv să stai mult mai mult reflectând asupra lor. În această săptămână vei face o înțelegere cu tine însuți. Prin urmare, dacă simți recunoștință, atunci trebuie să iei acea recunoștință și să faci ceva din viața ta datorită acesteia. Cu alte cuvinte, cei care te-au ajutat pe parcurs ar trebui să fie onorați, dar nu păstrați ca scuză pentru a nu merge mai departe.

Horoscopul tarot săptămânal Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic RAC Soarele, inversat Săptămâna aceasta îți aduce o supărare temporară. Lucrurile sunt bune și știi asta, dar lucrurile nu se întâmplă nici în ritmul pe care ți l-ai dori. Cu alte cuvinte, este o săptămână lentă, dar cu potențial mare și promițătoare. Una peste alta, ar putea însemna pur și simplu că orice ai plănuit poate fi amânat pentru o altă zi. Îți vei avea ziua cu „Soare”, dar nu la momentul în care ți-ai dorit-o. Stai bine, veștile sunt încă bune, doar că se vor întâmpla la o altă dată în viitorul apropiat.

Horoscopul tarot săptămânal Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Zece de spade, inversat Se pare că tocmai ai ieșit dintr-o experiență mizerabilă și este bine pentru tine că ți-ai salvat propria piele. Această carte este aici pentru a te anunța că, deși este posibil să nu te afli pe drumul pe care ți-ai dori să mergi, ești suficient de aproape încât să îți imaginezi că lucrurile se limpezesc pentru tine. Aceasta este rareori o carte „bună”, dar în starea sa inversată implică cu siguranță că totul nu este îngrozitor și că progresul pentru o schimbare pozitivă este chiar după colț. Dormi bine săptămâna aceasta, dacă este posibil, și încearcă să te relaxezi, departe de restul lumii.


Horoscopul tarot săptămânal Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Valetul de spade, inversat Te vei simți plin de vitejie și curaj în această săptămână, deși o parte din această situație poate ajunge să fie falsă. Ceea ce înseamnă aceasta este că, pentru a-ți salva pielea, vei spune orice pentru a-i face pe alții să creadă că nu tu ești cel de vină. Rareori recunoști propriile greșeli, dar săptămâna aceasta poate arăta că greșelile tale nu au fost doar ale tale în totalitate, ci inevitabile. Încearcă să înveți din greșelile tale, mai degrabă decât să le negi. Există lecții grozave în a-ți însuși propria luare a deciziilor.

Horoscopul tarot săptămânal Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Regele de monede, inversat Ceea ce îți aduce această săptămână este oportunitatea de a riposta. Simți că ai fost nedreptățit sau că ai fost vorbit de rău și nu ești persoana care poate doar „să lase lucrurile să meargă înainte”. Această carte îți arată că nu vei lăsa nimic să treacă prea curând și că s-ar putea, de asemenea, să adopți o atitudine destul de urâtă atunci când vei veni pentru a-ți cere răscumpărarea. Dacă acest lucru este financiar, te vei lupta fie pentru bani, fie pentru proprietate în această săptămână.

Horoscopul tarot săptămânal Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Doi de monede Să spunem așa: ar putea fi și mai rău. Ceea ce primești săptămâna aceasta, este un set de opțiuni care îți vor face aproape imposibil să te decizi în legătură cu ceva important. Ambele opțiuni au avantajele lor și ambele căi te pot duce către succesul financiar. Partea grea va fi să decizi ce cale să urmezi. Este posibil să ai experiența de a alege un curs pasionat în locul unuia profitabil sau invers. Ambele oferte sunt însă benefice pentru tine, așa că bucură-te, orice vei alege.

Horoscopul tarot săptămânal Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Asul de bâte Viața ta profesională este pe cale să intre în modul de „avans”, cu viteză maximă și ești pregătit pentru toate acestea. Ești o persoană bună și care muncește din greu, dar chiar ai nevoie ca lucrurile să fie foarte specifice, dacă vei iubi munca pe care o faci. Ceea ce este grozav la această carte și felul în care se încadrează în această săptămână, este că te vei putea dedica total în munca ta, știind în același timp că ești plătit bine pentru eforturile tale. Este o săptămână de corectitudine la locul de muncă. Stima ta de sine va fi ridicată, iar talentul tău va da foarte bine.






Horoscopul tarot săptămânal Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Regele de bâte Este interesant că primești această carte de tarot, deoarece aceasta este una foarte specifică stilului de viață și modului de a fi în semnul Capricorn. Această carte implică succes și măiestrie. Tu ești persoana către care se îndreaptă oamenii și îți place să fii acea persoană. Sigur, te vei plânge pe ici și colo de cât de greu este „să fii Rege”, dar adevărul este că îți place să fii în poziția de putere și ești, de asemenea, foarte bun în a fi autoritar. Succes săptămâna aceasta! Îl vei avea cu siguranță!

Horoscopul tarot săptămânal Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic VARSATOR Cumpătarea În timp ce lumea din jurul tău pare să explodeze haotic, tu ești în centrul tuturor, încercând să menții un echilibru sănătos. Tu ești persoana de acasă care calmează luptele dintre membrii familiei și ești prietenul bun, care este chemat să fie umărul pe care să plângă. Datorită naturii tale calme, ai câștigat încrederea multor oameni din viața ta, iar în această săptămână, acel zen interior al tău, va fi pus la lucru. Vei fi de ajutor altora în această săptămână, așa că fii acolo pentru oricine are nevoie!

Horoscopul tarot săptămânal Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Magicianul Aceasta este una dintre cele mai bune cărți de tarot și, de asemenea, una dintre cele mai greșit interpretate. Ceea ce vei experimenta săptămâna aceasta, este o perspectivă interesantă. Vei lucra la intuiția pură și reacția bazată pe intuiție, prin a-ți ascultă inima și vei acționa în funcție de ceea ce aceasta îți spune să faci. Această carte de tarot este aici pentru a te pune în comunicare directă cu sinele tău superior. Vei simți că ceva nu este în regulă, așa că asigură-te că nu mergi până la capăt. Ai încredere în sentimentele tale în această săptămână, deoarece au dreptate și implică și ceva bani.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții