Chiron in Berbec până în 2027

Chiron in Berbec până în 2027 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Chiron în Berbec...

luni, 8 iulie 2024

Horoscop pentru Săptămâna 8-14 iulie 2024







Horoscop Urania Provocări pentru 8-14 iulie 2024

Horoscop Urania 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Horoscopul pentru 8-14 iulie 2024

Iata horoscop saptamanal 8-14 iulie 2024.Este o săptămână în care se conturează rezultatele eforturilor din ultima lungă perioadă. Luna Plină în Capricorn de pe 13 iulie ne îndeamnă să ne deschidem mintea și să ne orientăm cu încredere spre progresul din diverse arii ale vieții. Avem ocazia de a ne dezvolta aptitudinile și de a ne valorifica talentele într-un mod profund și accelerat. Desi saptamana pare ca incepe lejer, spre finalul ei lucrurile devin intense. Avem Luna plina in Capricorn, sextil Venus-Saturn, sextil Mercur-Uranus. Ce inseamna toate acestea pentru zodii? Inseamna ca te poti astepta la surprize, te poti astepta sa incerci abordari noi. Planeta-surpriza Uranus iti permite sa dezvolti idei noi. Daca ceva nu merge conform planului, nimic nu te impiedica sa regandesti situatia. Fii flexibil, chiar daca situatia devine incomoda.



Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec. Saptamana aceasta te va face sa te simti ca un super erou, ca esti cel mai bun si ca te poti descurca cu orice acasa, la munca si la orice obligatie ai. Nu te amagi. Lucrurile nu sunt asa de simple si adevarul e putin diferit. Fii realist daca vrei sa reusesti, altfel ajungi sa iti para rau. Evita exagerarile si iti vei securiza un viitor calm. Vei fi incurajat sa te conectezi la independenta ta, iar daca asta inseamna sa fii rebel, in special daca cineva este prea controlant, asa sa fie. Regandeste-te mai bine la ceva cu care altcineva nu este de acord, poate iti schimbi parerea. Ceea ce decizi iti poate influenta stabilitatea pentru urmatoarele 12 luni.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur. Saptamana iti poate aduce turbulente si tensiuni, deci fii pe faza si alert. Pot fi oameni care sa te faca razbunator din cauza dispozitiei lor spre competitivitate neconstructiva. Nu le accepta provocarile si nu intra in conflicte pentru ca iti vei pierde rabdarea si nervii si poti pierde ceva la care ai muncit din plin. Ramai calm si stai departe de bucluc ce te poate vatama. Focuseaza-te pe munca ta. Tine minte ca in general colaborarile nu sunt favorizate acum. Poti primi invitatii neasteptate. Exista ceva din trecut ce are legatura cu ele. nu te pune sub presiune pentru nimic din ce nu iti face placere. Focuseaza-te pe ce vrei pentru tine, mergi dus de valul momentului ca sa te bucuri de tine si astfel sa fii puternic.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni. Saptamana aceasta, trecutul poate bate la usa ta. Actiuni si decizii din trecut te pot revizita, ca sa te faca sa incepi un proces de cautare interna si sa te gandesti daca ai luat deciziile potrivite. Nu iti lasa tendinta de a te simti vinovat sa te copleseasca si supere. Tu stii ca ti-ai cantarit corect deciziile si calculat in cel mai bun mod posibil, bazat pe faptele existente in acea perioada din trecut. In acelasi timp, sociabilitatea ta creste si te bucuri de asta. Oricum, nu analiza excesiv lucrurile si nu lua decizii care ti-ar putea aduce schimbari mari. Oboseala corpului te poate ajunge din urma din cauza ritmului intens de zi cu zi, dar fa tot ce poti pentru a-ti recapata puterea. Ceva din familie despre o responsabilitate sau angajament va trebui privit, in special daca au aparut schimbari. Fie ca iti place, fie ca nu, ai nevoie de o vedere mai detaliata pentru posibilitatile viitoare. Vei primi sustinere de incredere de la cineva, dar trebuie sa lucrezi spre asta.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac. Saptamana iti solicita prudenta, focus si planificare impecabila. Acestea vor fi armele tale impotriva dificultatilor ce pot aparea. Trebuie sa abordezi o gandire rationala si sa revizui toate faptele inainte de a lua orice decizie importanta. Vei mai simti si nevoia de a-ti ridica aripile si de a zbura pentru a descoperi noi orizonturi. In cariera, fa tot ce poti pentru a-ti securiza si stabiliza pozitia. Fii intelept si nu repeta tipare din trecut prin care iti asumi obligatii doar pentru ca altcineva solicita asta. Se vor intampla multe in ceea ce priveste relatia ta cu altii si atmosfera poate deveni confuza daca nu le iei pe rand la rezolvat. Apoi vezi cine te sustine in conditiile date.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu. Saptamana te poate ajuta sa solutionezi aspecte din trecut, cat timp te focusezi pe prioritati si iti faci un plan solid. Nu poti face mai multe lucruri in acelasi timp si sa fii eficient in mod egal la toate. Aceasta tactica te va face mai plin de succes si iti va da forta sa te descurci cu eventuale obstacole. Te pot preocupa anumite aspecte financiare sau aspecte ce monopolizeaza comunicarea cu familia si cu cei apropiati. Vor aparea intamplari care sa clarifice peisajul si sa te ajuta sa iesi din situatii care au creat obisnuinte ce nu sunt benefice. Cu ocazia asta, vei realiza ca trebuie sa te rupi de a fi sclavul circumstantelor. Altcineva s-ar parea ca nu va fi multumit de concluziile tale, in special daca mergi impotriva dorintelor sale. Actioneaza conform prioritatilor tale.


Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioară. Saptamana iti poate fi plina de schimbari si evenimente pe care nu le asteptai. Desi nu inseamna ca sunt negative, elementul schimbare aduce o anumita anxietate oamenilor. Trebuie sa ramai calm si rational, indiferent ce se intampla. Pot aparea unele conflicte in discutiile cu oamenii apropiati. Bucura-te de timpul petrecut cu cei pe care ii iubesti si evita acum sub orice forma sa incerci sa reglezi acum aspecte ce tin de trecut. Doar ramai calm. Intr-o relatie, s-ar putea sa fie nevoie de o clarificare o data pentru totdeauna. Mai este posibil ca o persoana pe care nu ai vazut-o de ceva timp sa reapara subit. Iti va fi evident si ca obiective pe care le ai in minte sa fie regandite, in special daca interfereaza cu rutinele deja stabilite in viata ta.

Balanță (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanță. Saptamana aceasta iti poate aduce anumite provocari pentru care trebuie sa respiri adanc si sa le gestionezi cu calm. Nu face miscari pripite. Trebuie sa reverifici intentiile altor oameni, pentru ca tinzi sa fii confuzat usor zilele acestea. Nu te lasa dus de val de declansatori externi. Weekendul te va recompensa cu o sociabilitate crescuta si cineva dintre prieteni te va face fericit in felul sau special. Te poti simti fortat sa te gandesti la prioritati cand vine vorba de finante si cheltuit. Asta te poate irita, dar ai rabdare pentru ca vin vremuri bune in curand. Un punct de vedere diferit fata de ce credeai despre lucruri in trecut iti poate schimba intreg viitorul.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion. Saptamana va scoate la iveala personalitatea ta sociala. Iti place sa intalnesti oameni noi si sa ii cunosti, iti place sa fii parte din echipa si sa socializezi cu oamenii. Vei fi chemat sa rezolvi aspecte de familie si vei reusi. Totusi, un obstacol la munca te va face sa te simti ciudat si incurcat. Trebuie sa incerci si sa reusesti sa depasesti asta pentru ca astrele te favorizeaza sa reusesti orice iti pui in minte. Pot fi multe distrageri ale atentiei daca tu esti planificat iar asta iti va testa focusul si concentrarea. O problema mai veche de familie ar putea reaparea dar tu simti ca este mai intelept sa mergi mai departe ca sa nu o lasi sa se amestece cu prezentul.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător.
Saptamana va fi foarte incurajataore si te vei bucura de fructele muncii tale. Ai dedicat mult timp si energie ca sa evoluezi. Este valabil si la munca, intrucat ai sustinerea mediului si vei progresa eficient si stabil. Pot aparea unele dileme si obstacole in timpul saptamanii, dar nu fii dezamagit pentru ca nu sunt decat temporare. Vezi-le ca pe o oportunitate de a regandi ce vrei, incotro vrei si daca e nevoie sa iti schimbi strategia. Este o saptamana buna care te ajuta sa vezi unde iti pui energia. Fii realist cu privire la prioritati si cat poti duce, pentru ca optimismul tau te poate face sa vezi lucrurile nerealist si sa ajungi sa nu poti gestiona chiar totul.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn.
Saptamana aceasta ai putea exprima toate acele lucruri care te tot sufoca. Sentimente reprimate isi cauta un punct de eliberare, deci s-ar putea sa nu fii chiar corect in comentarii, in special spre oameni care nu sunt responsabili pe presiunea ta. Fii atent. Restructurari si schimbari sunt favorizate si asta te face sa privesti totul prin alta prisma. Nu te misca nesabuit, luat de val de furie. Nu spune cuvinte pe care nu le poti lua inapoi. Fiecare iesire ar putea avea efecte ireversibile. Detoneaza bomba doar daca crezi ca merita si poti suporta consecintele. Ai putea avea contact cu o cunostinta cu care nu te-ai vazut de ceva vreme.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător. Saptamana aceasta iti poate da peste cap lumea interna si tot ce se intampla in jurul tau te poate afecta. Vei avea mai multe ganduri de indoiala iar la un anumit moment nu vei sti ce sa alegi. Atentie, fii centrat si ferm, altfel iti afectezi relatiile personale, avand mereu tendinta sa te plangi si sa critici. Daca apar frictiuni, tot tu stii cum sa iesi din ele si sa intorci totul cu intelepciune in avantajul tau. In general, incearca sa nu iei decizii. Ramai conservator si cat mai discret. Astfel, vei evita sa ranesti pe altii. Priveste totul cu atentie inainte de a te implica in orice situatie care apare neasteptat. Pentru acum, ai rabdare. Vei vedea lucrurile mai obiectiv si clar peste inca o saptamana.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești. Saptamana iti poate testa puterea si nervii. Va fi destul de solicitanta si de aceea trebuie sa ai control de sine, logica si sa gasesti echilibrul. Zilele nu sunt potrivite pentru decizii ce cauzeaza schimbari radicale in viata. Din cauza unei tensiuni, nu esti in pozitia de a gandi clar si sa decizi ceva ce impacteaza viitoarele consecinte. Chiar in familie si la munca, trebuie sa fii foarte atent si sa stii exact ce vrei si cum sa exprimi ca sa ii convingi pe altii de opinia ta. Oamenii din jur sunt sceptici si cer mai mult decat de obicei. Ceva ce credeai ca ai depasit cu cineva ar putea sa se reprezinte, prin actiunile persoanei. Daca nu esti atent, poate crea dificultati pana in martie. Tu esti intr-o pozitie puternica pentru a genera o abordare si solutie echilibrata pentru tine, dar fii pregatit si de o confruntare.

Dacă ți-a plăcut articolul nostru, te rugăm să ne lași un comentariu și o apreciere postării!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții